Hejsan! Smirre här!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! FURLUMINATI!


RINN!

KOBRA!

TIMMY!

TRAX!

HASSEL!

SMIRRES JOURNAL INFÖR NFC!

DAGBOKEN!

FILMTRÅDEN!

SMIRRES HANGAR!


Varg på rådjursjakt i Örsundsbro!

Påkörda vargarna var från olika revir!

FLUFFOGRAM!Är redo för NFC 2019 nu och är så pass bra i höften och ländryggen så jag kan vara med om jag tar det lugnt och successivt. Får ju åka bil med min furryvän så att jag inte behöver använda buss och tunnelbana. 

Har packat en del, packar det sista i morgon. Ska duscha och raka mig sen i kväll. Jag åker mitt på dan med tåg och är i Södertälje på seneftermiddagen. Packar ner hygiengrejerna i en påse i väskan sen ikväll och min Rävmjukis "Timmy" i morgon bitti. 


Blåräv kommer hit till Finja sen när jag är i Fox City och han tar hand om mitt akvarium, blommorna och Gustav och Tussi!

Igår så bakade jag och Mor, vi gjorde en rulltårta till med smörkräm och kanel. Moster Evy ska hälsa på Mor medans jag är i Fox City, Moster Evy bor i Tjotaheitihusen här i Hässleholm och moster Ester bor i Fox City. Moster Svea gick ju bort 2016 vid 95 års ålder, hon bodde i tegelhuset på hörnan vid den stora rondellen i Hässleholm. Den som jag kallar just "Sveas Rondell!"Samt vi gjorde deg till fina


släta bullar som ska bli semlor sen.


Har haft en del med att göra med att hjälpa mor, igår så fixade vi en del saker i Mors kök samt organiserade om.

La mig rätt tidigt så jag såg aldrig gårdagens Wallander. Men vaknade tidigt i morse och var på Second Life med andra Furries!


Träffade en Skunk som jag hängde med ett tag.


Samt ett par Drakar.
Innan i veckan har jag sett två Wallander.

Cellisten


En rysk konsertcellist utsätts för ett bombdåd efter ett uppträdande i Ystad. Kvinnan visar sig vara ett kronvittne i ett mordåtal mot en medlem av den ryska maffian, nämligen sonen till dess ledande man, den länge internationellt efterlyste Leb Munchin. Wallander och hans kollegor befinner sig med ens mitt uppe i ett krig mot en mäktig internationell motståndare vars metoder är skoningslösa. Men Wallander anar att Leb Munchins motiv denna gången inte handlar om pengar och krass vinning, utan om något mycket djupare. Till slut står Wallander öga mot öga mot en åldrad brottsling som är redo att utkämpa sin sista strid med alla medel han förfogar över.

och Prästen!


En församlingspräst hittas skjuten utanför ett vandrarhem i Ystad, efter vad som ser ut som ett försök till kallblodig avrättning. Medan prästen, som tros kunna identifiera den skyldige, kämpar för sitt liv på lasarettet, söker Kurt Wallander och hans kollegor efter ledtrådar. Först när det går upp för polisen att prästen haft en utomäktenskaplig kärleksaffär, står det klart att det handlar om ett svartsjukebrott. Men var finns mordvapnet – och vem av de bedragna parterna har haft det starkaste motivet?

I torsdags så såg jag Möte med det okända, var rätt spännande. En familj hade köpt ett hus och i huset hade det tidigare förekommit Satanism och en demon härjade i huset. hände en hel del kusliga saker och den yngsta dottern blev besatt av demonen. Samt mamman hittade Satanistsymboler inbrända i golvet under en matta.

NYHETER!

Djur!

En månad för tidigt – tranorna är här!

Rymden!
Militärt!