Yipp! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Onsdag!

Blåräv assisterade. Vilade på förmiddagen. Har sedan under eftermiddagen gjort en sats köttbullar och favoriserat på FurAffinity. Samt har också chattat med andra Furries.

Läst om de läkemedel jag hade som barn i 9 till 11 års åldern. Truxal och Mallorol. Mallorol är avskrivet och finns ingen information om det på Fass.

Truxal finns på Fass och det står att Truxal inte bör ges till personer under 18 år.

Vet ju att när jag var 11 år och kom upp till Dammsdal i Vingåker så tog man bort dessa läkemedel för att de på Dammsdal sa att sådana här läkemedel ger man inte till barn och de undrade vem som gett mig detta.

Förklarade att jag fått dem av Doktor Uggla när jag var på barnhem i Kristianstad och fick till svar:

”Doktor Uggla bor i skogen, du lever i sagornas värld och det finns inga barnhem längre.”

- Alltså det var barnpsykläkare Lars Uggla på barnpsykiatrin i Kristianstad som hade skrivit ut dem till mig när jag var inlagd på barnpsykiatrin när jag var 9 år. Han kallades för Doktor Uggla allmänt och att förstå ett begrep som ”barnpsykiatrin” är inte så lätt när man är 11 år utan det är ett barnhem då man bor tillsammans med flera andra barn där. Berättade att när jag var på Kristianstads barnhem så var det en kille där som brukade fisa på mig och som lärde mig snuskiga sånger. Detta var alltså ingen vårdare utan en intagen tonåring i 13 – 15 års åldern som också hade problem men personalen på Dammsdal sa att jag väldigt livlig fantasi.

Läkaren på barnpsykiatrin i Kristianstad heter alltså Uggla i efternamn men han är ingen sagofigur i form utav en uggla, utan en vuxen man som är barnpsykläkare och heter Lars Uggla! Där av att han kallas Doktor Uggla efter som doktor är hans yrke och Uggla hans efternamn.

Åt köttbullar med potatis och lingon till kvällsmat.

Gjorde högskoleprovet i ordförståelse på webben, var 20 ord och jag svarade rätt på 10. Så helt okunnig på svåra ord är jag inte.

På kvällen kollade Blåräv och jag på Wallander  Läckan!


Ystad drabbas av allt fler välplanerade och spektakulära rån mot värdetransporter, där bilar sätts i brand, motorvägar spärras av och stora miljonbelopp försvinner. Aspiranterna Isabelle och Pontus, råkar befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till en före detta poliskollega till Wallander.

Torsdag!

Zebra assisterade. Var hos doktorn och fick veta att jag hade gått ner 4,7 kilo och att mitt långtidssocker ligger runt 50 nu och har gjort en lång tid. Så det är ju bra. Mitt blodtryck är dock högt fast jag medicinerar med Carvidilol. Kanske jag behöver några andra tabletter för blodtrycket. Ska gå på en ny kontroll för blodtrycket sen. Ännu inte fått veta om när jag ska vaccineras mot Covid 19. Min ena moster är redan vaccinerad men hon har hög ålder.

Var fint väder så Zebra och jag gick en promenad under eftermiddagen. Bilder finns på FOTOBLOGGEN!

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat, satt sedan på kvällen och kollade intressanta saker på YouTube och sedan Favoriserade på FurAffinity!

Fredag!

Vixey assisterade. Gick en liten promenad på morgonen innan frukost, tänkte få in det som rutin. Sen vilade på förmiddagen. Under eftermiddagen så har Vixey och jag plockat ner julgrejerna, packat ihop granen och städat lyan. Samt jag har tvättat en matta som Gustav (min Katt) hade bajsat på. Lagt in tvättade och torra kläder i garderoben och kastat sopor i kontainern. 

Spelat Delta Force och skrivit på min Krigsbok 4.

Gjorde fisk med potatis och grönsaker till kvällsmat. Drack hemmagjort maskorosvin till. Läst lite nyheter.

Vixey och jag kollade på filmen Maze Runner: The Scorch Trials!


Thomas och hans gäng befinner sig nu i ett öde landskap kallat the Scorch, fyllt av dödliga hinder. Här slår de sig ihop med motståndsrörelsen och kämpar tillsammans mot organisationen WCKDs tunga armé.

Lördag!

Blåräv assisterade och även Vixey var här en stund på dagen. Jag vilade på förmiddagen och sedan på eftermiddagen så fikade Blåräv, Vixey och jag.

Sen chattat med andra Furries och via NFC så kan man följa olika aktiviteter som NFC ordnar. Men på grund av Covid 19 så har vi inget fysiskt konvent utan online.

HÄR ÄR PROGRAMMEN FÖR VAD NFC ERBJUDER ONLINE I MARS 2021!

Det jag följde idag var ett videomöte från NFC om Odsherreds zoo i Danmark som tar hand om Djur som farit illa!

Djurskydd och Djurrätt är ju självklara ämnen att engagera sig i om man är Furrie!

HEMSIDA!

PLAY RESCUE!

Det är mycket bra och viktigt att sådana här projekt och verksamheter finns!

Det är bara empatibefriade kräk som vissa lärare på Norrängsskolan och några arbetsledare från tidigare arbetsplatser som Röingegården, Samhall och SIVO. Auktoritära och ondskefulla översittare som är emot Furry och Djurrätt! Rakt igenom onda personer som har vidriga åsikter som att människor är mer värda än andra djur och att det är rätt att plåga och skända djur för nöje. Ondskefulla och kriminella personer som hatar Djur och som hatar Furries. Maktkåta lärare som Rune till exempel som uppmuntrar till mobbning i skolan och som gillar att slå kvinnor och barn.

Jag är glad att jag inte har med dessa människor att göra idag och slipper vara på skola eller daglig verksamhet, utan jag har bra assistenter genom Tindra och i stort sett bara Furries i min umgängeskrets! =^.^=

Blåräv och jag åt pangkakor till kvällsmat. Var sen på Second Life och umgicks med andra Furries.

Vargen GreyPaw med flera var där.

Träffade den av Sergalerna som jag blev tassad på sist Lol. Men han väntade på sin kompis så det blev bara ett kort möte nu.

Träffade en annan Sergal också samt en ny Drake.

Den nya Draken och jag dansade en stund till bra musik som streamades.

Träffade Ekorren också

samt en annan Räv och en Sergal/Vampyr-hybrid.

Senare på kvällen kollade Blåräv och jag på filmen Heist!


För att få pengar för att betala sin sjuka dotters vårdkostnader planerar Vaughn med hjälp av sin kollega Cox att göra en stöt och råna den skoningslöse kasinoägaren The Pope. Men planen går inte riktigt som tänkt.

Söndag!

Lodjuret assisterade. Vilade en stund på förmiddagen. Under eftermiddagen har vi suttit och pratat och kollat saker på Internet.

Har ringt till KKS om att jag har hand om Gustav nu och att han är 12 år, samt gett KKS uppgifterna om chippnummer, korrekt mejl och att Gustav är kastrerad.

KKS och Agria var kopplat till min Mor enligt de papper som jag har på Gustav.

Läst igenom Furrychatten, spelat CoD MW1 och skrivit på min Krigsbok 4 samt fyllt i tidigare krigshistorik och rättat stavfel osv.

Chattade med andra Furries, missade dock en grej på NFC-Videolänken. Men får hålla koll fram över för det kommer fler intressanta videos från NFC längre fram i Mars.

Gjorde isterband med kokt potatis till kvällsmat och vilade sen en stund. Sen kollade Lodjuret och jag på Svenska Fall!

Mitt i natten i den lugna Göteborgsförorten Högsbo, blir en 50-årig man knivhuggen i sitt hem av en okänd person som sedan flyr. En till attack sker några månader senare, och då med dödlig utgång.

Kollade sedan på ett avsnitt av Taken!

När frun till en krigshjälte försvinner måste Bryan och teamet fastställa om hennes försvinnande är iscensatt av utländsk regering eller någon närmare hemmet.

Läst igenom Furrychatten och läst lite nyheter.

NYHETER!

Djur!

Jaktbrottshärvan!

Rymden!

Fiske!

Pride!

Historia!