Hejsan! Smirre här.

NYA FURAFFINITYFAVORITER!

SERIE!

Räv dödad i olaglig snara – åt Helvete!

Ungdomar gjorde makabert Bäverfynd!

Piskrapp för Hundägare!

Gratulerar grymt gammal Grisras!

FLUFFOGRAM!

Har haft virus i datorn igen, samma virus som spammar automatiskt i FaceBook-grupper om mobiltelefoner via mitt konto. Hade det problemet för ett par veckor sen och fick bort det med att köra Virusscan. Antagligen är det något som man kan få om man gillar teknikprylar på FB för det verkar vara inlagt i någon sådan annons.

Kört virusscan igen och hoppas nu det är borta.

Det åskade i natt och är antagligen mer åska på väg för jag har ont i huvudet som fan.

Hjälpt mor idag att sortera papper och flytta om pärmar med mera. Helena har städat hos mig, snällt. Har duschat också och bytt smärtplåster. Ännu inte fått någon kallelse till operation.

Kollade på UFO-hunters igår, det handlade om en hemlig bas som ligger under ett berg i ett Indianreservat, på basen så gör man genetiska experiment med att korsa mänskliga gener med djurs och med utomjordingars gener. På basen arbetar både forskare från Jorden och från andra världar. Basen är enorm sägs det och flera våningar djup under berget. De pratade om att flera olika arter av utomjordingar besöker Jorden, b.la. djurmänniskor (furries IRL) från andra världar och reptilvarelser. En bonde hade hittat en död ko som hade ett foster inuti sig som var en korsning mellan ko och människa. Om det är en mutation eller att det utförs experiment med att korsa människor med andra livsformer på basen är höljt i dunkel. När TV-teamet var där så blev de bortkörda av svarta och omärkta attackhelikoptrar och militärer i svarta uniformer utan märken. Uppe på berget såg man ventilationshål och flera master. Man pratade även om att USA,s regering använder en så kallad "Atomborr" som är en atomdriven gruvborr som smälter berg till glas och gör det möjligt att gräva ut för att bygga diverse anläggningar under jord med förbindelse med tunnlar med maglevtåg. Efter en del forskning hittade man dokument att USA,s militär beställt 4 stycken atomdrivna gruvborrar men vad de ska användas till är höljt i dunkel.

Ikväll handlar UFO-Hunters om nazisternas kontakt med utomjordingar under WW2.

*Kram!*