God Morgon! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

- Det blir mer och mer skumt, Människor och Kaninskurkar som säger sig jobba för Vulpine Security, Vulpine Security låter även andra som inte är Rävar jobba för organisationen. Men visst, Fox Power Rangers som är den Foxylvanska Special Forces och S.W.A.T samarbetar med Vargar, Sergaler, Tigrar, Hyenor och flera andra Djur i kampen MOT Männiksorna - då Människor borde klart ses som fiender och terrorister av olika Vulpina polisiära och militära enheter som andra Djurarters motsvarande polisiära och militära enheter. Det hela verkar vara en otrolig röra och om det någonsin går att utreda detta som framkommer i och med de skumma affärer som omgärdat Miss Brush Tail eventet.

NU RÄVBILDER!

Don´t Get Duped!


Tattletail Fursuit Dance!


Polisens livsviktiga varning: ”Hjälp oss!”

1 000 höns hotades vid kraftig ladugårdsbrand!

FLUFFOGRAM!MOST Advanced Fighter Aircraft In The World!


IT UTBILDNING!

Därför borde du lära dig programmera via Acando Academy!

I fredags så handlade UFO-Hunters om att rdan 1943 så fick Nazityskland hjälp av Aliens och Nazisterna utvecklade sitt Wunderwaffe, den så kallade DIE GLOCKE!

The Nazi Bell (Die Glocke!)


Efter Tredje Rikets fall så flyttade många Tyska tekniker och forskare till USA och fick politiskt immunitet och utvecklade efter hand NASA,s rymdprogram som tog USA till Månen 1969!

Die Glocke var enligt programmet en supermaskin som jobbade med magnetfält och kunde kröka rumtiden och möjliggöra resor över stora avstånd i rymden. Alltså den teknologi som används vid interstelära rymdresor av Aliens. Dock fick väl Tyskarna aldrig maskinen att fungera riktigt som det var tänkt men var klart på väg att utveckla teknologi som de fått av Aliens. Tyskarna var ju också nära att utveckla atombomben, men USA han före. Tur är väl det för hade Nazityskland lyckats utveckla kärnvapen och UFO-teknologi så hade WW2 haft en helt annan utgång med att hela världen idag hade talat Tyska och de flesta folkslag utom Arier hade varit eliminerade + att Jorden hade varit förgiftad av radioaktivitet.

WW2 TEMA!

5 Super Weapons of World War II!


Igår så sorterade Mor och jag tidningar och vi hittade en dödsannons att min dagmamma Ingrid avled 1 mars i år, då jag skulle varit på NFC 2018 men inte kom iväg på grund av min skada. Hoppas vara bra efter operationen så jag kan vara med på NFC 2019. Ingrid hade problem med sina ögon på äldre dagar berättar hon om i denna artikeln!  Ingrid var politiskt engagerad och jag minns hennes Grand Danios "Tella" som alltid brukade vara med, exempelvis när jag som barn gick till Västerskolan för att få klinikundervisning med Gunnel när jag var 8 år så brukade vi gå över den gångbron som går ut från Bokeberg över stora vägen, det är en gång och cykelbro och jag har ingen aning om vad bron heter men jag har sedan 1983 kallat den för "Tellabron" då döpt efter min dagmammas Hund. Räknade ut att det är 35 år sedan. Jag kommer också ihåg att jag lånade en bok av Ingrid som handlade om en pojke som hete Walter och som inte alls var någon Djurvän, men en dag så gaddade alla Djuren ihop sig och gav sig på Djurplågaren Walter. Det var väl typ efter att läst den boken som jag började fundera om Djurrättsaktivism och att hämnas mot Människor som utsätter Djur för lidande och förnedring. Jag var 8 eller 9 när jag läste den boken och sen när jag var mellan 11 och 16 år när jag gick på Dammsdalskolan så jobbade vi mycket med Djur, Miljö och Djurrättsaktivism och det har präglat mig till den jag är och jag identifierade mig som Varg redan då och i 16-17 års åldern så blev det mer intresse för just Rävar eftersom det fanns gott om Rävar hemma i Gumlösa och jag fick även information om Inari och Shintoism, men det var först 2012 som jag hade ekonomisk möjlighet att resa till Japan och besöka Inaritemplet samt konvertera till Shintoismen. 1997 när jag var 22 år så koplade jag upp mig på Internet och fick kontakt med den Svenska grenen av Furryfandom och 2007 så började jag använda Second Life och reggade mig på SveaFur, 2013 var jag på första NFC och reggade mig på Svenska Tassar. Det var ju dock en del problem på SveaFur och även på Vegan för mina antagonister från SIVO som hatar Furries och som hatar Djur sökte upp mig och mina Furrykamrater bara för att starta drama och trolla osv.

Hur som helst så spelar Djur och Furryvärlden en väldigt stor och central roll i min tillvaro och mitt kall är att kämpa för Djurens och Furrisarnas rättigheter och väl, dock så hindrar lagstiftning etc mig att göra det fullt ut eftersom att föra kampen fullt ut skulle även innefatta vapen och krigsmateriel och handlingar som enligt rättsväsendet och lagen skulle anses vara mord och terrorhandlingar. Skapande av paramilitära grupper och krigföring mot Djurplågare och Furryhatare är det som jag menar med att föra kampen för Djurrätt och Furryrätt fullt ut, dock enligt internationell lag så är det förbjudet för civilpersoner att skapa militära grupper och att kriga - även om syftet är att värna Djuren och Furrisarna och vår livsstil.

Mor och jag gjorde kvällsmat och det blev laxkotletter med kokt potatis.

Var på The Ark en stund och umgicks med andra Furries!

Träffade en Velociraptor och en feral Kitsuneräv.

Samt Sergalen Skitters!

Träffade också en ett par Rävar, en Rödräv

och en svart Räv med delvis grön Päls.

På kvällen så kollade jag på två bra filmer!

Mannen från Mallorca!


Ett kallhamrat rån drabbar 13 december 1983 postkontoret vid Hälsingegatan i Stockholm. Rånarens byte blir 395 000 kronor. Kriminalinspektörerna vid spaningsroteln Bo Jarnebring och Lars Martin Johansson är först på brottsplatsen. Rånaren flyr med Johansson tätt i hälarna men lyckas skaka av sig honom i en närbelägen skola. Jarnebring och Johansson kopplas in i utredningen av våldsrotelns chef, kriminalkommissarie M. Dahlgren.

Utredningen går långsamt framåt och en lång rad personer förhörs. Snart inträffar ett par mystiska dödsfall till synes helt oberoende av varandra. Roger Jansson, en 22-årig yngling som såg rånaren i skolan, blir brutalt överkörd och dödad. Olsson, en före detta sportjournalist på dekis, hittas senare mördad på Skogskyrkogården. Olsson hade stått i kön vid postrånet och enligt ett vittne hälsat på rånaren. Vid husundersökning hos Olsson hittar polisen ett foto från en grisfest 1978 på Mallorca. På bilden finns bland andra Jansson, Olsson samt en polis vid namn Kjell Göran Hedberg. Hedberg arbetar vid Säkerhetspolisen och honom har både Jarnebring och Johansson redan tidigare hyst misstankar mot.

De samlar in ytterligare graverande bevis mot Hedberg innan de kontaktar kriminalkommissarie Dahlgren. Dahlgren, som informerat sina överordnade, sammankallar dagen efter utredarna och förkunnar att Hedberg kan avskrivas som gärningsman. Det visar sig att Hedberg har alibi som lämnats av ett oantastligt vittne. Av hänsyn till rikets säkerhet kan detta vittnesmål inte ifrågasättas. Jarnebring och Johansson fortsätter emellertid att spana på Hedberg. De uppdagar att Hedberg är skyddsvakt åt ett statsråd, nämligen justitieministern. De fortsätter då att noga följa justitieministern, som visar sig ha en sexuell förbindelse med den prostituerade Eva Zetterberg. Deras teori är att Hedberg begick rånet i skydd av justitieministern som kunde ge honom alibi, eftersom Hedberg visste att justitieministern umgicks med prostituerade. Men både Olsson och Roger Jansson hade känt igen Hedberg från grisfesten och försökt att pressa honom på pengar. Hedberg dödar därför båda två och kommer undan med både morden och rånet, delvis med skydd från justitieministern.

Samtidigt har säkerhetspolisen börjat bevaka Jarnebring och Johansson och lyckas bland annat lägga beslag på ett för justitieministern komprometterande negativ. Trots ett intensivt arbete av Jarnebring och Johansson leder spaningarna inte någonstans. Fallet får inte någon lösning och ärendet avskrivs.

Wallander - Hemligheten!


En elvaårig pojke hittas död i en bergsskreva. Det visar sig att han blivit våldtagen och därefter ihjälslagen. Kriminalinspektör Stefan Lindman är vän med pojkens pappa och lovar att göra allt för att gripa mördaren. Men Stefan bär på en mörk hemlighet. Trots att han tar tjänstledigt på grund av en pågående internutredning mot honom fortsätter han att söka efter mördaren. Tjänstledigheten, mordutredningen och den mörka hemligheten innebär att gamla minnen väcks till liv och i all denna sorg och frustration skadar han sig allvarligt, mycket allvarligt.

SÖNDAG!

Idag håller jag på att tvätta och Fjällräv assisterar, igår assisterade Zebra och hade sin Hund Akilles med sig. Akilles är en speciell terrier som har lockig päls och svansen står upp som en antenn. Det ser kul ut tycker jag.

Översatt till Svenska så heter Hundrasen - Irländsk Mjuktröjad vetefärgad Terrier.

NYHETER!

Stora tågförseningar efter anläggningsfel!

Tågkaos när strömmen försvann!

Inga tåg mellan Lund och Hässleholm!

Skånetrafiken rasar mot Trafikverket!

Medeltiden intar Hovdala!

Person hittad död i Södertälje kanal – kan ha legat i vattnet en längre tid!

Död Människa hittad i brinnande bil!

Bränd kropp som hittades i bil inget mord!

Sarah hyllas för sitt oväntade sms – efter rasistiska mejlet!

Iron mans rustning är borta – värd över 300 000 dollar!

Scanias export till Iran hotas efter Trumps besked!

Kommunen slängde varor från snuskbutiken – en fjärdedel av fisken var borta!

Hotades av misstänkta pedofilen – tog sitt liv!

Hon såldes som sexslav till IS!

Vardag i Gaza!

Uppför en minnessten i Södertälje för folkmordet Seyfo!

Man till sjukhus efter att ha misshandlats grovt av flera personer!

Polisen varnar: ”Döva” bedragare är tillbaka!

Markandagen firades med öppet hus!

Nazistiska gruppens ledare är beväpnade!

Främjar antisemitism!

Israelisk militärbas angreps av Iran!

Telge-toppen i debatt om bostadsmarknaden: Avskaffa bytesrätten av hyresrätter!

Lyxkåken som får Hemnet att koka!

Var fjärde bostad säljs under utgångspris!

Ökat fokus på byar vid Helgeå-dalen!

Dryga böter för gödselläcka!

17-årig Södertäljebågskytt nyligen uttagen i juniorlandslaget!

Flera bilar brandskadade i Södertälje!

En alldeles sagolik vår!

Södertälje ska bli en cykelstad!

Spottade och bet vakter vid uteställe!

Bebis påkörd – allvarligt skadad!

Misstänkt sexbrott nedlagt!

Islamistisk hatpredikant talar i Helsingborg!

Stoppa böneutrop i Växjö!

Polisen var på utryckning – då slogs deras bil sönder!

Man gick till attack – svingade grävskopa!

Vi fick lära oss att hata!

Anställd på förskola kränkte barn – församling krävs på skadestånd!

Nuri Kino i kampanj mot Stefan Löfven efter beskedet att inte erkänna Seyfo!

Nu ska Badparken rustas upp – arbetet klart i juli!

Två personer i vattnet – visade sig vara byggarbete!

Så mycket vindkraft tillverkas i länet!

Maskerad tjuv stal fyrhjuling från villatomt – framför ögonen på ägaren!

Köpare misstänker att bilaffär var bluff!

Bilistens önskan för djävulsk för Transportstyrelsen!

Bilbrand i Vinslöv!

Trafikolycka utanför dagis – fordon körde in i mitträcke!

Se trubaduren Joakims sjungande annons!

Känd gangster misstänks för vapenbrott!

Gryningspyromanen åtalas för nya bränder!

Villa brann ner till grunden!

Ytterligare en brand i Glimåkra!

Man gripen för mordbrand!

Fest och stök för gymnasister!

Ja till höghus på Bokeberg!

Oenighet om särskilt boende!

Plan mot olovliga boplatser!

Så vill Moderaterna stoppa tiggeriet!

Mopedist pekade finger åt bilist!

MC stals utan ägarens vetskap!

Pingisbord slogs sönder!

Rånades på mobil och keps!