FLUFFOGRAM!POLITISKA FUNDERINGAR!

Det är mycket rabalder kring politik och hur en regering ska sättas ihop. Det är rätt abstrakt och svårt att greppa mycket av det. Jag vet vad jag tycker iaf och frågor kring djurens beskydd och väl är väldigt viktiga. Pengar ska inte få styra när det gäller att skydda djur och skogar osv, utan empati och respekt för liv. Skogen och de vilda djuren är något som ska skyddas och värnas! Samt att jag anser att jakt, djurförsök och pälsdjursfarmer är helt förkastligt och jävligt sjukt att det överhuvudtaget är tillåtet! Jag och säkert många andra vill att det ska strängt förbjudas!

Jag är Furry och är med i föreningar som Rovdjursföreningen, Jaktkritikerna och världs Natur Fonden. Det står jag för och därför är jag emot jakt, djurförsök och pälsdjursfarmer! Jag reagerar väldigt starkt med avsky och blir starkt illa berörd när någon exempelvis sätter människan över andra djur eller talar om djur på ett nedlåtande och kränkande sätt!

Torsdag!

Blåräv assisterade, vi handlade och jag köpte en DVD som jag ännu inte sett men den handlar om ett attentat mot sporten i Boston och sen hur FBI jobbar för att få fast terroristerna. Jag köpte även frukt och lite saker åt Mor.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries.Var en stor Varg där b.la. samt en Drake med flera.

Träffade flera, både Vargar och Rävar.

Samt en Drake till.

Träffade en Schäfer också. Och nej, jag började inte diskutera kisseri och urinblåsan och vad min Schäfer har gjort en gång i tiden. Vill som sagt göra ett gott intryck på andra Furries även om jag har tramsig humor.

Träffade ännu en stor Varg.

Fredag!

I fredags så var det städdag. Fjällräv assisterade i Fredags. Han dammsög och jag våttorkade. Samt jag tvättade mina sängkläder med mera.

Senare på eftermiddagen åkte vi in till Hemmakväll och hyrde filmen om Han Solo!

Solo: A Star Wars Story är en amerikansk film som hade biopremiär den 25 maj 2018 och den 23 maj 2018 i Sverige. Filmen handlar om Han Solos äventyr och är den andra spinoff Star Wars-filmen efter Rogue One: A Star Wars Story.

La mig sedan, men vaknade på natten. Var på Second Life igen och alltid full aktivitet på klubben även klockan 03.20.Träffade en ny Furrie.

Samt en Röd panda!

Lördag!

Idag Lördag assisterar Helena, mor och jag har bakat på förmiddagen. Kardemummakaka och Röingekakor. Min moster kom på besök på eftermiddagen och vi gjorde lite pappersexercis. Min moster berättade om att när hon skulle åka så var det fullt med poliser och ett stort område där hon bor var avspärrat. Både Tjotaheitihusen, Secondhandbutiken, Rävböjen och Svarta Hunden var avspärrat. Man tror att det finns en bomb under en bil där berättade hon och bombgruppen var på plats med sin bombrobot. 

Mor och jag har beställt varor från MatSmart ikväll.
NYHETER!

Djur!

Rymden!
Teknik!

Första personen gravid efter robotassisterad livmodertransplantation!

Internet!
Militärt!
Regalskeppet Vasa!
Amnesti för explosiva föremål!
Politik!
Juridik!
Pedofili!
Islam!
Rättsskandal!
Skola!