Yipp! Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! - Det blir mer och mer skumt med denna svanstävlingen.

VECKOUPPDATERING I GÖROTRÅDEN!

NYA TECKNINGAR FRÅN LYX!     

NY TECKNING FRÅN KEKE!Furrymotiv av Nattvarden, Jesus som get och de andra lärjungarna som andra djur och Judas som människa! Denna målning säger väl allt om djurens perfektion och människans ondska?!


Idag och igår!

Har varit på gymmet idag. Körde track på crostrainern. 2 varv. Brände 11 kalorier på varje varv.

Också tränat benpress. 50 kilo x 10, 60 kilo x 10 och 70 kilo x 10. Samt skuldrorna med de två olika momenten med 7 kilo och 14 kilo 10 x 3. Tränade lite med hantlar sen och Zebra insturerade mig. Tränade med 2 kilos och 3 kilos hantlar. En ung kille på gymmet hade hängt rejäla tyngder i ett bälte och hivade sig själv med tyngderna upp och ner i en ställning och en annan kille låg på rygg på en bänk och lyfte skivstång rejält. Kul att vi är fler på gymmet så!

Badade när jag kom hem, tog ett långt och skönt bad.

Sen varit på Second Life en bra stund! Fick uppdatera Second Life för det krånglade först.

Kaii och några andra var där. Dock syntes varken Syx-djuret eller Y-fox till. Men de är väl på någon annan klubb eller inte på SL just idag.

Träffade en blåräv från Florida som jag pratade med en stund.

Träffade en svart och röd Sergal.

Samt en räv med grönt hår.

De spelade orientalisk musik men det var bara en hare som dansade.

Har gått med Hårig Schäfer idag och igår också!

Skypade med en annan räv i går, vi pratade om Snipers b.la. och han visade ett uppdrag ur spelet Arma 3 som han spelar.

Han berättade om ett snipergevär som heter Gepard M1- man dock bara laddar med ett skott men som är grymt effektivt på långt håll.

Jag föredrar dock Barrett M82 som rymmer 10 skott i magasinet och är halvautomatiskt! Ett perfekt vapen för människojakt.

Har idag hållit på att sortera bland mina foton från kameran över till mitt datoralbum. Mitt furryarkiv är på 27 GB. Finns ett bra USB-minne hos Clas Ohlson som rymmer 32 GB - men det kostar lite. Men skulle vara bra att ha en kopia på mitt furryarkiv!

LÄNK!

Safet omnämns i artikel om hemtjänsten! =-O

Hemtjänst som räddningstjänst

VARBERG

Räddningstjänsten ska bli navet för att samhället och invånarna mår bra. Hemtjänsten har flyttat in på räddningsstationen. Nya tider råder.

Publicerad: 2014-06-10
Räddningstjänsten rycker ut en vardagskväll. I form av Lena Mårtensson och Susanne Olsson i trygghetsteamet, tidigare hemtjänsten. En person med trygghetslarm behöver hjälp.
- See more at: http://www.tjugofyra7.se/arkivet/Avdelningar/Reportage/Hemtjanst-som-raddningstjanst/#sthash.LyzCnyuU.dpuf

Annat hittat på Internet om hur nördar ser på icke nördar!

Japan's maglev train breaks world speed record!

Ledarhund höggs brutalt i ryggen på promenad med sin blind matte!

England, Hund,  Ledarhund, London, Attack

: En ledarhund på promenad tillsammans med sin matte fick kämpa för sitt liv efter en brutal attack.
Det var i en park i London i England som den fruktansvärda attacken skedde. Sophie Aston, som är blind, var ute och promenerade tillsammans med sin ledarhund Mia – när hunden plötsligt attackerades i ryggen, skriver brittiska Metro.

Mia, som är en svart labrador, skars i halsen och fick ett över 12 centimer stort sår upprispat på sin rygg.

– Jag var så chockad. Vi var bara ute och gick och plötsligt hörde jag ett fruktansvärt skrik från Mia. När hon kom tillbaka hade hon det här enorma såret, säger Sophie Aston till tidningen.

När hjälp kom till platsen kämpade Mia för sitt liv. Enligt veterinärerna var såret så djupt att attacken måste ha varit avsiktlig. De var tvungna att sy flera lager av stygn för att lappa ihop såret.

– Jag vill inte spekulera, men det måste ha varit en viss kraft för att vålla en sådan skada, säger veterinären David Clare.

Mia har sedan den fruktansvärda attacken som tur är repat sig – och hjälper Sophie i vardagen igen.

Polisen har dock inga spår efter någon gärningsman, men söker nu efter vittnen!

KÄLLA!


Nya sexövergrepp av åtta ensamkommande 20-åringar på småflickor i badhus – Migrationsverket: ”Vi bryr oss inte” - See more at: http://www.exponerat.net/nya-sexovergrepp-av-atta-ensamkommande-20-aringar-pa-smaflickor-i-badhus-migrationsverket-vi-bryr-oss-inte/#sthash.K4st3UfS.dpuf
NYA SEXÖVERGREPP PÅ SMÅFLICKOR I BADHUS!

EU-topp: De flesta är inga riktiga flyktingar!

Maskerade huliganer angriper marockanska gäng i Stockholm!

Ett större bråk uppges under kvällen ha brutit ut mellan något slags huliganer och de marockanska gäng som sedan en tid driver runt och begår rån och sexualbrott i centrala Stockholm.

LÄS MER!

Stort polispådrag i centrala Stockholm!

Polisen finns på plats med flera patruller, piketpolis och en polishelikopter finns även i luften och har cirkulerat över Stockholms central. Foto: Rosahelikopter.se

Ett stort polispådrag har pågått under fredagskvällen i Stockholms city och polishelikopter cirkulerar i luften.

En person greps i samband med händelsen och flera personer omhändertogs.

– Det kom gäng som var maskerade och hade svarta kläder, de hade träbitar i händerna och det kom vakter efter dem. De sprang mot Sergelgatan, säger ett vittne.

Under fredagskvällen har det varit oroligt kring Stockholms central. Många unga människor är i rörelse och polisen finns på plats med flera patruller.

Bland annat fanns kravallutrustad polis på plats vid Centralen och en polishelikopter har cirkulerat över Stockholms central.

– En person har gripits misstänkt för misshandel, vi har även ett par personer som har omhändertagits, det är brott mot knivlagen och våld mot tjänsteman, säger Albin Näverberg vid Stockholmspolisen.

Ska ha slagit personer som såg ut att ha utländsk bakgrund

Enligt Aftonbladet ska en stor grupp svartklädda och maskerade personer ha slagit personer som såg ut att ha utländsk bakgrund.

Innan dess ska rasistiska flygblad med buskapet "Det är nog nu!" spridits på platsen, skriver Aftonbladet.

Polisen vill inte kommentera vilken eller vilka typer av grupperingar som varit på platsen och som orsakat bråket. De vill inte heller kommentera de rasistiska flygbladen som ska ha spritts.

– Det är alla typer av grupperingar är ute en sådant här kväll, säger Albin Näverberg.

Ingen person ska dock ha kommit till skada i samband med kvällens bråk.

Patruller från Norrmalmspolisen finns på plats i centrala Stockholm. Enligt arresten vid Norrmalmspolisen har ett antal personer förts in.

– Man har fört in fyra fem frihetsberövade från ett bråk i city, säger Fredrik Nylen, vid Norrmalmspolisens arrestavdelning.

Polisen har följt olika grupperingar med ungdomar

Mycket poliser finns i omlopp och rör sig vid Centralen, vasagatan och Sergels torg. Polisen vill dock inte kommentera om det rör sig om en speciell insats och hänvisar till att det är lönehelg och milt väder ute.

– Vi har många i området, de har följt olika grupperingar med ungdomar, säger Albin Näverberg.

En person som jobbar på en restaurang i närheten uppger att det varit stökigt på plattan under kvällen.

– Det kom gäng som var maskerade och hade svarta kläder, de hade träbitar i händerna och det kom vakter efter dem. De sprang mot Sergelgatan, säger vittnet.

Enligt honom rörde det sig om 20-30 personer.

Klockan 20.18 kom den första rapporterna om oroligheter vid Centralen in till polisen och efter det har insatsen i centrala Stockholm satts i gång. Sedan 22-tiden är det dock lugnt på platsen.

Daniel Riazat, riksdagsledamot för Vänsterpartiet och skolpolitisk talesperson för partiet skriver på Twitter:

*Kram!*