FOX DAD COMIC!

How To Become A Popular Furry!Varghat kan kosta jägare vapenlicensen!

Öppet varghat kan kosta jägarna vapenlicensen.

Överåklagare Sven-Erik Alhem igår i SR P4 Värmland till attack mot licensinnehavare med dåligt omdöme.

Uttrycker du öppet ditt varghat kan du ha förbrukat ditt förtroende att inneha vapenlicens. Det säger överåklagare Sven-Erik Alhem i en intervju med SR Värmland. Har man ett vapen och hotar att utrota alla vargar ska man inte längre ha rätt att ha vapen, anser överåklagaren.
- Det är ingen medborgerlig rättighet att inneha vapen i detta land, säger Sven-Erik Alhem till SR Värmland.

Gott omdöme krävs för licens.

Han anser att om man uttalat har för avsikt att skjuta den varg som kommer i ens väg visar man brist på de omdöme och förtroende som man måste ha för att vara betrodd med vapen.
Enligt Sven-Erik Alhem behöver jägaren inte ha begått något brott, och olovligen skjutit en varg, för att licensen ska dras in. Det räcker med att han förbrukat det allmänna förtroendet om gott omdöme för att bli av med vapnet, enligt uppgift på SR Värmland.

GAMING!

ASUS GeForce GTX 1080 8GB TURBO!

Igår så assisterade Fjällräv, var väldigt trött i går så jag sov mest. På eftermiddan var jag igång och gick en runda med Hårig Schäfer och hämtade Cockerspanieln på Hundpanget sen.

Lekte stridspilot i BMW,n. BMW = F-35 Lightning och Ford Mondeo = F-22 Raptor och Peugot = Rafaele. Men de kan även vara andra plan som F-15 Strike Eagle, F-16 Fighting Falcon och F-18 Super Hornet. Åker jag Taxi så är den stora gula vanen B-1 Lancer (bombare) och Audi och Wolksvagen är F-16 eller F-18 medan Volvo är F-14 eller F-15. SAAB är alltid JAS-39 Gripen. Ja flygningarna i passagerarsätet är en hel vetenskap. - Beroende på uppdrag, taktik och beväpning.

Fjällräv och jag kollade på TV på kvällen, var om steetracing och toptrimmade bilar med lustgasaggregat och jag Skypade också med några andra Furrisar.

Idag har jag plockat reda på skräp, dammsugit lyan och tagit ett skönt bad och fått tassarna vid gjorda på förmiddan.

Hjälpte mor att plocka ordning på en del saker, flytta möbler och fixa med blommorna.

Var sen ut till Narwille en stund och umgicks med Sergaler.

Var några stycken Sergaler där.

Hängde med Krysune en stund.

Snäll som jag är så fick hon ha mig som tasskudde.

LITE NYA FAVORITER PÅ MIN FA!  1  2  3

En av mina furryvänner bygger ett fort online!

Under seneftermiddan varit hos Mor igen och Blåräv och jag åkte in till ÖB och handlade åt mor, samt köpte mat på MC Donalds som vi åt hos mor, var längesedan jag åt MC Donaldsmat.

Ikväll varit på GYC och umgåtts med Furrisar.

Träffade ett par Vargar.

Samt en Fjällräv.

Träffade också Chester och Foxxette och hängde med dem en stund.

Träffade Kumba också. Dock var inte Kaii på GYC i kväll.

Blåräv och jag har kollat på Nattbuss som är en gammal film från 1997 och den handlar om bråk mellan två ungdomsgäng, varav det ena är invandrarungdomar och det andra är vit makt ungdomar. Det är liksom så 90-tal en film kan vara. Det är en stark och gripande film för det är så unga personer det handlar om och motsättningarna och kulturkrockarna slutar med mord.

Vet att när jag gick i gymnasiet på 90-talet så var det en väldigt stark vit makt kultur bland eleverna och det var väl mycket av det som gjorde att jag inte hade så lätt i gymnasiet. Jag passade inte in bland dessa vit makt och idrottssuporter elever som ofta var både stökiga och våldsamma.

Jag är Furry, datanörd och djurrättare!

Synen på skolan bland eleverna var typ att var man inte vit makt anhängare och hatade judar och svarta - så var man en kommunist, landsförrädare och rasförrädare. Tyckte man inte om sport och idrott så var man en fjant och en bög, dvs lovligt byte för mobbare att ge sig på.

Saken blev ju inte bättre av lärarnas "furryförbud" och att dåvarande assistenten skulle "få rävfixeringen ur mitt huvud." Fick inte ha rävbrosh på mig, fick inte prata, skriva eller rita något som hade med rävar eller furry att göra. Fick inte titta på furrybilder eller besöka sidor som hade med furry att göra. Fick inte kalla mig Smirre och andra fick inte kalla mig det.

Tjänstemän på Hässleholms kommun och lärarna gav dåvarande assistenten order om att ta ifrån mig rävgosedjur, TV-spel, datorspel, serietidningar, hårdrocks CD, teckningar med mera som han lade i en röd bag och ställde i sin bil - varpå han sa "Sociala myndigheter ska utreda hur fixerad du är vid rävar!"

Min Mor och jag polisanmälde detta men brott kunde inte styrkas för att jag hade släppt in honom i huset och ord stod mot ord. Enligt assistenten var jag med på att han fick ta detta ifrån mig för mitt eget bästa för han skulle göra mig frisk och att lärarna och tjänstemän på kommunen hade gett honom order att göra det.


70 år efter förintelsen flyger en drönare över Auschwitz – bilderna lämnar ingen oberörd!

1 september 1939 blev startskottet till andra världskriget när tyskarna anföll Polen. En av de första sakerna som gjordes var att samla upp judar i getton.

Nazisterna började bygga koncentrationsläger för att kunna sätta ”Generalplan öst” i rullning; Planen – en etnisk rensning av judar, romer, polacker, homosexuella och handikappade.

Det första koncentrationslägret byggdes redan 1933 och där placerades politiska fångar.

Mellan 1937-1939 byggdes det koncentrationsläger för fullt, vid krigets slut 1945 fanns det 730 koncentrationsläger.

Fångarna användes som arbetskraft inom industrin, vilket tyskarna hade stort behov av under kriget. Målet för nazisterna var att utrota alla Europas judar.

Auschwitz bestod av tre delar, där Auschwitz II – Birkenau var ett rent dödsläger. Under andra världskriget skickades 1 300 000 personer till Auschwitz, 1 100 000 miljoner mördades varav 1 000 000 var judar.

Min farmor kom till Sverige med vita bussarna, hon vägde 30 kilo. Vita bussarna skickades av den svenska greven Folke Bernadotte för att rädda skandinaviska krigsfångar under krigsslutet.

Bussarna var vita med ditmålade röda kors för att dom inte skulle bli bombade.

Mellan 15 000 - 30 000 räddades varav de flesta var skandinaver, men under de sista veckorna av kriget bröt krigsadministrationen samman och vita bussarna tog då med även andra.

Minst 4000 judar ska ha funnits med bland dom räddade.

1932 föddes min farbror Moses. Han fick från att han var 5 år gammal jobba i en glasfabrik under SS (Schutz-Staffeln) ledning.

Ironiskt nog betyder SS ”skyddsvakter” och var från början Hitlers egna skyddsvakter, men blev sedan en paramilitär avdelning som lydde Hitler under andra världskriget.

Glasfabriken låg nära SS-högkvarter i den polska staden Piotrokov där Moses föddes. Barnen var bra arbetskraft då deras små händer kom åt att putsa glasen som vuxenhänder var för stora för.

I tre år fick han jobba i fabriken innan han tillsammans med sin mamma Miriam skickades till koncentrationslägret Ravensbrük.

Min farfar skickades till koncentrationslägret Buschenwald. Miriam blev mördad och Moses skickades vidare till koncentrationslägret Bergen-Belsen, där han togs omhand av en kvinna som senare fick smeknamnet ”Ängeln från Bergen-Belzen”.

Anledningen var att hon tog om hand och räddade så många föräldralösa barn. Moses skickades efter krigsslutet till ett barnhem i Sverige.

Min farfar Saoul letade efter kriget i över ett år, innan han fick höra talas om att en del barn förts till Sverige. Han åkte dit för att leta och lyckades hitta sin son.

Min farmor Rosa och farfar Saoul träffades i Sverige, båda deras föräldrar hade blivit mördade, sex av farmors sju syskon hade blivit mördade. Farfars första fru och alla hans sex syskon hade blivit mördade.

Idag är det inte många överlevande från förintelsen kvar. Därför är det viktigt att vi minns, och att vi fortsätter berätta så att historien aldrig upprepas.

Här kan du se de fasansfulla som drönaren fångat på bild:

Jag skriver detta till minne av 6 miljoner judar och alla andra som mördades under förintelsen.

Dela gärna denna historia, den får aldrig någonsin glömmas bort.

/Ewa Dabrowski

KÄLLA!

Förintelsens minnesdag: Överlevande berättar!

På vissa ställen är diamanter inte särskilt svårfunna. Till exempel består drygt en tredjedel av Planeten “55 Cancri e” av ren diamant. Att planeten dessutom är två tredjedelar större än jorden skulle förstås betyda en hel del diamanter för den som åkte dit. Tyvärr befinner sig planeten cirka 40 ljusår från jorden och temperaturen på ytan är ungefär 2 700 grader. När det kommer till diamanter gör man alltså bäst i att hålla fötterna på jorden.

Diamond “super-Earth” may not be quite as precious as once thought!

NYHETER!

Man misstänks ha haft sex med en häst!

Över hundra änder har hittats döda: ”Har blivit förgiftade!”

- Blir så arg, ledsen och frustrerad att sådant här får hända och det är en av den främsta anledningen att jag är för GunRights och är för beväpnade djurrättsmedborgargarden! Polisen och rättsväsendet ser mellan fingrarna när det gäller brott och våld mot djur!

ÖVRIGA NYHETER!

Donald Trump Wants To Carry His Gun During The Presidency. Do You Agree With Him?

Donald Trump's Guns!

- Jag tycker inte om Donald Trumps rasistiska åsikter och att han är oförskämd mot andra, däremot håller jag med honom helhjärtat i GunRigts frågan! <3

Donald Trump inför totalt flyktingstopp!

Iran inför inreseförbud för amerikaner!

Gorbatjov: Världen verkar förbereda sig för krig!

Mannerström gör oanmälda besök på äldreboenden – ska stoppa "förnedringen!"

SD och M möts för samtal inom kort!

M och SD i samtal inom kort!

Tre gripna misstänkta för gruppvåldtäkt!

Malena Ernman om nya flyktinglagen: "Sorgligt!"

163 mord/dråp begicks i Sverige under 2016 enligt mina studier!

Skandalscener vid bandy-VM – vilt slagsmål när Somalia mötte Tjeckien!