Hejsan! - Smirre här.

OwO What's This?!

OUT OF THE ASHES!

FLUFFOGRAM!


TEKNIK!

Sverige – först ut i Norden med BMW:s nya parkeringstjänst!

Är ännu inte opererad, skulle åkt in till vårdcentralen idag och lämnat blodprov men har så fruktansvärt ont så jag klarar inte av att sitta i en bil.

Mest legat sista dagarna och har inte riktigt koll på dagarna.

Igår var jag in till sjukhuset i Kristianstad igen med sjuktaxi, alltså fick åka på bår då jag har för ont att sitta i ett vanligt säte i en vanlig bil. Helena som assisterar idag har hjälpt mig att smörja med voltaren på rygg, höft och lår och på vaden. Plåstren som Doktor Todd har skrivit ut har jag tydligen blivit allergisk mot så jag har ännu mer ont och utslag på ryggen. Måste försöka få tag på Doktor Todd och om jag kan ha något annat smärtstillande.

Att jag var in på sjukhuset igår var för att få lavemang då det var helt stopp i tarmen för att jag har så jävla ont så jag inte kan sitta på en toalett heller och vi har pratat om att jag måste köpa en speciell sittring och kissflaska för att kunna göra mina behov + microlax för att inte få förstoppning. Jag hade inte bajsat sen förra måndagen. Fick hjälp så jag kunde bajsa igår när jag var inne på sjukhuset i Kristianstad och tog nästan en timme att tömma tarmen.

De ska antagligen komma hem till mig från vårdcentralen idag och ta blodproverna som behövs för att jag ska kunna opereras fram över. De måste ju ha rätt vikt också varesig jag ska få ryggmärgsbedövning eller sövas. När Blåräv och jag var inne i förra veckan och pratade med läkare och fick svara på en massa frågor, så uppgav Blåräv att jag väger 119 kilo, men det var på försommaren 2017 som jag vägde det. Zebra hjälpte mig innan i veckan att väga mig då jag fick hålla i han arm för han är rätt stark, då visade sig att jag vägde 112 kilo. men måste väga mig nu igen när tarmen är tömd. Skulle tro att min riktiga kroppsvikt är kanske 110 kilo.

Att de har rätt vikt är mycket viktigt när de ska bedöva eller söva. Mängden medel som ges baseras på koppens vikt.

Övrigt!

Ginza säljer ut sina sista SEGA-spel så Mor har hjälpt mig att beställa ett sådant, så det kommer sen i veckan.

Den SEGA:n som beställdes innan är som Mor ska ha hos sig och spela på. Men min SEGA som jag har fungerar inte och har inte gjort på flera år. Så att de gör SEGA på nytt som retropryl men med modern teknik som HDMI-kabel och en inbyggd hårddisk med 85 spel, är ju guld värt varav alla Sonic som gjorts + ett speciellt Tails Adventures och Psycho Fox osv. Finns på hårddisken i den nya SEGA:n.

Berättade detta för Fjällräv innan, han sa att han har inte en aning vad jag pratar om. För mig som är Gamer och Furry sedan tonåren så är det allmänbildning att veta vem Sonic, Tails, Knuckles, PsychoFox, MadFox, Ratsheet, Fox Mc Cloud, Falco Lombardi, Wolf o Neil och Crash Bandicot med flera är, att något så när känna till vad karaktärerna är för djur och deras egenskaper. Sen så är det kanske nördnivå att veta alla Pokémon och Digimon för det handlar om hundratals. Men att veta vilka de stora spelkaraktärerna är som Sonic, Tais, PsychoFox, Knuckles, Fox Mc Cloud, Wolf o Neil och Falco Lombardi är - det är allmänbildning, iaf för en Gamer. Sport som jag inte är så värst intresserad av - så vet jag ändå vem Slatan och Ingmar Stenmark och Björn Borg är. Men har inte så stor koll på kändisar som vänsterprasslar, vem som var Miss Universum 1960 eller vilken boxare som tog OS Guld 1972.

Jag har sovit mycket sista dagarna och för några dagar sen var jag in på SL en stund på kvällen.

Träffade en trevlig Skunk.

Samt en av Sergalerna.

Med flera Furries!

Igår kollade Mor, Blåräv och jag på ett program på TV om Aliens som hjälpte Hitler och Nazisterna under WW2 med antigravitationsteknik och det var rätt intressant, med hjälp av virvlande magnetfält och kvicksilver som roterar kan man upphäva tyngdlagen och detta är den teknologi som tydligen gör att UFO,s kan flyga på ett sådant speciellt sätt och i extrema hastigheter då det skavas en speciell bubbla runt farkosten som gör att pilot och besättning inte påverkas av G-krafter trots snäva svängar och hastigheter på 32 000 km/t.

FUNDERINGAR HUR MAN ANVÄNDER ORD!

Zebra och jag gör en del saker tillsammans men blir ibland missförstånd i kommunikationen för att ord används helt olika av mig och Zebra.

Jag skulle göra fiskpinnar innan och ha kokt potatis till och ville ha den lilla grytan med handtag, som enligt Zebra inte är en gryta utan en kastrull.

För mig är en kastrull en sådan här behållare som sitter fastskruvad på stolpar i parker och ut med gångstigar där man lägger Hundbajspåsen i när man rastar Hunden i tätbebyggt område och det är lag på att plocka upp efter Hunden.

Den vill man ju knappast använda till att laga mat i.

Kittel är ju annars ett äldre uttryck för något man kokar vätska i, jag tänker ju att en kittel är ett stort kokkärl i koppar eller gjutjärn som man kokar mat i över öppen eld, exempelvis som man sett på filmer från Vilda Western så kokade ofta Indianerna mat till hela stammen i en stor kittel över öppen eld. Men begreppet kittel kan vara ett kokkärl vilket som. Wikipedia!

NYHETER!

Tjuvfiskare tagna på bar gärning i Södertälje!

Smådjursmarknaden i Hästveda drog hundratals besökare i vårsolen!

Bröt mot flygförbud – tvingades landa!

Säkerhetsrådet samlat på Backåkra!

Bensin 5,35 vid pumpen. Resten skatt – tack miljöpartiet!

Man trängde sig in hos kvinna!

Kvinna antastades på väg hem från tåget – gärningsmannen måste böta!

Scanias VD ny ledamot i Agenda 2030-delegationen: "Helt klart en win-win!"

Scania behåller höga förtroendet – trots fall i årliga undersökningen!

Carl Philips och Sofias hyllning till vännen Avicii: "Tacksamma att fått lära känna honom!"

Fängelse för yxhot och misshandel!

Kvinna föstes in i bil – åtal väcks!

Cyklist utsatt för rånförsök i centrum!

Säng och sängkläder fattade eld i lägenhet i Järna!

Polis stoppade tre trafiksyndare under natten – 20-åring vägrade blåsa!

Körde ner i å – misstänkt rattfylleri!

Störningar i tågtrafiken söder om Stockholm C!

Stor vattenläcka i Allaktivitetshuset vållade utryckning!

Här är kön kortare till passansökan!

<3 När Polisens och Samhällets Resurser Inte Räcker Till - Så Finns Skyddsänglarna Där För Dig, Din Familj och Dina Vänner! <3