Yipp! Smirre är online.

TASS-GLASS!

Hunden Gizmo blev förgiftad under morgonpromenaden!

Några timmar efter morgonpromenaden i söndags blev unghunden Gizmo plötsligt sjuk.

Han hade ätit en korv som troligtvis var förgiftad.

– Han fick vara hos veterinär i två dygn, säger matten Helene Johansson.

Tidigt på söndagsmorgonen var Helene Johansson och den belgiska vallhunden Gizmo ute på en promenad vid Idrottsvägen i småländska Ruda. Under promenaden fick Gizmo syn på en varmkorv, som han åt upp i ett nafs. 

– Jag såg att han hade något i munnen och tänkte först att det var en pinne. Men det var en korv som han svalde på en gång, säger Helene Johansson.

Framåt eftermiddagen började sedan Gizmo bli rejält sjuk. Det började med kräkningar och efter några timmar blev Gizmo även vinglig, vilket Barometern var först att rapportera om. 

Helene Johansson tog kontakt med veterinär som rekommenderade henne att avvakta. Men på måndagsmorgonen var Gizmo ännu sjukare och då valde hon att söka vård.

– När vi skulle i väg till bilen med honom tog han bara några steg och sedan vinglade han omkull, säger Helene Johansson.

När Gizmo väl kom in till veterinär genomgick han en rad olika undersökningar. Prover togs och han blev även röntgad. 

Men veterinärerna hittade ingen orsak till illamåendet.

– De kände och klämde men kunde inte hitta något onormalt. Så han fick stanna kvar till onsdagskväll och då fick vi veta att det var misstänkt glykolförgiftning, säger Helene Johansson.

Svåra brott att utreda

Helene Johansson har polisanmält händelsen men säger att hon inte har några stora förhoppningar att polisen ska lyckas hitta en gärningsman. 

Inte heller polisen är allt för hoppfulla. Robert Loeffel, talesperson för polisen i Kalmar, berättar att brotten är svåra att utreda och att det oftast inte går att knyta någon person till de förgiftade matbitarna. 

– Någon gång varannan eller var tredje månad får vi in den här typen av fall, säger han.

Vad kan ni göra för att hitta den som lagt ut de förgiftade matbitarna? 

– Inte mycket. Det är generellt svårt att hitta gärningsmän i alla förgiftningsfall där folk lägger ut något. Det skulle vara om en person ser någon eller om en person kommer med ett tips som hjälper oss att titta i rätt riktning. 

Fortfarande inte helt återställd 

Gizmo är hemma igen sedan i onsdags kväll och är friskare. Men han är fortfarande inte helt återställd, berättar Helene Johansson.

– Han är mycket bättre, men han är lite ostadig fortfarande, säger hon. 

Vad kan du rekommendera andra hundägare efter att ha varit med om detta? 

– Låt aldrig hunden ta något från marken. Jag kommer aldrig mer låta honom smaka på något utan kommer vara mer noggrann.

KÄLLA!

Min åsikt: Det finns inget försvar för sådana här handlingar, att hävda människovärde osv gör mig bara jävligt förbannad. Djurplågare, våldtäktsmän och pedofiler är de värsta brottslingarna och för sådana handlingar finns inga ursäkter! Plågar man djur eller våldtar barn osv eller om man ägnar sig åt att systematiskt förstöra andra personers liv för att man inte gillar deras sätt att leva, tro och vara eller inte gillar med vilka de umgås med - så som vissa lärare, ledningen på Handihand och Jocke med flera har gjort mot både mig och vänner till mig - så har man förverkat sin rätt att leva!

Sen har vi inte dödsstraff i Sverige och det svåra med dödsstraff är vart ska man dra gränsen och om en oskyldig blir dömd till döden så går det inte att göra personen levande igen. Zebra och jag hade en diskussion om det innan i veckan.

FLUFFOGRAM!

VAPEN!

AK47 Vs. French Cars!


SmirrStuff!

Måndag!

Vixey assisterade, vi åkte och handlade lite till Mor så jag fick flyga ett pass i bilen. Hjälpte sen Mor att sortera en del papper. Hittade mer skit, 2007 så fick jag kontakt med några trevliga furryungdomar - Zebe 12, Foffa 14 och Daniel 16 i Katrineholm som hjälpte mig att sätta upp en sida och forum kring detta med Vargarnas frihetskrig mot samerna som jag och några kompisar lekte om när jag gick på Dammsdal och jag var då mellan 12 och 15 år. På sikt skulle vi även göra ett datorspel om det samma. Jag var med i en Vargrupp där jag berättade om detta projektet och vad vi gjorde på Dammsdal på 80-talet. En gubbe där - Kalle, blev fullständigt rasande över detta och hotade med att han och hans samiska vänner skulle vidta åtgärder mot oss om vi gjorde detta spelet och om vi inte stängde ner sidan och forumet. Att det vi gjorde var brott mot FN-konventioner om mänskliga rättigheter och en massa bullshit kom han med. Vi gav upp det och jag lämnade den Vargruppen, finns ju en massa Varggrupper med vettigt folk som inte jävlas med gamers och furries. 2009 när min Mor låg på sjukhus med bröstcancer och jag var väldigt orolig för henne, då hör denne Kalle av sig igen om att jag ska polisanmäla Lars Ohlsson och Röinge ridklubb för vad som står på deras sida. Jag bad Kalle att dra åt Helvete. Är så jävla trött och ledsen på allt skitsnack och på furryhatande personer som förstör för oss furries som vill skapa saker på fiktiva fabelteman. Naturligtvis rev jag dessa papper och slängde.

På kvällen tittade Vixey och jag på Vetenskapens värld. Det handlade om vulkanerna på Hawaii!

Kilauea på Hawaii är jordens mest aktiva vulkan. Förra sommaren fick den ett utbrott som tvingade invånarna på ön att fly innan eld och lava utplånade vägar och slukade 700 villor. Platsen förvandlades till ett inferno, där det kom vulkaniska bomber tunga som kylskåp. Men vulkanen blottade sig samtidigt för forskare som fick tillfälle att studera utbrottet på nära håll. Fram träder en bild av varför ögruppen Hawaii ligger där den ligger mitt ute i Stilla havet.

Tisdag!

Zebra assisterade och vi storhandlade till både Mor och mig.
Var en hel del på Second Life denna eftermiddagen.

Träffade en Drake med flera Furries.

Samt en stor Varg.

En Drake och en Räv dansade och jag gjorde en blå Drake sällskap.

Träffade den lila Sergalen igen samt en stilig Varg med vingar.

Träffade också ChrisFox

och det var bra musik så vi dansade.

På kvällen var det GW,s Mord på TV så det kollade jag på.

Mordet i Keillers park i Göteborg är känt både som ett satanistmord och ett homofobiskt hatbrott. Homosexuella algeriern Josef Ben Meddour påträffas mördad i juli 1997, flera månader senare ska två medlemmar ur Misanthropic Luciferian Order gripas.

Misanthropic Luciferian Order heter nu mera Temple of the black light!

När jag var 16 år så kom i kontakt med en grupp Satanister kända som ”Vänstra Handens Väg” när jag jobbade på Röingegården och från början så var det på lek med att studera Spirritism på den mörka sidan, älska hårdrock och hata Kristendomen samt experiment med ett Quiabräde och anden i glaset osv. Det blev sen värre när jag fick veta att de dödar katter som offer till Djävulen, skändar gravar och annat hemskt. De planerade att vi skulle skaffa vapen och skjuta Jehovas Vittnen och göra ett attentat mot Rikets Sal, samt att de ville att jag skulle mörda min Mor för att hon är Kristen. Då ville jag dra mig ur och bryta kontakten med Satanisterna, vilket ledde till att jag blev hotad till livet och utsatt för ett sexuellt övergrepp av Satanistledaren i Vänstra Handens väg som då var strax över 30 år och jag var då 17 år.

Det var Hässleholms kommun som bestämde att jag skulle vara på Röingegården när jag kom hem från Vingåker. Jag var som sagt 16 år. De andra på Röingegården var från 30 år och upp till gamla gubbar. Dessa är människor med drogproblem och kriminellt förflutet osv. som suttit inne många år och som skulle slussas ut i samhället.

Jag vet en man där som var i 50 års åldern eller mer, han hade suttit inne på rättspsyk under många år för att när han var 22 år så våldtog han och ströp en 7 årig pojke till döds och det berättade/skröt han om på Röingegården. Jag var rädd för den här mannen med tanke på vad jag själv var med om hos min dagmamma när jag var mellan 7 och 9 år.

Det var även på Röingegården som jag träffade Patrik som har en hjärnskada efter att han kraschat med sin motorcykel, Patrik slog mig många gånger och även med sin krycka och med verktyg osv. för att han tyckte att jag är barnslig som gillar datorspel och värnar om Djur osv. Han hatar mig än idag och 2016 så hade han sett mig på stationen när jag kom från NFC i Stockholm och då hade min svans på mig som Lexy gjort till mig.

Detta var tillräckligt för att trigga Patrik igen och han började bråka med mig på FaceBook om detta med att jag hade svans och är med furries. På FaceBook har jag naturligtvis blockat honom, sen har han via mejl och på elektroniska anslagstavlor gjort flera hatiska och hotfulla angrepp mot både mig och andra furries och även dödshot mot både furries och mot HBTQ-personer, veganer och djurvärnare.

Onsdag!

Fjällräv assisterade och jag var hos Mor större delen av dagen. Hjälpte Mor att sortera tyger och saftflaskor med mera.
Skrev sen lite på min Krigsdagbok 4 som kommer upp under Furmil när den är färdig.

På kvällen var jag på Second Life!
Träffade en Renamonräv och ett par Vargar bland annat.

Träffade också en ung Drake och vi dansade en stund till den häftiga ravemusiken.

Var sen en riktigt bra och gripande film som heter Baby Gone på Tv som jag kollade på!


I ett av Bostons tuffaste områden kidnappas en fyraårig flicka. Privatdetektiverna Patrick Kenzie och Angela Gennaro vill först inte ta sig an fallet, men när barnets faster ber på sina bara knän startar de en utredning som gör att de sätter allt på spel; sitt förhållande, förstånd och livet. Ben Affleck gör sin regidebut och står även för manuset. Baserad på Dennis Lehanes roman med samma namn.

Kollade sen på nyheterna, höll på att smälla av! Miljöpartiet som jag har stort förtroende för så är en politiker från just MP och förespråkar mer idrott i skolan! Helt åt Helvete fel tycker jag! Jag vet av egen erfarenhet att skolan är en väldigt tuff, rå och hård miljö. Framförallt om man är annorlunda, har diagnos eller är gay eller bi osv. Just i samband med idrotten och i omklädningsrummet är det som mobbningen är som värst. Många av de idrottsintresserade eleverna har en machokultur och en rå och rasistisk jargong, gillar vit makt konceptet och att hata allt möjligt. Elever blir utsatta för misshandel, kränkningar och även sexuella trakasserier i omklädningsrummet, idrotten handlar mycket om kroppsideal. Det finns tillräckligt med ungdomar som mår extremt dåligt, som uppvisar självskadebeteende, har ätstörningar och även i vissa fall tar livet av sig framför ett tåg för att de mår så dåligt.

Är mobbning, sexuella trakasserier, psykisk ohälsa och självmord bland unga verkligen något som MP tycker är bra och vill att det ska vara mer av?! Jag tror inte MP överhuvudtaget har tänkt när de kan komma med en sådan fullständigt dålig ide som att det ska vara mer idrott i skolan! 

Torsdag!

Blåräv har assisterat idag, har hjälpt Mor att baka bullar med chokladfyllning! De blev riktigt bra!

Terese har varit på besök och både Mor, Terese, Blåräv och jag var ute i det fina vädret och Mor hade elrullen. Vi var till Finjas lanthandel och kollade på Grisen och Hönsen, samt vi handlade lite frukt och grönt samt Mor köpte ägg.

Suttit hos Mor och fikat samt pratat länge på eftermiddagen.

Blir både ledsen och förbannad när jag får veta att Handihand som jag inte har med att göra längre för att de hatar/föraktar furries samt ljuger och pratar illa om furries. Jag vill inte ha med Handihand, Jocke, Conny och Janne att göra efter vad de har gjort och sagt om mina kompisar och med låset de satte på gamla datorn och en jävla massa lögnbeskyllningar som de sprider om furries osv. Att de på olika sätt spelat ut mig mot andra furries och försökt tvinga på mig detta med att sätta människor över andra djur och förbjuda mig att tro på Inari med mera. Att de nu igen kontaktar min mor och kommer med lögnbeskyllningar mot mig att jag skulle ha gjort hemska och perversa saker.

Det är faktiskt inte så konstigt att jag lätt misstror andra människor och är arg, att jag har de åsikter som jag har om att jag vill bära vapen för att skydda furries och skydda djuren mot människor.

Har tvättat idag också!

Gjorde i ordning Flinatsteken och klyftpotatis med rönnbärsgelé samt rödvin till det som kvällsmat. Ja, ibland får man lyxa till det!

Sen varit på Second Life igen där jag träffade en trevlig gul Sergal och en Räv, vi hade det mysigt alla tre.

Snäll som jag är så fick Sergalen ha mig som tasskudde. Murr!

Sen kollade Blåräv och jag på TV!

Onda andars hus!

När en ond ande uppenbarar sig för en man blir han påmind om paranormala fenomen som ägde rum när han var barn. Snart upptäcker han att det verkar vila en mystisk förbannelse över hans släkt.

Vittne till det övernaturliga!

En fastighetsutvecklare får höra om konstiga fenomen som äger rum i en stor byggnad han renoverat och gjort om till bostäder. De boende berättar att saker försvinner spårlöst och att de sett mystika skepnader springa uppför trapporna.

*Kram!*