Samt några andra vita små blommor som jag inte vet vad det heter.


Tvättade och fixade i lördags, var sen på Second Life och umgicks med andra furries! Träffade en svart och röd Sergal med flera!


Samt en Drake och en vit Rävinna som var dansös!


Träffade också en trevlig Hare som hade färgat hår!


Samt en Varg som jag hängde med en stund!


I Söndags så var jag ut till Narismiral och umgicks med Sergalerna där!
Träffade en ny Sergal med svart päls!


Samt några av dem som brukar vara där!
På söndag eftermiddag så hjälptes Mor och jag åt att baka bröd enligt Mormors recept!Sorterade sen upp en del mejl då jag hade nästan fullt i min inkorg, slängde spam och de viktiga sparade jag ner i olika kategorimappar!

Sen på kvällen så var det beck Moneyman på TV!


En homosexuell polis dubbelliv är betalt och ombesörjt av Becks ärkefiende, Gavling, en höjdare i Stockholms undre värld. I gengäld har den homosexuelle polisen i åratal försett honom med hemlig information från rikspolisens arkiv. När polisassistenten försöker göra sig fri från Gavlings grepp, hittar man honom plötsligt död i en park. Hans död blir startskottet för den sista duellen mellan Beck och Gavling. En duell där ingenting är heligt och det bara finns en vinnare.

I måndags så hjälpte jag Mor med några saker och vi sorterade en del. Var sen på The Ark under eftermiddagen och umgicks med andra furries, var en blå Fågel där och många andra Furries!Träffade en svart Varg och någon slags fantasidjur!


Med flera furries, bland annat en blå Drake och några andra!


Samt en Renamonräv och en till Varg!


På kvällen så gjorde Mor och jag grönsakslåda i ugnen, det är med rödlök, vitlök, potatis, succini, paprika och tomat. Man har på olivolja, salt och peppar. 200 grader i 40 minuter i ugnen.


På kvällen var det Beck Spår i mörker på TV! En av mina favoriter!


Bestialiska mord begås på slumpvis utvalda passagerare i Stockholms tunnelbana. Martin Beck är tillsammans med sin kollega Lena Klingström på väg på fjällsemester, men blir mot sin vilja inkopplad i fallet. Med ett massivt tryck från såväl allmänheten, som massmedia och överordnade inom polisen får Beck och hans grupp till slut en inblick i en fasansfull verklighet som man inte trodde existerade. Spår i mörker är känd som Sveriges första riktiga cyberpunk-film. Det rådde från början stor osäkerhet om filmen överhuvudtaget kunde spelas in, då SL först vägrade att släppa ned filmbolaget i tunnelbanan.

Idag har jag varit på Hela Foten i Hässleholm och fått tassarna vidgjorda, var skönt och blev riktigt bra!

Har sedan handlat till Mor och mig, köpte till mig en del frukt och en påse påskgodis för den annalkande påskhelgen. Köpte även Whiskas och sand till Gustav och Tussi, samt mat, mjölk och snus till mig.Funderingar!

Tycker det är väldigt hemskt det här som hänt en av mina grannars Hund, att någon med ren illvilja och ondska tagit livet av Hunden med glykolåtel. Sådant som man tidigare bara hört talas om att samer gör mot Vargar och andra Rovdjur! Nå väl så vet jag idag att den bild vi fick av samerna på Dammsdal var felaktig även om mycket av det vi lärde oss på Dammsdal är väldigt bra och värdefullt!

Både Yvonne och Gunilla var mycket bra lärare som lärde oss om att älska de vilda Djuren och att vi var så mycket ute i skogen som vi var under tonåren!

Det kan man dock inte säga om den lärare Rune som jag hade i gymnasiet sen jag flyttade hem till Skåne.

Jag blev väldigt illa berörd när jag läste vad han hade skrivit när vi sorterade papper hos Mor innan. Att jag skulle vara mentalt sjuk för att jag anser mig vara en Räv och att jag inte ser skillnad på människor och djur osv och att kuratorn på gymnasiesärskolan tyckte att jag skulle genomgå en sinnesundersökning för detta. Jag vet ju att Rune förbjöd mig att prata, rita, skriva om något som hade med Rävar, Furry och djurrätt att göra. Att han tvingade mig inför andra elever i klassrummet sitta och skriva i ett kollegieblock 100 gånger - "Jag är människa och ingen räv!" Andra elever fick inte kalla mig Smirre men att jag blev mobbad och tilltalad med diverse kränkande titlar var helt okej både enligt läraren Rune och elevassistenten Lasse.

Man känner bara förakt för Rune!

NYHETER!

Saturnus ringar är elektriskt laddade!

Astronauter bor på månen om tio år!

Jordens magnetfält låter som en trumma!


Teknik!
Militärt!
Kultur!