Pip i Nosen! - Smirre är Online.

Sergalen Zabu tillbaks med ny video!

First Time Seeing Furries!

RÄV!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!  1  2  3  4  5

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Har betydligt bättre Internet men betalar nu för 30 mb/s och då är det faktiskt rimligt iaf att jag ska ha 25 mb/s. Men hur som helst så är det snabbare än det någonsin varit!

Har också idag hållit på att installera spel från Steam, här är alla de Steam-spel jag har licens på. Dem som är vita är nu inkörda på datorn. Advancered Warfare och Black OPS 3 är väldigt tunga spel och jag kanske borde vänta med att köra in dem tills min vän kommit ner till Skåne i sommar och vi har köpt in ett riktigt bra grafikkort att klara de tunga spelen.

Har handlat idag också och har nu köpt Star Wars 7 The Force Awakens! Så nu har jag den i min filmsamling. Fram över 2018 och 2020 ska det komma två Star Wars filmer till - sen är hela Star Wars sagan komplett! =^__^=

Varit i Luskwood också och det är vår i Luskwood. Fjärillar som flyger omkring.

Zebra och jag har gått med Hårig Schäfer idag också och har varit social med Grävling också! Vi gick den stora rundan!

Vet en hel del om djur och kan lite om genteknik. Velociraptorer om det går att få tag i DNA från sådana och de är rätt smarta dinosaurier som jagar i flock och kommunicerar. Om man korsar DNA från Velociraptorer med Vargar så har man en bra bas! Snabba och effektiva rovdjur med päls, bra luktsinne och hörsel!

Om man sedan modifierar dessa varelser med ytterligare intelligens, ger dem en tumme att greppa och fötter så de kan springa lätt och snabbt. Ger dem teknisk intelligens så de kan använda redskap, tillverka verktyg och vapen och bygga samhällen.

Så tror jag att då har man skapat Sergaler! Omöjligt är det ju inte!

En Scen från Jurasic World där man ser hur Velociraptorer agerar i flock då djurskötaren ramlar ner hos dem och en man som kan deras språk och beteende avstyr det innan djurskötaren blir sliten i stycken.


Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra furries!

Träffade en Lemur och en Varg i huvtröja.

Träffade också en Grip.

Kollade runt lite.

Var bra musik så jag dansade med en Leopard och en Varg!

Snart dags att fixa mat. Tänkt göra pannkakor tillsammans med Zebra!

*Kram!*