Yipp! Smirre här.

CIVILKURAGE ÄR ATT STÅ UPP OCH FÖRSVARA VARGARNA!


NYA FAVORITER!  1  2  3  4  5  6  7  8

Igår assisterade Fjällräv, vi var hos Sixten och pratade. Sixten tycker det är mycket bra att jag fungerar bättre idag, är mer lugn och trygg med mig själv, att furrybiten och mitt umgänge på Internet fungerar och att det känns bra för mig att vara på NFC. Att jag känner mig trygg och bekväm i egen lägenhet osv. Det var ju ett tag sedan jag träffade Sixten. Nästa vecka ska vi prova om jag kan ta bort Zeldoxen på morgonen och bara ta den och Citalopram på kvällen.

Hjälpte mor en del igår med att fixa med hennes garderob osv, var sen ut till Narwille och umgicks med Sergalerna där.

Träffade en stor Sergal.

Samt en ny Sergal som jag inte träffat innan.

På kvällen lagade jag och mor spaghetti med köttfärssås och åt hos mor.

Idag har Tommy hoppat in för Blåräv. Fungerar bra med Tommy. Har visat honom på min hemsida om NFC, Vargarna på Kolmården och min resa till Japan 2012. '

Vi har också hämtat mina måndagssprutor på apoteket och handlat åt mor, samt att fågelburen har plockats ihop och mor var med ut på sin uteplats för att kolla vårblommor som kommit upp. Både krokusar och snödroppar, samt påsk och pingstliljorna har börjat sticka upp ur jorden som små gröna blad. Sopade upp alla agnar från fågelburen i en hög, ska ta det i en spann sen och tömma i kontainern.

FaceBookat lite och kollat SvF-chatten.

Ikväll har Tommy och jag äntligen kollat på 13 Timmar och den var riktigt bra!

NYHETER!

Matador fick 28 cm långt horn upp i rumpan under tjurfäktningen!

När tjurfäktaren Antonio Romero gick in i manegen i Mexico City under måndagen, trodde han nog att det skulle bli som vilken annan dag på jobbet som helst. Han hade fel.

Tjurfäktningen slutade nämligen abrupt, när matadoren blev stångad av den ilskna tjuren – rakt upp i rumpan.

Det såg ut som Antonio hade läget under kontroll, när tjuren Caporal plötsligt överrumplade honom i en snurr. I en video som har publicerats på Youtube kan man se den otäcka händelsen.

Tjurens 28 cm långa horn orsakade allvarliga skador i rektalområdet, och Antonio fick direkt föras till sjukhuset.

Tjurfäktning är en kontroversiell aktivitet som finns i europeiska Spanien, Portugal och Frankrike. I några sydamerikanska länder förekommer också tjurfäktning, men aktiviteten har mött motstånd världen över. Kritikerna menar nämligen att tjurfäktning är rent djurplågeri, och kräver att det ska förbjudas.

Erlandsson vägrar betala tillbaka felaktig ersättning!

Sverigedemokraternas kommunalråd Ulf Erlandsson har under tre år begärt och fått ut 186 000 kronor i förlorad arbetsinkomst från Hässleholms kommun.
Enligt en revisionsbyrån är hans intyg orimliga och de har slagit fast att det mesta av ersättningarna är felaktiga men Erlandsson vägrar betala tillbaka pengarna rapporterar SVT Nyheter.

– Jag begär ersättning för förlorad arbetsinkomst enligt paragraf 13, det är inga konstigheter. Jag går plus minus noll på det här. Jag köper in tjänsten för 300 kronor per timme från bolaget och samma summa begär jag från kommunen, sa Ulf Erlandsson (SD) till Norra Skåne i mars 2014.

Enligt SVT så ska Ulf Erlandsson ha begärt ut ersättning för 262 timmar förlorad arbetsinkomst under 2011. Han begärde ut 270 kronor i timmen, vilket sammanlagt blir 70 740 kronor, och ersättningskraven ifrågasattes inte av kommunen.

Under de kommande två åren ska Erlandsson ha begärt ut samma timersättning för hundratals timmar. Men 2012 slogs det larm om att Ulf Erlandsson bland annat inte styrkt med rätt underlag när han begärde ersättning för sina politiska uppdrag.

Då lämnar han in ett intyg från en affärs- och partikollega där det framgår att Erlandsson ska ha missat omkring 120 lastbilskörningar på grund av hans sammanträden i politiska nämnder. Men intyget gjorde kommunens tjänstemän misstänksamma. KPMG, en av Sveriges största revisionsbyråer, anlitas då för att granska de utbetalda ersättningarna.

”Vår uppfattning är att intyget inte styrker någonting eftersom det dels är orimligt och dels svepande i sina formuleringar. Ersättningen om 270 kronor i timmen ligger dessutom långt över vad vilken lastbilschaufför som helst skulle få i lön”, skriver KPMG:s revisor i sin rapport enligt SVT.

Men KPMG avråder kommunen att ta frågan vidare till tingsrätten för att kräva pengarna tillbaka även om de ser ersättningarna som orimliga. Detta eftersom kommunen har betalat ut ersättningen kontinuerligt och trots bristande underlag. Istället föreslår KPMG:s revisor i rapporten att kommunen ska uppmana Erlandsson ”att göra rätt för sig genom att helt enkelt uppmana honom att betala tillbaka felaktigt utbetald ersättning” skriver SVT.

Hässleholms biträdande förvaltningschef Charlotte Nyberg-Bonnier får då i uppdrag av personalutskottet att övertyga Erlandsson om att göra rätt för sig. Men han vägrar betala tillbaka pengarna och något krav på återbetalning kom inte.

– Mitt uppdrag var att ha ett samtal och inget annat, säger Charlotte Nyberg-Bonnier till SVT.

Efter granskning valde Hässleholms kommun att sänka Ulf Erlandssons ersättning från 270 kronor till 90 kronor i timmen, vilket var schablonbeloppet för egna företagare. Erlandsson valde att begära ersättning för avsevärt färre timmar vid de politiska sammanträdena. Under 2014 begärde Erlandsson ersättningen för 82 timmar i jämförelse med 262 timmar under 2011. 2014 fick han alltså 7 454 kronor i ersättning för förlorad arbetsinkomst och under de tidigare tre åren fick han ut sammanlagt 186 570.

Londonpolisen pekar ut gärningsmannen bakom terrordådet!

Londonpolisen har nu identifierat gärningsmannen bakom det misstänkta terrordådet i London.
Sju personer har också gripits efter razzior vid sex olika adresser.

Gärningsmannen pekas ut av polisen som 52-årige Khalid Masood.
Enligt BBC ska mannen ha varit 52-år gammal och var född i Kent i sydöstra England.

LÄS MER!