Yipp! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Måndag!

Zebra assisterade. Det var väldigt varmt och kvavt så jag låg på rummet med AC.n på. Hade dock glömt ställa uppsamlingskoppen under den så mattan blev våt. Zebra och jag hjälptes sen åt att ta ut mattan och jag letade reda på uppsamlingskoppen, hittade den i den röda plastlådan med grejer från Mor så jag satte den under AC,n.

Det åskade en stund på eftermiddagen och föll lite regn. Gjorde lever med kokt potatis och lingon till middag. Sedan gick Zebra och jag en runda när luften var lite svalare för att sedan på kvällen sitta och kolla på Max Anger på TV med hjälp av Via Play appen.

1: The Secret!

Max och Pashie måste hålla deras relation hemlig på bolaget Vektor, eftersom Max handhar säkerhetsklassad information och Pashie är utländsk konsult. När problem uppstår för Vektor så förändras allt.

2: The Hunt!

Max åker till Sankt Petersburg för att hitta Pashie och anlitar taxichauffören Mira för att hjälpa honom hitta henne. Nu befinner sig både Max och Mira i en intensiv jakt på den väl gömda sanningen.

3: The Trojan!

Den enda ledtråden Max har efter Pashie är hennes telefon. I Stockholm är David satt under press av Ray efter att blivit konfronterad med att sålt säkerhetsklassad information till Ryssland.

4: The Discovery!

Insatserna höjs i Max sökande efter Pashie och det blir allt tydligare att han står mot en mäktig fiende. Charlie pressas hårt av Carl angående eftersökningen av den tidigare spionen Viktor Gusin.

5: The Spy!

Den våldsamma jakten har blivit dödlig och Max är mer jagad än någonsin – han har fått information om vad allt verkar handla om, men om han inte hinner agera snart så kommer Pashie definitivt att dö.

6: The Castling!

Mira är kidnappad och Max pressas att byta den information som ska rädda Pashies liv. Samtidigt gör David allt han kan för att komma ur Rays grepp och sopa igen spåren efter den skada han åsamkat bolaget.

Var senare på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade Draken Kaii och några andra Furries.

Samt en Varg

med flera Furries.

Var bra musik och dansade med några fina Vargar.

Tisdag!

Blåräv assisterade, kollat lite Furysaker på YouTube och sen har jag handlat på City Gross. Vilat en stund på dagen och sedan städat golvet på mitt rum nu när den stora mattan är ute och samlat ihop tvätt.

Under eftermiddagen sorterat filmer och satt i så bra ordning jag kan, grupperat dem i olika grupper. Djur/Furry, Krigsfilmer, Science Fiction, Action, Polis/Deckare/Thriller, Skräk/Kommedi/Blandat och filmer som jag själv filmat och intressanta dokumentärer som jag bränt in på DVD. Några filmer var dubbletter så dem har jag lagt undan.

Gått en promenad och gjorde stek med potatissallad till middag. Chattat och uppdaterat Grafikkortet också.

Favoriserat på FurAffinity!

På kvällen kollade Blåräv och jag på filmen Dun Kirk!


Tyskland har gått över den franska gränsen vilket gör att de allierade trupperna är fast på Dunkirks stränder. Brittiska och franska soldater blir långsamt evakuerade från stranden med varje möjligt fordon som finns tillgängligt.

Blåräv och jag hjälptes åt att lägga på mattan på golvet inne i mitt sovrum.

Onsdag!

Zebra assisterade. Varit kvavt idag så jag har vilat en del.

Under eftermiddagen kollat på avsnitt 7 och 8 av Max Anger!

7: The Father!

Max har i ett kodat meddelande fått veta vad han ska leta efter, men tiden är knapp och liv stå på spel. Samtidigt dras snaran åt allt mer för David som nu är satt under extrem press från både SÄPO och Ray.

8: The Truth!

Sanningens ögonblick är nära och Max öde ligger nu i hans motståndares händer. Vad är egentligen sanningen bakom allt som skett och finns det något som kan stoppa de planer som finns?

Kokade hönan till middag och åt med ris.

På kvällen gick Zebra och jag en promenad ner vid fältet och såg att små majsplantor börjar sticka upp, så det är majs som gäller i år också.

Senare på kvällen har Zebra och jag kollat på ett avsnitt av Mord i Paradiset!

Ett nyhetsankare hittas död i sin pool och Neville är övertygad om att en populär tv-profil ligger bakom dådet. Men det visar sig snart att han befunnit sig i direktsändning vid tiden för mordet. Teamet får besök av en gammal kollega.

Bytt sängkläder och bäddat om sängen. La mig rätt tidigt för jag var trött och kände mig febrig. Under natten blev jag helt kass i magen.

Torsdag! – Magsjuk!

Helt kass i magen, sova eller sitta på toa större delen av dagen. Zebra städade det mesta inför Midsommarafton. Chattat lite och våttorkade golven på kvällen. Suttit en del på toa under natten.

Fredag! – Midsommarafton!

Zebra assisterade på förmiddagen. Fick 2 tabletter av Zebra och sen 2 till, blev bättre i magen efter några timmar.

Vixey assisterade på eftermiddagen och hon tog in några blommor!

Krigskallan blommar för fullt också.

Den blommade inte så ofta hos Mor, men Vixey har gett den en annan kruka och ny jord.

På kvällen var jag bättre i magen och har chattat med andra Furries och kollat Arma 3 videos på YouTube.

Blåräv kom och på kvällen, Blåräv, Vixey och jag fin midsommarmiddag med matjessill, sommarpotatis, gräddfil och gräslök. Sen fikade vi och Vixey hade munkar med som vi åt till kaffet.

Gått igenom lite material från Djurens Rätt som jag fått via mejl och Gustav fick mat.

Vixey och jag såg sedan filmen Temple!


Tre intet ont anande amerikanska turister besöker ett mystiskt bergstempel i Japan – trots lokalbefolkningens uppmaningar om att hålla sig borta. Är bland annat en Kitsuneräv i sten som blir levande och går till attack när de tre Amerikanerna inte visar respekt.

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilat på förmiddagen. Under eftermiddagen gjort gryta på människokött, kantareller, Porter, svart vinbärssaft och enbär. Kokar potatis till.

Var rätt varmt på eftermiddagen så jag vilade en stund med AC,n på.

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Kollade in ett nytt ställe.

Var några Furries på det nya stället.

Samt gick till de ställen jag brukar, träffade en Sergal bland annat.

Samt en Räv.

Hängde med GreyPaw en stund.

Samt en av de andra Vargarna.

Blåräv och jag kollade sedan på filmen Sniper 2!


Sergeant Beckett och en dödsdömd fånge skickas till Balkan med det livsfarliga uppdraget att döda en avhoppad general som begår etnisk rensning.

Sen kollade vi på filmen Xtreme!


I denna actionspäckade thriller tar en pensionerad lönnmördare hjälp av sin syster och en strulig tonåring för att hämnas på sin styvbror efter ett brutalt svek.

Söndag!

Vargen assisterade. Vilat en del under dagen och var uppe på eftermiddagen, uppdaterat program på datorn med mera.

Blev ”Sergalmat” till lunch, fisk och fin Hamletost samt kaffe till det. =^.^=

Vargen har kollat fotboll och jag har Favoriserat på FurAffinity!

Senare på kvällen kollade jag på SWAT!

Teamets undersökning av hur en poliskonvoj attackerats leder till att Street återfår kontakten med en fosterbror. Hondo får upprörande nyheter om sin pappas hälsotillstånd.

Och sedan på I Huvudet på en gärningsman!

1995 blir en 8-årig flicka våldtagen när hon är på väg hem från skolan. Fallet förblir sedan olöst i 25 år. Men när fallet närmar sig preskription når polisen plötsligt ett genombrott i utredningen.

Är fruktansvärt att barn och ungdomar blir utsatt för sådant här, hade jag haft barn så hade jag lärt dem att skjuta och sett till att de har tillgång till vapen så att de kan försvara sig mot så väl pedofiler som mot sadistiska lärare!

Nyheter!

Djur!

Han följer det skånska vargparets spår: Vi förväntar oss valpar!

Skånska vargparet både oroar och fascinerar boende på Linderödsåsen!

Se hur storstaden förändrar djuren!

Stenmården har etablerat sig i Skåne – ökar risken för ytterligare spridning!

Försiktig uppgång för Östersjöns enda val!

Rymden!

Här är rapporten som ska ge svar på amerikanska Ufo-gåtan!

USA:s ufo-rapport visar få resultat!

Hennes vittnesmål mitt i USA:s ”surrealistiska” Ufo-feber!

Ufo-skeptikern: Hajpen kan bidra till corona-konspirationer!

- Jag tror på och är övertygad om liv på andra planeter runt andra stjärnor, jag är också övertygad om att civilisationer mycket väl kan vara Djurcivilisationer och mycket avancerade och utvecklade, exempelvis antropomorfa Pälsdjur och Reptiler samt att det också finns livsformer som vi inte känner till.

Men detta hemlighetsmakeri för typ alla som vet hur liv uppstår, vet att de flesta stjärnor har planetsystem och vet att finns vatten i flytande form på en planet så uppstår liv förr eller senare. Har civilisationen funnits några hundra eller tusen år längre än vår så har de också kommit längre inom teknologi inklusive rymdfart.

Men liksom, korten på bordet nu. USA, FBI, CIA, personal på Aeria 51, Vita Huset och NASA osv.

Är det verkligen så dramatiskt och ordningsstörande med interstellära rymdskepp och besökare från andra civilisationer?

Jag ser det dock som en naturlig och självklar sak. Något som kan vara till nytta och gagn även för vår civilisation att andra civilisationer ger oss kunskap om avancerad teknologi och interstellär rymdfart om vi visar oss mogna och ansvarsfulla att ha så pass avancerad teknologi.

Internet!

Google får miljötillstånd för etablering i Horndal!

Ledin rasar mot Liberalerna efter viral video!

Infrastruktur!

Trots byggboom – bostadsbrist i hälften av länets kommuner!

Nu kan skåningarna ta nattåget till Berlin!

HBTQ!

Här intar prideparaden Tel Avivs gator!

Prideparad nedslagen i Istanbul!

SVT:s reporter om Ungerns hbtq-lagar: Finns en rädsla bland unga!

Efter regnbågskritiken – Uefa byter logga!

Ungern förbjuder främjande av homosexualitet!

Hbtq-aktivisten: Frustration och hjälplöshet jag inte kan beskriva!

Militärt!

Moskva: Varningsskott mot brittiskt krigsfartyg!

Ryssland markerar herravälde!

Ordkriget mellan Ryssland och Storbritannien trappas upp!

Unga demonstranter får militär träning – på okänd plats i djungeln!

Här skjuts juntans helikopter ned – väpnade grupper tar upp kampen i Myanmar!

FN fördömer våldet i Myanmar – igen!

Experten om den brutna vapenvilan i Gaza!

Mat!

Vandalism!