Pip i Nosen! - Smirre är online.

Hundratals rävar i centrala Tranås!

Här undersöker länsstyrelsens expert misstänkta vargspår!

Även om Japan skulle utveckla kärnvapen så är jag övertygad om att Japan är ett av de sista länderna att ta till kärnvapen i en väpnad konflikt då Japan om något land vet vilken kraft och vilken verkan kärnvapen har!

Chattat mer med andra Furries, sen favoriserat på FurAffinity. Zebra har fixat med att avbeställa olika prenumerationer som Mor hade som inte är avstängda trots att Mor avled i höstas.

Kollat på Tunna blå linjen del 6!

Magnus har släppt på sin cynism och hårdnackade stil. Nu får han istället chansen att hjälpa ungdomar på glid genom att träna Nami och hans gäng i handboll. Frågan är om de kommer att låta sig styras. Leah jobbar hårdare än någonsin och saker blir inte bättre av att Björn lägger allt i hennes knä. Hon blir alltmer pressad att göra en förändring. Jesse försöker att inte vara så orolig för sin dotter. Men plötsligt händer något som får honom att frukta för hennes liv.

Stekte upp köttbullar och kokt potatis till samt värmde upp den såsen som var kvar efter portersteken.

Kollade sen på Kalla Fakta om Kennelklubben!

Kalla fakta undersöker kulturen i en av landets största intresseföreningar, Svenska Kennelklubben. Enligt medlemmar kan föreningen ses som ett parallell-samhälle med egna regler, där den som kritiserar klubben riskerar stora påföljder.

Och där efter dokumentären Operation Casino!

Det är sommar 2017 och ett gäng unga svenskar badar i lyx på Franska rivieran, men pengarna de så glatt sätter sprätt på är inte deras egna. Bakom de välfyllda plånböckerna döljer sig ett avancerat pyramidspel vars omfattning bara växer och växer.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Vilade en stund på förmiddagen. Sen var vi och handlade. Kollat lite YouTube och spelat lite. Försökte installera Terrorist Take Down men det funkar inte alls i Windows 10. Men jag vet att det funkar i XP.

Favorisreat på FurAffinity och kollat olika YouTubevideos om flyg och annat tekniskt. 

Blåräv och jag åt pangkakor till kvällsmat och har chattat med andra Furries.

Spelat CoD MW1!

Blåräv och jag skulle kolla på filmerna men filmen Gemeni Man bara stannar mitt i och hackar och den andra filmen The Last Full Measure slutar abrupt i kapitel 6 medans den har 9 kapitel totalt.

Onsdag!

Zebra assisterade. Han hade med sig Budapestkaka eftersom jag fyller 46 år den 18e. Jisses, är verkligen en greymuzzle nu. Men är och förblir runt 12-14 år i hjärta och sinne.   

Jag ville åka och byta filmerna men det har fallit massor av snö under natten så Zebra vill inte köra och det är ju inte lämpligt heller med hur vädret är ute och dåligt väglag, jag får byta filmerna mot samma filmer men fungerande eller få pengarna tillbaks nästa gång jag handlar. Blev riktigt ledsen att dem inte fungerar så jag hoppas de har kvar samma filmer så jag kan byta ut dem när jag handlar på tisdag igen.

Jag testade att köra en av mina välspelade Beck och den funkade perfekt så det är inte min spelare som år paj. Provade sen Gemeni Man och The Last Full Measure och det var samma problem. Så något har blivit fel när skivorna brändes.

Åt sushi med keso till lunch samt kaffe till!

Spelat CoD och Delta Force i olika uppdrag och skrivit på min Krigsbok 4!

Favoriserat på FurAffinity och sen spelat CoD igen. Zebra och jag pratade om filmer och annat på kvällen, har sedan spelat mer CoD och sen skrivit på min Krigsbok 4.

Var sedan på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en ny Varg med svart päls och diverse Indiangrejer på sig.

Samt en vit Fennekräv.

Träffade också Vargen GreyPaw med flera Furries.

Ett Syxdjur bland annat och

det var bra musik, dansade med en trevlig Skunk och en Utter med flera.

Torsdag: den 18e Februari! – Min födelsedag och jag blir 46 år!

Blåräv assisterade, fick en fin present som mina assistenter och en av mina furryvänner lagt ihop till. Var kläder. Tre stycken fina tröjor och ett paket med boxerkalsonger. Alltså sådana som jag kallar för ”Amerikanska kalsonger” - men de heter Boxerkalsonger. Ord kan betyda flera olika saker. Annars är ju en Boxer en typ av TV-motagare, samt en Hundras och en typ av motor där cylindrarna sitter spegelvänt mot varandra. Till exempel en Lamborghini har denna typ av motor och Lamborghini är en Italiensk dyr och lyxig höghastighetsbil. Men det är också en sorts kalsonger som jag sett på film att ofta amerikaner använder den typen men Boxerkalsonger är den korrekta benämningen.

Spelat CoD på morgonen. Strömmen gick under dagen. Vilade då ett par timmar. Sen kom strömmen igen på eftermiddagen. Vixey assisterade på eftermiddagen och hon fixade med Vargpusslet.

Moster Evy, Örnen och Vargen ringde och grattade mig. Har spelat med CoD och skrivit på min Krigsbok 4! Sen favoriserat på FurAffinity!

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat. Har sedan tittat på Svenska Fall del: 2 om dubbelmordet i Linköping.

Åren går men polisen har inte gett upp att hitta dubbelmördaren. Efter en lagändring 2019 får polisen möjlighet att använda sig av kommersiella släktforskningsdatabaser för att hitta gärningsmannen.

Fredag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och sedan städat lyan och gått igenom en låda med saker från Mor, fotografier och brev med mera har jag lagt i en av dem lådor som jag sedan ska gå igenom tillsammans med mina mostrar. Hittade också Moster Sveas och Morbror Götes dödsannonser och lagt dem tillsammans med Mors dödsannons. Hittade också lite verktyg, kabelklämmor och elgrejer samt sytråd och björntråd, plåster med mera samt några fler fina snäckor som jag har lagt i akvariet!

Blev riktigt fint!

Chattat med andra Furries, läst nyheter och favoriserat på FurAffinity.

Gjorde isterband med potatis och grönsaker till kvällsmat. Vilade en stund, bytte sen sängkläder och såg sen filmen Aniara senare på kvällen.På väg mot sitt nya hem på Mars kolliderar rymdskeppet Aniara med en asteroid och ändrar kurs. Passagerarna är dömda att leva ut sina liv på drift i rymden, en insikt som driver vissa till galenskap.

Det är en svensk science fiction, dock rätt så sorglig. Efter allt som hänt med att resa genom den tomma rymden i många år så uppstår galenskap, desperation, paranoja och att flera ombord tagit sina liv. Så i slutet hoppar man långt fram i tiden, 450 år. Då når Aniara Lyrans stjärnsystem och där finns en levande planet men då är kraften i reaktorn slut sedan många år, Anaira helt nedsläckt och ombord är alla döda och allt är skräpigt och sönder ombord.

Lördag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen och på eftermiddagen så har jag tvättat, rakat mig och sen installerat ett par av de gamla Delta Force från 1999 och ta i trä så efter en del pill så gick det att få dem att fungera i Windows 10. Dock många av mina gamla spel vägrar fungera i Windows 10. Men hoppas att få tag på en begagnad dator med Windows XP fram över så just för att XP klarar de flesta äldre spel + att Windows XP har Moviemaker inbyggt och det gör det lättare för mig att kunna göra snygga videos till YouTube. Får skaffa en skarvdosa för Internetkabel med en port i ena änden och två i den andra samt en extra nätverkskabel för XP-datorn.

Vixey och jag fikade och jag tog en skvätt Rom i mitt kaffe. Från en sådan miniflaska som man brukar få på flygplanet när man åker på sol/bad-semester till Gran Canaria.

Spelat Delta Force på kvällen och skrivit på min Krigsbok 4.

Köttbullar med potatis och lingon till kvällsmat. Sen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade Drakar med flera andra Furries.

Dansade med en fin grön Fågel.

Spelat mer Delta Force och sen skrivit ner det i min Krigsbok 4.

Läst lite nyheter, bland annat om Marslandningen och planerna för kolonisering av Mars på 2030-talet.

Även om vi kommer att kolonisera Mars så måste vi vara rädda om Jorden, annars kommer vi förstöra Mars också. Mänskligheten måste sluta vara destruktiv och teknologin måste vara med naturen och inte mot naturen. Civilisationer som utvecklas lär sig det eller går under, lär man sig detta så är det möjligt att bo på flera planeter och förvalta planeter och dess rikedomar på ett bra sätt. Många andra civilisationer i Vintergatan gör så och det borde även vara samma mål för Jordens civilisation för att överleva på lång sikt.

Söndag!

Vargen assisterade. Har tvättat mina sängkläder och tagit hit mikroskopet från Mors lya. I lådan med smågrejer från Mors lya så hittade jag en sådan här Fidget Spinner också.

Har spelat en del Delta Force och sen hämtade sängkläderna och Vargen och jag hjälptes åt att hänga dem på tork. Ringt Zebra och bett honom ta med en mjölk och en kaviar tills i morgon. Ska ju handla på tisdag och byta de trasiga filmerna eller få pengarna tillbaks.

Har spelat mer Delta Force under eftermiddagen. Gjorde grishjärta med kokt potatis till middag.

Vargen och jag kollade ett program på TV om några bönder i USA som gör eget brännvin.  

Vilat en stund. Sen kollade Vargen och jag på en film som heter Overlord!


När en grupp soldater släpps bakom fiendens linjer i ockuperade Frankrike hamnar de i en by vars invånare fallit offer för nazisternas grymma experiment. Experiment med skräckinjagande konsekvenser.

Såg sedan Beck – Okänd avsändare!


På parkeringsplatsen utanför Arlanda flygplats hittas en revisor skjuten till döds. Parallellt med mordutredningen blir poliskommissarie Beck kontaktad av en journalist som har bevis på en svindel som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser.

Måndag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och sen under eftermiddagen gått en promenad.

FINNS PÅ MIN FOTOBLOGG!

Kollat på Tunna blå linjen – Avsnitt: 7!

Den tunga kriminaliteten sätter skräck i Malmö. Ofta drabbas oskyldiga. Samtidigt finns det bland vissa ett hat som bara väntar på att få utlopp. Sara har kastats in i detta och fått ompröva sin idealism. Hon har redan stött på våld, hat och rasism och hotet och ansvaret sätter press på henne. Ett oskyldigt offer blir startskottet för en demonstration där allt hat släpps lös. Extremister ställs mot varandra. Polisen står i mitten. Och det ser ut att bli våldsamt.

Spelat Delta Force igen, finns många uppdrag i det DF-Paket jag installerat. Yay!

På kvällen såg jag ett program från Pakistan som heter "Död åt hädarna!"

I Pakistan är det livsfarligt att tala illa om profeten Muhammed. Bokstavligen. Konservativ islam dominerar landet och brott mot religion kan enligt lag straffas med halshuggning. Även rykten har lett till lynchningar och mord. Asia Bibi dömdes till döden för hädelse i samband med ett gräl med några arbetskamrater. Hennes fall väckte protester över hela världen. Men i Pakistan fortsatte massorna att kräva hennes död, påhejade av islamistiska predikanter.

NYHETER!

Djur!

Hundratals rävar i centrala Tranås!

Här undersöker länsstyrelsens expert misstänkta vargspår!

Spåren avslöjar: Varg, hund eller räv?

Här kämpar de för att rädda tusentals sköldpaddor!

Jaktbrottshärvan!

Nu inleds rättegången mot Karl Hedin och tre medmisstänkta!

Därför väljer SVT att publicera Karl Hedins namn!

Rymdsonden Perseverence har landat på Mars!

FN-rapport: Miljökriserna måste lösas med ett gemensamt angreppssätt!

Stockholm stoppar it-system innan det använts!

Ny svensk upphovsrättslag förbereds – ska pressa Facebook!

Australien vill tvinga Facebook och Google att betala för nyhetsinnehåll!

Hård kritik mot Tiktok: Utnyttjar och vilseleder barn med reklam!