Tom Holland Is NO LONGER In The MCU?!


CatFun!

LÄNK TILL VARAN!

LÄNK TILL VARAN!

HÅRDROCK!

HAMMERFALL - Dominion!


Recension i Dagens Nyheter!

The Most Terrifying and Powerful Protective Uniforms in the World!


MILITÄRHISTORIA I DJURAMOSSA!

Se hur kanonen Sonja grävs fram efter 28 år!

Skånska kustvärnet skulle avskräcka Hitler!

TEKNIKPRYLAR!

55 INCH ALIEN OLED DISPLAY!

SNAPDRAGON 835!

GAMING KEYBOARD AND MOUSE!

TEKNET GAMING HEADSET!

The Byword In Kitchen!

FLUFFOGRAM!


SÖNDAG!

Jösse assisterade, vilade på förmiddagen. Hjälpte Mor på eftermiddagen att gå igenom en hel del torrvaror och papper med mera. Skrev ner torrvaror på papper.

Mor och jag gjorde fisk till kvällsmat.

Chattade, laddade ner mejl på stickan. Fixade med FurAffinity.

MÅNDAG!

Zebra assisterar, väntar på mejl om att min nya TV-Boxer ska komma. Gåsmamman går varje kväll nu, utom fredagar och helger. Jag får gå över till Mor för att titta tills jag får min nya TV-Box.

Zebra och jag har gått stavgång samt Mor var med och körde sin permobil.  

Mor och jag har gått igenom mer torrvaror och planerar för framtida bakning, samt gjort köpelistan inför i morgon med mera. Handlar oftast på tisdagarna.

Har störtregnat under eftermiddagen så jag har plockat och sorterat med bilder och dokument i datorn samt läst igenom Telegram. Kollat efter ett mejl som ska komma idag eller i morgon, om min nya TV-box och vart jag ska hämta ut den.

På kvällen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade en ny svart och vit Räv med Kustjägaruniform!

Samt den vita Sergalen så jag bekantade mig med honom!

Var med den röda Draken en stund också!

Träffade också en ny Varg!

Samt Vargen Flushi som jag inte träffat på länge!

Ja, Flushi har två hål i nosen också! Fantastiskt! Lol!

- En nos ser ju ut så, som Hassel sa en gång på NFC när jag diskuterade nosar med Vlad!

Zebra lyckades få igång TV-Boxen så jag tittade på Gåsmamman hemma.

Gåsmamman!

Niklas släpps fri, men pressas hårt av Barry. Anders försöker ta reda på vem som attackerat hans dotter. Sonja börjar jobba hos John igen, men en dag stannar hon till på Marinan.

Min TV-Box är sedan 2014 så den är gammal och sliten, så det är ju bra att en ny är beställd som även är redo för fiber.

Kollade sen på Vittne till det övernaturliga!

När Tonya Kimble och hennes familj flyttar in i sitt nya hem börjar konstiga saker ske med en gång. Målfärg kastas omkring i ett rum, familjen hör fotsteg och röster och blir utelåsta. Då Tonya ser en uppenbarelse börjar hon gräva i husets förflutna.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Nye assistenten kom men är fortfarande sjuk så han åkte hem igen. Blåräv och jag har handlat med mera.

Det har åskat och regnat större delen av dagen, vilat på eftermiddagen en stund och sen spelat Delta Force Extreme 2!

Sett Amerikas väg till Månen på TV!

Firandet av Apollo 8:s framgångar hamnar snabbt i skuggan av de oroligheter som skakar landet. Även NASA hamnar i blåsväder då Dr. Werhner von Brauns nazistiska förflutna väcker misstro hos allmänheten. Den yngre delen av befolkningen anser att medan USA lagt så stor vikt vid rymdprogrammet har resten av världen sprungit ifrån dem. Inom NASA ökar spänningarna. Bland astronauterna är konkurrensen stor om vem som ska få äran att bli utvald till den planerade månlandningsresan.

Gåsmamman!

Ninas och Sonjas relation blir allt sämre. Sonja får veta vem som ligger bakom mordförsöken på henne. Niklas gör knarkaffärer och hamnar i fara.

Vittne till det övernaturliga!

En fastighetsutvecklare får höra om konstiga fenomen som äger rum i en stor byggnad han renoverat och gjort om till bostäder. De boende berättar att saker försvinner spårlöst och att de sett mystiska skepnader springa uppför trapporna.

Onsdag!

Jösse assisterade. Vi har handlat lite saker till Mor samt hämtat MatSmart. Jag hade beställt en kryddkvarn så den var med i paketen.

Mor och jag gjorde kyckling i ugnen till kvällsmat.

Varit ut till Narismiral och umgåtts med Sergalerna!

Det var en röd panda där också!

Samt Salaster!

Hjälpt Mor att ta hand om hennes MatSmart-varor samt fixa i förrådsrummet med mera.

Sett Uppdrag Granskning!

En handbollstränare skriver sex-meddelanden och skickar bilder på sitt könsorgan till en 14-årig tjej på nätet. Han döms för det, men Uppdrag granskning kan avslöja att han kunnat fortsätta jobba med ungdomshandboll. Hur garanterar man att den som tar hand om andras barn är lämplig?

Pedofiler är verkligen något avskyvärt och just pedofiler, rovdjurshatare, furryhatare och djurplågare osv. är element som gör att jag starkt stödjer GunRights och dödsstraff!

Minns den stackars lilla pojken på bussen på väg till Malmö när jag och Lasse skulle på en motorcykelmässa i Malmö. Hur en man som är 30 + tafsar på pojken på ett sexuellt sätt och samt kysser pojken på ett sexuellt sätt flera gånger, liksom här ringer flera pedofilvarningsklockor och jag tycker det är självklart att jag och Lasse som var med skulle gå till polisen och tala om vad vi sett. Enligt Lasse så överreagerar jag och förstår inte kärlek för att jag intresserar mig för rävar, furry, lyssnar på hårdrock och spelar krigsspel – så förstår jag inte kärlek utan bara våld och föraktar människor!

Detta som hände på sätet framför mig och Lasse är INTE kärlek, utan det var en man som är 30 + och som är stenkåt på en pojke som är ca två år! En pojke som blir utsatt för sexuella övergrepp och far illa! Att Lasse som var med som assistent tycker detta är kärlek och att vi inte ska gå till polisen och berätta vad vi sett är skrämmande och helt fel!

Gåsmamman!

Samtidigt som Hanna har svåra värkar, är Niklas spårlöst borta. Sonja glömmer bort Linus födelsedag. Barry försöker återigen att lägga vantarna på La Scala.

TORSDAG!

Blåräv assisterade förmiddagen och Vixey på eftermioddagen.

Tvättat och hjälpt mor att sortera en del saker, bland annat så hittade vi BlueRayskivan Planet Earth 2 och en hel kasse med gamla EP grammofonskivor med Westernmusik. Mor blev mycket glad att hitta dessa.

Har varit ute och gått med Mor i permobilen, Terese och Vixy var med, gick en bra runda på 25 minuter. Fint väder med sol och vind.

Hämtat min nya TV-Box men väntar till Zebra assisterar så hjälper han mig att installera den, den är väldigt liten men smart och highteck!

LÄS OM NYA BOXEN!

Var sen på Second Life!

Träffade ännu en Sergal!

Samt en Rävinna!

Såg sen Gåsmamman på TV!

Mörka moln hopar sig. Hanna mår psykiskt väldigt dåligt efter förlossningen. Sonja söker febrilt spår efter Niklas.

FREDAG!

Blåräv assisterade under dagen, gått en promenad och Mor var med i permobilen. Såg att Björnbären snart börjar mogna och det är gott om rönnbär på träden.

Duschat och fått taktil. Mor och jag lagade mat samt vi har sorterat saker.

Ikväll assisterar Vixey.

Både Vixey, Blåräv och Ronny var med mig och vi har varit inne på stadsfesten i Hässleholm och sett Marcoolio uppträda, det var riktigt bra.

Minns att jag köpt en CD som heter I skuggan av mig själv som han spelat in, är ett par roliga låtar som heter Smurfpunk och Vilse i skogen på den CD,n.

Gabi kom också och jag fick en fin älg av henne som hon vunnit på tivolit! Den har jag satt på den gula hyllan i mitt hobbyrum!

Marcoolio sjöng först om fotboll och det var väl inte så kul men sen drog han igång riviga rockslåtar och det var fullt ös! Yay!

Några ungdomar hade några lysande saker som de sköt upp i luften, det var som små helikoptrar med färgat ljus, mycket vackert.

Kom hem sent på kvällen men hade kul och såg mycket fint!

Först hade jag en klump i magen och ångest för att gå på Hässleholmsfesten för att jag är rädd att träffa på personer från tidigare arbetsplats eller lärare från min gymnasieskola eller träffa på Conny eller Jocke. Att de ska börja bråka och tjafsa med mig om att jag är furrie och umgås med furries, samt börja tjafsa om chansidor, fejkade mejlkonton, tvinga på mig om att sätta människor över andra djur, att jag tror på fel religion, skylla mig för tidelag och pedofili samt bete sig allmänt otrevligt och dumt.

Blåräv klargjorde att jag får absolut inte ha kniv på mig eller så ute på stan och det vet jag, men jag tycker det jag tycker om rätten att bära vapen just på grund av hur ett antal personer som bor i Hässleholm har betet sig mot både mig, min familj och mot mina vänner!

SUPPORT NRA!

Ett automatvapen talar ett tydligt språk! – Därför jag skyddar mina vänner och försvarar Furry Fandom! Animal Right! Furry Pride! World Wide! – All makt åt Fenrir, vår ledare! Shalom! Lovprisa Inari! Airstrike! - Låt napalmen regna över människorna! Frihet åt alla djur! <3

NYHETER!

Djur!

Polisen utreder grovt jaktbrott utanför Dorotea!

Fallen av harpest väntas öka i Västmanland närmaste månaden!

Polishunden Diezel – en uppmärksammad pensionär!

Ponnyn Hope från Åmotfors försvunnen – söks av drönare!

Ponnyn Hope hittad välbehållen!

Djurrättsaktivister tog sig in på slakteri!

Hakkors målade på grisar på Falu Naturskola!

Vildsvinsungen har blivit kompis med korna!

Rymden: Måntema!
Internet!
Rave!

Målet: Stort rave på Dragon gate!

Gaming!
Pride!
Teknik!
Titanic!
Vikingar!
Infrastruktur!
Järnväg!

Resenärer tar tågstrulet med ro!

Timmertåg spårade ur – 100 meter räls tog skada!

Elförsörjning!

Sydvästlänken försenas på nytt!

Olämplig Präst!
Högerextremism!

Fler terrordåd av högerextrema att vänta efter Christchurch!

Skola!
Kantareller!
Äpplen!