FORT FOXHALL ÄR EN STOR MILITÄRBAS UTANFÖR NEW TOKYO!

Militärbasen har flera omkringliggande flygbaser och avancerade radar, laser och missilbasserade försvarssystem. På Fort FoxHall arbetar och bor ca 35 000 Rävar. De är soldater, piloter, Fox Power Rangers, Stigmapoliser och militära forskare. Fort FoxHall är en av Foxylvaniens viktigaste militärbaser.

Här är ett flygfoto över STRIL-komplexet på Fort FoxHall!

1: Den svarta pyramiden är 436 meter hög och är stridsledningscentral och här bor officerarna och Fox Power Rangers operativa enhet.

2: och 3: är bostäder för övriga Rävmilitärer.

4: Är datorer och servrar, samt backupservrarna finns nere i ett bergrum 500 meter under jorden.

5: är poolområde.

Denna del av basen skyddas av ett kraftfält som slås på vid skarpt läge och det mesta av Fort FoxHall är ändå under jord. De omkringliggande flygbaserna har en del flygplan och helikoptrar i hangarer på markplan men minst lika många stridsflygplan i underjordiska hangarer med hissar upp till start och landningsbanorna.

Fort FoxHall har även ett avancerat laser och missilbaserat försvar mot angrepp av fientligt flyg och fientliga missiler. 

Underjordiskt maglevtåg för piloterna ut till flygbaserna och 3 mil norr om Fort FoxHall ligger StarFox-basen som är Fort FoxHalls rymdcenter, här ifrån styrs ThorHammer systemet och rymdraketer skjuter upp vad som behövs i omloppsbana. Underjordisk maglevtågsförbindelse till StarFox-basen finns också.

Sovit mest idag för jag har haft riktigt ont i ländryggen och vänstra benet.

Ikväll sett ett program på TV om Brittiska kungahuset, väldigt fint inne på slottet Windsor men jag tycker min lägenhet är lika fin så!

Zebra har assisterat idag och i kväll har vi suttit och diskuterat åsikter och funderingar som jag har. B.la. så har vi pratat om detta med abort och det är en väldigt svår fråga att ta ställning till. Jag tycker det blir extra svårt när man gör abortfrågan till en fråga om att kvinnor ska ha rätt att bestämma över sina egna kroppar, självklart tycker jag att både kvinnor och män ska ha rätt att bestämma över sin kropp och sitt liv och sin egendom. Däremot tycker jag inte att den rätten ger en rätt att döda ett barn. Vilket jag moraliskt anser att en abort är. Det som skrämmer mig med aborter är att man kan systematiskt välja att inte låta barn med funktionshinder födas och då är det frågan om att man strävar efter att skapa ett elitsamhälle med bara fullt friska och normala människor. Samma sak med att man eventuellt i framtiden kan betala för att få ett gendesignat barn där de som är rika kan betala för att få ett barn som är duktig i idrott, duktig musikaliskt eller väldigt intelligent. Där föräldrarnas plånbok styr hur framgångsrikt deras barn ska bli. Det skrämmer mig också.

Igår assisterade Blåräv och vi kollade lite på TV samt att jag badade med mera. Det var ett intressant program om UFOs och Aliens på mors TV som har parabol. Det var flera fall av närkontakt och redan 1945 innan Roswell så hade några pojkar närkontakt. En lastbilsförare som körde i Texas blev följd av ett UFO som flög vid sidan av vägen och han kunde titta rakt in i UFOt och såg utomjordingarna. UFOt riktade även en blå ljusstråle mot honom som scannade av honom och hans lastbil. En bonde som sov på verandan för att det var väldigt varmt kände en konstig lukt, han vaknade och gick ut från verandan, då såg han ett stort rektangulärt föremål sväva över stallet och när han närmade sig så kom små lysande klot från föremålet som sedan flög rakt upp och försvan.

Förra gången Blåräv assisterade så fixade vi med skydd till jordgubbarna som ännu inte är mogna. Skydd så att fåglarna inte är på jordgubbarna.

NYHETER!

Misstänks ha antastat 11-åring och 15-åring!

Nazister slog sönder docka av Peter Hultkvist!

Fler utsatta områden – väntas ta år att förändra!

Kent Ekeroth om misshandelsåtalet!

Våldtäktsförsök mot flicka på Sweden Rock!

Två chefer på Försäkringskassan utreds!

Unga män försökte hänga ut kvinnor som bröt ramadan-fasta – blev hotade!

Moderatpolitiker dödshotad för kritik mot Karlstadmoské!

Funktionsnedsatt kvinna våldtogs – man utvisas!

Man åtalas för spark mot barn!

Borgmästaren hugger ner gubbens 30 år gamla träd – tar revansch på bästa möjliga sätt!

Blodet på de nya gyllene skorna!

Aggressiv stämning i Eksjö!