Pip i Nosen!-Smirre är online.

Malmerfors är uppdaterat!

Måndag!

Vixey assisterade. Fixade och donade här hemma. Gick en promenad och uppdaterade lite saker, flög F-18 Super Hornet och slog ut diverse mål.

Stekte isterband och åt med kokt potatis.

Vixey och jag slökollade lite på TV innan det var dags att knoppa. Såg bland annat på något matprogram där de skulle laga en fin middag för ett bröllop.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Har handlat och fixat mediciner samt tagit ut kontanter för de utlägg som min Furryvän fick göra på Barondator. Kostade mer än vad vi först räknat med för Viktor fick jobba en del med det innersta i datorn för att den skulle fungera. Hade ju inte varit bra att åka hem med en dator som inte fungerar. Grafikkortet behövde programmeras om för att funka med Windows XP för i originalutförande gick det bara ner till Windows Vista, men nu funkar det med Windows XP.

Chattat och kollat mer om de homofientliga och fanatiska gatupredikanterna. Finns bloggning om mina tankar kring deras sätt att predika här och här.

Gått en promenad och chattat med andra Furries.

Åt matjessill med sommarpotatis och gräddfil samt gräslök till kvällsmat.

Spelat lite militära stridsuppdrag. Bland annat att vara Sniper och placerar ut C4 laddningar och spränga stridsvagnar och andra fordon samt skjuta ner Hindhelikoptrar med Stingermissiler och gå ner och rensa i en underjordisk bunker och slå ut den GPS om kodnings utrustning som fanns där med en EMP-väska.

Favoriserat på FurAffinity!

Samt nytt på min FurAffinity är!

A computer with Windows XP!

Two Sergals have pawfun with me!

Onsdag!

Örnen assisterade och det har varit över 30 grader varmt idag. Man har fått hålla sig inne och ha AC,n på rummet på då och då för att kyla sig. Örnen och jag har kollat på TV-programmet om Svenska Furries som spelades in för några år sedan, med Pao, Natalie, Keenora och Sasha.

Spelat lite Fighter Pilot på XP-datorn och Örnen och jag har pratat en del. På kvällen åkte vi till Tydingesjön och badade, är lugnare där och inte så mycket folk som vid Finjasjön och det är långgrunt. Jag var i länge och det var så skönt efter en så het dag. När solen glittrar på vattnet tycker jag är riktigt fint och avkopplande.

Jag lekte stridspilot i passagerarsätet och bland annat lamslog ett fientligt krigsfartyg med en specialmissil som skickar en kraftig EMP-puls och sedan sprängde det fientliga krigsfartyget med sjömålsrobotar. Jag bombade även fem ammunitionsförråd, sju Katushas, fjorton stridsvagnar, tolv lastbilar, fyra Scoudmissilfordon med MK-84 bomber samt satte ett annat större ammunitionslager och en av fiendens vapenfabriker i brand med napalmkapseln. Slog ut en konvoj med lastbilar och stridsvagnar med hjälp av laserstyrda robotar samt jag sköt ner tre stycken SU-37or och 1 MiG-23 samt en fientlig helikopter.

När jag kom hem så åt jag matjessill med sommarpotatis, gräddfil och gräslök till kvällsmat när jag kom hem och sedan har jag Favoriserat på FurAffinity!

Torsdag!

Vixey assisterade, det har varit en väldigt varm och kvav dag.

Jag kokade en höna och kokte ris till som middag. Har gjort vätskeersättning också.

Under dagen mest varit i sovrummet och haft AC,n på.

Internet har legat nere under eftermiddagen och kvällen, men fungerade igen efter klockan 22. Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Drake bland annat.

Samt en Katt.

Med flera Furries!

Träffade en ny Räv också.

Samt en Velociraptor och några andra.

Fredag!

Vargen assisterade, har varit 33 grader varmt under dagen så man har legat på rummet med AC,n på.

Under sen eftermiddagen så sjönk temperaturen och det började åska och regna.

Var på Second Life en stund på kvällen men fortfarande varmt och kvavt.

Träffade en ny och ung Varg.

Samt en Sergal och

en blå Drake.

Var sedan med en Tvättbjörn, Varg och Utter ett tag.

DJ Foxxy kom sedan och körde riviga låtar.

Dansade med en annan Räv.

Kollade sedan på filmen 22 Juli!


Efter de förödande terrordåden söker en ung överlevare, de sörjande familjerna och resten av Norge rättvisa och ett sätt att läka såren. Baserad på verkliga händelser.

Vill säga att det är väldigt osmakligt och obehagligt att de vidriga och ondskefulla personer som jag har gått i gymnasiesärskolan med och arbetat ihop med tidigare förutom att de plåga djur IRL och hatar furries, hatar vargar, hatar HBTQ-personer osv. dessutom så hyllar de Anders Behring Breivik och ser honom som en nationalhjälte och förebild av hur en vit man ska vara och göra. Det är han inte, han är en ensam kulturfientlig galning och kallblodig massmördare med högerextrema idéer som han tog till sin yttersta spets.

Lördag!

Blåräv assisterade. Varit rätt varmt idag också men inte lika varmt som dagarna innan.

Vilat på förmiddagen och under eftermiddagen kollat militära videos på YouTube och sedan kollade Blåräv och jag på filmen Pestdoktorn!


När en maskerad rättskipare inleder en mordturné utbryter kaos, och de enda som kan göra något åt det är en polis utan respekt för reglerna och hans unge kollega.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en Leopard bland annat.

Samt en grupp med flera olika Furries och hängde med dem en stund.

Ekorren och en lila/svart Rävtjej var där så jag var med dem en stund.

Träffade också en Crux och någon annan Furrie.

Även en Varg och ja, Vargar har också två hål i nosen! Fantastiskt att det även är så på Second Life.

Träffade en av Sergalerna så jag var med henne på kvällen och

hon "tassdominerade" mig, det var mysigt. <3

Söndag!

Vargen assisterade. Idag var det acceptabel temperatur, har fikat med kaffe och gamla pepparkakor.

Vargen och jag kollade på filmen Act of Valor!


En US Navy Seal specialstyrka med världens i särklass bästa och mest erfarna soldater skickas ut på hemligt uppdrag. Räddningen av en kidnappad CIA-agent har avslöjat en komplott med ödesdigra konsekvenser.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat. Behöver köpa ketchup och koloritsoja när jag handlar på tisdag.

Vi kollade sedan på filmen Things Herad & Seen!


Efter flytten från Manhattan till ett litet samhälle upptäcker en ung kvinna att både hennes man och deras nya hem döljer något fasansfullt.