Godkväll! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Måndag!

Vixey assisterade, har tvättat mina sängkläder. Mor och jag har checkat igenom och betalt in räkningar med mera. Mor och jag åt matjesill med nypotatis och gräddfil och gräslök till lunch.

Vilat en stund på eftermiddagen och det har inte varit så värst varmt idag.

Vixey klippte mig och jag blev riktigt fin.

Mor och jag satt sen en stund på uteplatsen.

Har kollat FurAffinity och favoriserat och sen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Var med BlackWolf och träffade någon ny Furrie av okänd art.

Sen någon slags Räv/Drake-hybrid som jag hängde med en stund.

Satt och pratade med en av Vargarna och en Ekorre dansade runt stången.

Träffade den blå Haren och andra Furries.

Rävar och en liten Varg med flera.

Diskade till Mor och snyggade till i köket hos Mor.

Mor och jag kollade på ett nytt avsnitt av Någon stans i Sverige och några militärer hjälpte flyktingar över gränsen undan de tyska Nazisterna som ockuperade Norge. De använde cykellyktorna för att signalera åt flyktingarna vart de skulle i mörkret samtidigt som en stor tysk strålkastare svepte och sporadisk tysk eldgivning kom. En av flyktingarna, en fransman blev sårad i benet. Två andra svenska militärer cyklade tillbaks och hämtade en bil att köra både fransmannen, ryssen och den norska tjejen i säkerhet längre in i Sverige.

Vixey och jag kollade sen på filmen Interstellar sent på kvällen.


"Interstellar" tar oss till en nära framtid där jordens tillgångar börjar ta slut. En grupp forskare får ett avgörande uppdrag - att resa till andra stjärnsystem och utforska om vi har en framtid i rymden.

Tisdag!

Zebra assisterade, har tvättat mina sängkläder och hängt dem.

Zebra och jag har handlat och vi var till sportföreningens loppis och där köpte jag en tallrik modell större och en DVD-film, dock är det små repor på den så jag vet inte om den fungerar, den kostade dock bara 10 kronor och tallriken kostade 40 kronor.

Mor och jag åt kyckling Jakob till kvällsmat.

Var på Second Life sen på kvällen och umgicks med andra Furries.

Var en del Furries på klubben.

En Räv som dansade bland annat.

Jag dansade en stund med honom.

Var sen med en svart och vit Sergal och en lila Rävtjej.

Träffade också en gul trevlig Rävtjej.

Samt en Långsvans.

Träffade även en till Sergal

och senare var jag med några Drakar.

Onsdag!

Blåräv assisterade. Hjälpte Mor med en del pappersjobb och att köra in fakturor på banken.

Rensade ogräs i jordgubbslådan och hjälpte Mor med några andra saker. Sen kollade Mor och jag på TV en del.

På kvällen såg vi på Någon stans i Sverige.

Torsdag!

Vixey assisterade, har hjälpt Mor med en del saker under dagen och Mor och jag kollade på intressanta program på H2 om utomjordiska besökare för i tiden.

Vilat en stund på eftermiddagen.

Sen har Vixey och jag kollat på naturprogram om Vargar på TV2.

Tundrans vita Vargar!

Vita djur har alltid haft ett särskilt skimmer över sig. Myter har diktats om vita tigrar, lejon, hästar och älgar. Vargen är nog så mytomspunnen redan i sin vanliga grå päls. I Arktis möter den oss i nästan spöklikt vit skepnad.

På kvällen kollade Mor och jag på Någonstans i Sverige, en soldat skulle leverera ett brev till ett hus, en bit ifrån huset höll några soldater på att fixa med en luftvärnskanon. På denna luftvärnskanon sitter en bom med en dragögla, när en av soldaterna lossar ett handtag far bommen iväg och träffar soldaten som skulle leverera brevet som då gått fram till luftvärnskanonen för att se bättre, bommen träffar honom i pannan och då han inte har hjälmen på så dör han av det hårda slaget. Det var väldigt sorgligt och alla i gruppen känner sorg. Senare blir det mer tjo och tjim när de ordnar en fest på regementet med roliga historier och en trollkarl.

Fredag!

Zebra assisterade. Var mycket hos Mor och vi gjorde en hel del pappersjobb och fixade med fakturor och med Mors dator.

Lördag!

Blåräv assisterade. Var hos mor en del. Pratade med Moster i telefon.

Mor och jag gjorde stek med potatis till middag. Var gott.

Chattat med andra Furries och favoriserat på Furaffinity!

Mor och jag kollade sen på TV. Vi kollade på Doktor Pol som hjälpte en ko att föda sin kalv, kalven låg på rygg inne i livmodern med Doktor Pol och bonden lyckades lösa det så kalven kom ut. Detta var mitt i sommaren i det soliga Texas och det var 38 grader varmt och det var rätt så kämpigt att få ut kalven. En annan ko gömde sig i skogen men hon hade fått framfall, alltså att livmodern hade trillat ut när hon kalvade ute i det fria. Men Doktor Pols kollega löste det genom att tvätta livmodern med svalt och rent vatten, sen försiktigt lyfta in den i kossan och sy ihop kossan i baken, så skulle det fungera som vanligt till nästa kalvning. Men det var ingen vacker syn när de hittade kossan i skogen med livmodern hängande ut ur baken.

Sen tittade vi på två avsnitt om hur man tänker sig att en utomjordisk invasion från mer avancerade varelser skulle kunna gå till. Då kommer det små svarta bollar som kardborrar som fastnar på allt och de är gjorda av ett okänt material. Ingen vet vad de är och de förökar sig och sprider damm med gener som kontaminerar våra gener och att våra barn blir hälften jordbor och hälften utomjordingar. Det utomjordiska DNA,t har samma uppsättning som vårt men med en del skillnad i koden. Avkomman här på Jorden blir med generationer framåt mer avancerad och tar steget ut i rymden och koloniserar andra världar.

Vi tänker ju oss ofta en utomjordisk invasion med stora rymdskepp som skjuter sönder allt med laser och atombomber, att de dödar oss Jordbor för att komma över Jordens naturtillgångar. Som i filmerna Independence Day, Worlds of war eller TV-serien V.

Utomjordingarna kan mycket väl använda avancerad nanoteknik och genteknik för att plantera sina gener i vår civilisation och på ett sätt som vi inte ens ser, förstår eller märker. Inte en offensiv attack utan ett fredligt syfte och en uppgradering av vår civilisation att komma lika långt intelligent och tekniskt som dem och ingå i den intergalaxiska gemenskapen.

Söndag!

Zebra assisterade. Vi har handlat lite och det blåser och regnar. Det har blivit betydligt svalare de sista dagarna. Köpte bland annat en vattenmelon som Mor och jag åt av samt till middag åt vi sill och nypotatis med gräddfil och gräslök.

Hjälpt Mor med tvätt och ta hand om tvättade sängkläder.

Mor och jag har kollat på filmen Code of Honor!


Överste Robert Sikes (Steven Seagal) har bestämt sig för att rensa upp sin stad från alla kriminella element. Han är en målinriktad ensamvarg med en insatsstyrkas kraft och han tar sig an gatugäng, kriminella och politiker med förutfattade meningar tills uppdraget är slutfört. Hans tidigare protegé, William Porter, ansluter sig till polisen för att kunna stoppa sin tidigare ledares våldsintriktade framfart och ställa honom inför rätta.

Sen tittade Mor och jag på sista avsnittet av Någon stans i Sverige. Det hände en tragisk olycka vid handgranatövning och Svenska beredskapsmän fick hjälpa många civilister från Finland att fly undan tyskarna. Tyskt artilleri besköt en gård på Svensk mark och 3 soldater fick ro över älven för att informera det tyske befälet om att eldriktningen gick in på Svenskt område.