Hejsan! - Smirre här.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Måndag!

Vargen assisterade. Vilat på förmiddagen och jag åt matjessill och sommarpotatis med gräddfil och gräslök till middag. Vargen och jag slökollade lite på TV och gick sedan en promenad.

Finns på FOTOBLOGGEN!

Har chattat med Demore och vi pratade bland annat om den Finske snipern Simo Häyhä!

På kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Var en del fina Drakar inne.

Träffade Legoshi med flera.

DJ Foxxy stod för musiken.

Dansade med en annan Räv till häftig musik.

Gjort köpelistan för handlingen i morgon och det börjar något riktigt bra på NetFlix fram över!

Kollade sedan på Maria Wern – Ringar på vattnet!

Ett flygplan på väg från Visby måste nödlanda efter att en man mystiskt insjuknat ombord. Mannen visar sig vara någon annan än den han utgett sig för. Maria Wern leder utredningen och dras in i ett mystiskt försvinnande med ryska kopplingar.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Har installerat Normandie WW2 och har spelat det en bit, sen spelat Delta Force Task Force. Uppdraget där man är sniper och skjuter terrorister från helikopter för att skydda egna gruppen.

Har handlat och använde även de 200 kronorna jag fick av mina Mostrar att köpa rökt fisk, goda osten och grejer till att göra köttgryta. Samt köpte de vanliga varorna, veckoransonen av snus = två dosor och mat till min gula och håriga pip-katt.

Har kollat på Maria Wern –  Pojke försvunnenTV4 Play!

En tioårig pojke försvinner från en middag i Herrvik på Gotland. Innan middagen hade han cyklat med en stulet kranium på pakethållaren. Samtidigt en annan pojke försvinner från ett flyktingläger. Det blir upptakten till en rad skrämmande händelser på den gotländska landsbygden, där en serie brutala mord avlöser varandra. Och det som börjar med ett sökande efter försvunna barn, leder Maria Wern och hennes kolleger allt djupare in i en härva av dolda agendor, personliga svek – och kopplingar till internationell kriminalitet. För under det lilla fiskelägets idylliska yta vilar hemligheter som snart visar sig farligare än någon velat tro.

Gjorde en härlig gryta på människokött, kantareller, Porter, Svartvinbärssaft och Enbär.

Favoriserade på FurAffinity medans grytan puttrade.

Åt god köttgryta och kollade sedan på Maria Wern – Svart Fjäril!

I filmen följer man kriminalinspektör Maria Werns jakt på mördaren till ett medium som hittas död i sin egen mottagning. Strax därpå äger två mord till rum på samma sätt och man börjar leta efter seriemördare samtidigt som Maria får problem med Arvidsson.

Var kvavt på kvällen men vi kollade på filmen Belägringen av Jadoville!


Irländska soldater på fredsuppdrag i Afrika försvarar tappert sin utpost mot en fientlig belägring i den här filmen som bygger på verkliga händelser.

Sen kollade vi på Blood Red Sky!


När en grupp terrorister kapar ett nattflyg måste en kvinna med en mystisk sjukdom avslöja en fruktansvärd hemlighet för att skydda sin son.

Onsdag!

Vargen assisterade, vilade på förmiddagen och på eftermiddagen har jag spelat WW2 Normandie och sen har vi gått en promenad.

Det finns på Fotobloggen!

Kokat hönan till middag.

Medans hönan kokade så Favoriserade jag på FurAffinity!

Chattade med andra Furries och åt sedan hönan med kokt ris.

Zebra kom och hälsade på en stund.

Vargen hjälpte mig att byta sängkläder och bädda om sängen. Vilat en stund.

Sedan kollade vi på filmen Countdown!


En sjuksköterska laddar ner en app som förutspår när användaren kommer att dö, och enligt den har hon bara tre dagar på sig att ändra sitt öde.

Kollade sedan på alla 6 avsnitten av Top Secret UFO Projects!

Berättelser om möten med utomjordingar har länge avfärdats som nonsens, men många är ändå fast övertygade om att ufon finns.

Project Blue Book!

Efter andra världskriget leder en plötslig uppgång i antalet rapporterade ufo-observationer till att amerikanska staten tvingas försöka stilla befolkningens krav på svar.

The White House Cover-Up!

Grundade den amerikanska staten en hemlig organisation kallad MJ-12 för att dölja sanningen om möten med utomjordingar? Vissa forskare är övertygade om det.

Kodnamn Aurora!

Vissa menar att den amerikanska staten hemlighåller förekomsten av ufon för att kunna demontera sofistikerad utomjordisk teknik och använda den för sina egna ändamål.

Dataintrång och läckor!

Interna läckor och externa intrång avslöjar att myndigheter sitter på potentiellt betydelsefull information om ufon. En man säger sig ha obducerat flera utomjordingar.

Sovjetunionens hemligheter!

Ryssland har stått för ett stort antal påstådda observationer, och vissa skyller på kärnvapnen. Men det är inte alla oidentifierade objekt som kommer uppifrån.

En ny era!

Hur långt tillbaka i tiden kan vi spåra våra utomjordiska besökare? Vad vill de oss? Har de illasinnade avsikter eller vill de hjälpa eller kanske till och med rädda oss?

Torsdag!

Vixey assisterade. Har vilat en del på förmiddagen och under dagen då det blev väldigt sent i natt med att se alla 6 avsnitten om UFO,n och utomjordiska aktiviteter och deras samarbete med Amerikansk militär och med olika teknikutvecklingsföretag. Fick ju även se saker inne från Aeria 51, bland annat en elektromagnetisk antigravitationsmotor från ett utomjordiskt rymdskepp och det var en helt fantastisk teknologi.

Under eftermiddagen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Åt Matjessill med sommarpotatis, gräddfil och gräslök till middag.

Blåräv assisterade på kvällen och natten, kollade på filmen Death Wish!


Läkaren Pauls (Bruce Willis) värld vänds upp och ned efter en attack mot hans familj under ett inbrott. Han blir frustrerad över polisens brist på framgång och börjar själv jaga förövarna på stadens gator. Snart börjar medierna rapportera om en anonym gärningsman som brutalt mördar stans kriminella.

Fredag!

Örnen assisterade, vilat på förmiddagen. Sen har vi städat lyan. Jag har även dammtorkat medans Örnen dammsög. Damtorkade i hyllor och dammtorkade mina vapen med mera.

Mina flygplan och helikoptrar ska jag göra rena från damm vid ett annat tillfälle då de är rätt så dammiga men måste göras väldigt nätt och försiktigt med en pensel. Helikoptrarna speciellt är väldigt ömtåliga.

Det har åskat och regnat till och från, nätet låg nere en stund men sedan kunde jag Favoriserat på FurAffinity!

Det känns bra att sitta med FurAffinity även om jag gör det rätt så länge vid många tillfällen, finner det avkopplande och rogivande, typ som en form av meditation.

Spelat en del Fighter Pilot och kommit så långt att jag fått F-22 Raptor upplåst!

Slog ut diverse luftvärn och andra mål, sköt ner flera MiG-Plan och bombade ut högkvarteret för fiendens flygvapen. Sen åkte Örnen och jag ner till det gamla fornområdet och gick i skogen där. Finns på Fotobloggen!

Flög med F-22 Raptor en stund sen vi kom hem och sköt ner fler MiG-ar och gav flygunderstöd till Amerikanska trupper genom att jag slog ut fiendens stridsvagnar och andra fordon med laserstyrda robotar samt bombade 3 vapenfabriker och en missilbas med GPS-styrda J-DAM bomber.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Sen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade BlackWolf så jag var med honom en stund.

Var en del Furreis inne.

Träffade en ny Drake också.

Samt FoxFair och någon annan.

Dansade med en vit Varg.

Örnen och jag kollade sedan på Beck - i Guds namn!


När en paparazzifotograf blir brutalt mördad upptäcker Beck och hans kollegor att offrets lägenhet är genomsökt och hans fotoutrustning borta. Frågorna hopar sig. Hade fotografen tagit kränkande bilder? Handlar det om hämnd? En intensiv jakt på mördaren börjar, men fallet visar sig vara mer komplicerat än Beck först anat. En aggressiv religiös grupp har beslutat sig för att sätta hårt mot hårt mot synderna i landet med fokus på homosexuella. I denna soppa finns två torpeder och en politiker.

Lördag!

Vixey assisterade. Vi gick en promenad på förmiddagen och sen har jag vilat en stund. Sedan skrivit på min Krigsbok 4 och chattat med andra Furries.

Spelat mer Fighter Pilot och skrivit på min Krigsbok 4.

Favoriserat på FurAffinity!

Blev matjessill med kokt potatis, gräddfil och gräslök till middag.

Det har regnat rejält och åskat under eftermiddagen och jag har varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade Rico bland annat.

Samt den stora Räven och

en vit Rävtjej.

Var med Ekorren en stund också.

Träffade fler Furries.

På kvällen flög jag Fighter Pilot och slog ut diverse mål i Irak.

Sedan kollade Vixey och jag på en film som heter Brudens bäste man!


Tom och Hannah är vänner sedan tio år tillbaka. När Hannah förlovat sig ber hon Tom att bli hennes brudtärna. Han går med på det motvilligt och hoppas kunna förstöra bröllopet.

Söndag!

Vargen assisterade. Vilat på förmiddagen och på eftermiddagen fortsatt flyga uppdrag med F-22 Raptor i Fighter Pilot. Slökollat lite på TV. Vargen håller på att kolla igenom Tunna Blå Linjen som jag sett tidigare, men kan se på den igen när Vargen kollar. Den var ju faktiskt riktigt bra och speglar Polisens arbete i ett samhälle som Malmö som är en multinationell stad där det blir en hel del kulturkrockar.

Gjorde pyttipanna till middag med rödbetor och stekt ägg. Det var gott.

Vargen och jag har gått en promenad sedan, ner vid Majsfältet bland annat, det finns på Fotobloggen!

Flugit mer F-22 Raptor i Fighter Pilot, skyddade ett specialteam som flögs in med helikopter för att gripa en diktator och det lyckades, skyddade helikoptern på väg tillbaks samtidigt som jag bekämpade MiG-plan och slog ut luftvärnsbatterier.

Det kom rejält med åska och regn under sen eftermiddagen och kvällen, Internet gick ner så jag har skrivit en del på min Krigsbok 4.

Senare på kvällen såg vi på filmen Eldfödd!


Filmens handling grundar sig i den amerikanska regeringens hemliga experiment på människans psykiska kunskaper. Dessa experiment planeras och utförs av den hemliga organisationen The Shop. En man och en kvinna medverkar i ett projekt som visar sig gå ut på att se om man kan utveckla psykiska krafter med hjälp av en injektion. De blir senare ett par och får en dotter med kraften att framkalla eld.

Alltså Pyrokenesi!

Fundering kring nyhet!

Man läser det här!

Lagen är fel, det är klart att ungdomar och barn ska få ha vapen för att freda sig mot pedofiler och onda lärare! Polis och rättssystem får sluta hantera pedofilerna och onda lärare/barnmisshandlare med silkesvantar och hindra ungdomar och barn från att skydda sig!

<3 *Kram!*<3