Roliga Katter!

PIP-RÄV!

FLUFFOGRAM!

Lördag!

Vixey assisterade. Var väldigt varmt.

Gått promenad och Mor med i permobilen. Hämtat paket till mor samt handlat lite. Mor och jag har beställt lite MatSmart som ska komma sedan.

Vixey har plockat blommor samt hjälpt mig att plantera om några av mina blommor.

Suttit länge hos Mor på kvällen på uteplatsen och pratat, svalare på kvällen.

Var på The Ark med andra Furries sent på kvällen!

Det var en del Furries där!

Träffade bland annat en Sergal så jag hängde med honom och en Skunktjej!

Söndag!

Blåräv assisterade. Varit väldigt varmt på söndagen också. Har vilat på förmiddagen.

Var ut till Narismiral en stund och var med Sergalen Salaster!

Gått promenad och mor var med i permobilen, gick förbi gruppboendet och till stora trädet och tog sedan in på grusvägen mitt emot stora trädet.

Lekte krig!

Tog ner ett antal fiender med Barett M82 samt vanlig strid då jag använde FN-Scar och granater. Tog ner en spejare på långt håll ute på Lillö i Finjasjön, detta gjorde jag med Barett M82. Fientlig stridsbåt dök upp på Finjasjön, tog ner styrman och kaptenen med barett M82, via MilCom kallade in en JAS-39 Gripen som flögs av räven Kaag, han slog ut stridsbåten med en robot 15. Fientlig trupp med en Katusha höll till vid gamla ödehuset bakom kogården, använde Barett M82 och tog ner deras båda befäl. Räven Kaag återvänder med JAS-39 Gripen och anfaller med raketer och fäller en napalmbomb, alla mänskliga fiender utplånade!

Hjälpte Mor med några saker och vi gjorde Pyttipanna till Kvällsmat. Mor, Blåräv och jag var ute på promenad sen på kvällen igen och satt sen på uteplatsen och pratade.

Vixey tog natten, såg att jag fått ett mycket kränkande och otrevligt mejl från Sanna, jag vill över huvudtaget inte ha med varken Sanna, Jocke, Conny eller Janne att göra efter vad de gjort och förstörde mig mentalt med sitt furryhat, sätta paranoida griller i huvudet på mig om andra furries, lås på gamla datorn och allt skitsnack och lögner om både mig och andra furries. Så sluta mejla mig med furryhat, att sätta människor över andra djur och rena lögner om mina vänner osv. Jag vet vilka man kan kontakta för att få hjälp med både beskydd och att få tag i vapen och skarp ammunition men så långt ska det inte behöva gå igen så att jag tar hjälp av dem! Det var väldigt nära att jag hade skjutit människor på grund av rädsla och paranoia när jag jobbade på Rävninge på grund av att Lasse höll på med hot mot hästarna och hundarna, samt att det var mycket prat från Jocke om SpChan, djurplågare, sätta människor över andra djur, att furries är den mest hatade gruppen i samhället osv. som gjorde mig helparanoid! Jocke fick ju till sist sparken som han höll på! Framförallt för det han hade gjort med min gamla dator och med mitt SveaFur-konto osv. samt att han bröt tystnadsplikt och var spion åt Handihand! Sanna hade ju sagt att de skulle luska reda på vilka jag umgås med på Internet och Jocke krävde att han skulle sitta med när jag skypar i MurrPurr eller är på Second Life! Jocke krävde ju också att få lösenord och inloggningsuppgifter till bloggen, chatt, SveaFur och andra sidor för annars fick jag inte vara på Internet alls, han gick in och redigerade i mina poster och blockerade en del furries från att ha kontakt med mig för att Jocke tyckte att de hade fel åsikter eller var olämpliga kompisar på annat sätt, samt att Jocke spärrade flera olika sidor som Jocke tyckte hade olämpligt innehåll! Exempelvis en hel del sidor som handlade om furry, new age, shintoism, asatro, militära saker, djurrätt, aliens, politik och annat som Jocke tyckte var olämpligt för mig att ta del av! Att jag skulle ha FaceBook var fullständigt uteslutet enligt både Jocke och ledningen på Handihand!

Inte konstigt att man blev paranoid, extremt vapenfixerad och såg människor (ickefurries) som onda djurplågare som man måste försvara sig emot med hjälp av vapen!

Vixey och jag satt uppe länge på natten och pratade för jag var väldigt ledsen och arg över vad Sanna hade skrivit till mig!

Kunde inte sova, var en stund på Second Life med andra furries!

Det kändes bättre sen och jag kunde sova någon timme.

Måndag!

Sovit på förmiddagen, Jösse assisterar sitt sista pass idag. Han ska söka vidare till sin optikerutbildning sen.

Under eftermiddagen har jag hjälp Mor med några saker och vi har gjort köpelsitan med mera!

Har gjort en sammanställning på saker som jag vill beställa från Ikea och räv-äggkoppen samt några filmer från Ginza och skickat den listan till Mor, så hjälper hon mig att beställa sen när jag har råd.

Såg Gåsmamman på kvällen! Mycket spännande och bra serie!

Emil pressar Sonja på grund av ett oväntat fynd i marinan. Anders släpps fri med fotboja. Nina får oväntad hjälp, och Lukas fattar ett avgörande beslut.

Tisdag!

Blåräv assisterade, Robin har gått med vid sidan för introduktion. Varit och handlat på både City Gross, Kvantum och Maxi. Köpt snus, bröd, pålägg, grönsaker, yoggi, mjölk med mera samt en bättre HDMI-kabel till Mors TV samt Led-glödlampor till mig. Behövs bland annat till spisfläkten, då den ena blinkar.

Varit över 30 grader varmt. Så kallad brittsommar. Hjälpt Mor med att byta HDMI-kabeln men TV,n och kanal Digitakl boxen funkar inte ihop längre, suttit länge i telefon med Clara på Kanal Digital och tillsammans har vi testat allt som går att testa. Clara skickade mig vidare till Samsung support och de på Samsung support menar på att felet är med Kanal Digitals box och även att TV,n är för åldrad så de har ingen suport på den och rekommenderar att köpa en ny TV med modernare teknik. Vilket Mor anser vara uteslutet.

Varit ute på promenad på kvällen och Mor med i permobilen. Sen har Mor, Blåräv och jag suttit på uteplatsen när det var svalare och pratat länge.

Kollat på GW,s mord på TV 4 Fakta hos mig.

Leif GW inleder säsongen med en av Sveriges mest ovanliga brottstyper, kannibalmord. Ett av de mest kända fallen begicks i Malmö 1979 där polisen upptäcker att en boktjuv har långt värre saker än bara stulna böcker i sin lägenhet.

Inflikar med en ankedot från 90-talet!

När jag gick på Naturbruksgymnasiet i Önnestad så höll Lasse som vanligt på att dumma sig, han diskuterade med en lärare som även var jägare att om denne läraren sköt en räv så skulle Lasse få räven och tillreda den och lura mig till att äta rävkött. Lasse menade att kan jag äta fläskkött och nötkött så kan jag också äta rävkött. Nej! Det skulle vara kannibalism för mig, däremot skulle jag kunna tänka mig att äta människokött, ha människohudar på golvet som mattor och tassa runt i skor av människohud, just på grund av Lasses dumma resonemang och djurhat! En del andra elever tyckte att Lasse var rolig och ball som pratade illa om rävar och andra djur, några av eleverna mobbade mig och bar sig illa åt mot mig på grund av Lasses hatiska prat i skolan. Min lärare Rune förbjöd mig att kalla mig för Smirre och andra elever fick inte kalla mig det, Rune tvingade också mig att sitta i klassrummet inför andra elever och skriva 100 gånger i ett kollegieblock ”Jag är en människa och ingen räv.” Vilket jag upplevde som oerhört kränkande.

Även innan jag kom till Norrängsskolan och deras naturbrukslinje, så var jag på Röingegården mellan jag var 16 och 18 år. Där var en del personer som bråkade med mig för att jag då identifierade mig som varg och att jag lekte osv. samt försökte tvinga på mig detta med att sätta människor över andra djur samt att dessa personer hade även åsikter om att vissa djur inte ska få finnas, jag blev utsatt för sexuella trakasserier och misshandel på Röingegården också för att vissa där tyckte det här med vargar, Star Wars, datorspel osv. var barnsligt att hålla på med! Jag var bara 16 år när jag kom till Röingegården och de andra där var 30 år och upp till gamla gubbar, personer med drogproblem och psykiska problem som gjort grova brott, som suttit inne och som via Röingegården skulle slussas ut i samhället! Våld, slagsmål och hot var vardag på Röingegården och jag kom också i kontakt med narkotika och fick lära mig kriminella saker på Röingegården! (Olika sätt som man kan döda någon på, tillverka rörbomber och andra explosiva saker, göra dumdumkulor som går genom skottsäkra västar och att man ska hata poliser och andra myndigheter.) Det är stort fel av Hässleholms kommun att placera en 16 årig furrie med Aspergers Syndrom som dessutom är rätt lättpåverkad, som inte har så stor social erfarenhet eftersom jag under tonåren i Vingåker mer eller mindre levt ute i skogen som ett vilt djur, som en varg. Att placera mig på Röingegråden med psykiskt sjuka och vuxna före detta kriminella som ska slussas ut i samhället är ju klart ett mycket stort fel och skadade mig psykiskt mycket! Jag kom ju även i kontakt med en Satanistgrupp när jag var på Röingegården och de höll på med riktigt sjuka saker och jag blev hotad till livet och förföljd när jag ville dra mig ur!

Detta som hände sen jag flyttade hem till Skåne, både på Röingegården, Norrängsskolan och på deras linje på Lantan i Önnestad har ju klart påverkat mig. Att älska de vilda djuren och skogen är ju något som jag har med mig från Vingåkerstiden, då jag var varg mellan jag var 11 och 16 år och då de trauman som hände under 90-talet när jag flyttade hem till Skåne igen har ju klart påverkat mig men också tagit mig starkare ur det och format mig att jag starkt stödjer djurrättsaktivister och är för GunRights och tycker det är okej att använda vapen och göra krigshandlingar mot människor för att försvara de vilda djuren eller förvara oss Furries och vårt sätt att leva och vara! Extremt att tycka så kanske ja, i alla fall så har mycket av misantropin och vapenfixeringen sitt ursprung i det som hände när jag var på Röingegården, Norrängsskolan och Naturbruksgymnasiet att jag är så stark i de åsikter som jag har om djurrättsaktivism, vapen och att försvara dem och det som jag älskar och tillhör + en del andra saker som också har hänt efter gymnasietiden som också ytterligare stärkt fram för allt mitt starka ställningstagande för just GunRights, militanta djurrättsaktioner och misantropi! Men även fredligare ställningstaganden har stärkts som att jag starkare är engagerad i furrykulturen och har ett fint kamratskap med många furries samt att jag bytt religion till Shintoism med mera!

Sett Gåsmamman!

Sonja släpps på fri fot och återförenas med sönerna. En ovälkommen gäst dyker upp på minnesstunden. Knarkbaronen Pinto Rosales ställer ett ultimatum. Sonja går på offensiven i kriget mot Östling.

Onsdag!

Zebra assisterade, han är tillbaks från sin semester som han har haft i Sörmland! Det har åskat och spöregnat på förmiddagen.

Vi fick rätt på Mors TV-saker, det var rätt enkelt. Antennkabeln satt inte rätt i utan lite på sned och därför var signalen från parabolen för svag. Men nu funkar det och perfekt bild med den nya HDMI-kabeln. Samt att Zebra har hjälpt mig att installera min nya TV-box inklusive med WiFi och playtjänsterna, men får ha tid på mig att lära mig hur det fungerar.

Gått stavgång på eftermiddagen och Mor var med i permobilen.

Mor och jag åt köttbullar med potatis samt lingon och rivna morötter till middag, hjälpt mor att sortera upp papper med mera samt testat min LED-belysning som jag ska ha till DVD-hyllan som blir först till våren som jag bygger den. Men det kommer bli superfint och bättre plats och ordning på mina filmer!

Sorterat lite saker här i mitt hobbyrum samt jobbat med min Krigsdagbok 4 om djurisk krigföring under Augusti!

Hjälpt Mor med några saker i köket och blivit färdig med min Black Panter GunShip!

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries på kvällen!

Träffade en stor Varg!

Samt ytterligare en Varg som jag hängde med! Tycker mycket om Vargar!

Rico och ett par Rävinnor samt några andra var också på SL!

CatNip med flera!

Samt en blå Räv med vingar.

Sett Gåsmamman!

Ska planen att få Simon Svart fri lyckas? Sonja återförenas med Nina och löser skulden till Pinto Rosales, men priset blir högt. Östling slår tillbaka med kraft.

Torsdag!

Varit väldigt varmt och kvavt. Blåräv assisterade. Har handlat till Mor samt hämtat MatSmart och medicin till Mor. Lekte stridspilot i bilen.

Här är mina MatSmart varor!

Lättsaltade chipps, 5 Kexchoklad, Blåbärssaft, blåbär koncentrat, tass-tvål och 3 st Alore Vera duschtvål!

Gått promenad med Mor, Blåräv och Britt. Gick upp till gruppboendet och sen runt på området här på Finjabo. Mor i permobilen.

Tvättat med mera också.

Blåräv och jag har kollat på filmen: 12 Strong!


Under de svåra dagarna efter 9/11 utses en amerikansk specialstyrka - ”Gröna baskrarna” - ledd av kapten Mitch Nelson, till att vara den första amerikanska truppen som skickas till Afghanistan på ett extremt farligt uppdrag. På plats måste de övertyga den norra alliansens krigsherre, general Dostum, att gå ihop med dem för att bekämpa den gemensamma motståndaren: talibanerna och deras al Qaida-allierade.

Sett Gåsmamman! Gjorde det hos mor då min nya TV-Box inte gick att starta upp.

Barry och Sonja hamnar i en ohelig allians mot Östling, samtidigt som Anders hälsoläge försämras. Lukas hämnas och Sonja ger sig ut på en resa.

Fredag!

Zebra assisterar. Har vilat en stund på förmiddagen och har städat!

NYHETER!

Djur!

Unik leopardunge född på Nordens Ark!

Nytt rovdjur kommer med säkerhet till Sverige!

Finland har fått sin första vilda schakal!

Ris!
Fiske!
Internet!
Vikingar!
Politik!

SD-ledaren vässar retoriken i kampen om högerväljarna!

Explosionen i Linköping!
Hot mot skola i Linköping!
Nazism!
Islam!