How Well Do I Know My Wife Tag?!


Who Were the FIRST Furries?


COYOTE/PRÄRIEVARG!

ZABU THE SERGALS TWITTER!

チョロ9@コミッション再開!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! 

- Rävarna klarade sig undan branden som Snöleoparden anlade, Snöleoparden är på väg mot flygplatsen för att döda Lollo, hinner Agentmänniskan stoppa Snöleoparden?

UPPDATERAT FRONTSIDAN PÅ MIN FA MED AKTUELL INFO!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

EN RÖST PÅ DJURENS PARTI ÄR EN RÖST FÖR LIVET! <3

JAPANSKA FLYGVAPNET!

OPERATION I SEPTEMBER!

Har fått brev från sjukvården i Kristianstad, jag ska opereras i September. De samkör båda momenten med både knutan i ryggen och mina tänder. De vill träffa mig innan och veta vilka mediciner jag tar, min aktuella vikt, sjukdomsbild etc och vilka doser jag tar av olika mediciner och vilka mediciner jag inte kan ta samt att jag ska vara snusfri och rökfri den dagen jag opereras och jag kommer få ett nikotinplåster. Jag kommer att bli nersövd och sa i telefonen att det kan vara problem att ligga på mage eftersom jag även i vaket tillstånd har svårt att andas då jag ligger på mage.

Jag tålde ju inte Amlodepin för den påverkade mig psykiskt på ett negativt sätt och Enalapril får jag inte ta ihop med Orudis. Carvilol funkar. Alla 3 medicinerna är för blodtrycket. Jag har ju fått rejält högt blodtryck på grund av smärtorna av knutan i ryggen som trycker på nerverna.

I munnen ska de laga plomber som jag bitit sönder, ta bort visdomständerna och rensa tandsten etc.

Annars idag så har det varit flera turer till butiker för att handla åt både mig och mor, och ja, jag lät bli att köpa cigaretter utan bara snuset. Vilket jag lovade Zebra igår. Såg att det inköpet för bara snuset för veckan gick på 144 kronor istället för 214 kronor med cigaretter, ja cigaretter är extremt dyra och det är ju mer nikotin i snus. Hade råd med en del annat gott istället och nyttigare.

Igår assisterade Zebra och jag satt med FaceBook en del samt pratade med Zebra om att jag ibland drömmer om gammalt skit som har med Handihand, skolan, SIVO, Pingstkyrkan och dramat och konflikterna kring vissa forum och chaner osv att göra och att Handihand, Conny, Jocke och Janne skrämde upp mig, pratade illa om och ljög/kom med falska och lögnaktiga beskyllningar om andra Furries och satte paranoida griller i huvudet på mig samt spelade ut mig mot andra Furries osv när dramat var kring forumet och chanen.

Vet också idag att dramat berodde på mitt agerande online att jag berättade väldigt mycket och helt öppet om mig själv, min bakgrund med mobbning och sexövergrepp som jag blev utsatt för som barn, min pappas alkoholism och aggressiva och kriminella agerande på grund av alkoholen, min sexualitet och min diagnos osv och offensivt delade med mig av de starka åsikter som jag har kring Djurrätt, hämnas och att bära vapen b.la. vilket lärare uppmanade mig till att vända ut och in på hela mitt liv och min bakgrund online - för att jag skulle få fler vänner och faktum var ju att detta gav inte fler vänner utan flera andra Furries tyckte att jag bara var störig och jobbig på forumet + att det drog "trollens" uppmärksamhet till mig och till andra Furries + allt annat hemskt som hänt efteråt med dödshot från dem jag gick i skolan med och jobbat ihop med på Röingegården, Samhall och SIVO, grova och kränkande dödshot mot mig, min Mor och hot mot Rävninge och Djuren där, hot mot Connys familj och hot mot Handihand och deras brukare osv och att jag då drömmer om detta eländet och diskuterade med Zebra om hur jag ska hantera drömmarna för att inte bli orolig och ligga och grubbla i timmar när jag drömt om det gamla.

Det som också var svårt på forumet precis som i skolmiljön och på ett jobb är att klara av jargong med ironi och svart humor osv, det beror väl dels rätt mycket på min diagnos att jag har svårt med det, även om jag fungerar betydligt bättre socialt idag än jag gjorde då och jag tänker inte så svartvitt som jag gjorde tidigare, jag tror att mitt svartvita tänkande och att fördöma och vara anti till allt möjligt hade mycket grund i den miljö som jag var i Pingstkyrkan för det var så de äldre och pastorerna lärde oss yngre.

Iaf hur som helst så har jag distans till det idag och mår riktigt bra sen jag flyttade ifrån Norra Sandby, lämnade Pingstkyrkan och gjorde av med min Bibel, åkte till Japan och konverterade till Shintoismen, bröt kontakten med Janne, Jocke, Conny och Handihand. Att jag inser att jag inte mådde bra av dem och deras falska och hatiska prat och lögner. Att jag har definitivt inte på en skola eller ett jobb att göra, utan jag ska vara Furrie och vara tillsammans med andra Furries och agera med andra Furries på ett bra och respektfullt sätt så är andra Furries också väldigt bra kamrater! <3

På kvällen igår var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Var en del Furries på GYC! Hängde med ett par Rävinnor där.

Var sen till The Ark där jag träffade en ny Drake samt

hängde med Sergalen Skitters.

I söndags så assisterade Simon, alltid kul när han är med mig för vi har många gemensamma intressen. Dock var det väldigt tung luft så både jag och Simon sov några timmar. Sen var vi hos Mor lite också och kelade med Katterna och satt och pratade.

På kvällen var det Val-programmet på TV och denna gången var det Miljöpartiet som pratade om klimat, Djurrätt, utveckling av miljövänlig drift av bilar och flygplan samt om integration. 

Ikväll ska Stefan Löven från Socialdemokraterna medverka i Valprogrammet!

NYHETER!

Djur!
Politik!
Internet!
Islam!
Nazism!
Bjärnumskarnevalen!