Önskar mina vänner Inari´s välsignelse och välgång och lycka i Furryvärlden! <3

Rävnytt!

Fyra intressanta rävarter du borde känna till!

Måndag!

Vixey assisterade. Hjälpte mor med några saker. På kvällen kollade Vixey och jag på TV. Vi såg Tunn is.

Elsa svarar med ett djärvt motdrag när hon blir föremål för utpressning. Rådet rasar och Elsa ser äntligen ut att få det stöd hon behöver. Liv och Enok upptäcker ett nytt spår och väljer att trotsa alla föreskrifter i sin jakt på sanningen.

Sen såg vi Den blomster tid nu kommer!


Samtidigt som Sverige hamnar under en mystisk attack tvingas Alex tillbaka till sin barndomsby. Där måste han försonas med sin far och sin ungdomskärlek, Anna, medan de gemensamt kämpar för att överleva.

Tisdag!

Zebra assisterade, vi har handlat samt varit på banken med mera. Chattat lite och sen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Varg bland annat.

Samt flera andra Furries.

Träffade också en Skunktjej och en annan Rävtjej.

Onsdag!

Blåräv assisterade, vilade på förmiddagen.

Var hos Mor på eftermiddagen och Zebra och Örnen kom på besök. Satt och pratade länge och gick igenom saker om papper från kommunen och ekonomi osv.

Köpte rökt fisk och lite andra saker. Mor och jag åt fisken. Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat.

Läste igenom Telegram och chattade lite.

Torsdag!

Vixey assisterade. Suttit och pratat och fixat med blommorna. Bytt sängkläder och tvättat. Hjälpt Mor med några saker.

Mor och jag gjorde levergryta med potatis och lingon till kvällsmat.

Fredag!

Vargen har assisterat. Vilade på förmiddagen. Har sedan städat och tvättat mer.

Mor och jag gjorde köttgryta till middag men Mor gjorde lite annorlunda med även lök och lagerblad samt hela vitpepparkorn i, samt Champinjoner istället för kantareller. Så den belv god men lite annorlunda.

Har jobbat med ekonomi och pappersjobb osv. med stöd av Mor. Samt ringt till bilkillen ute i Röinge som har putsat upp, tvättat och städat Forden och på Måndag ska lägga ut den till försäljning.

Under kvällen jobbat med att färdigställa min sida om NFC 2020!

Riktigt nöjd med den! Yay! =^.^=

Lördag!

Blåräv assisterade, har vilat på förmiddagen. Handlat lite och får vara sparsam med pengarna så jag kan betala årsavgiften till Rävskogen 995 kronor nu den 9e Mars.

Blivit färdig med mina militära flygplansprojekt som jag har på FurMil på min Furrysida!

Blåräv och jag var och handlade på City Gross, fisk och lite annat. När vi kom ut så såg vi Patrik som hade ramlat vid sin bil, antagligen var han inte nykter men en gubbe där hjälpte honom upp. Blåräv frågade om vi skulle hjälpa till men jag sa bestämt nej och vi gick till Blårävs bil. Patrik är ingen snäll kille. Han hatar Djur och han hatar Furries, han har för länge sedan misshandlat mig för att han tycker det här med Furry är barnsligt och att jag är barnslig som är engagerad i Furry och Djurrättsföreningar osv. Sen 2016 så har Patrik hållit på att trakassera och hota mig och andra Furries online sen han såg Zebra och mig komma med tåget från NFC i Stockholm. Det var bäst att inte gå fram till Patrik för antagligen hade han sparkat mig eller så och det var en gubbe på plats som hjälte honom. Egentligen skulle jag vilja gå fram till Patrik där han låg på parkeringen full och bara sparka in fejset på honom men då är det jag som åker dit och att hämnas är fel.  

Vixey assisterade på kvällen och Vixey och Blåräv kollade på Melodifestivalen på TV på kvällen och jag var på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade bland annat en vacker Draktjej och hängde med henne.

Samt var med DJ,n ett tag och diskuterade musik. Hon hade många bra låtar.

Träffade fler Furries och

bland annat Chester så jag hängde med honom.

Vixey assisterade på natten.

Söndag!

Vaknade tidigt och kollade FaceBook!

Vargen assisterade och vi har varit hos Mor större delen av dagen, vi har bytt gardiner samt gått igenom en del av saft och sylt. Tagit fram Mors SlowCooker för framtida bruk.

Mor och jag har även gått igenom en hel del om ekonomi och andra papper med mera.

Tvättat och tagit hand om tvätten, kollat lite grejer om Rävar och flygplan.

Gjorde mat hemma, för ovanlighetens skull inte spagetti med köttfärssås utan potatis med lingon och kycklinghjärtan stekta i smör och solrosolja. Var riktigt gott! Nom! Nom!

Nyheter!

Djur!

Plötsligt gick en varg förbi utanför fönstret!

Rymden!

Ovanlig vit dvärgstjärna upptäckt!

Corona!

Miljö!

Säkerhet!

Feminism!