Pip i Nosen! - Smirre är online.

Mikayla's got a foxy new hairdo. It's called a Dixie-Do!


La Digue en Furry!


SonicFox wins Mortal Kombat tournament!

Spooky scary coyotes!

Det finns plats för fler vargar i Västmanland!

Vargstammen har ökat kraftigt i Västmanland!

Här lufsar vargarna förbi länsstyrelsens kamera!

FLUFFOGRAM!

Måndag!

Zebra assisterade. Var och handlade på Maxi och sedan under eftermiddagen och kvällen höll vi på att fixa i Mors lägenhet. Bland annat så gick jag igenom en hel del i badrummet och vi försökte fästa de plattorna på badkaret som hemtjänsten kört loss med liften när de har hjälpt Mor med att duscha och bada. Zebra ska se om han kan hitta nya upphängningsgrejer till plattorna då några var sönder.

Gick också igenom saker i ett skåp i sovrummet, hittade bland annat foton och dikter samt att Zebra hittade ett Rävspel och några andra saker som jag tagit bara på. Samt Mors kaffebryggare. Mor och jag köpte varsin kaffebryggare, lika dana som brygger i termos när vi skaffade lägenheterna här i Finja. Går min kaffebryggare sönder så har jag en i reserv.

Ställde sakerna i köket i Mors lägenhet som jag vill ta hem. Vill inte bära saker när det är mörkt då jag inte ser speciellt bra i mörker och rädd att tappa saker och att de går sönder om jag bär över saker när det är mörkt.

De filmer märkta 41 gick jag igenom på kvällen, ingen av dem var Landsvägens drottning.

På kvällen kollade jag på I huvudet på en mördare på TV3!

Efter en fotografering i augusti 2010 stryper Andreas Johansson en 17-årig tjej till döds och våldtar henne. Utredningen kommer visa att han spenderat dagarna med att jaga unga tonårstjejer på nätet.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Har varit i Mors lya och plockat ner gardinstänger och tagit ner spikar och skruvar från väggarna. Jag har burit hem den trasiga datorn med Windows Vista som startknappen saknas till. Tänkte man kan plocka ut delar som hårddisk och minnen med mera ur den sen. Tagit hem Mors kaffebryggare, dokumentförstöraren och lådan med en del gamla foton, dikter som morbor Göte och andra har skrivit samt annat smått och gott. Tog också hem pappersskäraren. Den lilla pappersskäraren i plast som låg ovanpå åkte i golvet så den är paj, men den stora i metall med skalor osv. har jag tagit hem.

Hittade också rätt mixer till rätt hushållsmaskin, samt hittade också en CD-RW-brännare som är helt oanvänd. Kan skänka den till min Rävvän i Södertälje om han kommer ner till Skåne till sommaren. Men det beror på Coronafaran.

Ska sen när jag börjar få saker på plats osv. börja montera ner Vista datorn och se om det finns hårddiskar med Sata-inkoppling så kan man formatera bort Vista och formatera om dem så kan man sätta dem i min nya dator. Vad jag har förstått så hade min Rävvänn fått tag i en begagnad men fungerande XP-maskin som klarar gamla spel men när han kommer ner får vi åka till Barondator och införskaffa ett halvslotts grafikkort som vi sätter i XP-maskinen. 

Har skrivit ett mejl till Hyresvärden om han är intresserad av den stora frysboxen och lagerhyllor med mera till sin företagsverksamhet.

Har också tagit mått på Mors teckningar och skickat måtten till Zebra så ska han försöka ordna en mapp för att förvara dem i. Det är lite större teckningar.

På Mors kontor hittade jag dock fler DVD-boxar med Luise De Fune och hittade också en dubbel DVD med ett antal filmer och där jag tror en av dem är Landsvägens Drottning, om jag tytt Mors handstil rätt.

Det känns bra nu att det blivit så mycket fixat med Mors lägenhet. Liksom förut kändes det som det var helt övermäktigt sen att man hållit på att få psykbryt flera gånger när man hittat papper med lögner och falska anklagelser mot vänner och anhöriga till mig från lärare och elevassistent på Norrängsskolan, från personal och arbetsledare på SIVO och Samhall, rena lögner och groteska och falska anklagelser från Handihands ledning, från Conny och Jocke mot användare på SveaFur och att Janne som jag känt sedan jag var 11 år också trodde på lögnerna och de falska anklagelserna mot mina Furrykamrater.

Jag gjorde helt rätt som bröt kontakten med både Janne och med Handihand!

Det här skitet som Jocke gjorde med ”Smirrekoll” på gamla datorn så han kunde styra min dator hemifrån sin. Att han spärrade en massa sidor och flera Furries från att ha kontakt med mig. Det var när detta kom fram till Tindra som Jocke fick sparken. Jocke hade ju följt med från Handihand över till Tindra. Har ju också hittat kassetter där pappa har ringt och hotat och trakasserat Mor och Safet samt brev med det samma. Pappa var oerhört svartsjuk och hatisk mot Safet och även mot dem på Socialkontoret som bestämt att pappa bara fick träffa mig när de var med. På grund av pappas missbruk, kriminella och aggressiva beteende. Kommer ju ihåg den dagen när jag var barn och pappa kom till fritids asfull och när han inte fick komma in så blev han hotfull och aggressiv, varpå fritidspersonalen kallade på polisen så de fick komma dit och hämta pappa. De andra barnen viste att den stökiga fullgubben var min pappa. Det var inte alls roligt.

Blåräv och jag åt pangkakor till kvällsmat.

Senare på kvällen så kollade jag på en dokumentär som heter ”Biskopen och pojkarna!” - om en Biskop/Präst: Peter Ball - i Engelska kyrkan som visar sig vara pedofil och hur makthavare i England försöker mörka detta.

Avsnitt: 1

Prästen Peter Ball är inte som andra. Hans ödmjuka och utåtriktade sätt gör att han snabbt stiger i rang och som utnämnd biskop vinner han många mäktiga och inflytelserika vänner, inräknat både Margaret Thatcher och prins Charles. Ingen misstänker att det spirituella läger biskopen driver för sökande tonårspojkar egentligen är en täckmantel för att komma nära sina offer.

SE PROGRAMMET!

Avsnitt: 2

Efter att kyrkan i årtionden tystat ner en ofattbar skandal börjar tiden komma ikapp biskopen. Med officiellt stöd från prinsen av Wales och en kyrka som aktivt gjort allt för att lägga locket på har Peter Ball i princip obehindrat kunna fortsätta sina övergrepp. Men till slut kan polisen inte längre blunda för den stora mängden anklagelser och startar en utredning som ska exponera en djupt rotad tystnadskultur och fruktansvärda övergrepp inom den engelska kyrkan.

Peter Ball var en mycket hemsk man och hur kyrkan velat skydda Peter Ball och tysta ner dessa övergrepp på pojkar är skrämmande.

Läst lite nyheter med mera. Var trött och la mig tidigare än vanligt.

Pantern assisterade under natten.

Onsdag!

Vaknade tidigt. Blåräv assisterade på förmiddagen och Vixey på eftermiddagen.

Såg ett intressant program på SVT-Play som heter USA,s Vapenhandel inifrån!

Den globala vapenindustrin omsätter idag mer pengar än under kalla kriget och företag som tillverkar och säljer vapen tjänar stora pengar. Stacey Dooley följer ett företag som förser både arméer, säkerhetsföretag och privatpersoner med vapen och får en ovanlig inblick i denna annars så hemlighetsfulla bransch. Hon tar reda på hur vapenlagarna är fulla av kryphål och hur stor påverkan vapen faktiskt har på den amerikanska ekonomin.

SE PROGRAMMET OM VAPENHANDEL!

Jag är som de flesta vet för GunRights. Jag är furry och stödjer furry pride och rätten att få vara annorlunda, för Shintoism och shamanism. För djurs, furries och barns rättigheter.

- Därför är jag starkt för vapenrätten att värna dessa rättigheter! 

ATLANTIC FIREARMS!

I programmet visar de en del mot slutet om ett Snipergevär som heter

Thor M 408!

Artiklar om Thor M 408!

Artikel: 1

Artikel: 2

Ammunitionen!

Under dagen så packade jag upp en del av de saker som jag tagit hit från Mors lägenhet.

Blåräv och jag var sedan i Mors lägenhet och monterade ner gardinstänger samt tog bort spikar där det hängt tavlor och annat på väggarna.

Försökte få tag på hyresvärden om han ville komma och titta i Mors lägenhet om det är något han kan vilja ha användning för, typ lagerhyllor och sådant. Men han var inte på varken sitt kontor eller ute på området. En av de Polska vaktmästarna sa att han hade åkt iväg.

På kvällen kollade jag på ett SVT-Play som heter: Hitlers onda vetenskapsmän!

"Ahnenerbe" (Förfädernas arv) var ett nationalsocialistiskt forskningsprojekt som skulle bevisa den nazistiska ideologins överlägsenhet. I jakt på nya rön utövade de ca 140 vetenskapsmänen barbariska metoder i sina forskningsprojekt. Först nu har hundratals bevis uppdagats om hur man skräddarsydde forskningsresultaten för att passa in i regimens nazistpropaganda.

SE PROGRAMMET!

Satt och pratade med Vixey en del och senare på kvällen var det Beck: Gamen!


En före detta toppolitiker delar vid en direktsänd TV-gala ut ett stort stipendium till den svenska idrottsrörelsen; därefter försvinner han spårlöst. Man vet inte säkert om det är ett mord som begåtts, men Beck och hans grupp kopplas ändå in eftersom Oberg känner den försvunne mannen. Spåren leder till den illegala spelmarknaden; en bransch där den minsta skuld är heder och där det kan gå illa för den som inte kan betala.

Torsdag!

Blåräv assisterade. Vaknade tidigt för jag hade drömt saker som jag var skärrad över på morgonen. Vilade sen en stund på förmiddagen utan att drömma och var mer samlad.

Blåräv och jag åkte och handlade på City Gross för jag hade 10% kupong där för denna veckan. Handlade inte så mycket mer än frukt, köttbitar och dryck. Har tänkt göra höstgryta på söndag istället för fiskpinnar. Då gör jag som Zebra sagt att tar i potatis också i höstgrytan. Har svamp hemma och jag köpte en liten flaska Cassiello de Diablo för 30 kronor på systemet som ligger ett stenkast från City Gross nu mera. Förut så var det inne i centrum i Snapphanengallerian.

Gjorde i ordning köttfärssås som ska vara till pizzan på fredag.

Mådde bättre framåt kvällen och var på Second Life och umgicks med andra Furries.

Var en del Furries inne på SL.

Träffade en ny Varg bland annat.

Samt ytter liggare en Varg.

Med flera Furries.

Träffade Timmy också så jag var med honom en stund.

Samt träffade fler Vargar.

Och en Snöleopard och några andra Furries.

Ofta finns det DJ,s men en del av musiken som streamas ut på klubbarna är från SL,s radiostation Dark Dragon!

Gjorde kyckling med pommes i ugnen till middag. Zebra kom på besök och vi pratade lite om Mors lägenhet och annat.

Fredag!

Vargen assisterade. Vi har fortsatt att fixa med köket i Mors lägenhet. Lagt ner en hel del jobb på att få ugnen ren och det var ingen lätt uppgift. Jag har skurat och torkat av de nedre köksskåpen också. Samt att jag dammsög förrådsrummet och badrummet. Badrummet behöver även skuras sedan då en del är ingrott i hörnen och där massagebänken stått.

Vilade mellan klockan 13 och 15 på eftermiddagen.

Vargen och jag gick över till Mors lägenhet och Vargen fortsatte med ugnen och jag skurade badrummet, var ingrott vid badkaret där de här plattorna stod. Hade riktigt hett vatten och Vim att skura med. Efter en del jobb så blev golvet fint och klart rött.

Läste igenom Furrychatten, över 1300 inlägg. Jisses. Det blir en del när man är borta från datorn ett antal timmar.

Såg de fina julfrimärkena som Spocha har gjort både i chatten och tidigare i Furrygruppen på FaceBook.

Spocha är mycket duktig på att teckna osv. Jag köpte ett par artworks av henne på Dealers Den på ett tidigare NFC. De ligger ännu i mitt värdeskåp men ska sedan skaffa ramar och hänga upp dem så när allt kring Mors bortgång och lägenhet etc. är klart.

Relaterad artikel om Spochas julfrimärken!

Tyvärr blir det ju inget NFC 2021 på grund av Covid-19 så vågar arrangörerna inte att dra igång det.

Vargen och jag kollade sedan på filmen Mosul!


Efter att en väpnad irakisk styrka räddat livet på en ung polis ansluter han sig till dem i kampen mot IS i ett svårt sargat Mosul.

Sen gjorde vi varsin ugnspizza!

Här är min "Firefoxpizza" med köttfärssås, musslor, banan, bacon och ost.

Den blev rätt så mäktig men väldigt god och mättande!

Nom! Nom!

Vilade en stund och gick sen igenom nya arts från furryvänner på FurAffinity.

Lördag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen och sen på eftermiddagen kom Blåräv och hälsade på en stund. Vi fikade och satt och pratade en bra stund.

Satte sen igång med maten som tog rätt långt tid. Kokade grislåret med lagerblad och hela vitpepparkorn, så som jag sett mor göra. Fick koka i över en timme.

Gjorde potatis till och använde min nyköpta senap. Var dock inte så mycket kött på låret som det ser ut då det var ett stort ben inuti och man fick ha en lång smal kniv att karva loss köttet med. Själva benet med lite kött kvar har jag sparat och köttet som är kvar kan man ha som pålägg eller tilltugg när det svalnat.

Under senare eftermiddagen fortsatt i Mors lägenhet. Bordet som Vixey vill ha till pussel har jag torkat av men behöver hjälp att bära över det till assistentrummet. Tömt garderoberna på Mors kontor och tog hit honung och tavelramar som aldrig packats upp. Tänkte de kan bli bra om man sätter de artworks som jag köpte av Spocha på ett tidigare NFC i dem. Dock är de inte riktigt A5 som artworksen, utan man får ha svart papper som man skär till så artworken passar i det.

Dammsugit hallen i Mors lägenhet då det kommit in en massa löv samt sopat i vardagsrummet, så gott det går för där står ett flertal hyllor och möbler som antingen ska skänkas eller säljas.

Vixey och jag kollade på två filmer på kvällen.

Apostle!


Året är 1905. Thomas Richardson reser till en avlägsen ö för att rädda sin syster som kidnappats av en religiös sekt. De kräver en lösensumma, men får snart ångra sig, när han gräver allt djupare i deras hemligheter och lögner.

Och sen kollade vi på Anacondas – Jakten på blodorkidén!


Långt inne i Borneos djungler växer den mycket sällsynta blodorkidén. Forskare har upptäckt att ur den kan man utvinna ett serum som verkar kunna stoppa åldrandet. Några personer bestämmer sig för att ta sig igenom djungeln för att hitta blomman. Men där blodorkidén växer finns det över 15 meter långa anakondor som gör allt för att försvara sin boplats.

Söndag!

Lodjuret assisterar. Vi har hämtat det vita bordet i Mors lägenhet och tagit in det på assistentrummet så som Vixey önskade för framtida pusselprojekt. Har tagit hit gardinstängerna och en vaxduk också. Samt färdigställt tackkorten som ska skickas till dem som var med och deltog på Mors begravning.

Pratat med Zebra i telefon och då jag nu inte kan göra så mycket mer i Mors lägenhet innan Hyresvärden kollat om han vill ha frysboxen och lagerhyllorna och pingstkyrkans second hand har hämtat de saker de vill ha och resterande till återvinning.

Sen där efter så ska alla golven i lägenheten ångmoppas och det sista torkas av osv. Sen tvättmaskinen kopplas loss och installeras i min lägenhet samt kristallkronan och takfläkten tagas hit och hängas upp.

Sen är lägenheten klar för nästa hyresgäst.

Jobbigt att det tagit så långt tid och tacksam att hyresvärden ändå varit förstående. Dels är det ju sorg och saknad efter Mor samt att jag hittat papper och kassettband osv. med inte så trevligt innehåll som Mor aldrig berättat om eller visat. Det har tagit på mig en hel del psykiskt och jag vill inte vara ensam i Mors lägenhet och att assistenterna måste hålla extra koll på mig i affärerna osv. om jag skulle träffa på exempelvis lärare från gymnasiesärskolan eller personer från SIVO eller från Röingegården eller Samhall eller rent av träffa på Jocke eller Conny – hur jag skulle reagera då vet jag inte. Antagligen skulle jag freaka ur totalt eller bryta ihop. Jag vet att det är förbjudet att ha knivar och annat som man kan använda som vapen på allmän plats.

USA är däremot ett väldigt liberalt land där individen har mycket frihet och där det finns en kulturell mångfald med att bland annat att Furries är ett vanligt inslag i den Amerikanska vardagen. Man måste dock ha en stark ekonomi och vara välutbildad för att klara sig i USA, där finns inte det sociala skyddsnät som Sverige har. USA har också grundlagsskyddad rätt att få bära vapen för att försvara de sina och sig själv men vet att i Sverige gäller inte det.

Annars under eftermiddagen så har jag packat upp en del saker som jag tagit hit från Mors lägenhet och samlat ihop lådorna i en stapel.

Har också fixat granatdelen till min M-16 samt modifierad pipa för koboltammunition med explosiv spets. Great! Yay!

OBS! – Det är inget riktigt vapen utan ett leksaksvapen. Jag följer Svensk lag även om jag står upp för rätten att värna Furries, Djur och Barn! Att värna de sina och sig själv, att värna sin frihet att vara annorlunda och värna sitt hem och det man har!

Har också kollat igenom den gamla beställningslistan till Ginza, filmer som Mor skulle hjälpt mig att beställa. Några har utgått och finns inte i Ginzas sortiment. Kollat upp att det som nu finns på listan finns hos Ginza, rätt pris och rätt artikelnummer.

Gjorde höstgryta till kvällsmat med människokött och kantareller som jag kokade i Porter tillsammans med fond och enbär. Jag gjorde som Zebra sa och kokade potatis till i en kastrull vid sidan om.

Om man kokar potatisen med köttet i långkok så blir det bara sönderkokta potatisar.

Hade en liten flaska Cassiello de Diablo. De är för 1 glas vin och kostar 30 kronor styck. Det kan man unna sig ibland.

Skulle titta på Landsvägens drottning men det är en egenbränd DVD som körts över från VHS, den fungerade tyvärr inte i min nya DVD-spelare.

Fixat med fler rymdskepp till Vulpina Stjärnflottan!

2020 är snart slut, så jag har tagit bort ”Stridsflyg 2020” men stridsflygplan utvecklade av FurMil kommer upp som en PDF istället fram över när allt annat är klart.

Jag har flera FurMil-projekt i en mapp. Har planer på att fram över ha en separat sida för just FurMil-grejer då det blivit en hel del och för att frigöra utrymme på den ordinarie Smirres Furrysida. Har ju en separat sida för mina Furrycons till exempel.

Vet ju att Y-Fox som är professionell webbdesigner understryker vikten av att ha ordning på sina virtuella furrygrejer.

Senare på kvällen kollade vi på filmen Christine - om en bil med en speciell kraft i sig!


Arnie Cunningham är en ung man som en dag köper en bil, en Plymouth Fury från 1958 som en gång i tiden var en riktig pärla men som numer står gömd under en presenning. Med tiden blir han alltmer besatt av den, och tillbringar mer och mer tid i garaget.

Bilen som från början var en riktig skrothög men som nu återfått sin forna glans, verkar kunna reparera sig själv och kör omkring förarlös på nätterna.

Ett par bråkstakar som gärna retar Arnie när de får tillfälle tar sig en kväll in i garaget och slår sönder bilen. Det skulle de inte ha gjort.

NYHETER!

Djur!

Vilda djur i norr mer sårbara för klimatförändringar!

En av de viktigaste upptäckterna om solen!

Se forskarnas bilder av solens död!

Internet!

IP-onlys nya miss i Sälgsjön!

Badplatsen grävdes upp utan lov – byn stoppar fiberdragning till Microsoft!

Microsoft leder olovligen bort grundvatten i Stackbo!

Så har vi nätshoppat genom tiderna!

Så ska Postnord hantera den stora ökningen av näthandel!

Gick över till nätförsäljning precis innan pandemin!

Allvarliga brister i Stockholms skolplattform!

Stockholms stad om Datainspektionens kritik mot Skolplattformen!

Robin kameraövervakades olagligt i sovrummet – nu får kommunen betala!

Robin hölls inlåst i ett hus i skogen – så annorlunda ser hans liv ut i dag!

Socialchefen om 26-årige Robin: Han har aldrig haft det bättre!

Inlåsningarna av Robin strider mot lagen: Väl medvetna om att man inte får låsa in!

Infrastruktur!

Cykelvägen mellan Nykvarn och Södertälje är klar!

Här är planerna för Stockholms södra port!

Platsen för rättscentrum i Kristianstad ifrågasätts!

Häktet tredubblas i Kristianstad – Kriminalvården bygger nytt!

Militärt!

Russia's Most Dangerous Weapon!


Mistral-klass!

Ubåt A26!

Kolla in Saabs ”osynliga” ubåt!

Upptrappning till havs – här är fiendernas nya ubåtar!

Projekt 1232.2 Zubr!

Rysk amfibiekapacitet i Östersjön!

USA drar tillbaka tusentals soldater från Irak och Afghanistan!

Etiopiska armén utropar seger – ska ha tagit Mekele!

Etiopiska myndigheter på jakt efter TPLF-ledare!

Slutoffensiv mot huvudstaden Mekele inledd i Tigray!

Etiopiens militär inleder ”slutfas” i Tigray!

Ambassadören: 30 svenska medborgare saknas i Tigray!

Motstridiga utspel från kriget i Etiopien!

FN: Tigray-striderna gör katastrofal skada!

Etiopien: Mål i Tigray har bombats!

Olämpliga ortsnamn!

Fucking blir Fugging: Invånarna har ledsnat på hånande turister!

Estonia!

Haverikommissionen vill undersöka Estonias skrov!

Estniske utredaren: Estonia krockade sannolikt med svensk ubåt!

Krav på ny utredning efter nya undervattensbilder på Estonia!

25 år sedan Estonia förliste – Anders Eriksson en av de överlevande!

Det finns händelser som riskerar att glömmas bort!

25 år efter Estoniakatastrofen – så har säkerheten förbättrats!

Han fortsätter leta svar – 25 år efter att Estonia sjönk!

Åklagare ska ta del av Estoniadokumentären!

Estland vill dyka efter Estonia innan sommaren!

Dokumentärfilmare bekräftar: Fler hål i Estonias skrov!

Så kan Estonia undersökas med ny teknik!

Ubåtskommendören: Uteslutet att Estonia blivit påseglad av ubåt eller övervattensfartyg!

Här hittar de hålet i Estonias skrov!

Olyckor!

Två döda efter frontalkrock i Hässleholm!

Lastbilens chaufför misstänks för grovt rattfylleri!

Tär på en när det händer utanför knuten!

Lastbilschauffören fick en varning – två månader innan dödsolyckan!

Försening i Trollhättan efter glaskaos!

Stor vattenläcka på Falu lasarett!

Polisarbete!

Polisens egna bilder från upploppet: Vi behöver hjälp!

Sekretessexpert om polisens PR-film!

Han har forskat på polishelikoptrarnas nytta!

Kriminalitet!

Över 100 tungt kriminella häktade hittills i år!

Hör bråket i säkerhetssalen när knarkligan ställdes inför rätta!

Tre män anhållna efter våg av ungdomsrån i Södertälje och Botkyrka!

Sjuktransport blev skräckfärd – David tvingades övermanna chauffören!

Tiotal sadlar stulna ur stall!

Misstänkta sadeltjuvar greps utanför Jönköping!

Sönderslagen och hånad!

Polisens dolda kameror fångade Vårbergnätverkets drogaffärer!

Dags att prata om klanstrukturen!

Allt hotfullare i rättssalen!