EN GLAD RÄV SOM LIGGER OCH VIFTAR PÅ SVANSEN!

EN FENEKRÄV SOM LIGGER OCH PIPER!

Furry Tea Party!


A Day With Mosfet!


How To Draw Furries!


Happy Wolf!


FLUFFOGRAM!Tisdag!

Zebra assisterade och jag var på Second Life på förmiddagen, var en hel del aktivitet då det är natt i USA när det är förmiddag i Sverige. Klockan är ju olika på olika platser i världen.

Träffade bland annat en blå Drake i rustning.

Samt fler Furries.

Syxdjuret blan annat så jag var med honom.

Samt en till Drake och en Hyena.

En gul Räv med flera.

Samt en Velociraptor och n feral Varg.

Träffade också en ny Sergal och en svart Räv.

Samt en blå stor Drake med flera.

Zebra och jag åkte in till Hässleholm och handlade och under eftermiddagen så hjälpte jag Mor att sortera olika matrecept och bakrecept och få in i respektive pärmar.

Åt mattjesill med nypotatis och gräddfil samt gräslök till middag, läst en del nyheter och handlat frukt och grönt på lanthandeln här i Finja.

Kollade sen på TV!

År 1 miljon - Dokumentärprogram om AI!

I premiäravsnittet ser vi hur artificiell intelligens snabbt blir starkare och smartare än vi är. Snart har AI medvetande och vilja. Vad händer då? Vi undersöker hur lätt AI kan krossa oss. Men vi har en plan för att överleva: Våra kroppar får växa samman med datorerna och det gör framtiden helt underbar. Det här är serien om vår framtid - när vi går ihop med AI, får evigt liv och bosätter oss över hela galaxen.

Mars!

Del 3 av 6!

År 2033 har Daedalusteamet svårt att hitta permanent skydd. I modern tid ska Europeiska rymdorganisationen och Roskosmos skjuta upp en rymdfärja.

Våttorkat lyan och plockat undan skräp!

Var sen på Second Life igen!

Shamanu dansade på scenen och jag träffade en ny Drake som var lila och randig.

Samt flera Rävar med flera.

Och en Varg med punkfrisyr!

Sen på kvällen var det Gåsmamman på TV!

Nina är försvunnen. Har hon rymt eller är hon kidnappad? Sonja har berättat för Lukas om vad Stein har gjort och Lukas söker upp honom. Broman misstänker att Sonja vet vem Majoren är.

Onsdag!

Fjällräv assisterade och vi kollade på Stargate på TV, de räddade Jorden från en hotfull meteorit!

Duschat och klätt upp mig fint med skjorta och slips för Tindras sommarfest!

Vi körde till en camping utanför Klippan där vi hade festen!

Hundarna fick leka av sig på den stora gräsmattan.

Det bjöds på god smörgåstårta och god kall saft, det var väldigt varmt denna dagen.

Där fanns minigolfbana och vid en av

buskarna fanns denna fina vita stenräv!

Det hade pratats om att vi skulle spela boccia men det blev tydligen boule och det var väldigt varmt, så Fjällräv och jag åkte hem igen för det var för varmt att spela överhuvudtaget.

På kvällen var det bra på TV!

År 1 miljon – evigt liv!

Vägen mot evigt liv ligger öppen. Men är du beredd att låta nano-robotar operera dig inifrån? Känns det okej att ladda upp din hjärna till en dator? I så fall är du välkommen till det digitala himmelriket.

Mars!

En sandstorm hindrar Ed Granns planer på expansion. Och McMurdo-stationen på Antarktis hjälper till med information angående en framtida mänsklig etablering på Mars. Men hur säkerställer man att föda finns, när närmaste källa till liv är så oerhört långt bort?

Var sen på Second Life igen, känns bra och tryggt att vara där!

Träffade en röd Hare med flera.

Samt ett par Rävar, en rödbrun och en vit.

Den orange Sergalen var där också så jag hängde mer med henne.

Samt träffade en ny Drake och

Punkvargen samt en till Varg och en Kanin.

Samt fler Rävar.

Zebra assisterade under kvällen och natten och det var Gåsmamman på TV, de går tydligen på tisdagar och onsdagar precis som År 1 miljon och Mars.

Gåsmamman!

Polisen har börjat bevaka Sonja 24 timmar om dygnet, de vet att hon undanhåller saker. Sonja och Magdalena lyckas lura polisen. Kattis ställer både Sonja och Stein mot väggen. Linus börjar minnas.

Torsdag!

Fjällräv assisterade och jag var hos Mor en del och fortsatte att hjälpa Mor med olika sorteringsprojekt med papper och pärmar.

Yellowstone – Varghonan!

Mor och jag tittade på ett mycket bra naturprogram på National Wild om en Varghona i Yellowstone som gjorde karriär till att bilda en egen flock och bli flockledare!

En storslagen berättelse där vi följer en varghona som mot alla odds uppnår en otrolig maktposition för en hona - som ledare för sin flock.

Bytte sängkläder med Fjällrävs hjälp och tvättade dem, samt tvättade 3 maskiner totalt med först sängkläderna och sen vanliga kläder som man har på sig. Så eftermiddagen och en del av kvällen gick åt till att tvätta.

Gjorde spagetti med köttfärsås till kvällsmat, var längesedan jag hade det och det tycker jag om. gör enligt Mors recept som hon fått av moster Ester i Stockholm.

Sett ett intressant program på SVT-Play om Vietnamkriget!

Var sen Gåsmamman igen på TV, men den är riktigt bra!

Begravning. Linus har börjat minnas och vill berätta för Sonja. Kattis får onda aningar om vem som är skyldig till bomben och berättar det för Sonja. Kattis och Hanna berättar ännu mer för Sonja och Sonja förstår att Niklas har ljugit för henne.

Fredag!

Jösse assisterade, var ju ett bra tag sedan jösse var hos mig.

Vi var till Kvantum och hämtade två paket. Mediciner från Apotea och MatSmart.

Här är mina MatSmart-varor då!

En stor burk jordnötter, en del choklad samt makrill. Städsprey till kök och badrum samt tre paket gröna ärter och 6 burkar Hulkmajs och 3 paket koncentrat till blåbärsdryck.

Det åskade också här över Finja!

Jag har uppdaterat mitt blad om SERGALER på min Furrysida!

Städade och fixade med hjälp av Jösse. Fixade med naveln också. kör hellre med Fuzzydinsalva och Nanovoven än remsa och plåster i tre dagar. Det kändes inte alls fräscht att ha remsa i naveln och täcka med plåster i tre dagar. Fuzzydinsalvan är också mot svamp och att tvätta naveln morgon och kväll, samt ha i Fuzzydinsalva och en Nanovoven som håller isär vecket i naveln är mycket mer hygieniskt och förhoppningsvis kommer Naveln att läka snabbare.

Gjorde Flintastek till kvällsmat!

Jokk blåbär till denna gången och inte vin. Det är gott det också.

Jösse och jag kollade på gamla foton från 90-talet från bland annat Skånes Djurpark, Vingåker, Stockholm med mera. Det åskade över Finja och Jösse och jag har sen kollat på filmen om resan jag gjorde till Japan 2012 med en av mina nära vänner samt Zebra och Monica!

Lördag!

Idag assisterar Ronny!

Hjälpt Mor med en del saker, bland annat att göra matsedel för kommande veckan då vi ska göra en del mat tillsammans och äta tillsammans.

Åskat på eftermiddagen igen i Finja.

NYHETER!

Djur!

Ska bygga ett av Sveriges största övergångsställen – för älgar och andra djur!

Sötchock i form av kängurubebis och cirkusakrobatik!

Rymden!
Internet!

Umeå universitet först i landet – startar masterprogram i artificiell intelligens!

Känd nazist åtalas för hets på nätet!

Kultur!
Pride!
Barn!
Militärt!

Saab får ny stororder!

Beställningen till Saab från Försvarsmakten, med ett värde på 142 miljoner kronor, innebär fortsatt tekniskt stöd för Gripen.

Saab har tagit emot en beställning värd 142 miljoner kronor från Försvarsmakten och Försvarets materielverk för fortsatt tekniskt stöd till vapen och yttre last till JAS 39 Gripen, det meddelar Saab i ett pressmeddelande.

Beställningen är inom ramen för ett tidigare avtal som undertecknades i mars 2015 och det tekniska stödet omfattar bland annat support, tekniskt underhåll och konfigurationsstyrning.

– Denna beställning säkerställer en fortsatt effektiv verksamhet av tekniskt stöd till Gripen och tillgodoser att kundens krav på tillgänglighet möts på bästa sätt, säger Ellen Molin, chef för Saabs affärsområde Support and Services.

Arbetet kommer genomföras i Linköping, Järfälla och Arboga.

KÄLLA!

Sverige kommer inte att skriva under FN-förbud mot kärnvapen!

Sverige stänger inte dörren helt!

Befäl i Norrbotten sköt vådaskott – hemvärnsman får ersättning för skada!

Historia!
Fiske!

Rödingen leker på fler platser i Vättern!

Branden i Norra Sandby!

Grannhuset till Mors och mitt hus som vi hade i Norra Sandby som brann! :-(

Tur att de som bodde där han ut och fick ut sina hundar! En brand är en katastrof! Även om man har försäkring på många saker och kan bygga upp ett hus igen så är det mycket personliga saker som foton, minnen, filmer osv som går förlorat i en brand och aldrig kan ersättas för några pengar.

Villabrand utanför Hässleholm!

Skola!
Pedofili!
Alkohol!
Tiggeriet!