Hejsan! Smirre här.

Realistic Fox Pluchie seek new home!

Vulpine Taproom opens in Town Center!

10 fakta du antagligen inte visste om Rävar!

Malmerfors är uppdaterat!

Måndag!

Zebra assisterade. Har blåst, snöat och regnat större delen av dagen. Vilat en del idag och fixat med lite olika saker. Läst nyheter med mera.

Blev fiskbullar med potatis till kvällsmat.

Pantern tog nattpasset, la mig rätt tidigt då jag var trött.

Tisdag!

Zebra assisterade. Har varit på Wokhouse i Hässleholm och ätit buffé med diverse asiatisk mat och olika sorters sushi. Nom! Nom!

Sen handlat på City Gross. Hittade en rejäl köttbit i billiga köttlådan, men har kort datum så jag får göra i ordning den i morgon.

Var på WC på City Gross och bajsade, de har blåa UV-lysrör på WC på City Gross i Hässleholm nu också. Har bara sett det en gång förut att de har blåa UV-lysrör på WC. Det var i Stockholm på tågstationens WC där de har det också. Men det blir mer och mer vanligt att man använder det då UV-ljus tar död på bakterier.

Vilat en stund här hemma och sen Favoriserat på FurAffinity!

Råkade klanta mig med mitt Telegramkonto, skulle uppdatera Telegram men då ska man ha en verifieringskod på mobilen. Det kom ingen. Sen upptäckte jag att min mobil är bortkopplad då jag inte laddat kontantkortet till mobilen och inte använt den sen jag var på NFC sist. Så jag provade på nytt med Zebras mobil, då kom jag in men alla var borta och furrygruppen också. Så jag fick alltså skapa ett nytt Telegramkonto och be en av mina nära furryvänner om hjälp med detta. Men det är på väg att lösa sig så förhoppningsvis i morgon så blir mitt nya Telegramkonto kopplat till furrygruppen.

Var länge på Second Life på kvällen.

Träffade vargen Nattvind bland annat.

Samt en ny fin Skunk.

Var med Ekorren en stund också, han är trevlig.

Träffade också GreyPaw och några andra.

Dansade med en trevlig Rävinna.

Samt träffade Rico.

Onsdag!

Vilat en hel del idag. Varit väldigt trött då jag satt vid datorn tills klockan var 2 på natten.

Funkar bra med mitt nya Telegramkonto och är inne i Furrygruppen igen och hittat mina vänner samt fått en ny vän som jag chattat med en del. Har också nytt färgtema och sett att det går att ändra mobilnumret så när jag väl får ett nytt till mobilen så ska jag lägga in det i Telegram. Nu så går verifieringskoden till Zebras mobil.

Suttit en del med FurAffinity underdagen och chattat en del med min nya furrykompis. Vilat en stund också. Gjorde i ordning köttet i ugnen med kokt potatis till.

Favoriserat på FurAffinity!

Sen läst om vad som behövs för att man ska bli polis!


Inser att jag inte skulle bli någon bra polis med de svårigheter jag har men tycker det är intressant att titta på program om polisens arbete och hur man lösa brott osv.

Samma sak med att vara militär, sniper och stridspilot. Jag klarar sådana uppdrag bra i spel och att i lek tänka mig in i olika stridscenarier, men i verkligheten är en annan sak.

Torsdag!

Lodjuret assisterade. Vilat på förmiddagen. Har sedan kollat på sista delen av The Tunnel!

I seriefinalen står Karl och Elise inför den stora uppgörelsen med Råttfångaren. Sanningen om Moreaus bortförande avslöjas.

Ändrade till Windowsläge på Telegram så kan man han en nebulosa som bakgrundsbild, det blev riktigt snyggt och svart text på vit bakgrund läser jag nog snabbast och bäst.

Funkar bäst för mig så, det är väl dels en vanesak och att mitt mörkerseende inte är det bästa.

Har chattat en del och gjort grafikuppdateringar för spelen.

Omstart av datorn och uppdatering av Steam och säkerhet också.

Ta i trä så funkade Telegram fast jag behövde starta om datorn. Hade blivigt riktigt ledsen om jag hade behövt göra ett nytt Telegramkonto igen.

Sett del 4 av Kampen mot terrorismen!

Framtidens soldat!

De terrorbekämpande styrkorna är mer utsatta och behöver agera snabbare och med mindre information än förr, då hoten är mer oförutsägbara. Här har vetenskapen varit en del av att ta fram nya verktyg så att de har en chans att ligga steget före.

Köttet som blev kvar och kokt potatis och en tomat till kvällsmat.

Sen kollade Lodjuret och jag på TV. Var tre bra program!

I huvudet på en gärningsman!

Utåt sett verkar Ragnar Nilsson vara en helt vanlig kille. Samtidigt är han något av en enstöring. När polisen en dag i maj 2010 larmas till hans hem, hittar man tre personer som blivit brutalt mördade.

En mördares bekännelse!

Cecilia är dömd till 16 års fängelse för yxmord på sin man. Trebarnsmamman har hela tiden nekat till mordet, och har beskrivit sin man som en kontrollerande tyrann som misshandlade familjen psykiskt.

SWAT!

När övervakningen av ett hemligt gängmöte går fel måste teamet arbeta snabbt för att hjälpa alla - inklusive en techmiljardär - ut från ett överfullt hotell.

Såg sen filmen DjävulsmärketNetFlix.


När två systrar hittar en gammal bok som öppnar portarna för en djävulsk varelse är deras enda hopp om räddning en präst som redan har sina egna demoner att kämpa med.

Fredag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och sen har jag tagit reda på hur man gör rönnbärsgelé.

Så ska Vixey och jag ge oss på det sen. Man behöver syltsocker, ett äpple och konserveringsmedel bland annat hemköpt.

Hittade i Mors bakningspärm receptet på Mormors mjuka pepparkaka, så det kan man göra någon gång. Den är mycket god men måste ha rätt kryddor osv. Kanske rätt så dyra kryddor så det får bli ett framtida projekt.

Har haft fram lamineringsmaskinen och laminerat en skylt för ingen reklam till Mors brevlåda då den gamla trillat bort, samt laminerat min FurMil Device och medlemskortet till F-10.

Zebra och jag gick en promenad längs majsfältet men tog inga bilder då jag har lite ström i kameran. Kosläppet får antagligen vänta tills vädret är mer stabilt och Mullvadarna är borta från Koängen.

Text finns på FOTOBLOGGEN! 

Läst igenom Furrychatten och läst nyheter. Gjort en härlig köttgryta på Människokött, Porter, Svartvinbärssaft, Enbär, Kantareller. Samt kokt potatis till och Amerikanskt vin från Kalifornien samt kaffe till. Nom! Nom!

Såg en dokumentär på YouTube om den Finske Snipern - Simo Häyhä!


LÄS OM SIMO HÄYHÄ!

Se separat bloggpost om Simo Häyhä!

Se separat bloggpost om Snipergeväret ORSIS T-5000!

ORSIS T-5000 på Waeponsystems.Net!

Sedan kollat på Huss del: 4 Sveket!

Katarina infiltrerar en grupp knarklangare och får kontakt med en ung kvinna som säljer droger. Samtidigt som deras vänskap växer, får Katarina svårt att sära på sin yrkesroll och sitt privata jag.

Kollade sedan på Rambo 4.


John Rambo lever numera ett tillbakadraget, skönt liv i Thailand - men nu tvingas han ta till sina gamla stridskunskaper för att rädda en tillfångatagen missionär och hennes kamrater i Burma.

Lördag!

Lodjuret assisterade. Har gjort rent datorn samt blåst i den med tryckluft för att få bort eventuellt damm inuti den samt gjort rent skärmen.

Favoriserat på FurAffinity!

Samt lagt till de Furries som lagt till mig på watch, så att vi watchar varandra. Dock har jag inte ritat på länge då jag har fullt med grejer som jag ska gå igenom på mitt arbetsbord och har inga fräscha färgpennor. Däremot har jag byggt saker i Publisher som jag har på mitt Galleri samt har en del foton från NFC samt i Scrapen har jag foto på saker som jag tagit omhand efter Mors bortgång.

Var och satte fast skylten ”Ingen Reklam” på Mors brevlåda. Dock funkade inte med silvertejpen då det var sista biten på rullen utan lim som var emot själva papprullen.

Limmade skylten med flygplanslim istället så då ska det förhoppningsvis hålla.

Sen gick Lodjuret och jag en promenad!

Favoriserat med på FurAffinity och läst och sett videos om Snipers och andra militära saker. Gjorde kyckling med ris till middag.

Var inget bra på TV så jag satt större delen av kvällen med FurAffinity och hittade många fina favoriter!

Se FurAffinityfavoriter!

Kollat Furrychatten med mera.

Söndag!

Vargen assisterade. Har snöat på förmiddan när jag vilade, så inte bra med någon promenad idag och har ont i kroppen av dessa väderomslag. April brukar vara med mycket väderomslag innan våren drar igång i Maj.

På eftermiddagen har jag favoriserat mer på FurAffinity och kollat lite furrygrejer online.

Gjorde isterband med kokt potatis och lingon till middag. Drack vin och kaffe till.

Sen har Vargen och jag kollat på hockey, var Skellefteå och Umeå som spelade mot varandra, två rivaliserande Norrlandslag. Vargen och jag diskuterade kylning av pucken och att en kyld puck ger bättre spel.

Såg ett intressant program på SVT-Play som heter Priser, kriser och krig!

Börsspekulation i råvarupriser skapar konflikter runtom i världen. Filmaren Rupert Russell undersöker hur kaosteorin kan hjälpa oss att förstå hur allt hänger ihop, och hur skyhöga börspriser på till exempel vete och olja kan ha oanade konsekvenser. Från Ukraina till Irak och Venezuela ser han tydliga tecken på att prisspekulation har långtgående följder för vanliga människor som drabbas hårt när priserna rusar.

Som de sjunger i den gamla vänstersången, ”Sådan är kapitalismen!” Mer sant än man kan tro.

Kollade sedan på SWAT!

Teamet försöker stoppa ett rånargäng som utpressar tjänstefolk på information om deras rika arbetsgivare. Hondo försöker hitta ett bra fosterhem för Darryl.

Sen kollat på Svenska Fall!

En ung kvinna hittas mördad utanför en gymnastiksal i Nacka. När polisen börjar gräva i hennes förflutna upptäcker man att det fanns någon som betraktade henne på håll. En person fylld av avundsjuka.

Sen sett två program av Taken!

Taken – Program: 1

När en bomb sprängs i Washington DC misstänker teamet att en oskyldig man anklagas för händelsen.

Taken – Program: 2

En otäck vapensmugglare tar in sina varor i New York City. Bryan slår ihop sig med FBI för att få stopp på honom innan han når internationella vatten.

Måndag!

Vixey är tillbaks efter sin semester. Vi har suttit och pratat om olika saker, bland annat om mikrobiologiskt liv på Mars.

Har ringt till min moster i Stockholm och pratat med henne en stund samt läst igenom reklamen för morgondagens handling.

Kollat Vetenskapens Värld om resan till asteroiden Bennu!

En liten rymdsond är just nu på väg hem genom rymden. I oktober förra året gjorde den en lyckad landning på asteroiden Bennu och lyckades få med sig prover från dess yta. Vi får följa rymdfarkostens dramatiska färd och träffar forskarna som försöker förstå asteroiderna - små himlakroppar som ibland hotar att krocka med jorden.

YouTubes om besöket på Bennu!

NASA makes history by touching asteroid!


Tour of Asteroid Bennu!


Läst nyheter och Furrychatten med mera. Stekt upp några köttbullar med kokt potatis och lingon till.

Vixey och jag gjorde akvariet riktigt fint.

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade en ny Drake bland annat.

Samt en till Drake som brukar vara där ibland.

FoxFair och en annan Räv var där också. Ja, vi är ganska många Rävar i Furryvärlden men alla typer av Djur förekommer.

Träffade Nattvind också. Han är en Varg.

DJ Foxxy körde bra musik. Rivig 80-tals rock. Sådant gillar de flesta inklusive mig.

Dansade med en Rävinna.

Fått upp senaste om Djurisk byggnation i New Tokyo och runt om i solsystemet!

Vixey och jag har kollat på Peter Jide!

I Sverige är det olagligt att köpa sex. Men sexhandeln lever vidare ändå. Peter träffar den svenska sexarbetaren som flyttade till Amsterdam på grund av den svenska lagstiftningen.

Har sedan kollat på en dokumentär om Lasermannen i 6 delar!

När jag gick i gymnasiet på 90-talet så var det flera elever som hade tröjor med en bild på ray Charles (blind svart sångare) med ett siktekors i pannan och texten "Lasermannen - Ett ljus i mörkret!" och Fidde sålde de här tröjorna på skolan till andra elever. Det var helt legitimt att rasismen fick florera så på gymnasieskolan. Satt ju ofta papper på anslagstavlorna med både hakkors och rasistiska budskap från VAM och BBS osv. Men hade man på sig en Djurtröja eller hade lössvans, så blev man i fråntagen detta och det var strängt förbjudet.

Helt sjukt att det var så på skolan!

Tisdag!

Vargen assisterade. Har vilat på förmiddagen då det blev rätt sent i går då jag satt och kollade alla Lasermannen-programmen fram tills klockan var 02:28.

Vargen och jag har varit och handlat, hittade i billiga lådan med kort datum en höna för 20 kronor och kotletter för 28 kronor. Kotletterna har jag frusit ner.

Kokade hönan med lagerblad och några vitpepparkorn, så som Mor ofta brukade göra. Är gott med ris till.

Sett en dokumentär om Titanic!

Misstagen som sänkte Titanic!

Att ett isberg var orsaken till att Titanic sjönk har med åren blivit en förenklad sanning. I dag vet man tack vare ny forskning att det var en kedja av händelser som ledde till att det osänkbara skeppet sjönk. I den här dokumentären får vi veta vilka tio misstag som ledde till en av historiens mest kända fartygskatastrofer.

SVT-Play!

Kokade potatis till hönan till middag. Man kan ha ris också men såg att jag inte har så mycket ris kvar och hade ris till förra gången jag åt kokt höna, så det är bra att variera kosten lite.

Skrivit på min krigsbok 4 och har Favoriserat på FurAffinty!

Chattat med andra Furries samt gjort klar arbetet med VulpTex versionen av Orsis T-5000!

Vargen och jag har kollat på ett par program av Moonshiners på Discovery Plus. Det är några gubbar som bor ute i skogen och är professionella spritbryggare, de gjorde sprit med kryddning av kanel och russin. De skulle sälja till en MC klubb men föreståndaren på MC klubben tyckte att spriten var för dyr.

La mig rätt tidigt då jag var väldigt trött. Typ det är ju nästan inga bra filmer på TV men mycket fotboll, handboll och ishockey, sporten kunde ha en egen kanal tycker jag och inte sport på alla kanaler.

Jag har ju en smart-TV med en NetFlix-knapp på TV-kontrollen och där kommer en del bra filmer men var för trött för att sitta vid TV,n.

Onsdag!

Blåräv är också tillbaks från sin semester och assisterade. Vilat på förmiddagen och under eftermiddagen har jag fått upp VULPATRON på bloggen,

samt har chattat med andra Furries och Favoriserat på FurAffinity!

Chattade med en av mina furryvänner om hur stor FurAffinityservern kan vara och hur den fungerar.

Det ska bli ett NFC 2022 förhoppningsvis och för 2021 hade vi ju en del online!

Programmet finns här för onlineversionen av NFC 2021!

Har gjort smeten till köttbullarna och Blåräv hjälpte mig att rulla och steka dem.

Sen när de svalnat så har jag frusit ner dem för framtida bruk.

Blåräv och jag har suttit och pratat, pratat med Zebra i telefonen och sen gjorde Blåräv pangkakor som vi åt.

Blåräv och jag har sett Gremlins på NetFlix.


En man ger sin son ett gulligt litet husdjur i julklapp, men det visar sig ge upphov till en hel armé av elaka – och farliga – små varelser.

Sen såg vi filmen Brightburn!


Kärleksfulla föräldrar som tagit sig an ett barn som kraschlandat från rymden flera år tidigare inser att pojken håller på att bli ond – och att han har superkrafter.

Sen kollade vi på Doom!


Bakgrunden till filmen är att arkeologer funnit en portal till Mars som används för att bygga en forskningsbas på planeten. Doom utspelar sig på forskningsbasen där en grupp kommandosoldater kämpar mot zombieliknande varelser som blivit smittade av ämnet C24 (kromosom 24) efter att ett experiment gått snett. De måste hindra monstren från att ta sig till jorden genom portalen, en grundintrig som kompliceras då det under uppdragets gång uppstår meningsskiljaktigheter inom i gruppen om hur man ska tolka sina order och nå sitt mål.

La mig sedan men vaknade under natten och var på Second Life drygt en timme och umgicks med andra Furries.

Var många Furries inne.

Träffade en Varg bland annat.

Var med GreyPaw och

en ny Renamonräv.

Var bra musik och ett par Skunkar och jag dansade.

Torsdag!

Vixey assisterade. Har duschat och varit hos doktorn för ett spirritomiprov och mina luner och luftrör är bättre sen jag lagt av med cigaretterna, har inte rökt på ca 3 eller 4 månader. Pratade om min allergi också som jag medicinerar med Kestine för, men gräsklippning, parfym, björkpollen och lösningsmedel är sådant jag reagerar på. Parfym och lösningsmedel ger riktiga astmaanfall medans gräsklippning och björkpollen kan vara olika, ibland bara lite snuvig men ibland helt täppt och rinnande ögon. Så det är viktigt att jag både använder mina inhalatorer och tar Kestinetabletten varje morgon.

Hade fått en peng av min Moster i Stockholm med posten. Låg en bit av ett äggfack i botten på postlådan och trodde att det var något jävelskap men fick veta att Zebra gjort detta för att posten inte ska bli blöt.

Vixey och jag var till Lidl då jag ville köpa en bukett Tulpaner och sätta på Mors grav samt ville köpa en bit god Breivikost, några tomater och goda fläskbiten så det fick jag göra.

Blev riktigt fint och vi tände även ett ljus i lyktan.

Vixey pratade om att vi sen längre fram i vår kan göra en liten rabatt runt gravstenen och se om vi kan plantera Mors vita rosbuske vid graven. Vill ju också ordna en liten sten fram över, min moster i Stockholm som jag ringde till sa att man får ta en natursten och skriva namnet på för att ha vid graven. Att min kusin hade gjort så när hans fru gick bort.

Chattat lite med andra Furries och Blåräv kom på sen eftermiddagen, vi har fikat, lagt upp samlade furries och samlade sergaler på bloggen och sen vilade jag en stund.

Favoriserat på FurAffinity!

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Där efter vad det I huvudet på en gärningsman på TV!

1995 blir en 8-årig flicka våldtagen när hon är på väg hem från skolan. Fallet förblir sedan olöst i 25 år. Men när fallet närmar sig preskription når polisen plötsligt ett genombrott i utredningen.

Verkligen en hemsk historia men tur att det med DNA-teknik går att fastställa vem som är gärningspersonen till sådana här brott och att risken att någon oskyldig blir dömd finns inte, så det är verkligen på tiden med införande av dödsstraff på pedofili och våldtäkter! Finns inga ursäkter för att inte ha dödsstraff för dessa brott!

Kollat Furrychatten och kollat lite furryvideos på YouTube!

Fredag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och har sedan städat och tvättat.

Såg sedan sista delen på Huss!

Kravallerna!

Ett attentat mot kollega anses först bero på dennes koppling till den undre världen men Katarina inser till slut att det är ett desperat sätt att dölja vad som egentligen hände under kravallerna.

Vi gick en promenad på eftermiddagen men inte superlångt då jag har ont i höfterna och ländryggen igen av väderomslagen.

Se på FOTOBLOGGEN!

Omstart och uppdateringar på datorn. Chatten funkade så jag behövde inte skapa nytt konto efter uppdateringarna. Kanon!

La mig tidigt för jag kände mig inte så bra. Vaknade sen på natten och var på Second Life en stund.

Träffade en trevlig Sergal bland annat.

Samt Draken Kaii

och några andra Furries, en Tvättbjörn bland annat.

Dansade sedan med några andra.

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilat en stund på förmiddagen. Har sedan tvättat och hängt tvätten samt favoriserat på FurAffinity!

Lagt upp lite DR-info på bloggen, läst igenom Furrychatten och chattat lite.

En ny bild på mitt galleri: Service a beauty Sergal!

FaceBookat och gjort kycklinglever med potatis och lingon till middag.

Blåräv och jag kollade sen på filmen Marrowbone!


En mamma och hennes fyra barn flyttar till det öde huset Marrowbone, men när mamman sedan dör behöver syskonen klara sig själva. Eftersom barnen saknar vårdnadshavare lever de ett undangömt liv, men deras förflutna hinner ikapp dem och i huset finns något som jagar dem.

Såg sedan Världarnas Krig!


När det står klart att jorden attackerats av utomjordingar i dödsmaskiner som hotar att förinta världen, åker den frånskilde hamnarbetaren Ray Ferrier med sina barn genom USA. Snart fastnar de i en ändlös ström av desperata människor på flykt. Men vart de än flyr, finns ingen säkerhet, ingen trygg plats. Det enda som återstår är Rays okuvliga vilja att skydda sina barn.

Söndag!

Zebra assisterar. Vilat på förmiddagen och sedan vek jag ihop min tvätt och la in i garderoberna. Vi åkte där efter till Burger King och åt lunch.

Har gått en rejäl promenad på eftermiddagen och det är riktigt varmt och fint ute idag. Bilder finns på FOTOBLOGGEN!

På kvällen har jag kollat på TV.

Avsnitt 2 och 3 av Den som dräper – Mörkret!

Avsnitt: 2

Jan och Louise försöker identifiera personen bakom alla kidnappningar och får upp ögonen för Anders Kjeldsen, en man som tidigare blivit gripen för våldtäkt.

Avsnitt: 3

Jan och Louise upptäcker tre kvinnor med bortskurna fingrar på en farm med kopplingar till Anders Kjeldsen. Emma och Julie försöker att fly.

Såg sedan på Svenska Fall! – Mördare på rymmen!

Tjugofemåriga Anna hittas brutalt mördad i sin nya lägenhet i Karlstad. När polisen utreder mordet tyder allt på att gärningsmannen kan vara en person som hon träffat tillfälligt.

NYHETER!

Djur!

Djurnyheterna innehåller saker jag vet och åsikter om djurplågeri och tjuvjakt på rovdjur. Visst, det är starka åsikter som jag har och en del personer kallar mig "furrytaliban" och "djurrättsjihadist" - jag tycker det jag tycker av flera anledningar och det är fegt av mig själv om jag inte står upp och försvarar djuren och försvarar furries, samt fördömer djurplågeri, tjuvjakt på rovdjur och hat mot furries.

Här springer vargen på trottoaren – mitt i Katrineholm!

Hör samtalet om ”gråben” som fick polisen att gripa Karl Hedin!

*Note!* - "Gråben" är ett nedsättande ord om vargar precis som "neger" och "blatte" är det om ickenordiska människor och ordet "kaffer" - som muslimer säger om dem som har annan religion än islam - sådana ord är inte okej att använda och att Karl Hedin använder "gråben" om vargar visar att han är en varghatare och med största sannolikhet även tagit livet av vargar!

*Note!* - Januari 2000 så var en sändarförsedd varg på besök i Skåne, rovdjurshataren Lars O som nu mera är avliden piratpejlade denne unge radiosändarförsedde varghannen med en piratpejl och sköt sedan vargen utanför Torsås vid Småländska gränsen. Det satt även varghatarpropaganda i Kristianstad med hänvisning till Lasse O och uppmaning till SGT. Miljöåklagaren i Kronoberg var i kontakt med Lars O angående detta men bevisen var för svaga att åtal skulle kunna väckas.

Två misstänks för grovt jaktbrott i Dalarna!

Efter flera misslyckade jaktbrottsutredningar – så ska polisen komma åt tjuvjakt!

Avelsprogram för bondkatter väcker raseri hos kattvänner i Kronoberg!

*Note!* - SIVO-människorna höll ju på med djurplågeriattacker mot Hässleholms 4H gård och personalen på SIVO blundade för det och tyckte mer eller mindre det var okej. Annette från Djurens Rätt och jag besökte 4H gården och fick veta av Laila och andra som hade hand om 4H gården att det var riktigt sjuka och hemska grejer som SIVO-människorna hade gjort flera nätter i rad mot så väl hästar som hjortar, kaniner, ankor, höns och getter. Norra Skåne skrev ju en del om detta och SIVO-människorna triggades ju ännu mer när Norra Skåne skrev om djurplågeriet. SIVO-människorna tycker att de har rätt att plåga och döda djur och bedriva hatkampanjer mot furries för att de anser att djur är mindre värda än människor och de anser att furries är rasförrädare mot mänskligheten, pundare, narkomaner, avgudadyrkare och sexualbrottslingar. Det går inte resonera med SIVO-människorna som har sådana åsikter och djur och om furries och vissa av dem är ju beredda att ta till våld i hatets namn. Att SIVO-människorna har diagnoser är ingen ursäkt eller förklaring till att de plågar djur och bedriver hatkampanjer mot furries. Bara för att man har en diagnos så får man inte skada och döda djur eller mordhota och bedriva hat och hets furries! Det är så fel att deras personal och ansvariga på kommunen använder deras diagnoser som en ursäkt för detta vidriga och ondskefulla agerande som de håller på med!

Ägaren till Gunillaberg åtalas för tre fall av djurplågeri!

Sjuka och döda djur på Gunillaberg – beläggs med djurförbud!

Forskaren om djursamlare!

Få djurplågare döms till fängelse – nu kan straffen skärpas!

*Note!* - Jag är av åsikten att dödsstraff genom offentlig hängning eller offentlig avrättning elektriska stolen följt av lynchning är ett motiverat straff för tjuvjakt på rovdjur och för grövre djurplågeri. För mindre grovt djurplågeri så är iaf mångåriga fängelsestraff och veckovis offentligt spöstraff under fängelsetiden motiverat.

Jag tycker också att djurrättsaktivister och furries ska få beväpna sig med skjutvapen och bilda militära medborgargarden som jagar och eliminerar djurplågare och djurhatare. 

Rymden!


Teknik!

Corona!

Gaming!

Kultur!

Tolv timmar rave inomhus i Malmö blev fullbokat!

Därför hotar vågen av strömningstjänster den klassiska tv-serien!