Hejsan! Smirre här.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

16 höjdpunkter från 16 år för djuren!

I år fyller Djurrättsalliansen 16 år! Vi firar med att berätta om 16 höjdpunkter i vårt arbete för djuren!

GÅ TILL DJURRÄTTSALLIANSEN SIDA OM 16 ÅR DJURRÄTT!

Måndag!

Vixey assisterade. Vilat på förmiddagen och haft ont i huvudet. Mått bättre på eftermiddagen och stekte upp 7 köttbullar och kokte makaroner till då jag har slut på potatis. Chattat med andra Furries och sen gick Vixey och jag en promenad, dock utan kamera. Sen skrivit på min Krigsbok 4.

Vi kollade på en dokumentär på NetFlix om Den stora smällen i Tunguska!

Ledande forskare kastar ljus på den kraftigaste explosion som någonsin uppmätts, och som utplånade ett enormt vildmarksområde i Sibirien år 1908.

Sen kollade vi på filmen Vargens sång!


När kärnvapenkriget hotar försöker en expert på undervattensakustik visa att allt inte är som det verkar – eller låter – med hjälp av bara sina öron.

Tisdag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och sedan duschat och Zebra hjälpte mig att klippa klorna på baktassarna.

Läst igenom Furrychatten.

Zebra och jag var på Vukhouse och åt god asiatisk buffé med Sushi och olika friterade saker samt ris och till efterrätt åt jag friterad banan med glass och kaffe. Mycket gott.

Sen handlade vi på City Gross och Zebra var in på Husquarnabutiken för att höra sig för om hur han ska lyckas få igång och programmera sin nya robotgräsklippare.

Vilat en stund sen vi kom hem och sedan skrivit på min Krigsbok 4.

Såg en intressant video på YouTube om skjutvapen!


Såg sedan en intressant video om Stridsflygplan!


Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en stor Sergal som var ny på Second Life.

Samt BlackWolf med flera.

Ännu en Sergal med flera Furries.

Samt en annan av Vargarna och

en annan Ekorre med mörkare päls.

Träffade en Rävtjej också.

Onsdag!

Blåräv assisterade. Vilat på förmiddagen.

Gjorde sedan gryta på människokött, porter, kantarell, svart vinbärssaft och enbär.

Favoriserat på FurAffinity!

Var också på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade Rico och några andra.

Draken Kaii och en Varginna samt någon svart Puma.

Träffade också en trevlig rosa Räv med små vingar.

Samt en Varg till och det vita Lejonet.

Vi kollade sedan på filmen Demons!


När Cheryl får biobiljetter av en mystisk man bestämmer sig hon och hennes kompis Kathy för att gå och se en skräckfilm ihop. Men publiken förvandlas snart till monster.

Sedan kollade vi på Demons 2!


Födelsedagsfirare, träningsnarkomaner och hyresgäster måste fly för sina liv när blodtörstiga demoner börjar ta över byggnaden – och de förökar sig snabbt.

Var sedan på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade flera Vargar.

Samt GreyPaw också.

Träffade även en Coyote och

en till Varg.

Kollade sedan på filmen Alien Warfare!


Det amerikanska specialförbandet tar sig an ett topphemligt uppdrag på ett forskningscentrum där forskarna mystiskt har försvunnit, och en annan livsform bidar sin tid.

Kollade sedan på en dokumentär som heter Spikbombaren!

Den här dokumentären berättar historien om bombningarna av minoritetsgrupper i London 1999 och jakten på att identifiera högerextremisten som låg bakom dem.

Torsdag!

Vixey assisterade. Vilat en del under dagen då jag har haft värk.

Sen har Vixey och jag kollat på en dokumentär om Svarta hål!

Följ forskare som tänjer på gränserna för våra kunskaper om universum när de försöker förstå svarta hål och fånga ett på bild.

Gjorde spagetti med köttfärssås till middag. Vilade en stund och kollade sedan på filmen Destruction Los Angles!


När kaos uppstår i Los Angeles efter en explosion och en kraftig jordbävning ser en ambitiös nyhetsreporter sin chans, samtidigt som han letar efter sin familj.

Fredag!

Vargen assisterade, vilat en del för jag har haft ont i huvudet och kroppen. Tungt lågtryck och regn hela dagen så det har mest varit att chilla med att lyssna på musik och kela med mina mjukisdjur.

Gjorde isterband med kokt potatis till middag.

På eftermiddagen kollade vi på NetFlix-filmen  SAS: Rise of the black Swan!


En elitsoldat som reser från London till Paris med sin flickvän tvingas ingripa när beväpnade, hänsynslösa legosoldater kapar tåget.

Favoriserat på Furaffinity!

Har sedan chattat och skrivit om olika FurMil och FPR uppdrag etc. i min Krigsbok 4.

Fikat och sedan varit på Second Life länge på kvällen. Det var många Furries inne och bra musik och fin gemenskap.

Datorn segade en del så jag diskfragmenterade och startade om den medans jag kollade sedan på The Sons of Sam: En resa in i mörkretNetFlix!

Fallet Son of Sam blev en livslång besatthet för journalisten Maury Terry, som var övertygad om att morden var kopplade till en satanistisk sekt.

Del: 1 - Hej från New York Citys rännstenar!

När David Berkowitz greps i augusti 1977 drog hela New York en lättnadens suck. Men journalisten Maury Terry var övertygad om att hela sanningen inte kommit fram.

Del:2 - Moment .44!

Medan Berkowitz dominerar nyheterna fortsätter Maury att undersöka John Carr – och uppdagar en chockerande koppling till ockulta aktiviteter.

Del:3 - Ultimate Evil!

Maury hittar nya ledtrådar och undersöker ett nätverk av sekter. Han ger ut en bok, och hela USA grips av panik över satanism.

Lördag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen och sedan kollade jag på 4e och sista avsnittet av Sons of Sam!

Del: 4 – Kaninhålet!

År 1993 intervjuar Maury den ljusskygge Berkowitz, som bekräftar hans teorier om sekten. Men Maurys mångåriga besatthet av fallet börjar ta ut sin rätt.

Har fikat och sedan har jag kopplat bort Boxern då abonnemanget gått ut och min förvaltare förnyar inte det, utan få klara mig med grundkanalerna. Flyttade antennsladden direkt till TV,ns ingångshål och Vixey hjälpte mig att göra en kanalsökning direkt i TV,n och att TV,n har kontakt med routern så att NetFlix och YouTube funkar till TV,n. Så nu har jag alltså de fria kanalerna från SVT, det vill säga TV 1, TV 2, TV 4 och TV 6. Men inget Animal Planet, Discovery eller C-More. Däremot NetFlix som jag fått en licens som gåva och att TV,n har inbyggd smartfunktion via WiFi med YouTube och Internet. Fast föredrar att använda YouTube på datorn då det är lättare att skriva sökning med tangentbordet än med fjärrkontrollen. NetFlix funkar ju också via WiFi, men det finns en speciell NetFlix-knapp på TV kontrollen och i själva NetFlix systemet är filmerna och serierna kategoriserade och lätta att bläddra fram + att NetFlix har någon form av AI som känner igen vilken typ av filmer jag tycker om och rekommenderar dem. Djurfilmer, Krigsfilmer och Science Fiction.

Stoppat boxern i en påse med tillhörande kablar och kontroll, samt tagit ur batterierna. Har själv köpt min Boxer för 1400 kronor så i framtiden kan jag ta den i bruk igen om jag har råd eller om jag kommer ha TV via fiber eller så. Vet inte när Fibern är klar att använda.

Bloggat upp Info från Djurrättsalliansen!

Favoriserat på FurAffinity!

Det har regnat och varit rätt kallt under veckan men några små tomater har börjat mogna på min tomtatplanta men tagit dän dem då de stjäl energi från de större som jag förhoppningsvis får till att bli mogna innan den blir höst på allvar.

Blev ”Sergalfood” till middag.

Det vill säga en rökt makrill med god ostbit till samt vatten. Hade inte råd att köpa juice eller Coca Cola utan får dricka vatten till maten.

Ska från och med nästa månad få en lite större peng att handla för och hoppas då kunna unna mig något extra i veckan och ha råd till måltidsdrycker och mer fisk och någon stek osv.

Har sedan chattat och sett ett intressant program om tidsresor, maskhål och kvantfysik!

Att bygga en tidsmaskin!

Forskare i flera länder söker nu ett sätt att passera tidsbarriären. De vill förstå hur man kan bygga maskhål och tidskristaller eller manipulera fotoner. Vad skulle du göra om du fick resa i tiden?

SVT-Play!

Tankar efter att sett programmet!

Var intressant och fascinerande med hur kvantmekanismen funkar, att partiklar speglar varandra oavsett vart de befinner sig och mycket annat intressant.

Med kvantfysik/teknik kan man kommunicera i realtid oavsett avstånd. Att vi lyssnar efter aliens och andra civilisationer med radioteleskop. Jag tror att det är helt fel väg för att få kontakt därför att avancerade civilisationer som rör sig över hela galaxen som är ca 200 000 ljusår i diameter använder maskhål för att färdas och kvantfysik för kommunikation. Att använda radio och att ett meddelande tar 1000-tals år för att nå fram verkar ju fullständigt meningslöst då dem som ska ha meddelandet inte är där eller utdöda när meddelandet kommer fram, så den teknologi som används av rymdfarande civilisationer är kvantfysik där man sänder ett meddelande 400 ljusår på bråkdelen av en sekund är betydligt mer trovärdigt.

Var sedan på Second Life och umgicks med andra Furries!

Var en Renamonräv och många andra där.

Samt GreyPaw med flera.

En söt och glad Räv dansade till tuff musik på lysande plattor.

Hängde med en Crux och en Leopard.

Vixey och jag kollade sedan på filmen Fire with fire!


Brandmannen Jeremy Coleman blir vittne till de brutala morden på en butiksägare och hans son. Själv överlever han, men tvingas ställa upp i rättegången mot gangsterkungen Hagan.

Chattat med andra Furries, om 39 Gripen bland annat.

Söndag!

Zebra assisterade. Vilat en del under dagen. På eftermiddagen stekte jag upp några köttbullar och kokte makaroner till.

Läst igenom Furrychatten och kollat på olika militära videos på YouTube. Samt läst på om kyrkovalet 2021. Jag är ju Shintoist men tycker det är viktigt ur kulturarv att även värna den vanliga kyrkan i Sverige som att värna religionsfriheten. Finns en grön grupp i Svenska kyrkan och efter att läst på så känns det rätt att lägga min kyrkoröst på MPSK!

Kyrkovalet är ju inte för än den 19e September, men MPSK känns naturligt om man är en Shintoist och Furry som ska göra ett politiskt val i en Kristen Kyrka.

Favoriserat på FurAffinity!

Duschat och chattat. Ska till tandhygienisten på Måndag och plocka en del tandsten. Får se hur det går, är ju superkänslig i munnen men har sedan innan beställt taxi dit och hem. Är Pantern som assisterar på Måndag så vi får åka taxi.

Spelat Delta Force och skrivit på min Krigsbok 4.

Kollade sedan på filmen No Country For Old Men!


En jägare hittar två kroppar, två miljoner dollar och heroin i en Texasöken. Men en metodisk och psykopatisk mördare letar efter knarket och pengarna.

Kollade sedan sent på kvällen på filmen Sweet Girl!


Han miste sitt livs kärlek på grund av ett girigt läkemedelsföretag. Nu har hans dotter ingen mamma och han har inte fått rättvisa – än.

Ätit en macka och druckit ett stort glas Oboy. Vilat en stund men inte riktigt kunnat sova. Oro för tandhygensitmötet på Måndag. Att det ska göra väldigt ont att ta bort tandsten. Men hon har lovat att vi tar det i etapper.

Får försöka sova nu.

<3 *Kram!* <3