Have you brushed your fox today?

Rävserie från O´Ruff!

IFC 2019 - The Experience!


Usagi Yojimbo - The Last Request!


Wikipedia om Udagi Yojimbo!

SERIE! - En Mås & En  Drake!

UPPDATERINGAR PÅ SVENSKA TASSAR!

Ny sida för mina NFC!

Smirres Hangar!

Mer Projekt!

Stridsflyg 2020 på FAF också!

Nya FurAffinity Favoriter!

Allmänbildning!

Allmänbildning kan vara väldigt olika från person till person, jag har inget större intresse för idrott och kändisskvaller, så höjdhoppare, simmare, vilka som deltar och vinner medaljer i OS med mera, är sådant som jag inte har så stor koll på. Jag vet däremot vem Zlatan är för det kan ju knappast ha undgått någon eftersom han är så stor och känd, att han är mycket duktig i fotboll och kommer från Malmö samt tjänar mycket pengar på att han är bra på fotboll. Jag håller däremot rätt bra koll på vad som händer i Furryvärlden och man behöver inte veta allt om Furry, gaming, Pokémon, Anime och Manga - men det är bannemig allmänbildning att veta vilka Sonic, Tails och Knuckles är eller att veta vem Naruto är och vad en Sergal, Renamon och Drake är!

Rymden och vetenskap är ett stort intresse jag har också, man behöver inte veta allt om vilka typer och stadier det finns av stjärnor, hur ett svart hål uppstår, att det är 2,2 miljoner ljusår till Andromedagalaxen osv. men att kunna sitt eget solsystems planeter och känna till om Månlandningen 1969 och veta vem Neil Armstrong är och vad han sa när han klev ur månlandaren, det är bannemig allmänbildning att veta. Att kunna Merkurius, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus och Pluto. Det lika självklart som att kunna Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Att veta att väte är det vanligaste grundämnet i hela universum är också allmänbildning. Däremot att veta att Saturnus har 62 månar och är den planet som har flest i vårt solsystem och veta att Jupiters 4 stora månar heter Io, Europa, Ganymedes och Callisto är väl lite överkurs om man inte är rymdintresserad!

Jaktbrottshärvan! – Mord på Vargar!

Karl Hedin kommer åtalas för jaktbrott!

Jakthärvan tar en överraskande vändning!

Industrimiljardären Karl Hedin, 70, misstänks fortfarande för jakt på varg – och utredningen kommer inte att läggas ner.

– Jag räknar med åtal, säger kammaråklagare Lars Magnusson.

Det såg länge ut som om brottsmisstankarna mot Karl Hedin en efter en skulle försvinna. De från början fem misstänka personerna är nu fyra, som misstänks för olika former av brott kopplade till jakt på varg. 

Industrimannen och miljardären Karl Hedin från Smedjebacken, som är ägare till 44 byggvaruhus koncentrerade till Mellansverige, är en av de fyra som fortfarande misstänks för jaktbrott.

LÄS MER!

Smirres åsikt om mord på vilda Djur!

Som Furrie så anser jag att den som ger sig på Vargar eller andra vilda Djur har försatt sin rätt att leva! Att ge sig på de vilda Djuren är lika illa som att ge sig på barn och jag tror att de flesta som har empati och respekt för de vilda Djuren håller med mig om det!

FLUFFOGRAM!


Hail To The King F-15!


JDAM Salvo Drops & Su-25 Shoot-downs!


DCS 2.5: Akula!


DCS - Dogs of War!


Måndag!

Zebra ass. Hjälpt Mor med en del saker. Gått stavgång tillsammans med Zebra och mor med i permobilen.

Fixat på hemsidan bladet Rävlyan med nya bilder där Ikealamporna är med.

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade en lila Sergal så jag hängde med honom en stund.

Samt en Drake också.

Hängde med Vargen GreyPaw en stund också, han är lite timid men kul att prata med när man lärt känna honom.

Träffade en ny Räv också.

Med flera Furries!

Sett Gåsmamman. Är säsong 3 nu efter att Sonja själv satt inne i 6 månader och har kommit ut och nya draman och konflikter igen.

Sonja lever ett nytt liv tillsammans med John, men oroar sig över sina barn som ibland tenderar att ta dåliga beslut. Barry gör affärer med Rosales men pengarna hamnar på helt fel ställe.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Varit till tippen med en del skräp samt har handlat med mera. Köpte färgpennor bland annat och hoppas få ro till att sitta och rita furryart fram över.

Lekte stridspilot i bilen!

Slog ut Katushas, radarstation, luftvärnsenheter, bunker, kraftverk, stridsvagnar och diverse fordon, slog även ut satellitkommunikationsmaster samt ett ”kanontåg,” sprängde två bombplan som stod på marken, bombförrådet och bränsledepåerna. Sköt även ner två MiG-29 och en SU-37.

Fortsatt att gå igenom och stava rätt på Djurrättsbladet och andra blad samt kollat att länkarna funkar. Kelat med katterna och hjälpt Mor med lite pappersjobb kring Tindra med mera.

Sommaren verkar vara över nu och det ösregnade under större delen av eftermiddagen.

Varit på skyttet på kvällen, var ju över ett år sedan jag var på Hässleholms skyttegille och sköt. Gick faktiskt över förväntat bra.

Serie 1: 49, 47, 48, 47

Serie 2: 48, 46, 48, 49

Lekte stridspilot i bilen igen, slog ut fler Katushas samt andra fordon, bombade ett näste i djungeln med MK84 bomber. Slog sedan ut en terminalanläggning och dess bangård med godståg med vapen och krigsmateriell ombord, fällde termitplasma så det brann rejält. Sköt även ner en SU-37 samt ett fientligt spaningsplan.

Ätit kvällsmat hos Mor och suttit och pratat med Mor.

Sett Gåsmamman!

Linus och Kasper börjar inse vad de har ställt till med. Juana får ovälkommet besök i butiken och Barry och Sonja blir tvungna att ge sig ut för att hjälpa henne. Klara vill få Lukas frisläppt från fängelset så att han ska kunna skydda familjen.

Onsdag!

Zebra assisterade. Har hjälpt mor under förmiddagen med en del papperssortering, hittade garantin på mina ”Natures Harmony” konsttallrikar. Satt in det i min pärm under kapitalvaror.

Hittade också mindre roliga saker från 2006 som hade hänt på veganforumet, hur Lasse hade hållit på att bråka med både mig och andra på veganforumet, var en del hot från honom samt vidriga och lögnaktiga anklagelser mot Furries. Dumma och lögnaktiga påståenden att veganer inte jobbar, lever på bidrag, sitter och röker hasch hela dagarna men ska ha sjuka åsikter om allt möjligt, att veganer släpper ut minkar, misshandlar jägare, trakasserar bönder och annat dumt som Lasse slängde ur sig, till exempel varghat, könsord, rasistiska påhopp och mordhot mot funktionshindrade, sprida Nazistiska budskap med mera bara för att starta bråk med både mig och andra på veganforumet. Även Göran Ferm hade varit inne på veganforumet och härjat, hotat med att veganer ska få en hagelsvärm i ansiktet, samt kommit med lögnaktiga anklagelser om att Furries skulle ha kastat ägg och bajs på Lasses hus, förstört Lasses bil samt släppt ut Lasses dovhjortar. Om nu detta har hänt så är det Lasse själv som provocerat fram det genom att under långt tid mordhota och trakassera Furries och djurvärnare på olika sätt, samt bedriva varghat och hatkampanjer mot olika grupper som Furries, djurvärnare, HBTQ-personer, invandrare, funktionshindrade och veganer bland annat.

Lasse är den mest vidriga och hemska människa jag har haft med att göra men han är död sedan ett antal år, så varken jag eller andra Furries behöver vara rädda för honom längre.

Vilat en stund på eftermiddagen och sen spelat Delta Force.

Hjälpt Mor med en del papperssortering igen, hittade bland annat boken till motorsågen som jag sålde till blåräv när jag flyttade till Finja. Blåräv ska få den.

Hittade papper om när det var furrykonvent i Köpenhamn 2010 som jag ville åka på men att Jocke satte stopp för det för han tyckte att furries är inget lämpligt umgänge för mig, jag kom aldrig iväg på furrykonventet i Köpenhamn 2010, samt att i pappret stod om att Jocke hade gått igenom min hårddisk och delitat filer om djurrättsaktivism, vapen, spiritism och även tagit bort en del våldsamma spel som han tyckte var olämpliga att jag hade i datorn.  

Hittade fler Lassegrejer också, bland annat mejl från 2007 som jag fått från ridskolor om att jag måste polisanmäla Lasse för att han skriver lögnaktiga saker om att jag gör perversa och hemska saker med hästar och rävar, samt mordhot som riktas mot både mig och vänner till mig. Hittade också utskrifter från 2011 som jag fått skickat till mig från en vän som är admin på Digital Djurrättsaktivism, om att dem som jag gått i skolan och jobbat ihop med hade härjat inne på Digital Djurrättsaktivism och att det var spårat till BUN i Hässleholm av deras admins. Jag känner en av deras admin via Second Life som också är Furrie så han hade lämnat utskrifter till mig och polisanmälan gjordes men polisen la ner som vanligt. Dem som jag gått i skolan och jobbat med hade skrivit helt sjuka och perversa saker i mitt namn också, samt perversa och lögnaktiga beskyllningar mot både mig och andra brukare, de hade också lagt upp Zenugrejer och sen hade de bråkat med varandra och hängt ut sin personal som pedofiler. Extremt omoget och dumt. Alltså att de bara orkar.

Iaf så gjorde admins rätt och slängde ut dem från Digital Djurrättsaktivism. Digital Djurrättsaktivism är en seriös grej och ingen sida för trollande.

Vad jag förstått senare så var samtalet från kommuntjänsteman Assar till min vickarierande assistent Otto om just både Zenugrejer och mobbning på bland annat SveaFur och Digital Djurrättsaktivism. Digital Djurrättsaktivism kom jag inte in på för datorlåset, jag hade bara tillgång till Rävskogen, SveaFur, FurAffinity och Steam mellan klockan 18 och 21. Samt att Jocke hade krävt lösenordet till SveaFur och ansåg sig ha rätt att delita en del poster som jag hade skrivit på SveaFur och blockerat en del Furries från att ha kontakt med mig på SveaFur-Skypen. Att enligt Jocke så var det för mitt eget bästa men det stressade både mig och andra Furries och ledde till konflikter inom SveaFurgruppen.

Detta som Jocke gjorde med min dator var på order från Handihand för de skulle luska reda på vilka jag umgås med och att de trodde att de skyddade mig mot Furryvärlden som de ansåg var en pervers, kriminell och farlig Satanistsekt, vilket är helt horribelt att anse det om ungdomar som identifierar sig med djur och har olika kulturprojekt runt fabler och artworks.

Som Jocke och Handihand gjorde med datorlås, kräva ut lösenord och att pratade illa om Furries, tvinga på mig detta med att sätta människor över andra djur och skrämma upp mig med lögner om att Furries gör en massa hemska och perversa saker mot barn och djur, att de är den mest hatade och avskydda gruppen i samhället och är man en Furrie så kan man råka väldigt illa ut. Inte konstigt att jag var paranoid, vettskrämd och försökte skaffa riktiga vapen när jag bodde i Norra Sandby och jobbade på Rävninge som situationen var då.

Jocke fick sedan sparken från Tindra, (han följde med över från Handihand till Tindra,) när Tindra fick veta om datorlåset, Jockes furryfientliga agerande, brytande av tystnadsplikt och att han slagit mig för att jag inte sätter människor över andra djur osv.

Usch ja, jobbigt att man hittar en hel del gammalt elände när man sorterar papper och det river upp sår, man blir arg, ledsen och frustrerad. Men jag vet att jag har det riktigt bra idag och är trygg och säker i min Furryroll och har många fina och bra kamrater bland Furries!

Egentligen skulle jag vilja flytta ifrån Skåne, till Stockholm då de flesta Svenska Furries bor i Stockholm eller rent av flytta till Florida, Texas eller Japan som är platser med hög Furryfaktor och få ett betydligt bättre liv där, men det har jag tyvärr inga möjligheter till på grund av att jag inte har så stark ekonomi eller någon tyngre utbildning som krävs för att få bo och leva i USA eller i Japan.

Vad vill jag jobba med i USA eller Japan då, frågar sig nog många. Som jag sagt sen jag var 14 år och såg TopGun på bio, jag vill bli stridspilot och både USA och Japan har riktigt fina och avancerade stridsflygplan, men jag inser att de kommer jag aldrig få flyga eller få göra något inom militär verksamhet i varken USA eller Japan, för att jag har diagnos och bakgrund i särskola, det kan jag inte bara trolla bort. 

Mor och jag lagade mat samt jag hjälpte Mor med tvätten. Har bytt sängkläder i min säng.

Sett Gåsmamman!

Gustav får veta vad som har hänt med Juana på värsta tänkbara sätt och ringer Sonja eftersom han inte vet vad han ska ta sig till. Barry utsätts för Rosales missnöje och förstår att det måste finnas en läcka bland hans män.

Torsdag!

Blåräv assisterade, han har fått boken till motorsågen som han köpte av mig när jag flyttade till Finja. Har tvättat en del idag, samt varit hos tandhygienisten och rensat tandsten. Ska fram över få remis till sjukhustandvården i Kristianstad för att reparera en trasig kindtand.

Har gått promenad, hjälpt Mor att baka bullar, handlat och uppdaterat saker på Svenska Tassar.

Vixey hälsade på under kvällen.

Gåsmammman var flyttat fram till klockan 23 så jag var länge på Second Life.

Det var en stor Renamonräv där bland annat.

Samt GreyPaw var där också.

Träffade fler Furries, bland annat en ung bevingad Blåräv.

Med flera.

Samt Flushi.

Några Rävinnor dansade vid scenen till tuff musik.

Träffade ett Syxdjur också, han hade en massa saker hängande på sin svans.

Träffade fler Furries.

Såg sen Gåsmamman!

Johns bil är funnen och han blir intagen på förhör. Nina frågar Zac vem han egentligen är. Simon anförtror sig för Kattis men får inte reaktionen han hoppats på. John och Sonja får ett ovälkommet erbjudande från Elise Wang.

Fredag!

Zebra assisterade, tvättade det sista och vi hjälpts åt att städa min lya.

Bytt ut LED-lamporna i takfläkten mot nya och bättre som inte flimrar.

Hjälpt Mor med hennes tvätt och vi har gjort kyckling i ugnen och till det ris och sallad.

Lördag!

Vixey assisterade. Har hjälpt Mor med organisering och papperssortering. Hittade gamla papper från 1984 om Pappas besöksförbud, trygghetstelefonen och säkerhetslåset. Hittade också rättegångspapper från 1979 då Pappa hade misshandlat både Mor och mig i fyllerus, att daghemmet Fyrklövern där jag var när jag var 4 år hade polisanmält pappa för barnmisshandel och att socialen var inkopplad. Samt papper från 1982 om stöd och hjälp till Safet samt att Pappa hade hotat Safet till livet och var polisanmäld för det. Också från 1981 om att Pappa hade kommit full till fritids och bråkat för att han inte fick komma in på fritids och träffa mig när han var full, att han hotat fritidsfröknarna, sparkat sönder glasdörren i entrén och blivit hämtad av polisen. Jag minns det och det var fruktansvärt pinsamt eftersom de andra barnen viste att det var min Pappa och de blev rädda för min Pappa.

Jag vet också att 1989 då jag bodde i Vingåker och var 14 år, så blev min Pappa dömd till sluten psykvård men varför vet jag inte. Jag hade som sagt inte så mycket kontakt med min Pappa för att han söp och gjorde väldigt dåliga saker när han var full.

Under åren i Vingåker 1986 till 1991 mellan jag var 11 och 16 år så hade jag det bra och livet lekte, jag var väldigt mycket ute i skogen och levde som en Varg, tillsammans med andra som också såg sig som Vargar. Vi var en egen flock av Vargkrigare som krigade mot bland annat Samer. Alltså på lek, men vi hade väldigt kul och livet var ett stort äventyr. Hade Vargsvansar och Vargmasker på oss, militärkläder och leksaksvapen och lekte krig både i skogen och inne i Vingåker. Våra cyklar var attackhelikoptrar eller A-10 Thunderbolts!

Hittade också en beställningslista på kontorsmaterial med mera som jag beställt till Fox Power för 1500 kronor samt kvittot på en kurs i layout och design som jag läste 2004 i samband med att jag gick grundläggande webdesign på Norra Station. Layout och designkursen hade jag beställt genom Gospelcenter som i huvudsak säljer kristen litteratur men kan köpa in annan litteratur och kursmaterial efter önskemål.

Webdesignkursen på Norra Station var rätt basic, vi lärde oss grunderna i HTML-programmering men annars så tittade vi mest på vad andra skapat. Idag sitter ingen och kodar HTML utan man använder mallar som finns på Internet eller om man är mer professionell på att bygga hemsidor så använder man avancerade program som Dreamweawer och liknande. På Furuboda som jag gick 2007 till 2009 så jobbade vi ju en del med CS3 och bland annat Flashanimationer, Photoshop och Indesign. CS3 är ett stort programpaket med samtliga Adobes programutbud men det paketet kostar 24000 kronor att köpa, så det är inget man har råd till som privatperson men många företag inom media använder CS3. Vi jobbade ju även med MS Office och videoprogram/YouTube osv. samt olika saker som finns på Internet och det är ju sådant som de flesta idag kan.

Furubuda är alltså en folkhögskola för personer med diagnoser, linjen som jag gick IT-Profil är för att personer med diagnoser ska få Internetkunskap och kunna lite Internetslöjd. Alltså, jag har ingen ingenjörsexamen inom IT som kan ge mig ett toppjobb på något IT företag, även om en del äldre personer tror det. Mellan jag var 17 och 22 år så var jag med i Hässleholms flygklubb och tog några flyglektioner med instruktör på segelplan, Cessna och Piper och idag är jag medlem i F-10,s Kamratförening och har tillgång till flygsimulator med mjukvara för att simulatorflyga J-35 Draken, men det betyder inte att jag kommer in på TopGun eller kan söka vidare till att bli astronaut. Samma sak med Furuboda.

Jag är uppväxt på landet i Gumlösa, har haft getter, höns, katter och hundar. Har gått särskolans naturbrukslinje i Önnestad, kan köra traktor och enklare djurskötsel, jobbat på Rävninge med att sköta om hundar och hästar, men det gör mig inte till agronom, biolog eller veterinär heller. Jag hade sommarjobb hos Erlandsson och jobbade med lantbruk och fick lära mig att skjuta och lite om olika vapen, men det gör mig inte till yrkesofficer heller.

Man kan ha drömmar och en stark vilja, men samtidigt måste man vara realist och inse att en del saker klarar man inte trots att äldre personer har förväntningar och nästan krav på att man ska kunna och klara allt.

Har hämtat paket till mor på Kvantum och ätit kvällsmat hos Mor, blev pyttipanna. Pratat med Zebra i telefon om en sak och med Mor också. Läst igenom Telegram och kollat på Rävar på YouTube.

Söndag!

Den nye assistenten skulle assisterat idag och jag hade planerat in att vi skulle kolla på gamla filmer samt diskutera byggandet av en Barett M82, men detta blev då inte av så attBlåräv kom och assisterade istället.

Har bakat långpannebröd samt handlat en burk snus, mjölk och lite frukt.

Hjälpt Mor med några saker och varit på Second Life!

Var en del nya Furries inne.

Träffade andra Rävar bland annat.

Var bra musik så vi var en del furries som dansade och hade kul, Lol - virvlade väl omkring en del hår. Furries fäller också hår.

Sett Dokument Utifrån om övervakningssystem i Kina!

Kina bygger just nu världens största system för att övervaka sina medborgare. Hundratusentals kameror med ansiktsigenkänning registrerar varje steg. Statliga informatörer och angivare rapporterar goda gärningar och dåligt beteende. Den som sköter sig kan räkna med höga poäng och en ljus framtid. Men vad händer med dem som inte passar in i systemet?

*Kram!*