<3 Lovly Foxy Video! <3

I BROKE MY PAW!

Lol! :-P

Stor omfattning av illegal Vargjakt!

Här är filmen som kan fälla tjuvjägarna!

Här är de fem misstänkta i jakthärvan!

Upprört efter hot mot lösspringande katter!

Idag varit på Tindramöte i Klippan, var en hel del att prata om.

Sen varit hos sjukgymnasten i Tyringe, jag har fått kryckor som ska underlätta för mig samt vissa bäckenövningar och ryggövningar som jag ska göra 2 gånger dagligen.

Kollade TV.nu men verkar inte vara något vettigt på TV. Är en Wallander just nu men en som jag redan sett för inte så länge sedan.

Ikväll spelat Call of Duty samt FaceBookat.

Aliens och Bajshumor! :-P

NYHETER!

Höghastighetstågen blir långsammare!

Regionen köper in dubbeldäckståg!

Fortsatta problem vid Lars Dufwa: ”Orkar inte städa efter dem hela tiden!”

Snattade för 780 kronor på Ica!

Majblomman bryter tystnaden!

De flesta ”ensamkommande” möts i Kabul av familjen!

Socialdemokraterna tar fram en Bagdardbob för att förklara situationen i Rinkeby!

Ännu fler utländska sexualbrottslingar får stanna i Sverige!

Polis knivskuren i nacken vid Medborgarplatsen!

Finland ska frånta terrorister deras medborgarskap!

Finlands regering kommer revidera landets terrorlagstiftning och bland annat frånta terrorister deras medborgarskap. Dessutom vill man göra det olagligt att gömma illegala invandrare, rapporterar Hufvudstadsbladet.

Den finska regeringen klargör nu att man ska göra om lagstiftningen så att terrorister med dubbelt medborgarskap förlorar sitt finska medborgarskap.

Enligt Hufvudstadsbladet är beslutet ett direkt svar på det islamistiska terrordådet i Åbo för ett par veckor sedan, där en marockansk invandrare som fått avslag på sin asylansökan skoningslöst högg ner flera personer.

Dessutom lovar finansminister Petteri Orpo 17 miljoner euro extra för att öka säkerheten i Finland varav 12 miljoner ska gå till den finska polisen och Skyddspolisen.

– Vi vill utvisa alla som dömts för terrorbrott. Det är klart att vi inte fullständigt kan förhindra våldsbrott i ett öppet samhälle, men vi gör vad vi kan för att trygga säkerheten och förhindra terrordåd, säger Blå riksdagsgruppens ordförande Simo Elo till Hufvudstadsbladet.

Enligt regeringen ska det också bli möjligt att ta så kallade riskgrupper i förvar. Simo Elo menar att personer som fått avslag på sin asylansökan ska "hotbedömas" och om personen utgör en risk tas i förvar.

Utlänningslagen och lagen om medborgarskap ska nu utgå från ett "nationellt säkerhetsintresse", vilket innebär att uppehållstillstånd ska kunna annulleras, inreseförbud kunna utfärdas, medborgarskap återtas och flyktingstatus inhiberas. Enligt Simo Elo är allt detta nödvändigt för att säkra finländarnas trygghet.

Regeringen vill även göra det straffbart att gömma illegala invandrare i Finland. Den frågan är dock mer känslig och väntas möta på motstånd i riksdagen.

Vänstergrupper i Finland har krävt att landet höjer flyktingkvoten från nuvarande 750, men efter det blodiga terrordådet har regeringen beslutat att låta den ligga kvar på samma nivå. Asylvurmarnas argument är att Norges flyktingkvot är 3.120 och Sveriges hela 5.000.

Lagstiftning om att riva upp terroristers pass och ta bort deras medborgarskap följer internationell rätt, om personerna har dubbla medborgarskap, och finns redan i bland annat Storbritannien.

Men i Sverige vägrar regeringen göra samma sak.

– Vi kan inte göra människor statslösa!, sade Sveriges inrikes- och justitieminister Morgan Johansson (S) till SvD tidigare i augusti.

Marockanskt gatubarn knivhögg polisen vid Medborgarplatsen!

Björklund: SD pekar på samhällsproblem som faktiskt finns!

Äntligen en kommun som visar lite sunt förnuft!

Ett funktionshinder går inte moralisera!

Invandringen tar livet av Sverige!

Ta en prenumeration på Proletären!

Stefan Löfven har blivit polisanmäld: ”Ska inte komma undan!”

Det är fuskarna som får oss sluta tro på Sverige!

Släppte sten från höghus – misstänkt mordförsök!

Man dömd för ofredande – åt bacon framför muslimer!

En 53-årig man från Stockholm har dömts för ofredande sedan han bland annat ätit bacon framför tre kvinnor i slöja på ett pendeltåg, skriver marsta.nu.

Det var på pendeltåget mellan Väsby-Märsta i Stockholm som mannen började äta bakom framför tre beslöjade kvinnor.

Enligt åtalet ska mannen demonstrativt ha börjat tugga grisköttet framför kvinnorna och sedan följt efter dem när de bytte plats.

Det hela pågick i några minuter. Mannen ska även ha sagt att han hatar muslimer.

Mannen åtalades dels för ofredande, dels för hets mot folkgrupp. För det senare brottet, som gällde en separat händelse från 2016, friades han dock eftersom bevis saknades.

Men han döms alltså för ofredande. Den 53-årige mannen ska betala 5.000 kronor i skadestånd till respektive kvinna, samt 9.000 kronor i dagsböter.

Mannen nekar till brott och menar att han bara ville mumsa upp sitt bacon. Åklagaren ska dock ha haft vittnesuppgifter från en tågvärd och en annan medresenär samt övervakningsbilder från tåget, skriver märsta.nu. Enligt mannens version följde han efter kvinnorna för att be om ursäkt om de tog illa vid sig.