The Most Generous Furry Conventions In 2018!RINNS TWITTER!

HASSELS TWITTER!


Det finns inget som helst försvar för att ta livet av varesig Vargar eller andra av skogens vilda Djur, skogen och dess vilda Djur är något närmast heligt och bör försvaras till varje pris! Att om man pratar om heligt krig så är det just det som behövs för att värna Djuren och skogen, Djurrättsaktivism är krigarens väg!


BEAST IN BLACK - Die By The Blade!


DJURRELATERADE ARTIKLAR!

Hon har ätit, lekt och sovit med vargar under 40 år!

Märkning av varg, älg och järv pågår!

Svensknorsk rovdjursforskning ska minska konflikter!

Så blir vintervädret en livsfara för din hund!

 FLUFFOGRAM!Igår assisterade Helena, vilade på förmiddan. Sen mitt på dagen så var jag på Second Life och hängde med hem till en av Långvansarna. Så var med honom en stund.

Sen åkte Helena och jag och handlade och hämtade lådan med Matsmart-varor. Vi handlade vad Mor och jag skulle ha till att göra veganska raggmunkar idag. nej, jag är inte vegan men äter ibland veganskt därför jag tycker det är bra att göra det men är inte helt emot kött helelr för många Djur är ju Rovdjru av naturen, bland annat Rävar vilka jag räknar mig till och även Sergaler och Vargar är Rovdjur - vilka jag gärna umgås med.

I MatSmart-lådan var en hel del.


Äppelmos, Japansk Soja, Nötter, juice, 3 paket majs, Marmelad på flaska, Chips, Skummtomtar och Beskvier.  

Våttorkade lägenheten och Helena och jag hjälptes åt med akvariet, jag gjorde rent pumpen och planterade om växterna och Helena bytte en del av vattnet. Så nu är akvariet superfint igen. Tack för hjälpen!


På kvällen var jag på klubben på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade en bevingad Varg b.la.Samt CatNipp med flera.


Träffade också en stor Räv.Samt en Drake.


Och en Söt Rävinna.


Samt ytterligare en Rävhybrid av något slag.


Samt en vit Batfurry utan vingar.


Idag har jag hjälpt Mor med en del saker, samt vi har gjort de veganska raggmunkarna och de blev rätt goda.

Har sedan kollat på Nybyggarna! Rätt hemsk och sorglig men det visar vilket hårt liv det var på 1800-talet.

Kristina och Karl-Oskar får flera barn och brukar jorden så gott de kan. Fler svenskar bosätter sig vid sjön. Robert och Arvid åker till Kalifornien och letar guld. Nybyggarna får problem med indianer och Kristina får problem med kyrkan, som vill att hon ska bryta med sin vän Ulrika, som blivit baptist. Karl-Oskar och Kristina får ytterligare ett barn. Efter att ha varit borta i några år kommer Robert tillbaka från Kalifornien. Han har inte hittat så mycket guld och råkat ut för hemska saker. Han har med sig pengar hem, men det visar sig vara falska pengar. Arvid är död efter att ha druckit av en förgiftad sjö. Roberts livsglädje är borta och han har en svår hosta. Efter att ha varit hemma en tid dör han, 22 år gammal. Inbördeskriget bryter ut och Karl-Oskar vill bli soldat. Det vill inte Kristina att han ska bli.

NYHETER!

Rymden!

Skarpaste bilden hittills av Vintergatans svarta hål!