Yipp! Smirre här.

FLUFFOGRAM!Tisdag!

Vixey assisterade, det var väldigt varmt och kvavt så jag trodde det skulle bli åska framåt kvällen men det drog tydligen inte här över Finja. När det ska bli åska så känner jag av det flera timmar före och har riktig migrän samt ont i kroppen och svettas kopiöst.

Var och hämtade valsedlar på kommunhuset och handlade lite, vilade sen en del under eftermiddagen och på kvällen var jag på Second Life för då var klimatet inte lika tryckande.

Var en del Furries inne.

Träffade en annan Räv bland annat.

Samt Rico och några till.

Samt ännu en Räv med flera Furries!

På kvällen tittade vi på GW Person på TV, det handlade om en man som kallades Greven och en riktig fylltratt var han.

Få personer har figurerat i så många medialt uppmärksammade brottsutredningar som Maximilian von Kartaschev, alias Greven. 1996 får polisen ett fax om att Greven ska ha mördat sin sambo Marita, snart finner polisen Maritas kropp i över hundra delar. En hemsk historia om hur Greven misshandlar flera kvinnor och begår andra brott under långt tid innan mordet på Marita. Nästan alltid är han påverkad av alkohol när han slår kvinnor och begår andra brott.

Onsdag!

Var hos Mor en del under onsdagen, Fjällräv assisterade. Sorterade in papper och satte in i pärmar. Skönt att inte hitta tråkiga saker denna gången. Är så jävla svinigt det som Handihand, Janne, Jocke och Conny gjorde med Smirrekoll och lås på gamla datorn och allt hemskt som de falskt och lögnaktigt skyllde andra Furries för samt att tvinga på mig så väl detta med att sätta människor över andra djur och kristna fascistiska normer, att förakta HBTQ-personer och spela ut mig mot andra på SveaFur osv. Inte konstigt att jag var helparanoid när jag bodde i Norra Sandby och trodde ont om allt och alla. Nå väl så är den tiden förbi och jag har brutit all kontakt med dem! Har det bra idag så och lugn och ro kring mig!

Pappren som vi gick igenom handlade om ekonomi mest, samt om sjukvård och onlineköp. Så det var helt neutrala saker.

På kvällen kollade Fjällräv och jag på den nya Turtlesfilmen!


En brottsvåg drabbar New York och ett gäng som kallas Fotklanen sprider skräck i staden. Sköldpaddorna måste tillsammans med journalisten April O'Neil och hennes kameraman Vernon Fenwick rädda staden och stoppa Shredders lömska planer. Filmen utspelar sig 2014, men innehåller även tillbakablickar till juli 1999 då April var liten flicka.

Senare på kvällen var det ett intressant program om rymdsonden som utforskade Saturnus!

Saturnus kraschade rymdsond!

Efter 13 år av cirkulering kring Saturnus mötte nu rymdsonden Cassini sitt slut. En miljard mil hemifrån, och med en nästan tom tank fick den störta ned på planeten den bevakat så länge. Men med upptäckter som underjordiska hav, gigantiska isvulkaner och en helt ny måne har arbetet med att utforska den gåtfulla planeten Saturnus verkligen burit frukt.

Det var mycket intressant och Cassini har tagit fantastiska bilder av både Saturnus, ringarna och Saturnus över 60 månar. Enceladus är en ismåne med hav under isskorpan, värme från månens kärna gör att isskorpan spricker och vatten sprutar 200 kilometer ut i rymden och Cassini kunde då mäta att i vattnet finns organsika mollekylr, vilket tyder på mikrobilogiskt liv. En kvinna i programmet sa att vatten som består av 2 väteatomer och en syreatom är väldigt vanligt i universum och har liv uppstått på två ställen i bara vårt solsystem så har det med största sannolikhet uppstått på många ställen i universum och är ganska vanligt.

På en annan av Saturnus månar så är sanddynorna statiskt laddade och skickar blixtar upp mot skyn och på Saturnus nordpol så har vindarna format en blå hexagon med kraftiga åskväder.

Torsdag!

Blåräv assisterade samt att jag var och röstade också! Jag röstade på Liberalerna. Tycker deras politik är bra på flera områden. Annars så brukar jag ju som sagt ta ställning i sakfrågor. Liberalerna värdesätter individens fria val och eftersom jag inte har haft så mycket frihet tidigare i livet så värdesätter jag frihet väldigt högt.

Vilade sen en stund, gjorde Flintasteken till middag. Med klyftpotatis i ugnen och rönnbärsgelé till och drack vin till det. Som sagt ibland får man lyxa till maten.

Skrivit på Krigsbok 4, samt satt upp trädgårdsbordet till Mor med Blårävs hjälp.

På kvällen varit på Second Life!

Träffade en svart stilig Sergal, samt Rico och någon Hare med flera Furries!

Träffade ytterligare en Sergal och ja, jag gillar Sergaler så vi hade kul båda två. Sergaler är inte så tunga och har mjuka tassar. Lol. Hon tyckte det var snällt och gulligt av mig att hon fick tassa på mig.  <3 

Fredag!

Vixey har assisterat. Både hon och jag har känt oss krassliga idag så vi har vilat mest idag. får städa och tvätta en annan dag.

Varit uppe lite i kväll och chattat med andra Furries och suttit och pratat med Mor en stund ikväll.

Har också bokat 2 stolar på bion för jag har tänkt gå och se den nya Pokémonfilmen med Blåräv i morgon.

POKÉMONPLUCHIES!

*Kram!*