Pip i Nosen! - Smirre är online.

Igår så assisterade Fjällräv, det var mycket sport på TV så han sysselsatte sig med det. Jag var hos Mor och hjälpte Mor att sortera kläder, gardiner och dukar. Vi hittade även en hel låda med ljus och värmeljus. Snart kan man komma fram till den bruna vitrinen. Det finns ett rum i Mors lägenhet som vi kallar "Förbjudna rummet" därför att Gustav och Tussi inte får vara där inne. Där har vi en hel del saker som kommer från villan vi hade i Norra Sandby. När vi sålde villan så lämnade jag kvar gräsklipparen, en cykel Mustang från 1955 och Jacks (Hunnaluens) transportbur samt diverse däck och två rullebörar. Jordfräsen sålde jag till Fjällräv och motorsågen till Blåräv.

Har beställt  Hawk M15 Drone, en drönare men kamera och har uppdatrat min sida om religion på min Furrysida.

Spelade uppdragen där man ska slå  ut en GPS omkodare och attackera en flygplats och förstöra transportplanen och radarn i delta Force Extreeme 2. Det var ett tufft uppdrag men jag klarade det.

På kvällen igår så var jag på klubben GYC Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade en svartvit Sergal och en blå Ödlevarelse b.la.

Samt min vän Draken Kaii

och en ståtlig blåvit han-Sergal. Att det är en hane syns ju. Lol.

Träffade ett par trevliga Fjällrävar också.

Samt en vit Varg och en svart Räv.

Dansade med en färgglad Räv till Japansk ravemusik.

Idag har Zebra assisterat, han är tillbaks och välbehållen efter skidsemester i Sälen. Vi har handlat på City Gross och Kvantum. Köpte nya marsipanägg på Kvantum så fick mor de andra som jag köpte förut, de var med lakritssmak och jag gillar inte lakris, men Mor tycker om det. De jag köpte nu var en påse med vanliga med bara marsipan och en med marsipan/nougat och det tycker jag om + att jag köpte en chokladhare - men detta ska vara till påsk. Köpte också vanlig mat som chilikonkarne och fiskbullar, köpte även lite frukt och en gurka. Leverpastej har jag hemma och bröd i frysen så det behövde jag inte köpa. Köpte färdiga pangkakor som man bara kan tina i Mikron.

När vi skulle åka in till stan med min F-22 Raptor eller ja, min och Mors Ford Mondeo för att vara åter i verkligheten, så såg vi en polisbil som körde runt här på Finjabo. Polisen brukar patrullera här för det är väl lite strul ibland med bråk mellan olika invandrargrupper och problem med stölder. Har sagt att jag vill skaffa ett larm, ett sådant med rörelsedetektor och kamera som går till ett väktarbolag, men det kostar en del + att det kostar att ha det anslutet till väktare.

Vi hämtade Matsmart lådor också till Mor samt jag köpte kattmat till Gustav och Tussi.

*Kram!*