Rescued Fox Makes Friends With Everyone She Meets!


10 Most Beautiful Foxes in the World!


Måndag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen för jag var deppig och trött samt hade ont i huvudet. Mådde bättre på eftermiddagen.

Fixade i ordning i min sekretär som Zebra hjälpt mig få in i datorrummet kvällen innan.

Bra att ha ordning på pinaler som man är rädd om!

Annars under eftermiddagen så var jag och röjde och städade i förrådsrummet i Mors lägenhet där det är miljoner saker. Bland annat hur många gamla syltburkar som helst som går tillbaks ända till 1987. Så gammal sylt är bara att slänga och skölja burkarna och stoppa dem i en säck för ofärgat glas.

Det fanns andra burkar med patentlock som är köpta just för inläggning osv. I dem var äpple mos som var brun och sur, den var också att slänga men diskade burkarna och ställde dem på tork. Har ju planer på att göra rönnbärsgelé sedan. Har fixat saftduk, ställning, fruktpektin samt hittade en påse vinbär i den ena frysen hos Mor.

Måste också få tag i en lämplig spann för detta.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Jag har fortsatt hålla på att gå igenom syltburkar med mera i förrådsrummet. Där står också en gammal trasig skrivare, Mor hade en idé om att en av mina nära Furryvänner som är tekniskt kunnig skulle laga den åt henne, förklarade för Mor att det är svårt att få tag i delar till en gammal skrivare och att man brukar inte laga sådana då det är plastdelar som slits, att man lämnar den till återvinning och köper en ny. Skrivare är inte speciellt dyra idag. Sen hamnade den i förrådsrummet och har stått där sedan dess.

Zebra ringde och sa att han pratat med Kronomyndigheterna och det blir ingen utmätning av Mors dödsbo, har haft oro och ångest över det. Mors saker är inte värda så mycket ekonomiskt men vissa saker är minnen och har ett högt känslomässigt värde. Det är en del av att bearbeta sorgen att gå igenom detta i lugn och ro.

Skönt att slippa denna ängslan och oro, men jag förstår ju att de som har företag som MatSmart, Ginza, Disolve, InkClub med flera nätföretag, vill få betalt för sina varor och tjänster, det är ju deras levebröd att sälja varor online. Har ju försökt hjälpa Mor med att organisera men när hon antingen slarvade bort eller gömde fakturorna så kunde jag ju inte hjälpa henne, för jag vet ju inte vilka fakturor och hur många hon fått och från vilka företag. Men klart obehagligt att hitta inkassobrev och kravbrev från Kronofogden i Mors postlåda och i synnerhet efter att Mor har avlidit.

Mor var ju ofta ledsen och saken blev ju inte bättre av att Mor fick anonyma trollmejl i datorn med rena lögner och påhopp mot mig och mot furryvänner till mig. Mor ville jag skulle ringa till polisen och till kommunen om detta men de kunde inte göra något åt det, polisen rekommenderade Mor att byta mejladress men Mor var bestämd i vissa saker som alltid, hon ville absolut inte byta mejladress för den var kopplad till hennes Face Book och hennes BitCoin och alla dessa företag som hon handlade online hos. Utan det var polisens och kommunens uppgift att se till att anonyma nättroll slutar skriva dumheter till Mor. Mor var ofta ledsen och arg över dessa trollmejl och jag kände mig helt maktlös. Jag och Zebra har också fått trollmejl och säkert har många andra furries också fått liknade saker i inkorgen, men vi har gjort det rätta och bytt mejladresser och bara get ut dem till dem vi litar på och inte ha mejlknappar på våra onlineskapelser osv.

Vargen har kollat upp den här ”trollmejltjänsten,”det är en anonym VPN-kodad mejl-app till smartphones som kostar 6 kronor för varje mejl. Det är någon som jag antagligen varit i luven med för flera år sedan som på grund av meningsskiljaktigheter som rör mitt starka intresse för Furry, som använder trolltjänsten och är så urbota korkad att hen betalar för att skriva trollmejl utan någon som helst vett, rim och reson.

Onsdag!

Vargen assisterade. Vilade på förmiddagen och på eftermiddagen så handlade vi och var sen i Mors lägenhet och fortsatte att sortera saker samt tog hit bildskärmen och kablar med mera som behövs för att få igång Mors dator och gå igenom filer i den. Sen ska den i framtiden bli en server har jag tänkt.

På kvällen satt och favoriserade på FurAffinity.

Sen Windows-uppdateringar och omstart av datorn.

Torsdag!

Blåräv assisterade. Vilat på förmiddagen. På eftermiddagen har vi haft APT i Klippan och vi fikade med kaffe och kakor.

Sen när vi kom hem så plockade vi kläder från mors lägenhet i säckar, som ska gå till tredje världen.

Gjorde pangkakor till kvällsmat och åt. Det är gott och innehåller mycket näring.

Senare på kvällen var på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade ett Syxdjur bland annat.

Samt en av Sergalerna så jag hängde med honom en stund.

Träffade en blå Drake som jag var med och några andra Furries.

Satt en stund i baren med några andra trevliga Furries.

En Räv hade med sig en skateboard in på klubben. Vet inte om det är tillåtet att åka skateboard inne på klubben.

Träffade en varg bland annat.

Samt hängde med en Drake i hatt och en annan Furrie.

Fredag!

Vixey assisterade. Har tvättat kläder och sängkläder samt skrivit till Finjabo.se om att flytta tvättmaskinen från Mors lya till min. Behöver hjälp med detta då det ska kopplas 3 fas el, vatten in och vatten ut. Vargen mätte innan att den får plats där jag har tänkt ha den.

Gick igenom några saker hos Mor, hittade en vit plastback där det låg några DVD-er, bland annat Ace Age om Dinosaurierna och DVD-boxen med Rymdödlorna V. Så det var glädjande att hitta dem.

Äpplen faller av äppleträdet på stora gräsmattan, Vixey plockade hem några av dem och jag skalade och kärnade ur dem, hällde på smör, kanel och socker och in i ugnen. Det är riktigt gott och vet att mor brukade göra så med äpplen innan på hösten när vi bodde i Gumlösa.  

Vixey och jag har städat lyan och sedan ätit de ugnsbakade äpplena. Hittade även en oanvänd fasadflagga i Mors lya, så den har jag tagit över hit.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Vixey och jag kollade på en film på TV på kvällen som heter Avdelning 291 Detroit eller originaltiteln är Blue Collar!


Amerikanskt kriminaldrama från 1978. Tre fabriksarbetare som har fått nog av att bli hunsade och exploaterade bestämmer sig för att plundra sin fackförenings kassaskåp. Den frustrerade trion förväntar sig att hitta pengar i förvaringsutrymmet, men finner istället en massa hemliga dokument som tyder på kriminell verksamhet.

Lördag!

Zebra assisterade. Vilade på förmiddagen och det regnade. På eftermiddagen gick Zebra och jag en rejäl promenad. Vi mötte Grävling som var ute och gick med Hårig Schäfer och pratade en stund samt jag kelade med Hårig Schäfer.

Sen har Zebra och jag gått igenom de båda vita skrinen efter Mor och var en del pengar i dem. Bland annat en del Euro som Mor och jag fått som växel när vi handlat på Gran Canaria men de ska gå in i dödsboet.

Har satt upp en blå fin lampa i glasfönstret bredvid dörren i hallen, Zebra hjälpte mig med sladden så att det blev rätt. Fotade utan blixt för att fånga det blå skenet men blir suddigt ofta när man fotar utan blixt.

Zebra och jag höll på länge i Mors lya, tog hit den stora lådan med glödlampor med mera i, den ska vi gå igenom sen. Samt gick igenom en del mediciner och slängde en massa gamla VHS-band.

Söndag!

Vargen assisterade. Vilade en stund på förmiddagen. På eftermiddagen så gick vi en promenad, sen inventerade mina två frysar och skrev ner vad jag har i frysarna.

Tagit hand om färdig tvätt och sen favoriserat på FurAffinity.

Under kvällen gått igenom mer syltburkar hos Mor och hält ut gammal MatSmart-saft som datumen gått ut på.

Gjorde en pizza i ugnen och drack en Norrlandsguld till. Söndag är söndag och då får man festa till det lite.

FaceBookat och kollat furrygrupperna och Vargarnas parti med mera. Det är ju InkTober så många Furries ritar och skapar för att visa upp online. Dock har jag inte hunnit med att skapa något direkt då jag har mycket jobb med Mors dödsbo och mitt arbetsbord är på nytt belamrat med grejer.

Kanske fram i februari när saker börjar komma på plats och allt är över, så kan jag lägga mer tid på Furryskapande och gaming osv.


NYHETER!

Djur!

Maud i Ö-vik fick oväntat besök – mötte en lodjursunge!

Storkar söker boplats på österlenska gårdar!

Rymden!

Ett mystiskt föremål närmar sig jorden kan inte vara en asteroid!

Här är Nasas nya fantastiska bilder från Mars!

Så påverkas du av fysikpristagarnas upptäckt!

Tre får Nobelpris i fysik för upptäckter kring svarta hål!

Internet!

Gaming!

Kultur!

250 miljoner dollar till att granska och förnya monument i USA!

Bamse förlorade barbråk!

Åtal mot Netflix efter omstridda filmen Snyggingar!

Teknik!

Syrgas kan flerdubbla batteriers liv!

Militärt!

Det händer om presidenten är sjuk och inte kan hantera USA:s kärnvapen!

Kärnvapen kan möta storskaliga cyberattacker!

Under Trumps tid vid makten har Nordkorea fördubblat sin kärnvapenarsenal!

Beredskapsmuseet: Domen tvättar hakkorset rent!

Vapenvila i konflikten om Nagorno-Karabach efter samtal!

Fiske!

Sveriges första Laxkanon i drift i Forshaga!

Värmländske riksdagsledamoten vill se investeringsstöd till fiskodling!

Miljardinvestering väntas ge hundratals arbetstillfällen i Säffle!

Medicin!

Så kan vi stoppa dödliga pandemier!

Svenska experten optimistisk om kinesiskt coronavaccin!

Så påverkas du av Nobelpriset i medicin!

Skola!

Pedofili!