Pip i Nosen! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Nya saker händer kring mysteriet med Svansligan och dess ledning, en Snöleopard som kommit på andra plats verkar vara ute efter en gruvlig hämnd!

NO ONE HAS A CRUSH ON ZABU THE SERGAL!


That's My Girl - Fursuit Dance Video!


Fifas maskotar väcker reaktioner!

Hamnstaden i den gamla delen av mellersta Foxylvaniens urbaniseringsområde har också fått en del nybygnation under 2018!

1: Vulpine Securitys HQ för Tassköping med omnejd.

2: Tassköpings nya TV-torn och center för 6G telefoni och regnbågsfiber.

3: Sergaliska Ambasaden.

4: Inari Finance Trade Center of PawBay. (Tassköping.)

5: Fox Power Rangers Antihuman Military and Police Force HQ!

6: Fyrrychanels Of Cyberia.

7: Wolves Military Comand Oficetower.

Vid hamnen har byggts och håller på att byggas 7 stycken lyxiga bostadsskyskrapor med inbyggda pooler och grönområden, de är mycket lyxiga och högteknologiska med b.la. regnbågsfiber och super-Wifi i hela området samt med snabba meglewhissar och asnlutning till Tassköpings nya maglevrunnelbana och underjordiska gallerior.

FoxPaws Multimedia och deras telecomföretag har byggt två lyxxiga kontorskrapor vid det fina hamnområdet.

SLAKTAREN SOM BLEV VEGAN!

Flera katter döda efter misstänkt förgiftning!

Tusentals djur har dödats för Victoria Beckhams kläder!

Jag tror inte att folk förstår!

Barn torterade måsungar till döds – och föräldrarna tittade bara på!

Har dussintals djur i lägenhet – slängs ut från sitt hem!

FLUFFOGRAM!

Fjällräv är tillbaks från sin sjukskrivning, han hade skadat sig och varit sjukskriven i 4 veckor. Men nu är han tillbaks och har sin cockerspaniel "Pip-hunden" med sig. Min gula katt Gustav är "Pip-katten" så. Lol.

Annars har jag hjälpt Mor en hel del, är fint i vardagsrummet hos Mor och men sorterat en del grejer hon har i lådor i förrådsrummet. B.la. så var det en massa peruker och småsaker som pennor, klockor, delar till annat, kablar osv. Mikrofonen till rullbandspelaren och vi hittade också dessa två metallspröten som vi för länge sedan köpt på Källan som man har till att leta efter antingen vatten eller jordmagnetism med. Vi har även hittat BlueRay-skivan med Planet Earth 2 som vi ska kolla på någon gång hos mig. Samt fler klockor och en gammal kamera och lite annat.

I torsdags så var jag i Klippan på Tindramöte och vi åt först på en självserveringen men jag blev kass i magen. Meningen var ju att vi skulle äta asiatisk buffé men så blev inte. Såg fram emot sushi och lite annat gott. har dock nästan ingen mat hemma men i morgon ska jag få åka och storhandla och Mor och jag har suttit idag med affärernas hemsidor och valt ut bra och nyttig och billig mat som jag ska köpa och prislappen hamnade på 545 kronor för allt.

Dock rann tiden iväg på Tindramötet så jag han inte gå igenom det som jag ville om olika saker som jag definitivt INTE ska skriva på bloggen eller på forumet för det är privata saker och inget som går att lösa online. Men det är saker som är viktigt för mig att prata om och som bekymrar mig. Har dock pratat en del med både Zebra och Fjällräv om det så.

I lördags var det en bra film på TV som Helena och jag kollade på, dock så slutade den rätt sent  så jag kom inte i säng för än klcokan var 01:25. Så jag var rätt trött nästa dag.

Filmen heter SHOOTER!


Filmen handlar om Bob Lee Swagger, en före detta militär prickskytt. Han har "gömt sig" i bergen tills en dag då några FBI-agenter hittar honom och ber honom om en tjänst. Han ska hjälpa agenterna att lista ut varifrån en prickskytt skulle skjuta ifrån om han skulle skjuta presidenten. Men en sammansvärjning ligger och väntar och ett mer komplext samband spelas upp ju längre in i filmen man kommer.

NYHETER!

Lastbilschaufförer viktiga i kampen mot sexuella övergrepp i Brasilien!

Det går att stoppa mobbning på jobbet!

Förhandling om snabbtåg skjuts till efter valet!

Flicka med sprucken blindtarm fick vänta nio timmar på akuten!

Låg i elva timmar på akuten i Lund utan vård – dog ett dygn senare!

Lämnades naken på akuten utan vatten i tio timmar!

Kvinna misshandlades i Södertälje – fick mobil i ansiktet och tänder utslagna!

KULTURKROCKEN!

Islam och Västvärlden kommer i konflikt för att politiker inte vill ta tag i det och tydliggöra vad religionsfrihet och kvinnofrid och jämställdhet och lika inför lagen är! - Det är varken muslimernas eller västerlänningarnas fel! Muslimerna tror att det de gör är rätt när de påtvingar sin lära och sina regler och lagar i andra delar av världen - de vet inget annat och är uppväxta med att Islam är det enda som är rätt och riktigt - Utan problemet är tafatta politiker som inte vågar ta tag i dessa frågor och tydliggöra att i den öppna och fria världen så är inget under tvång utan att var och en får välja! Och jag vill inte veta av några rasistiska eller andra elaka påhopp från någon sida!

Koranskolor skapar svenskfientliga elever: "Jag lyssnar inte på dig för du är vit!"


Koranundervisningen i Borlänge skapar problem eftersom den tar så mycket tid och kraft från eleverna. Skolpersonal menar att den muslimska undervisningen går ut över den vanliga skolan. Dessutom föder koranskolorna en fientlighet mot icke-muslimer, hävdas det, enligt SVT.

Det är i Borlänge som skolpersonal oroar sig för vilka effekter koranundervisning får för den traditionella skolutbildningen.

I koranskolan får eleverna lära sig arabiska och memorera koranen.

Enligt Kent Karlsson, rektor på Tjärnaängsskolan och systerskolan Solängsskolan, kan elever efter den vanliga skolan gå till koranundervisning 3-5 dagar i veckan.

Han ifrågasätter hur mycket eleverna egentligen lär sig från den svenska skolan, när de under koranundervisning lägger så mycket kraft på att lära sig de islamska skrifterna utantill.

Annan skolpersonal, som vill vara anonym, säger till SVT att eleverna struntar i vanliga läxor, eftersom de är så trötta efter koranskolan.

Kent Karlsson menar att koranskolorna i praktiken skapar ännu mer utanförskap i segregerade områden.

Dessutom kan koraneleverna bli fientliga mot svenskar.

– Det har hänt att elever ifrågasätter lärare som inte har muslimsk bakgrund genom att säga: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit” eller ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?” Detta förekommer i alla åldersgrupper, från sexåringar till trettonåringar, säger han till SVT.

Enligt Karlsson är det bekymmersamt om koranskolan lär ut ett "vi och dom"-tänk, som får eleverna att bara respektera andra muslimer.

Imamen Abdirahman Ahmed från den lokala moskén invänder dock att koranskolan är viktig för elevernas muslimska "identitet". Dessutom tror han inte undervisningen påverkar den vanliga skolgången.

Böneutropet ska proklamera islam över en stad!

Det är för tidningen Dagen som Tomas Samuel har skrivit en debattartikel om böneutrop. Han är före detta imam och vill klargöra vissa fakta apropå frågan om moskén i Växjö ska få använda böneutrop.

*Notering* - Tidningen Dagen är en dyngspridande hattidning precis som Nordfront!

”Adhan” – som böneutropet heter på arabiska – är i huvudsak till för två saker. Det ena är att påminna om när det är dags att be. Förr i tiden fanns ett behov av dessa påminnelser då folk inte hade klockor med alarm.

Det andra syftet är att böneutropet ska ”proklamera islam över en stad”, skriver Samuel. Det ska visa att invånarna i staden är muslimer. Män med vackra röster ska utföra utropet så högt de kan. Kvinnor är dock inte tillåtna – en kvinnas röst kan nämligen väcka frestelser hos en man.

”Bara början”

Tomas Samuel ger också en direkt översättning av böneutropet:

”Allah är störst. Allah är störst. Jag vittnar att det finns ingen gud (som är värd tillbedjan) utom Allah. Jag vittnar att Muhammed är Allahs sändebud. Kom till bön. Kom till bön. Kom till framgång. Kom till framgång. Allah är störst. Allah är störst. Det finns ingen gud utom Allah.”

Samuel tror att fler moskéer i Sverige kommer att vilja ha böneutrop och att detta ”bara är början”. Han menar också att det är ett logiskt felslut att jämställa böneutrop med kyrkklockor:

”Kyrkklockor är inte en bekännelse, det är bara ett musikaliskt ljud. De är inte till för att visa på makt och kontroll över landet. Därtill använder de flesta kyrkor inte klockorna, flera har inte ens några. Skillnaden är uppenbar.”

På sociala medier finns det gott om kritiker som menar att böneutrop inte hör hemma i Sverige, och vissa hänvisar till Tomas Samuels text:

Vi är i Sverige endast för att sprida islam!- Budskapet till Klippans unga muslimer var tydligt.

Den tredje maj höll Dominic Driman ett föredrag hos Klippans unga muslimer. Hans budskap var klart och tydligt. Uppdraget är att göra Sverige muslimskt.