Yipp! Smirre är online.

FLUFFOGRAM!Ingen tekniker har varit här i veckan och fixat den fasta linan för telefon och Internet, så jag kör Internet mobilt. Man har möjlighet att på Mitt Telia kolla mitt surfsaldo!

Det solklara UFO-fallet i Aurora i Texas 1897!

I fredags så var det ett intressant avsnitt av UFO-Hunters, redan 1897 så hände en sak i den lilla byn Aurora i Texas, ett luftskepp som de sa då krockade med en vindmölla, exploderade och kraschade. Piloten eller rymdmannen finns begravd på kyrkrogården i  Aurora. TV-teamet ville ha tillstånd att öppna graven men fick tyvärr inte det. Man fann dock bitar av rymdskeppet och de visade sig vid nogran undersökning bestå av 95% aluminium och 5% järn och de sa att det är en omöjlighet att blanda dessa metaller så ens med dagens teknik 2018. Alltså kom de fram till att metallen inte var tillverkad här på Jorden. Det fanns rapporter om så kallade luftskepp och rymdmän som de då trodde kom från Mars under åren 1890 till 1897 då kraschen inträffade. På 40-talet så bodde en man på en gård i Aurora och drack vatten från brunnen där man sa att några fragment av rymdskeppet kastats ner. Man viste inte så mycket om strålning och dylikt då. Denne man fick fruktansvärt svår reumatism och då strax efter kraschen 1897 så bröt det ut vad som kallades "fläckfeber" och byn stod under karantän under ett par månader och många av byns invånare dog av den obotliga sjukdomen som gav hög feber och fläckar och sår över kroppen. Allt detta finns dokumenterat. Detta är inte alls mörklagt som Roswell 1947 blev långt senare. Utan invånarna i Aurora i Texas är stolta över sin historia men de ville absolut inte att graven skulle röras. Det är på bortre ändan av kyrkogården vid ett 100 år gammalt träd som rymdmannens gravplats är. Dock finns det även skeptiker som säger att det var ett fejk som hände 1897 och som sen genom hörsägen berättats från generation till  generation och blivit vad man kallar en höna av en fjäder. Dock mot detta står den utvärdering av både flygtekniker och forskare på NASA,s labb av metallfragmenten som är 95% superrent aluminium och 5% järn och den kombinationen går inte ens att göra idag med vår teknik av de bästa metalltekniker och smeder. Samt utbrottet av så kalald "fläckfeber" strax efter kraschen och mannen som bodde på gården på tidigt 40-tal och som fick supersvår reumatism av att dricka av vattnet. Dock så när han insåg att det var rymdskrotet i brunnen efter ett par år som orsakade det så murade han igen brunnen med ett 2,5 x 2,5 stor armerad betongklump och idag är det dessutom inhägnat och sett som privat mark så filmteamet fick inte öppna brunnen + att det skulel blivit svårt för plomberingen med armerad betong. Det man la märke till att på ett område ca 10 meter runt brunnen växer knappt något och detta tyder på någon form av strålning. Jag som har lite kunskap om rymdteknologi och hur UFO,s möjligen kan vara konstruerade så har man troligen kastat själva varphärden i brunnen som innehåller radioaktiva kristaller.

Lite intressanta fakta om Aurorakraschen!

WIKIPEDIAARTIKEL! ENGELSKA! 

Reward offered for return of stolen UFO alien grave marker in Texas!

Aurora: The UFO Crash of 1897!


Efter UFO-Hunters så var jag på GYC en stund!
Träffade en trevlig Fjällräv samt en

trevlig och stilig Sergal.

På lördagen så hjälpte jag Mor med att fixa en del, sen åkte jag och Kenneth till ÖB och handlade kattsand. Utanför ÖB så stod en fin Motorcykel!

Var sen vid Sveas Rondell och kolalde på Crusinbilarna, men det var rätt varmt så jag var där bara en stund för jag satt på rollatorn mitt i solen. men fick några bra bilder på de mycket fina crusingbilarna. När crusingbilarna kommer ut i Hässleholm, då vet man att sommaren har kommit!

Det var rätt varmt för mig att sitta i solen och jag hade inte min hatt, så vi gick till bilen och då så vi att Ulrik kom, det var väl lika bra att vi åkte från stan då. Vill inte ha med honom att göra eller att han gör några sexuella närmanden mot mig eller tafsar på mig eller kommer med sina perversa åsikter om småpojkar osv till mig. Det är en människa som jag tycker är mycket obehaglig och äcklig och ingen som jag vill ha i min närhet.

Sen körde vi bort mot Hejnaden och Rävabacken, det området där mor har sina barndomsminnen ifrån. I skogen där vid en gammal lada brukar det växa Liljekonvaljer men när vi kom det så hade folk redan varit och plockat dem. Blåräv berättade att hemma hos honom växer det Liljekonvaljer en hel del, så vi ringde till Helena och bad henne plocka två buketter. Vi körde mot Bjärnum och ut till Blårävs gård så möte Helena oss där och gav oss två rejäla buketter med Liljekonvaljer.

Åkte sen tillbaka till Finja och satte den ena på Mormors grav.

Den andra fick Mor. Hon blev glad att vi gjorde detta.

På eftermiddan så fortsatte Mor och jag att sortera saker och b.la. så sorterade vi upp alla glödlamporna, kastade dem som var sönder och sorterade upp dem efter sort och ljusstyrka.

Jag gjorde middag på senefetrmiddan, flintastek med potatis och sås och bjöd Mor på.

På kvällen sent kollade jag och Blåräv på en Westernfilm som heter The Hatefull Eight!


Inbördeskriget är över och prisjägaren John “The Hangman” Ruth transporterar Daisy Domergue genom ett vintrigt Wyoming. Målet är den lilla staden Red Rock där Daisy ska ställas inför rätta. Längs med vägen plockar de upp två främlingar; Major Marquis Warren, tidigare soldat men nu ökänd prisjägare, och Chris Mannix, som utger sig för att vara Red Rocks nye sheriff. När en snöstorm sveper in över slätterna, bestämmer sig de fyra för att ta skydd på ett härbärge uppe i bergen. Väl där möts de inte av ägaren, utan av fyra okända ansikten. Stormen börjar vina över bergen och de åtta resenärerna börjar inse att de kanske inte kommer att kunna ta sig till Red Rock trots allt.

Idag har det varit lite svalare, har FaceBookat lite och sen varit ut till Luskwood. Träffade en Uttertjej och en svart Cyberpanter.

Samt en Skunk.

Det kom lite regn innan idag och en åskknall. Men det behövs ett riktigt åskväder för att rensa ur den kvava och tryckande luften som är.

Ronny kom och hälsade på och berättade att han tar pianolektioner i Kristianstad och är på jakt efter ett billigt men bra piano av äldre modell till sin lya.

Mor, jag, Blåräv och Helena fikade sen hos Mor i eftermiddag och Mor bjöd på Swazfaldtårta och kaffe.

Sen har Mor och jag sorterat papper och slängt en del papper.

Så kan det gå när man inte kan ordens betydelse riktigt!

FANTASTISKA FAKTA!

Alla pälsdjur fäller hår mer eller mindre, även Rävar! Att gammalt hår ramlar av och nytt växer ut! Är inte det helt fantastiskt?

*Kram!*

eamore here: http://www.star-telegram.com/news/state/texas/article207085784.html#storylink=cpy

Aurora: The UFO Crash of 1897!