Hejsan! - Smirre här.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Måndag!

Blåräv assisterade. Chattat med andra Furries och kollat igenom FurSuit-chatten samt gillat fina FurSuits.

Bloggat upp lite saker om Furry och Militärt från Youtube. Gjorde kycklinglever med kokt potatis och lingonsylt till middag.

Snöstorm och stort oväder väntas, på kvällen kom Zebra och vi handlade då det kanske inte går att komma iväg i morgon tisdag. Tagit hand om de torra kläderna och har vikt ihop dem samt lagt dem i garderoben.

Kollat på en film på kvällen:

Shepherd!


Biten av sorgen efter sin gravida frus mystiska död tar Erik Black jobb som herde på en avlägsen, obebodd ö. Men snart blir han varse om att tillvaron på ön inte är så fridfull som han förväntat sig.

Tisdag!

Zebra assisterade. Fullt med snö i Finja och jag har vilat en del under dagen.

På eftermiddagen kollat på en film:

De dödas tjärn!


Lillians bror Björn dör på ett mystiskt sätt vid den gamla familjestugan. Ett år senare åker Lillian dit för att ta farväl och sälja stugan, men strax efter ankomsten börjar skrämmande saker hända.

Onsdag!

Vixey assisterade, vilat en del under dagen för jag har varit ovanligt trött. Vixey och jag gick sedan en promenad under eftermiddagen.

Favioiriserat på FurAffinity!

Gjorde kokt korv med hemma gjord potatismos till middag och till det drack jag juice.

Kollade på en dokumentär om Kvinnlig rösträtt.

Rösträtt för Kvinnor 100 år!

I maj 1919, klubbades beslutet om kvinnlig rösträtt igenom och en 35-årig lång kamp och väntan var till ända. Hur gick det till och vilka var kvinnorna som ägnade stora delar av sina liv åt rösträttsfrågan? Historiker Karin Kvist Geverts berättar om några viktiga milstolpar genom åren och Malin Bonthron, barnbarnsbarnbarn till Anna Whitlock, läser ett utdrag från ett av alla de tal Anna höll då hon arbetade för kvinnofrågan. Men alla var inte för den stora samhällsförändring som kvinnlig rösträtt innebar.

Var sedan på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade Vargar med flera samt några nya.

Träffade en av Sergalerna och självklart fick Sergalen tassa på mig. <3

Torsdag!

Lynxie assisterade. Extremt halt ute efter nya snöovädret och 14 minusgrader. Vilat på förmiddagen och under eftermiddagen gått en liten promenad väldigt försiktigt och sakta.

Vi har fikat och pratat en del samt kollat på foton med mera från NFC 2023 samt pratat om mina planer att göra i Japan i höst.

Till middag gjorde jag kycklingklubba i ugnen med pommes.

Fredag!

Blåräv assisterade, vilat en stund och sedan har vi städat. Jag putsade också min datoskräm samt att det var dags att uppdatera grafiksystemet igen.

Kollat lite olika saker om Japan, man måste ha intyg som styrker användandet av mediciner bland annat. Skulle vara katastrof om jag blir ifråntagen mina mediciner på flygplatsen. Måste också ha ett giltigt pass och jag ska skaffa en vit skjorta och ett par finare byxor om man går på en finare restaurang. Jag har också visat Blåräv min reseplanering för Japan.

Kollat saker om det Japanska Furrykonventet JMOF och bloggat upp om det och om Inari.

Japan Meeting of Furries 2023!

Inari! – Rävgudinnan!

Gjorde spagetti med köttfärssås till middag, till det drack jag Norrlandsguld.

Favoriserat på FurAffinity!

Lördag!

Vixey assisterade. Vilat på förmiddagen och på eftermiddagen varit uppe. Vi har satt min planta på en skuggigare plats då den blivit varm i solen. Även om det är kallt ute så blir det varmt i fönstren då solen skiner och snön reflekterar solen.

Vixey har jobbat med Vargpuzzlet och jag har kollat olika saker om Japan, jag måste ha vaccinpass samt intyg på mina mediciner. Kollade också upp om vapen i Japan och det är inte tillåtet för civilister att bära vapen som i USA utan det är bara polis och militär som får bära vapen i Japan. Dock tränar de flesta Japaner Karate och lär sina barn och ungdomar Karate för att kunna försvara sig, men att skjuta anses grymt och ociviliserat av de flesta Japaner.

Var en del Furries inne.

Var med en rosa Renamonräv bland annat.

Gjorde kycklinglever med kokt potatis och lingonsylt till middag, till det drack jag juice.

Favoriserat på FurAffinity!  

Kollat lite olika Furryhändleser med mera. Bland annat Japans Furrycon ”JMoF” som pågick samtidigt som NFC i Malmö.

Söndag!

Vargen assisterade. Vilat på förmiddagen och under eftermiddagen så har vi pratat om planerna för resan till Japan i oktober.

Det är snö och is, så det blev ingen promenad men satt ute och njöt i solen och det var väldigt ljust med den vita snön.  

Favoriserat på FurAffinity!

Gjorde stekt fisk med potatismos till middag och till det drack jag tropisk juice.

Kollade sedan på filmen:

Beck – Enslingen!

Ett lik av en ung naken thailändska påträffas vid Beckholmen i Stockholm. Samtidigt hittas en ensam äldre man mördad i en ensligt belägen stuga. Kvinnans obduktionsrapport visar skador efter våldsamt sex och tecken på sperma, hud- och fiberavskrap under naglarna, att hon blev slagen med ett trubbigt föremål mot bakhuvudet, krosskador på kraniet, ålder runt 25 år, legat i vattnet mellan 10 och 14 dagar och hon hade ingen alkohol eller spår av droger i kroppen. Gunvald Larsson får utreda vem kvinnan var medan Alice följer upp spåren från den mördade mannens bostad, och det visar sig snart finnas ett samband mellan de båda.

Kollat lite olika intressanta saker på Internet och såg en dokumentär.

Utomjordiskt liv!

Utforskningen av Mars har intensifierats de senaste 20 åren. Om det finns bevis för liv där - om än utdött - så öppnar det för en ännu mer hisnande tanke: Hur mycket liv borde det i så fall finnas i resten av universum?

Fixat med mina mediciner med mera.

Favoriserat på FurAffinity!

Nyheter!

Rymden!

Här ligger proverna från Mars – väntar på att skickas tillbaka till Jorden!

Därför exploderar himlen av färger – moln i Kiruna färgas lila och blå!

Besökarna på Arbetets museum i Norrköping om utomjordingar i rymden!

Utställningen ”UFO Norrköping” landar på Arbetets museum!

Internet!

Meta utvecklar Twitterkonkurrent!

Stora problem med Twitter!

Kärnkraft!

Demonstrationer mot kärnkraft i Japan – tolv år efter katastrofen!

Tolv år efter olyckan – kärnkraften åter på frammarsch i Japan!

De flyttar tillbaka till Fukushimas sista ödeby!

Reaktorn i Oskarshamn i gång igen!