Yipp! Smirre här.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Måndag!

Vixey assisterade på förmiddagen och Blåräv på eftermiddagen för Vixey fick åka till tandläkaren.

Windows uppdateringar och omstart av datorn.  

På eftermiddagen kollade jag på filmen 6 Underground!


Efter att ha iscensatt sin egen död rekryterar en teknikmiljardär en internationell grupp till ett farligt och blodigt uppdrag: att krossa en brutal diktator.

Gjorde fiskpinnar med potatis till middag och börjat göra köpelistan för att handla i morgon.

Har tagit fram äldre spel som funkar i Windows XP och ska köra in dem sedan när jag har ork och är fokuserad.

Vixey assisterade sen på kvällen och jag var på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade Malakai och några andra.

Draken Kaii och någon vit Rävtjej.

Samt Flushi och några fler Furries var där.

Hängde med en Varg ett tag.

Samt träffade en till Räv

och ett par Drakar.

Träffade en ny Varg som jag var med en stund.

DJ Foxxy körde bra och riviga låtar

så jag dansade med ett par andra Rävar som också gillar rave.

Tisdag!

Blåräv assisterade, lagom varmt och soligt med lite moln. Chattat med Demore, var ett tag sedan jag gjorde det och vi kollade FurAffinity tillsammans samt att jag Favoriserade på FurAffinity!

Har handlat på City Gross och Willys samt hämtat mediciner på Apoteket. Blåräv spelade på synten när vi kom hem och vi fikade.

Favoriserat på FurAffinity!

Blåräv och jag kollade på filmen Operation Finale!


År 1960 ger sig israeliska spioner ut på ett våghalsigt uppdrag för att gripa den ökände nazisten och krigsförbrytaren Adolf Eichman. Bygger på en sann historia.

Har börjat kolla på NetFlix-serien Shooter!

En före detta marinsoldat kallas in för att förhindra ett mordförsök på USA:s president, men blir i stället själv huvudmisstänkt och måste försöka rentvå sitt namn.

Säsong: 1

1: Islagspunkten!

Den före detta marinsoldaten Bob Lee Swagger lever ett stilla liv – tills han går med på att hjälpa sin tidigare befälhavare att förhindra ett mordförsök på presidenten.

2: Exil!

Bob Lee svär att skydda sin familj efter att han placerats i federalt häkte. Isaac planerar sitt nästa drag och Memphis försöker få kontakt med Bob Lees fru.

3: Musa Qala!

Efter ett spänt samtal med Isaac tar Bob Lee kontakt med Nadine och ber henne undersöka polisen som tog åt sig äran för att ha fångat in honom.

4: Överskyddande!

Genom tillbakablickar får vi veta mer om Bob Lees och Isaacs tjänstgöring i Afghanistan. Isaac tar hand om oavslutade affärer, och Nadine ber CIA om hjälp.

Onsdag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen och på eftermiddagen så satt vi och kollade vidare på Shooter!

5: Den andra kulan!

Bob Lee försöker spåra kulan som användes vid mordet och det leder honom till en milisgrupp. Nadine gör en omskakande upptäckt.

6: Dödszonen!

Bob Lee söker upp sin före detta instruktör som kan ha viktig information. Nadine försöker övertala Payne att berätta vad han vet.

Vixey och jag gick en promenad och sedan tog jag en dusch och Vixey har hjälpt mig att ta hand om kläder som hon tvättat åt mig, då min tvättmaskin ännu inte blivit installerad.

Kollade sedan vidare på Shooter!

7: Farligt nära!

Bob Lee ger sig ut på jakt efter Black King-geväret, och Nadine försöker komma i kontakt med en journalist som har tillgång till viktig information.

8: Röd på röd!

Medan Bob Lee smider sin slutgiltiga plan ber han Julie att föra Mary i säkerhet. Nadine står fortfarande på Bob Lees sida, men undrar om hon är för djupt involverad.

9: Ballistiskt övertag!

Bob Lee bildar en osannolik allians för att kunna återförenas med sin familj, och riskerar samtidigt att upptäckas av den person som helst av allt vill se honom död.

10: Kontakt!

Bob Lee besöker den ryska ambassaden, vilket gör Krukov rasande och leder fram till den sista, avgörande kampen för rättvisa.

På kvällen kollade vi vidare på säsong 2 av Shooter!

En strid är över, men en annan ska just ta vid för Bob Lee Swagger, som snart blir indragen i ännu en farlig komplott.

1: På jakt!

Bob Lee reser till Tyskland med Julie för att gå på en prisutdelningsceremoni till ära av en marinsoldat från hans gamla förband. Memphis får ett nytt jobberbjudande.

2:  Minns Alamo!

En återblick till Afghanistan ger ledtrådar om vem som ligger bakom terroristattacken. Memphis kommer till Tyskland. Isaac tvingas på flykt.

3: Texas för alltid!

Isaac dyker upp i Texas för att träffa Bob Lee, som är tveksam till att jobba med sin gamle vän. Nadine letar efter en journalist med viktig information.

4: Det Mörka Hörnet av Gatan!

Fler återblickar till Afghanistan fokuserar på en FN-läkares identitet. Nadine kommer närmare en ny källa, men väcker fler frågor än hon besvarar.

5: En man kallad Noon!

Bob Lee och Isaac besöker en rysk bekant samtidigt som de fortsätter att utreda Solotovs motiv. Memphis lyckas hitta en person som är mycket svår att få tag på.

6: Över Rio Grande!

Bob Lee, Isaac och Ali försöker komma åt Solotovs finanser. Nadine lägger i en extra växel för att hjälpa Denning, och Julie bearbetar sin ilska på skjutbanan.

Torsdag!

Pantern assisterade. Vilat på förmiddagen och på eftermiddegen har vi gått en promenad och jag tog några bilder. Har ju gått ett antal promenader sent utan kamera då det under vissa dagar varit över 30 grader varmt.

Finns här på Fotobloggen!

Kollade sedan på de två sista avsnitten av Shooter i säsong 2!

7: En plats som Bolivia!

Bob Lee och Isaac hamnar i en svår situation i Mexiko. Nadine gräver djupare i Atlas. Julie får ta emot ett hot.

8: Det hade varit en syn!

Bob Lee börjar iscensätta en sista uppgörelse med Solotov, medan Isaac och Nadine kommer allt närmare sanningen om Atlas.

Åt matjessill med sommarpotatis, gräddfil och gräslök till lunch.

Kollade sedan på Säsong: 3 av Shooter!

I den tredje säsongen av den nervkittlande serien tvingas Bob Lee Swagger återigen slåss för sitt liv när han avslöjar en sammansvärjning med personliga kopplingar.

1: Villovägar!

Bob Lee har tagits som gisslan och plågas av traumatiska minnesbilder från barndomen, medan Isaac och Julie försöker hitta honom. Nadine konfronterar en korrupt senator.

2: Rött kött!

Bob Lee är fast besluten om att få veta sanningen om sin pappas död och börjar utreda fallet. Harris blir indragen i Isaacs och Nadines problem.

3: Faderns synder!

Harris går Bob Lee på nerverna när de jagar nya ledtrådar ute på vägarna. Nadine och Isaac hittar en intressant person vars inställning till dem är oklar.

4: Plikten framför allt!

Bob Lee besöker familjen Poole efter att ha nåtts av ett nytt rykte. Under tiden får Julie upp ett nytt spår, medan Isaac och Nadine följer efter en av Atlas måltavlor.

5: Ett stridsrop!

Ett besök hos en gammal vän till hans pappa för Bob Lee tillbaka till Washington D.C. – där han sammanstrålar med Isaac, Nadine och Harris för att genomföra ett uppdrag.

6: Ett övertramp!

Bob Lee och Isaac besöker en man som tjänstgjorde i Vietnam med Earl. Nadine tar sig an ett riskfyllt uppdrag på egen hand. Julie konfronterar Bamas.

7: Den beslutande rösten!

Bob Lee och Isaac lokaliserar en viktig källa på en psykiatrisk klinik. Memphis letar efter bevis hemma hos Gregson, och Red Jr ger Sam ett erbjudande.

8: Röda Brickan!

Bob Lee och Julie upptäcker vad Red Jr ville ha från Sam. Red Sr hamnar i ett tufft läge, medan Carlita, Harris, Isaac och Nadine planerar sitt nästa drag.

Fredag!

Blåräv assisterade på förmiddagen, vilade en stund på förmiddagen och på eftermiddagen installerade jag Marine Sharpshooter (ett Sniperspel) på XP-datorn som bara fungerar i Windows XP. Spelade en bit och det är många år sedan som jag spelat det, märker att jag blivit en mycket vassare och mer taktisk Sniper. Hittade de Irakiska hemliga vapnen och markerade dem så drönaren kunde slå ut dem, sen jagar min pointer och jag den irakiska generalen som flyr med plutoniumet. Spännande, Saddam får inte lyckas göra sin atombomb.

På eftermiddagen kollade Vixey och jag vidare på säsong: 3 av Shooter!

10: Visa vägen!

Sökandet efter Carlita leder Bob Lee och Isaac till en avlägsen Atlas-utpost. Nadine och Harris sätter press på Brooks, medan Julie inser något oroväckande.

11: Familj under eld!

Julie försöker skydda Mary och Bob Lee är på jakt efter Brooks. Nadine och Isaac tar fram en plan som involverar en Atlas-rekryt.

12: Heliga beskyddare!

USA:s president söker hjälp från Nadine och Harris, Julie och Bob Lee har ett känslosamt samtal och Washington står inför ett nytt hot.

13: Rött ljus!

Medan Atlas och Red Bama försöker fullgöra sina desperata uppdrag gör Bob Lee ett försök att närma sig Julie, samtidigt som han återigen blir indragen i striden.

Har städat lyan och gått en promenad dock utan kamera då batteriet var svagt.

Vi fikade och kollade sedan på filmen 1922!


En bonde bekänner mordet på sin fru i ett brev, men hennes död är bara början på en makaber berättelse. Filmen är baserad på en novell av Stephen King.

Lördag!

Pantern assisterade, vilade på förmiddagen och på eftermiddagen spelade jag mer Marine Sharpshooter. Är på uppdrag 2 i Irak, urban miljö, lågt stående sol som ger skuggor och reflexer som man blir förvillad av, murar och stängsel på flera platser så man får ofta gå tillbaka samma väg för att hitta en väg till målet och jag kör ju klart fast för jag får slut på ammunitionen. Först till Snipergeväret, sedan till pistolen och har bara 4 granater och en kniv kvar. Mot Saddams specialstyrkor klarar man sig inte då. Har en Claymore också men inte kommit i något läge där jag behövt använda den. Claymore är ju en typ av mina som reagerar på rörelse, farlig grej, klantar man sig så spränger man sig själv.

Nytt på FurMil är:

Sergalernas Nya Stridsbåtar 2021!

Blev ”Sergalfood” till lunch!

Alltså fisk med ost, kaffe och juice till.

Favoriserat på FurAffinity!

Har sedan under eftermiddagen installerat Delta Force Black Hawk Down och tilläggsuppdragen i Team Sabre. Samt har installerat Delta Force Extreme!

Har kollat på filmen Fredsmäklaren!


Efter att terrorister utlöser en kärnvapenladdning i Ryssland, kommer en underrättelseagent och kärnvapenexpert från USA:s Special Forces till undsättning.

Var sedan på Second Life på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade en trevlig Snöleopard bland annat.

Samt en Drake.

Dock ingen aktivitet vid spelborden.

Träffade en till Drake och ett Lejon.

Samt en stor Varg.

En vit Räv dansade och jag hängde med en av Drakarna.

Träffade ännu en Varg som jag hängde med

samt en Kitsuneräv.

Och en som jag träffat förut, rosa Kaninhybrid någonting.

Samt träffade också en Rävtjej.

Sent på kvällen såg jag filmen Hold The Dark!


Mitt under den bistra vintern i Alaska försöker en viltexpert hitta en flock vargar som tros ha dödat en pojke, men jakten tar snart en mörk och mystisk vändning.

Visade sig att det var mamman som dödat sin son och skyllde på Vargarna, folket i den avlägsna byn var galna och det begicks flera mord och de gillade inte poliser vilket resulterade i en massaker när flera poliser kom dit.

Söndag!

Blåräv assisterade, vilat på förmiddagen och under eftermiddagen varit uppe. Haft en jobbig natt med mardrömmar igen om Mors sjukdom och om de trollmejl som Mor fick och hur Mor mådde av det. Jobbigt att jag drömmer om sådant men hoppas att Mor har frid och mår bra på andra sidan.

Har bokfört gamla kvitton och till lunch blev det matjessill med sommarpotatis och gräddfil och gräslök.

Favoriserat på FurAffinity!

Chattat med andra Furries och har installerat gamla Call of Duty och expansionspacken till den, United Offensive. Skulle också installera Call of Duty 2, båda handlar om Andra Världskriget men verkar som skivan är skadad. Men se om man kan kanske få tag i en DVD-Rom med den i framtiden som fungerar.

Har också efter mycket om och men hittat en Open Office som fungerar med Windows XP, dock på Engelska men ska väl kunna klura ut hur verktygen fungerar.

Blåräv och jag har fikat samt blivit klar med Behring: FPR-Tactical Arms 2021!

Blåräv assisterar bara till klockan 14 på Tisdag så jag får handla i morgon med Örnen, har gjort köpelista som bland annat innehåller varor för att göra pangkakor, var längesedan Blåräv och jag gjorde det.

Har kollat på TV4 play om Rebecka Martinsson i !

1 – Rendrängen!

Polishuset i Kiruna får in ett udda larm. En fyrhjuling har setts släpa en ren till döds och sedan dumpa den på Jon Åppas gård. Rebecka tar sig an fallet, men von Post varnar för att frågan kan vara känslig.

2 – Husgrunden!

När Bolagshotellet rivs som ett led i flytten av Kiruna hittas liket efter Linn som försvunnit 16 år tidigare. Sven-Erik har aldrig kunnat släppa fallet och ser nu sin chans att bevisa att Linns ex-make, Jesper, är mördaren.

<3 *Kram!* <3