Some Fluffy Music Video!


NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

VETENSKAP! TEMA: KLOTBLIXTAR!

Wikipedia!

Klotblixt - SMHI!

Ett fenomen som gäckar vetenskapen!

I tisdags så assisterade Fjällräv, jag hjälpte Mor att baka syltgifflar, röingekakor och vaniljdrömmar.

Kollade sen på eftermiddagen på en bra film som heter The Thing!


En grupp amerikanska forskare i Antarktis undersöker förödelsen efter att den norska bas som de var grannar med blivit förstörd och de till synes galna norrmännen tagit sitt eget liv. De finner en övergiven slädhund och tar hand om den. Det visar sig snart att de norska forskarna blivit attackerade av en "Sak", en varelse som likt ett virus tar över allt den kommer i kontakt med och förvandlar det till del av sig självt. "Saken" kan även kopiera röster, minnen och utseende.

En klaustrofobisk och paranoid mardröm börjar då ingen av forskarna kan lita på varandra och ingen vet vem eller vilka "Saken" tagit över. Dessutom måste de hindra att "Saken" lämnar polarstationen då den troligen kommer att ta över allt liv på planeten.

Var sen på Second Life på kvällen.

Träffade en Kattfurry av något slag.

Samt en av Drakarna.

Träffade även en ny Varg

samt Sergaler med flera Furries.

I Onsdags så assisterade Blåräv på dagen och sen Helena på natten. Blåräv och jag var och handlade lite. Ännu inte hört något om färdtjänsten eller hört ifrån varken Sixten eller Skånetrafiken.

Idag assisterar Fjällräv och vi ska göra en höstgryta ikväll, vi har kollat på en film som heter The Great Wall! Den var riktigt spännande.


Det tog över tusen år att bygga en tusentals mil lång mur längs den kinesiska gränsen. Vad försökte de skydda sig mot? Actionäventyr av Yimou Zhang med Matt Damon i huvudrollen.

De släpper också nya Call of Duty Black OPS 4 idag, hade tänkt köpa den men Mor säger att jag inte har råd till det nu.


När jag får min pension och räkningar är betalda och jag har pengar till mat, dryck och snus så hoppas jag att det finns så jag kan köpa Call of Duty black OPS 4.

Idag skulle vi ha APT men det blev inställt för Zebra är förkyld och kunde inte närvara. är ju strulet med Färdtjänsten och ensamåkning som är ett problem som jag vill ta upp. Idag fått ett mejl från Sixten om att jag ska kontakta Skånetrafiken igen, men Skånetrafiken säger att de behöver ett väl grundat läkarutlåtande från Sixten för att jag ska kunna vara ensamåkare. Zebra hjälpte ju mig att skriva ett sådant som jag via sekreteraren ville att Sixten skulle läsa igenom. den blankett som finns som PDF hos Skånetrafiken är ansökan om Färdtjänst men jag har redan färdtjänst, blir liksom rätt jobbigt att man bara bollas runt och ingen vill ta tag i eller förstår vad problemet är.

Vi dricker Hästpiss!


NYHETER!

Djur!

Han botar blyförgiftade örnar med ny metod!

Olagligt att döda häckande fåglar!

Man skar halsen av hund – döms till dagsböter!

Leela engagerar många personer!

Gråhäger knackade på rutan – ville se på tv-nyheterna!

Kina!
Internet!
Explosioner!
Politik!
Infrastruktur!
Fuskföretag!

Bluffakturor har kostat 88 skattemiljoner under fem år – detta gick pengarna till!

Översvämning!
Skola!
Brott!

Kirunabo riskerar fängelse för våldtäkt!