Yipp! - Smirre är online.

NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY!

My first fullsuit video!


Why I joined the Furry fandom!


FLUFFOGRAM!

JÄMFÖR OLIKA STRIDSFLYGPLAN!

I en tredimensionell värld!


Man skulle kunna säga att hon är akrobat, men hon sitter i ett flygplan när hon utövar sin sport. Kristin Nyberg från Hammarö ägnar all sin lediga tid åt konstflyg.


TEKNIK!

I fredags så städade jag lyan tillsammans med Zebra. Har dock börjat få ont igen.

På kvällen var jag på  Second Life och umgicks med andra Furries! Träffade b.la. Y-Fox och några till.

Träffade en stor Räv.

Hängde med några Furries i baren.

Dock så hände det en sak i First Life som skrämde mig, en kille och en tjej kom och bankade på dörren helt utan förvarning när jag var på Second Life och det var efter att det blivit mörkt. Zebra kom dock och pratade med dem och de letade tydligen efter någon. Men det är inte okej att göra så och skrämma andra. Jag är tydligen lättskrämd också men det är ju inte konstigt att jag är med hur vissa tidigare assistenter (Conny, Jocke och Danne ) och arbetsledare och lärare osv har hållit på med furryhat, falska anklagelser och lögner, spela ut mig mot andra furries på SvF och måla upp en stor påhittad hotbild mot oss osv samt  tvinga på mig det här rasistiska hatskitet med att sätta människor över djuren osv.

Inte konstigt att något av det jag önskar mig mest av allt att äga är en pistol, en automatkarbin och ett hagelgevär - men det vet jag att jag aldrig kommer få ha några för att jag har diagnos och kommer inte få ha någon bil eller körkort heller.

Iaf Tindra och de assistenter jag har idag respekterar att jag är en furrie och har behov av att vara med andra furries.

Nå väl! Tillbaks till Second Life igen där jag känner mig trygg och är med andra Furries.

DJ-Fox kom sen med sin mega DJ anläggning och sen var det rock n roll för hela slanten.

Ett par Rävar dansade runt stången.

Träffade en Katt som håller på Trump.

Samt en Räv till.

Igår Lördag så assisterade Blåräv, vi var hos Mor en del och kollade mer på Hedebyborna.

Var sen en stund på Second Life igen!

Var både Rävar, Vargar och en Skunk där.

Samt en ny stor vit Drake.

Träffade en Rävinna och en Häst.

Samt ytterliggare en Räv.

Var bra musik så jag dansade med ett par Rävinnor.

Var en bra film sen på TV på kvällen.

PREDATORS!


När Royce (Adrien Brody) vaknar från medvetslöshet finner han sig mitt i fallskärmshoppning som tar honom till en främmande djungel. Snabbt dyker det upp andra personer i samma situation. Det tar inte lång tid förrän de listar ut att de är inte hemma. Gruppen har hamnat på en planet som tillhör brutala utomjordingar. Utomjordingar som kommer att jaga dem som underhållning.

Idag söndag assisterar Helena och jag har jag hjälpt Mor en del med att röja och organisera om!

Är rätt trött och har ont igen.

Har spelat lite Delta Force ikväll.

NYHETER!

Dramat i Vita Huset!

Vita Huset-topp anklagas för att sprida manipulerad video!

Flera tunga medieinstitutioner fördömer att CNN-reportern portas från Vita huset!

Militärt! - USA,s kärnvapen!
Terrorism!
Dante!
Gaming!
Historia!
Mat!
Pedofili!
Förargelseväckande beteende!
Alkoholism!
Nazism!
Kopparstöld!