Hejsan! - Smirre här.

FLUFFOGRAM!Uppfinningar!

Nya uppfinningar är ju alltid bra men ibland har uppfinnare och konstruktörer för mycket tid över, Lol...

Detta! 

Nu kan du äntligen köpa en mini-jacuzzi – till din pung!

Måndag!

Vixey assisterade. Vi fixade med akvariet och nu ska akvariet stå släckt i 5 dagar så att de giftiga algerna dör och inte lägga i någon fiskmat heller. Råd från Tom som kan mycket om akvarier med mera. Vattnet ska bytas ut ca 25 liter var annan dag.

Annars letat efter slangen till AC,n men inte kunnat hitta den. Mor sa att jag gärna får låna den över i min lägenhet nu när det är varma dagar. Men utan den vita slangen som ska lega ut och leda bort värmen så kommer det ju inte att funka.

Suttit med FurAffinity en del på kvällen.

Tisdag!

Vargen assisterade. Vilat under dagen då det varit riktigt varmt.

På eftermiddagen har vi kollat på Spökjakten och de besökte ett av Sveriges mest hemsökta hus som ligger uppe i Värmland.

På kvällen var jag med om något läskigt, lysrörsarmaturen i mitt hobbyrum trillade ner och det var ren tur att jag inte fick den i huvudet eller att datorskärmen gick sönder, den for ner med ett rejält brak och flygplansspaken och mobiltelefonen åkte i golvet, får kolla sen i morgon om de klarat sig. Säkringen gick ju också och el-centralen här på Finjabo sitter centralt, får kontakta hyresvärden i morgon om att byta säkringen.

Senare på kvällen så fixade jag med förlängningssladd från matrummet in till datorn och till golvlampan så att jag kunde kolla att datorn är okej och skriva ett mejl till hyresvärden om vad som hänt. Säkring GR13 har gått så jag är utan ström i dator/hobbyrummet, köket och hallen.

Favoriserat på FurAffinity senare på kvällen!

Onsdag!

Blåräv assisterade. Har handlat och fixat med lite saker. Pratat med Mor i telefon, hon blir kvar på sjukhuset ett tag till.

Vaktmästaren har bytt säkringen till GR13 systemet så nu är datorn och golvlampan koplade i vägguttaget.

Zebra assisterar på fredag så jag ska höra med honom om att fixa ny takbelysning till dator/hobbyrummet och att vi då fäster dem med gipspluggar, det är gipsplattor i taket sa Vargen och då kan man inte använda vanlig skruv för då rasar armaturerna ner förr eller senare. Jäkla tur att den inte träffade mig eller min nya och dyra 27 tums curved gamingskärm.

Har en journal om det här!

Gjorde matjessill med sommarpotatis och gräddfil och gräslök till middag. Det vart gott.

Annars suttit med FurAffinity en del under kvällen och favoriserat och sen pratat och umgåtts med Blåräv en del.

Senare på kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade Draken Kaii och var med honom en stund.

Samt träffade fler Furries, bland annat en Drake till som var grå och svart och en bevingad Räv.

Träffade också en blå hybridfurrie,  Räv och något annat samt en Hare.

och en Varg.

Torsdag!

Vixey assisterade. Vi har städat och fixat i min lya. Jag har också pratat med Mor i telefon och hon kommer förhoppningsvis hem i morgon. Skönt att Mor är bättre och saknat henne mycket under denna tiden hon har varit på sjukhuset.

Chattat med mina Furryvänner och jag har tagit en skön dusch. Ska nog inte använda den gula salvan till ljumskarna då den är alldeles för fet utan använda Kavilon då den är mycket bättre för det.

Åt lite yoggi med en skivad banan till kvällsmat.

Varit på Second life med andra Furries under kvällen.

Träffade en trevlig Ekorre som jag var med en stund.

Samt en Varg.

Träffade fllra nya Furries.

Samt FoxFair och

en Mink.

DJ,n körde rivig musik senare på kvällen och

jag träffade en av Sergalerna så vi dansade till den riktigt bra musiken.

Fredag!

Zebra assisterade och Mor har kommit hem från sjukhuset så jag har varit med Mor en del under dagen.

Vi har sett på naturprogram på National Geograpic Wild, om bland annat Rävar, Lodjur, Vargar, Grävlingar med mera här i Skandinavien och sen från Afrika om Lejon, Leoparder och Hyenor. Mycket intressanta och informativa program filmade av skickliga naturfilmare.

Tittat på Internet efter vad nya Lysrörsamaturer kostar och var man kan få tag i billiga och bra.

Gjorde kotletter med potatis till kvällsmat och sen kollade Mor och jag på filmen Sniper – Assasin´s End!


När krypskytten Brandon Beckett (Chad Michael Collins) blir anklagad för att ha mördat en högt uppsatt ämbetsman från ett annat land vänder han sig till sin far, den legendariske Sergeant Thomas Beckett (Tom Berenger) för att få hjälp.

I filmen är även en Japansk tjej med, hon är både sniper och väldigt skicklig fighter.

Lördag!

Blåräv assisterade. Handlade samt gjorde några ärenden in till Kristianstad.

Annars suttit med FurAffinity en del, finns mycket fint att se på den servern! ^^

Mor och jag kollade på ett naturprogram från USA där de hjälpte en Varg som skadat sin tass och de samlade in 3 stycken Vargar som skulle undersökas och vaccineras. Veterinären kände på Vargarna för att kontrollera att deras organ var friska samt lyssnade på hjärta och lungor och sen vaccinerade dem innan de släpptes ut igen.

Vargen som skadat sin tass fick de söva och röntga tassen på, Vargen hade en luftslang in i nosen medans veterinärerna jobbade med dens tass och den fick bo en tid på centret innan den släpptes ut. Den Vargen vaccinerades också.  

Mor kände sig sämre på kvällen så hon åkte in till sjukhuset igen. Har telefonkontakt med Mor, man får ju inte komma in på sjukhusen och besöka nu när det är Corona.

Söndag!

Zebra assisterade. Det har varit extremt varmt och kvavt, pratat med Mor i telefon, annars legat mest.

Gjorde stek med klyftpotatis till middag.