ALL MY CHARACTERS & FURSONAS!

FLUFFOGRAM!INFO!

Det är självklart att värna dem man älskar och bryr sig om!

ANIMAL FREEDOM!Vapen är
verktyg för att värna Furries, De vilda Djuren och Barnen!

STOPPA PEDOFILER OCH BARNMISSHANDLARE! BARN MED VAPEN!
Tisdag!

I tisdags assisterade Zebra, vi var och köpte en ny dusch för den andra hade gått sönder. Fick tag i en riktigt bra som man kan spruta med på flera olika sätt.Mina MatSmart-varor hade också kommit!

Jordnötsbågar, 2 påsar med små kakor, 2 påsar med nötter, 2 påsar med chokladkulor, 3 Bounty, torkade frukter i påse, Smarties kallender med olika julchoklad och gul påskmarsipan! 

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en ny Drake.

Med flera Furries!Var bra musik och dansade med en annan Räv.Sen var det Wallander - Skulden på TV sent, så det kollade jag på!


Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sin förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens desperata sökande. Spåren leder Kurt Wallander och hans kollegor mot en pedofildömd man, nyligen utsläppt efter att ha avtjänat sitt straff. Men också mot sanningar långt mer fruktansvärda och komplicerade än vad någon kunnat föreställa sig.

Onsdag!

Igår onsdag så bakade jag och Mor, vi gjorde rulltårta med smörkräm och kanel i.


Samt bröd enligt Mormors recept med fänkål.Fått in lite pengar till mitt välgörenhetsprojekt som jag startade på FB i samband med min födelsedag. Känns bra att kunna hjälpa dem som behöver det mest!Var sen Wallander - Kuriren på TV sent, kollade på den också!

En MC-förare hittas mördad och polisen finner spår som leder till traktens MC-klubb, som anlitar MC-kurirer för att smuggla narkotika över Öresundsbron. Snart förstår Wallander att det finns krafter utanför klubben som vill över drogmarknaden i regionen. Det är först när Wallanders kollega, Isabell blir brutalt överfallen i sitt hem som han förstår hur långt dom är villiga att gå för att uppnå sina mål.
*Kram!*