THE FIRST TREE! - ETT SPEL OM EN RÄVS ÄVENTYR!

PÄLS OCH HÅRDROCK!

Beast in Black - End of the World!


POWERWOLF - Fire & Forgive!


FLUFFOGRAM!

INTRESSANT
INFORMATION!

RADIOPODDAR OM SPEL!

RETROFUTURISTISK KONST I NORRTÄLJE!Måndag!

I Måndags så var jag med Kayser och hans kompis som också är en räv med nästan lika dan avatar som min, vi var hemma hos Kayser vid hans nybyggda villa på Second Life.Var där en stund.

Hjälpte sen Mor med olika saker, dock kontaktade aldrig mor Handihand om desa konstiga mejl som ser ut att komma från handihand med en massa elakt prat om vänner till mig och hur hemskt och farligt Furry Fandom är osv. På fredagen så kom förklaringen och det kommer längre ner under fredag.

På kvällen var jag på klubben och umgicks med andra Furries!

Träffade en Varg b.la.


Samt en Schäfer med flera Furries.

Var en grön och svart Räv där också, sett honom förut.


Hängde en stund med en Varg.

Samt med en Sergal och en Snöleopard som dansade.

Dansade sedan med en svart bevingad Varg.


Tisdag!

I tisdags så assisterade Blåräv, vi var och handlade på både Kvantum och Maxi. De hade erbjudande om olika pajer, pizzor och Daffgårdportioner till bra priser, så jag handade hem en del sådant att ha i frysen. Samt köpte bröd, frukt och en flaska rött vin att ha vid ett lite finare tillfälle. 

Spelade sen lite Delta Force och gick igenom en massa mejl, samt sparade ner flera Djurrättsmejl etc på stickan. Jobbade även på "Krigsdagbok" 4 och lite andra projekt som marint försvar vid New Tokyo etc.

Onsdag!
I onsdags så jobbade jag en del online, sparade ner fler mejl och kastade skräpmejl och reklam. Checkade igenom min FurAffinity och fixade med min FLYGSIDA - FURRY AIR FORCE - som jag inte rört på länge.

På frontsidan så la jag in den snygga bilden på Vargpiloten!
Uppdaterade Rymdvapnet och la till fler UAV-er som används av Djurisk militär. Samt la in Herkules Raven och vår trupptransport Järven!

Torsdag!

Idag Torsdag assisterar Blåräv och på förmiddan så gjorde Mor och jag en rulltårta!


På eftermiddagen så hade vi APT här hemma och vår teamchef berättade att chefen på Tindra hade pratat med chefen på Handihand och dessa mejl kommer inte ifrån Handihand utan är från dem som jag gått i skolan med och jobbat en gång ihop med som inte gillar att jag är furry, umgås med furries och har assistans osv - som tycker om att skriva bajs för att förvirra och ställa till. Men det ska de inte lyckas med. Ni skrämmer varken mig, andra furries eller mina assistenter. Vi tycker synd om er att ni är så fulla av hat och dumma i huvudet som håller på så. Att jag är Furry och umgås med andra Furries, är engagerad för de vilda Djuren och har bra assistenter som hjälper mig i vardagen - är inget som påverkar er "troll" verken positivt eller negativt.

Nå väl.

Ikväll har blåräv och jag kollat på en bra film som heter Green Zone på DVD. Den gick på TV innan men såg den inte då för jag var trött och jag hade köpt den på DVD.

Green Zone är en amerikansk dramathriller i krigsmiljö från 2010 i regi av Paul Greengrass. I huvudrollen ses Matt Damon. Filmen handlar om hur USA fabricerade falska bevis för atomvapen i Irak, så att amerikanska soldater kunde sändas in för att ta fast Saddam Hussein.

NYHETER!

Djur!

Fåglarna ser världen i lila!

Militärt!
Assistans!
HBTQ!

SD-topp anställde sig själv – plockar ut dubbla löner!

Brott!

Stor polisinsats när man greps – misstänks ha slagit och hotat sambo!