Pip i Nosen! - Smirre här.


Juniper Fox Sitter och Piper!
The first time ever I saw your face!

Will Furries Ever Go Mainstream?

Photos: Inside Communal Furry Love at FurFest Midwest!

Why Are So Many Gen Z Kids Becoming Furries?

SERIE!

Djuren behöver en egen röst i jaktdebatten!

När jakten på varg gått för långt!

Fyrverkerier fick vettskrämd hund att springa för livet i flera timmar – nu kan han inte gå längre!

Hund sprang runt på tunnelbanespåret i timmar!

3-Årig Bengalkatt Ränder Som En Tiger Och Fläckar Som En Leopard!

Flyg!

Making an Old Aircraft Engine from Scratch!


MILITÄRT!

Hmm, AI tekniken och att lära robotar stridens konst. Rätt eller fel, det får framtiden utvisa.

New Robot Makes Soldiers Obsolete!


This Russian robot shoots guns!


Tisdag kväll!

Blåräv och jag kollade på brottsjournalen. Handlade om rätt otäcka och sjuka brott.

Var sen på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en ny Sergal bland annat, som hade fladdermusvingar samt rejäla klor.

Samt Sergalen Fluffy

och Vargen Wuff.

Onsdag!

Är förkyld igen, vilade mest på onsdagen. Zebra assisterade.

Vi handlade och jag var med Mor en stund på eftermiddagen.

Var vrålhungrig på kvällen så Zebra och jag åkte till Burgerking och åt gott.

Ibland får man unna sig något extra, men inte för stora utsvävningar för jag vet att jag har det tufft med ekonomin men å andra sidan så har jag en väldigt fin lya med snabbt internet och många kanaler osv. Iaf så åker jag inte iväg på så mycket mer än just Nordic Fuzz Con.

Är flera år sedan jag var utomlands men skulle vilja åka till Fjärran Östern igen innan jag fyller 50 år, för att då besöka Japan och Kitsune Mura, samt Inari templet och Hiroshima samt på vägen tillbaks några dagar i Shang Hai i Kina, det ska vara en megahäftig stad vad jag förstått! =^__^=

Torsdag!

Vixey assisterade. Vilat på förmiddagen och på eftermiddagen varit i Narismiral.

Träffade Krysune med flera.

Sen varit med Mor och Vixey och jag har bytt sängkläder, tvättat samt kollat på TV. Tittade på Beck – Pensionat Pärlan!


När priset för ett pass och en biljett till drömlandet Sverige, är att smuggla in en liten flaska flytande metall fasttejpad på din kropp, kan konsekvenserna bli mycket tragiska. De som överlever resan göms på sjabbiga hotell, tills de kan få tag i ett illegalt arbete.

Fredag!

Zebra assisterade. Vilade lite på förmiddagen. Spelade sen Delta Force och var sen med Mor på eftermiddagen. Mor och jag pratade en del om budget och hur man gör en budget, hur en räkning fungerar och OCR-nummer, kontrollnummer och hur man handhar dosan olika om man ska betala en räkning online eller ladda betalkortet online osv. Men jag måste få träna om och om igen, inte lätt att lära sig detta med ekonomin utan får ta en liten bit i taget annars går det runt som den värsta karusell i min hjärna.

Zebra och jag hämtade ett paket till Mor.

Zebra och jag städade sen lyan nästan klart. La mig rätt tidigt.  

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilat på förmiddagen samt tagit hand om kläder med mera. Varit med Mor på eftermiddagen, kollat lite på TV samt pratat om ditt och datt.

Läst igenom Telegram och lagade kycklinglever med potatis och lingen till kvällsmat.

Blåräv och jag kollade på Discovery Sience på kvällen, var tre intressanta program efter varandra. Var bland annat om UFO,n som tagit kontroll över ett Piperplan år 1975, Utomjordingar eller militären som stympar kor och hästar samt tappar dem på blod, om det är utomjordingar så vet man inte vad de ska använda ögon, blod, organ med mera till men om det är en hemlig militär operation bakom så finns misstankar om att det finns farliga saker som typ Galna Kosjukan som härjade på 90-talet i dagens boskap och att militären vill forska på det i hemlighet. Dessa stympningar har ju skett nattetid i USA,s lantbruksområden och bönder har sett både mystiska ljus och omärkta helikoptrar i området. Det handladä även om ismannen Özis förbannelse, mystiska bränder som uppstod i apparater i en hel stad vid kusten i Italien som folket först trodde var onda krafter som drabbade hela staden och man vände sig till Påven, detta kunde med vetenskap och mätinstrument härledas till flottans tester av elektromagnetiska vapen till havs och sen handlade det om mänsklig självantändning. Finns många teorier om det och ingen vet riktigt varför det händer att en brand börjar inuti kroppen och fullständigt bränner upp en person utan att saker runt om fattar eld. Teorier finns om att aceton kan bildas i kroppens celler och orsaka detta, samt att kroppens egen elektricitet kan kondenseras i kroppen och komma upp i 20 000 volt och då orsaka mänsklig självantändning. När jag hade kontakt med en grupp Satanister i början på 90-talet så pratade de om en kraft som de hade, ”Pyrokinesi” – att med tankens kraft få en person eller ett föremål att självantända. I alla fall en riktigt otäckt företeelse men vill tro på det vetenskapliga att det är elektricitet som kondenseras i kroppen och får det att hända, inte att några Satanister med tanken och speciella svartkonstriter kan sätta eld på både människor, byggnader och föremål.

Söndag!  

Vargen assisterade. Vilade lite på förmiddagen och tog tag i det sista med städningen. Fläckarna på köksgolvet som var svåra att få bort gick lätt bort med lite tass-sprit och H2O.

Varit ut till Narismiral med Sergalerna och andra Furries var där också.

Kollat lite på TV samt läst igenom Telgram.

Varit med Mor på eftermiddagen och suttat och pratat om ditt och datt.

Gjort härlig köttgryta med människokött, kantarell, potatis och fond. Gott att sätta sina vassa rävtänder i mört människokött! Nom Nom!

Varit på Second Life på kvällen!

Träffade en som brukar vara där och en Svart Sergal bland annat.

Samt nya Rävar.

Och ännu en ny Furrie.

Samt en ny Räv till.

Träffade Vargen GreyPaw också.

Samt Draken Kaii och några andra Furries.

Vargen och jag har kollat på den nya Hamiltonserien som går på TV4 i 10 delar.

I kölvattnet av en serie bombningar och cyberattacker i Stockholm kämpar SÄPO för att hitta organisationen bakom dåden. Samtidigt återvänder unge Carl Hamilton till Sverige efter många års hemlig utbildning i USA.

NYHETER!

Rymden!

En stjärna i vår galax kan vara på väg att explodera!

Bränderna i Australien!

Skogsexpert om bränderna i Australien: 10-tal djurarter riskerar att ha utrotats!

Terror i Stockholm!

Veganism!

Bedrägeri!

Mellanöstern!