Pip i nosen! Smirre - hårig, luden och mjuk räv med två hål i nosen och även ett "Yipphål" mitt i nosen är online.
 NYA FAVORITER PÅ MIN FA!  1  2  3  4  5  6  7  8
 Fin räv från Lexy!   Getmjölk!

ELDRÄV!Har under eftermiddan hjälpt mor med att packa upp 4 lådor och sortera, slängt en del skräp och fått mejl om att min nya tavellampa som jag beställde från Lampan.se finns att hämta på Kvantum. Så jag ska hämta den i morgon. Varit väldigt varmt idag, så jag har tagit ett svalt bad på eftermiddan. Hjälpt mor att hänga tvätt och träffade mors granne så vi pratade om hur mycket Mansi fäller bl.a. =^__^=

Ikväll har Blåräv och jag kollat på BECK - I GUDS NAMN!

Den handlar om en fiktiv kristen kyrka som heter Lots Brödraskap och vars pastor är klart homofientlig och pratar om att kapa de sjuka grenarna, vilket i praktiken betyder att de ska mörda homosexuella. Pastorn har ett hemligt förhållande med en Moderat politiker och när polischefen Margareta Oberg får tag i känslig information blir hon mördad. Gunvald gör en del djärva manövrar för att få tag i dessa homofobiska Guds män.

Filmen är dock inte så långt ifrån verkligheten som folk kanske tror, har på 90-talet själv varit med i en frikyrka och där pastorn talade på detta sättet om ondskan som finns över allt, att Djävulen har världen i sitt våld. Jag hade även personliga samtal med pastorn och han talade om för mig saker som jag mådde väldigt dåligt av. B.la. att djurrättsaktivism var Satans sätt att omkullkasta Guds ordning, att furry är ondska och Satanism i sin renaste form och något som jag ska akta mig för. Att människan är skapt till Guds avbild och att djur är utan själ och ande och bara till för att nyttjas av människorna. Att djurrättsaktivister och veganer tjänar Satans syften osv. Pastorn hade ofta hårda predikningar om hur syndigt, smutsigt och förkastligt samhället var utanför kyrkan och även homosexualitet var en dödssynd och en butik som fanns innan i Hässleholm som sålde Indiansaker etc. var en Djävulens butik som hade kommit till Hässleholm enligt pastorn. Pastorn har varit väldigt i blåsväder också och har startat en egen kyrka där han ser sig själv som en profet som står i direktkontakt med Gud. Han skulle även med handpåläggning och tungotal driva ut Aspergerdemonen ur mig. Handikapp och olika funktionshinder var enligt pastorn onda demoner som tog över en person. Vad läkare, forskare och psykologer sa var inte rätt, för de tjänade Satan. Bara man tog emot Jesus i sitt hjärta så skulle man bli frisk. Pastorn och andra ledande personer i denna kyrkan ville att jag skulle bryta all kontakt med djurrätt och furry, för annars kommer jag att vara en vilsen individ och hamna i Helvetet. Att jag måste vara på min vakt hela tiden för världen är farlig utanför kyrkan och alla som inte tror på Jesus är onda människor som bara vill ont.

Det är mycket farligt att en kyrka leds så och att pastorer och ledare sätter paranoida griller i huvudet på en.

Jag gjorde helt rätt som lämnade kyrkan och Kristendomen och idag mår jag betydligt bättre, älskar Furryvärlden och har en hel del vänner bland furrisarna. 2012 reste jag till Japan och konverterade till Shintosimen och tror på rävarnas gud - Inari. Är mycket engagerad i vargfrågan och andra djurrättsliga frågor. Jag hamnar hellre i Helvetet med mina vänner än lever i Himmeln med dem som vill mig illa.

Sen uppriktigt så tror jag varken på Himmel eller Helvete utan jag är mycket övertygad om Reinkarnation, eftersom allt i naturen är en cirkel och ett kretslopp. Så varför skulle inte döden vara ett kretslopp tillbaks till livet?  ;-)

Nu är det dags att knoppa. Jobb i morgon.

*Kram!*