Juniper och Hunden!

Juniper Birthday!

For Mother Russia I Guess Midwest Furfest 2019!


SERIE!

NYTT I MIN SCRAP PÅ FA!

My new gaming keyboard!

My 45 birtday cake!

My christmasgifts from Xmas 19!

Norska vargar är inte hybrider eller utsatta från djurparker!

För ett par månader sedan rapporterade media om att Telemark Bonde- og Småbrukarlag i Norge sänt DNA-prover till Tyskland för att analysera ursprunget från fällda vargar och att resultaten tydde på att vargarna I Norge kunde vara utplanterade från djurparker eller vara hybrider. Rovdata lät därför göra om prover från samma vargar och deras resultat konstaterar att de inte härstammar från djurparker eller hybrider utan från den första vargtik som ynglade i Skandinavien 1983 och en immigrant.

DNA-inventering av varg fortlöper!

Viltskadecenter ansvarar för att sammanställa inventeringsresultat för varg. I år görs en extra DNA-inventering genom att samla in spillning. Spillningsinsamlingen är inte en totalräkning av antalet vargindivider i Sverige utan underlaget ska användas för att ta fram modeller för fångst-återfångstberäkningar av populationens storlek.

Hittills har 337 vargar identifierats med DNA. Individer som delas med Norge kommer att fördelas mellan länderna vid slutrapportering våren 2020. Siffran kommer då att ändras.

Svenska fotografen om mötet med Tigerkungen!

Måndag!

Vaknade vid 5 tiden, var på Second Life en stund med andra Furries.

Träffade en svart Drake bland annat.

Samt en stor grön Sergal och Vargen GreyPaw med flera.

Samt en vit Räv.

och ännu en Sergal.

Zebra assisterade under dagen. Mor och jag fixade med telefonsamtal, samt jag telefonerade med Örnen på Tindra. Mor och jag gick igenom en del papper.

Vi hittade även samtliga betyg från när jag gick på Dammsdal i Vingåker mellan jag var 11 och 16 år, på Dammsdal hade jag lärarna Lillemor Holm första året och sedan Yvonne Nilsson samt också ett slutbetyg från rektor Henry Lundström. Jag hittad även betyg från specialklassen i Kristianstad där jag gick när jag var 8 och 9 år och hade Eva Wretblad som lärarinna. Det var ju dock några timmar i veckan bara jag gick i skolan då.

Hittade också betyget både Lantbruk där jag gick, mellan jag var 19 och 21 år och även från Furuboda där jag gick mellan jag var 32 och 34 år - Deras IT-linje. Alla betygen samlade i en plastficka.

Hittade också en del om religiösa grubblerier och annat som jag hade skrivit 1999 när jag var med i pingstkyrkan och mer än lovligt förvirrad och psykotisk. Skönt att jag inte har med pingstkyrkan att göra idag. Utan har bra och avslappnad trygghet och mår bra i Furryvärlden och är med likasinnade samt att jag bekänner mig som Shintoist.

Hittade så kallade kedjebrev som Lölle skickat ut på mejl till alla möjliga, bland annat till Motormännens mejllista, enduroklubbar och fotbollsklubbar där Lölle lögnaktigt hängde ut mig med tidelagsanklagelser och annat dumt. Detta var också polisanmält av både mig och klubbarna men polisen la ner som vanligt. Samt hittade fler papper om där ridskoleföreståndare hade hört av sig att Lölle skrev en massa dumheter och lögnaktiga påståenden om att jag skulle ha gjort perversa och hemska saker mot Hästar för att jag är emot Hubertusjakter och har Rävklubben – Fox Power, samt en massa annat skitsnack om mig och även om min Mor på ridforum. Lögnaktiga påståenden om att jag har sex med Rävhonorna och Varghonorna på Skånes Djurpark, att jag säljer knark och vapen till ungdomar, att jag är Djävulsdyrkare, att jag skändar gravar och bränner ner kyrkor och att jag är pedofil och intresserad av att ha cybersex med småtjejer samt annat hemskt som Lölle falskt och sanningslöst skyllde mig för samt skyllde min mor för att vara prostituerad och hålla på med ekonomisk brottslighet. Klart att detta som Lölle skrev om mig och om min Mor till alla möjliga är grovt förtal och rena lögner, men polisen gjorde ändå inget åt det. Samt Lölle hade ju även skrivit namninsamlingslistor med hatgrejer mot mig, uppmaning till mord på furries och veganer bland annat. Samt en massa hemska saker om hur mycket Lölle hatar autister och andra med funktionshinder. Där även Lölle själv talar om att han är Nazist och Vit Makt Kristen och att därför hatar han Furries och veganer samt vill mörda och skända både Rävar, Vargar och Lodjur. Likaså vet jag att han vid flera tillfällen ringt upp Vargvärnare på SRF och Naturvårdsverket då Lölle utryckt sig väldigt grovt och hatiskt till dem om vad Lölle anser man ska göra med Vargar.

Iaf så känns det skönt att få riva och slänga dessa vidriga hemskheter som Lölle ägnade sig åt och Lölle är ju död sedan 2013. Lölle gör sig nu mera bra som matta på Rävarnas raveklubb - så att alla Rävar kan trampa och dansa på honom! Rätt åt honom så som han hatade Rävar och andra Djur!

FOXES OF THE RAVE! – Furry Pride! O´Murr! =^___^=

Tisdag!

Blåräv assisterade. Var och handlade till mor och mig med mera.

Blåräv och jag plockade undan och gjorde rent fågelgrejerna och tog ut trädgårdsmöblerna, men det blåste kallt i vinden så vi han inte montera klart dem.

La mig rätt tidigt.

Onsdag!

Zebra assisterade. Varit hos Mor större delen av dagen. Gjorde bruna bönor och fläsk till middag.

Gått igenom en del papper. Hittade mer skit som Jocke hade skrivit om negativa synpunkter han hade på MurrPurr kanalen och på Frenzee, Farejobaldo, Drew, Timmy och Y-fox med flera som Jocke ansåg försökte påverka mig på ett dåligt sätt. Jocke satte ju in lås på gamla datorn så att flera andra Furries inte kunde kontakta mig, samt att sidor som hade erotisk furrykonst, sidor som handlade om UFO,n, New Age, shamaner, militära saker, vapen osv. var spärrade. Det var i princip Rävskogen, SveaFur, FA, Norra Skåne och Expressen som jag hade tillgång till. Att jag skulle ha FB såg Jocke som uteslutet. Jocke krävde att så sitta med när jag var i MurrPurr och han la sig i hela tiden vilket de andra furrisarna blev stressade av, samma sak när jag var på Second Life så skulle ha lägga sig i och ha synpunkter på en det ena och en det andra.

Det var ingen rolig läsning som Jocke hade skrivit om flera av mina Furryvänner och man blir bara ledsen och förbannad av det som Jocke hade skrivit.

Självklart revs och slängdes dessa papper!

Däremot om Jocke och jag var i Hässleholm så om vi träffade på Jonas Norgran så tyckte Jocke att honom kunde jag umgås med och diskutera med. En mobbare och rasist som gärna säger rakt ut vad han tycker om olika sorters människor, hyllar Ku Kluks Klan öppet och använder rasistiska utryck som N-ordet och vad han vill göra med personer som han benämner med N-ordet kombinerat med svordomar och andra nedsättande uttryck. Bland annat så tycker Jonas Norgran att det är på skoj att beställa Vit Makt musik, Nazistflaggor, bröstpump, kondomer, porrtidningar, tidelagsporrfilmer, jaktfilmer och jakttidningar i mitt namn för tusentals kronor. Att jag inte vill ha med varken Jonas Norgran eller Mattias Bjäreke att göra verkar inte Jocke förstå!

När jag och Jocke var hos tandläkaren så kom Ulrik in där i väntrummet och satte sig bredvid mig. Att jag då flyttar mig för jag tycker det är obehagligt att ha Ulrik nära mig tycker Jocke är fel att jag gjorde. Ulrik är en väldigt pervers, äcklig och vulgär kille som jag jobbat ihop med i tre år på SIVO, han pratar öppet om sina sexuella intressen för småbarn, han brukar onanera offentligt och även inför barn och Ulrik tycker om att tafsa på mig så väl som på andra och säga perversa och snuskiga saker till vem som helst. Mattias är inte bättre som skriker ”visa pattarna” åt unga tjejer och kallar dem för ”horor” och frågar om de vill knulla. Mattias har även satt eld på en katt, vilket han fotograferat och visat upp för mig och vänner till mig. Dessutom är Mattias en stor rasist som öppet hyllar Anders Breivik och skriker ”Heil Hitler” osv. Samt tjafsar med både mig och vänner till mig om stomipåsar, tidelag, incest och annat dumt.

Dessa människor är inga jag vill ha med att göra.

Jag vill överhuvudtaget inte ha med någon från varken SIVO, Röingegården eller Norrängsskolan att göra. De är mycket onda och hemska människor som hatar de vilda Djuren, som plågar och dödar katter och andra Djur samt att de hatar oss Furries osv.

Jocke var ingen bra assistent och sen detta tjafset som Jocke höll på med om hur fel det är att vara furry och att furries är den mest hatade gruppen i samhället samt att Jocke försökte tvinga på mig detta med att sätta människor över andra djur och påstod att folk blir rasande på mig om jag inte gör skillnad på människor och djur, att man kan bli nedslagen eller knivhuggen om man går runt med furrytröjor eller svans på sig.

Inte konstigt att jag var helparanoid och gjorde sådana saker som jag gjorde när jag bodde i Norra Sandby. Koppla in ström i dörrhandtaget, gå till attack med en kofot mot killen som skulle läsa av elmätaren trådlöst med en apparat - för jag trodde han skulle hacka vår wifi och göra dåliga saker online så det såg ut som det kom från mig, att jag kontaktade kriminella grupper och bad om hjälp med att få tag i vapen och ammunition, gick ofta med kniv på mig i affärer och var både rädd, paranoid och hatisk. Hade jag haft ett vapen och någon hade uppträtt på ett sätt som jag upplevde som hotfullt eller okända personer hade varit ute vid Rävninge där jag hade mitt jobb – så hade jag inte tvekat att skjuta verkanseld mot dessa människor, så uppskrämd och paranoid som jag var.

Nå väl så är inte Jocke min assistent längre och inte Conny heller och jag har ingen kontakt med Janne eller Hand i hand. Bäst så.

Har bra folk runt mig idag, assistenter som förstår och accepterar furry och att furry är en stor del av mitt liv och jag har fått många bra kompisar bland furries.

Hittade även papper som varghataren Svea Nordkvist i Vinslöv hade skrivit en massa antaganden om att jag är utvecklingsstörd för att jag tror att vargar är snälla och tycker bättre om vargar än människor osv. Det var skrivet på 90-talet så det är länge sedan. Det Jocke hade skrivit var skrivit 2010 så det var ju långt senare. Iaf så revs och slängdes dessa lögnaktiga skitpapper.

Hittade andra papper också, mest gamla onlinebeställningar, Farmville historik och gamla fakturor osv. Som också skulle rivas och slängas.

På kvällen kollade Mor och jag på TV. Vi såg filmen Förortsungar!


Detta är berättelsen om Amina, en flicka från Sierra Leone som söker asyl i Sverige tillsammans med sin morfar Said som tyvärr dör. Den andra centrala figuren i berättelsen är den tatuerade hårdrockaren Johan Sahlén, spelad av Gustaf Skarsgård. Filmen handlar om hur Aminas och Johans vägar möts - ett möte som kommer att förändra bådas liv för alltid.

Amina träffar och blir kompis med den helt vilda Mirre, som bor i samma hus som Amina och Johan, och medan Amina väntar på att få sitt uppehållstillstånd kämpar hon och Mirre tillsammans för att hon ska få stanna i Sverige och hos Johan. Samtidigt råkar Amina, Mirre och Mirres killkompisar Micke, Hassan och Antonio snubbla över två skumma och hotfulla snubbar, Berra och Ali, som har någonting skumt i kikaren.

Och sen Misa Mi!


När 10-åriga Misas mamma dog stannade världen och när hennes pappa och hans nya tjej vill tillbringa sommaren i Skåne vägrar hon följa med. Pappa går motvilligt med på att hon ska få bo hos mormor i Norrland. I den djupa norrländska skogen träffar Misa en varghona och hennes ungar och detta är början på en djup vänskap och ett äventyr hon sent får glömma.

Torsdag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen. Sen hjälpt Mor med några saker och Örnen kom på besök. Vi diskuterade vikarier och budget med mera samt andra motionsformer än just stavgång. Exempelvis att ta sig ut i naturen och fotografera saker som jag kan visa på Rävskogen. Samt att det skulle ge mig mer utan stavar och i lugnt tempo promenera i naturen, jag ser saker som jag tycker är fint, hittar en fin kotte eller en fin sten som jag sparar. Leker krig och får använda min fantasi och kreativitet. Innan brukade jag ju gå med ”Hårig Schäfer” men Grävling har gått i pension och Handelsträdgården är nedsläckt. Tindras ledning tyckte inte jag skulle gå med Hårig Schäfer när det kom fram att Hårig Schäfer var opålitligt då hon bitit en liten flicka och bitit två andra Hundar. Att det ansvaret ska jag inte behöva ta om det händer något. Brukade ju gå nere i skogen med Hårig Schäfer innan och där var jag mest ensam med just Schäfern och min assistent. Men ibland kunde det komma någon som red på Häst osv. men då brukade jag vända. Om Hårig Schäfer skulle göra ett utfall mot Hästen så den stegrar sig och ryttaren får Hästen över sig, det vill jag bara inte tänka på.

Men promenad utan Schäfer och med kamera i skogen skulle ge mig mycket mer än att bara gå på Finjabo-området och en bit längst vägen med stavar. 

Gjorde levergryta med potatis och lingon till kvällsmat.

Mor och jag har kollat på TV under kvällen, var från Afrika om Lejon, Hyenor, Bufflar, Elefanter och Ormar bland annat.

Fredag!

Zebra assisterade. Har varit till stora sjukhuset i Kristianstad och fotograferat ögonbottnarna, samt handlat lite till mor och mig.

Favoriserat på FurAffinity och läst igenom Telegram samt städat Lyan.

Mor och jag gjorde tonfiskomelett till kvällsmat.

Var på Second Life på kvällen.

Träffade en ny Varg bland annat.

Samt någon hybrid Varg/Drake.

Träffade också en fin Sergal.

Samt Draken Kaii och ett par Hundar.

Och en ny Räv också.

Samt en Get och några andra Furries.

Lördag!

Blåräv assisterade. Har handlat lite och hjälpt mor med några saker. Uppdatering av Steam!

Samt uppdatering av Virusskydd och omstart av Datorn.

Internet låg nere under kvällen. Spelade gamla Delta Force från skiva.

Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat. Kollat på Text-TV. Telia har stora störningar på Internet över hela landet.

Skrivit på mina fabelprojekt om Djurkrigare nu när Internet låg nere. Hade en del att skriva ifatt.

RELATERAD ARTIKLAR!

Telia-kunder drabbades av stora störningar!

Stora tekniska problem hos Telia över hela landet!

Myror invaderade Telias mobilmast!

Söndag!

Vargen assisterade. Har hjälpt mor med några saker på hennes dator och sorterat papper med mera.

Mor och jag gjorde ärtsoppa till middag.

Har tvättat upp kläder och sängkläder. Favoriserat på FurAffinity samt uppdaterat och rättstavat på mina Furrysidor.

SECOND LIFE!

NORDIC FUZZ CON 2020!

Sorterat och fixat med bilder med mera i min dator samt checkat av virusskydd och brandvägg, Internet är igång igen efter strulet igår och allt funkar perfekt nu. Yay! =^__^=

Har tvättat i kväll, ska hänga det i morgon. Både kläder och sängbolster.

Vargen tittar på Robinsson så jag la upp lite nya projekt på bloggen under kvällen.

NYHETER!

Natur!

Regnskog under Antarktis förvånar forskare!