<3 ÄLSKA VARGAR! <3

Northern Lights Furdance 2018!


Texas Furry Fiesta 2018 - Con Video!


Further Confusion 2018!


Igår så var jag hos Mor en del och fixade, Ronny assisterade.

På kvällen var jag sen på Second Life en stund.

Träffade en vacker Sjackaltjej.

Samt rothFox och

en Bonderäv.

Sen kollade Ronny och jag på Independenceday på TV!


Ett gigantiskt rymdskepp från en utomjordisk civilisation flyger in över månen och skickar ut mindre skepp som svävar över New York, Los Angeles, Washington, DC, Moskva, London, Paris med flera storstäder. De är så stora att de får städerna att bokstavligen falla i skugga. Mänskligheten är till synes försvarslös mot utomjordingarnas synnerligen effektiva massförstörelsevapen. Utomjordingarna är nomadiska parasiter som förflyttar sig från planet till planet efter att alla naturresurser förbrukats. Deras nästa mål är jorden.

Bland byggnader som spektakulärt förstörs under utomjordingarnas framfart finns Vita Huset och Kapitolium i Washington, DC, U.S. Bank Tower i Los Angeles samt Empire State Building och Frihetsgudinnan i New York.

Som den enda kvarstående supermakten tar sig USA an uppgiften att leda världen till att förinta utomjordingarna och deras skepp. När det visar sig att inte ens kärnvapen biter på deras rymdskepp står mänsklighetens hopp till att en mer okonventionell metodik ska slå ut rymdskeppens sköldar bakvägen. Genom att skicka upp ett rymdskepp till moderskeppet med ett datorvirus stängs sköldarna av och slutstriden kan ta sin början.

Idag har Helena assisterat men hon var hos Doktorn på eftermiddagen så Blåräv hoppade in. Helena tog nu natten.

Blåräv och jag har hjälpt Mor med att plocka fram en hel del ljudböcker som Mor hållit på att gå igenom vilka hon ska sälja och vilka hon ska behålla. Jag har också kopplat in CD-spelaren vid Mors säng så hon kan lyssna på sina ljudböcker.

Annars under eftermiddagen och kvällen har jag hållit på att gå igenom FaceBook samt sortera mejl.

Sovit några timmar och gick upp för en stund sedan och bloggade.

NYHETER!

SMHI: Varmaste juli på minst 260 år!

Totalt grill- och eldningsförbud råder i Skåne!