Yipp! - Smirre här.


The Furry Alphabet!


PROJEKT SOM JAG STARTAT!

Eftersom jag fyller år så fick jag erbjudande om att starta insamling till välgörenhet via FB så jag har startat 2 välgörenhetsinsamlingar på FB till föreningarna Djurens Rätt och Djurfront! Donera gärna till något bra!

FLUFFOGRAM!


INFO!

Äntligen kommer Pride till Hässleholm, boka 8 juni!Vi välkomnar alla privatpersoner, företagare och föreningar som vill delta, synas och bidra. Dagen kommer b.l.a bestå av en promenad genom Hässleholms stad (inklusive massa glädje). 

25 februari kl.17.00 bjuder vi in till ett upptaktsmöte där vi tillsammans kan bolla idéer och tankar. Mötet är öppet för alla! Kan du inte komma till mötet men ändå vill vara delaktig på något sätt, hör av dig!

Hoppas vi ses och att vi tillsammans gör 8 juni till en härlig stolt dag i Hässleholm.

För mer information kontakta Maria Halldén, maria.hallden@svenskakyrkan.se eller tfn 0451-77 62 17.Igår 18e februari fyllde jag 44 år så nu är man ju klart en greymuzzle men är ju ändå samma person ändå som är 12 år i hjärta och sinne!

Vill tacka för alla gratulationer som jag fått online!

Helena och jag var på Maxi och handlade och sen gjorde Mor och jag en fin tårta och fikade tillsammans med Helena.Det är en del kvar av tårtan så jag tänkte bjuda Zebra också, tror han kommer sen idag!

Fick en peng till att köpa en DVD för 129 kronor, så jag köpte VENOM från Sci-fi bolaget Marvel!Det var Wallander - Hämnden på TV så vi kollade på den så jag kollar eventuellt på Venom ikväll. Wallander var riktigt bra. Tror jag dock sett den tidigare så jag såg den inte riktigt till slutet för jag var trött.

Kurt Wallander har genomfört sitt livs dröm. Han har köpt sig ett hus vid havet och tar långa promenader på stranden med sin nye, trogne följeslagare, labradorhunden Jussi. Kurt känner sig mer harmonisk och tillfreds med tillvaron än på länge.

Plötsligt bryts lugnet i det sommaridylliska Ystad av en kraftig explosion som släcker ner hela staden. Det börjar idylliskt med en kräftskiva och ett 62-årskalas, men snart är det kaos i Ystad. Bombning och strömavbrott. Mord. Bilar som exploderar. Militären kallas in. Kan brotten ha ett samband med en kontroversiell utställning som muslimer vill stänga?

Säpo vill vara med i utredningen och politiker ser chansen att synas. Rädslan växer och kommissarie Wallander har svårt att hålla kontrollen på sin annars så lugna stad.

I det allmänna kaoset och med media i hälarna famlar Wallander både bokstavligt och bildligt i mörkret efter terrorister eller gärningsmän.
- En Varg som är alldeles hårig och som sitter och piper!