Yipp! - Smirre är online.

You called me tho!

UraniumRedFox!

Malmerfors är uppdaterat!

Furry Ravers Fantasy!


Furry Rave - Let's Get Mad!


FLUFFOGRAM!

Måndag!

Zebra assisterade. Vilade på förmiddagen och på eftermiddagen var jag till tandläkaren för kontroll. Inga hål men en flisa har lossnat från en kindtand på höger sida nedre käken, ska åka och få det fixat den 8e februari samt plockning av tandsten.

Känns bra att gå till nya tandvårdskliniken ”Leende tandvård” då de har förståelse för personer som är extra smärtkänsliga och personer med diagnos. Min diagnos gör tydligen att mitt nervsystem är överaktivt och att jag är extremt känslig i munnen och ansiktet.

Zebra och jag gick en promenad men man får ta det försiktigt då det är rätt halt.

Stekte upp köttbullar med potatis och lingon till kvällsmat.

På kvällen färdigställt bloggning för gångna veckan men alla nyheterna rätt samt sett en dokumentär på SVT-Play som heter

Palmemördaren!

Den 10 juni 2020 lades den 34 år långa Palmeutredningen ner eftersom utredarna inte kunde "komma runt" den så kallade Skandiamannen, Stig Engström. Här granskas åklagarens anklagelser och påståenden om Stig Engström. Hur säkra kan vi vara på att det var Engström som mördade Sveriges statsminister? En film av Lasse Lampers.

SVT-Play!

Var sedan på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en ny Varg bland annat.

Samt GreyPaw och

fler Vargar!

Var bra musik så jag dansade med några andra Furries!

Tisdag!

Blåräv assisterade. Vi har handlat på Kvantrum. Sen vilat en stund.

Skrivit på min Krigsbok 4 och läst igenom lite rymdgrejer med mera.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat och bloggade om Vargarnas solsystem Alpha Lupi!

Kollat på Döden i Arboga del:2

Sommaren 2016 chockas Sverige av en blodig familjetragedi i en idyllisk sommarstuga utanför Arboga. En tidigare ostraffad sexbarnsmamman misstänks ha mördat sin pappa, och försökt mörda sin mamma.

Onsdag!

Zebra assisterade och det har snöat väldigt mycket under dagen så det blev ingen promenad. Det är dessutom farligt då det är is under snön så man inte ser isfläckarna.

Vilat på förmiddagen. Zebra och jag har pratat om projektet kring min DVD-hylla som jag tänkt bygga till våren eller försommaren. Har kommit fram till lite olika idéer om hur denna ska byggas så jag får göra en ny ritning fram över på hur jag tänkt att det blir bäst.

Spelat Delta Force Extreme 2 på sen eftermiddagen och under kvällen gjort en bättre och mer lättöverskådlig RITNING PÅ MIN DVD-HYLLA som jag tänkt bygga till våren eller sommaren för att få bättre ordning på mina DVD,er.

Har också uppdaterat länkarna på min PERSONLIGA HEMSIDA!

Jag har även uppdaterat RYMDPROJEKT på min Furrysida med Plejaderna och Alpha Lupi – systemet!

Kollade på Wallander – Hemligheten på TV på kvällen.


En elvaårig pojke hittas död i en bergsskreva. Det visar sig att han blivit våldtagen och därefter ihjälslagen. Kriminalinspektör Stefan Lindman är vän med pojkens pappa och lovar att göra allt för att gripa mördaren. Men Stefan bär på en mörk hemlighet. Trots att han tar tjänstledigt på grund av en pågående internutredning mot honom fortsätter han att söka efter mördaren. Tjänstledigheten, mordutredningen och den mörka hemligheten innebär att gamla minnen väcks till liv och i all denna sorg och frustration skadar han sig irreparabelt.

Vallanderfilmen handlade om starka och otäcka grejer som väckte en del minnen hos mig, så Zebra och jag satt sen och pratade en stund på mitt rum innan jag kunde somna.

Pedofiler och djurplågare är nog den västa sortens människor som finns. Läste ju innan i nyheterna om någon/några som lägger ut korvbitar och bröd med glas och andra vassa saker i vid Hundrastgårdar för att skada Hundar i Malmö. Det är när man får veta sådant som man verkligen är för att Djurrättsaktivister och Furries skulle få bära vapen och bilda beväpnade styrkor för att skydda Djuren mot människor som gör sådant här och att kunna eliminera dessa ondskefulla människor.

Hade jag haft en son eller dotter så hade jag lärt min son/dotter att hantera vapen och att skjuta - för att han/hon skulle kunna freda sig mot så väl pedofiler som våldtar barn som mot översittande lärare som ägnar sig åt pennalism och psykisk misshandel mot ungdomar som exempelvis är Furries eller mot ungdomar som är annorlunda på något annat sätt.

Torsdag!

Vixey assisterade. Det är mycket snö här i Finja nu och jag har haft ont i kroppen så jag har vilat en del under dagen.

På eftermiddagen har Vixey och jag fikat. Jag har läst igenom Furrychatten och favoriserat på FurAffinity. Sen spelat lite Delta Force.

Åt ICA-köttbullarna med kokt potatis och lingon till kvällsmat.

Läst nyheter och FaceBookat.

Fredag!

Zebra assisterade. Vilade på förmiddagen. Under eftermiddagen har Zebra och jag gått en promenad. De har äntligen plogat vägarna och vaktmästaren har skottat en gång från min lägenhet ut till vägen.

Bilder finns på FOTOBLOGGEN!

Dammsugit och plockat ordning på en del saker.

Har kollat på SVT-Play om Kravgårdarna och hur en del av dessa missköter Djuren på det grövsta och bönder som ägnar sig åt rent Djurplågeri. Till exempel att kastrera Tjurar genom att sätta ett gummiband runt pungen tills de tappar testiklarna av blodförlust.

Så här får det alltså inte gå till. Självklart förstår jag att majoriteten av bönder sköter Djurhållningen och är måna om Djurens säkerhet och välfärd samt är seriösa med lantbruket då det är något de vigt sina liv åt och deras levebröd. Jag är själv uppväxt på landet och har gått lantbruksutbildning och jobbat med lantbruk för ett antal år sedan.

De bönder som missköter och plågar Djuren har ibland fått Djurförbud men oftast bara böter. Självklart behövs det starkare lagstiftning och skärpta straff mot Djurplågeri. Djurplågeri är inte acceptabelt över huvudtaget och det finns inga ursäkter för att plåga och kränka Djur.

En av dessa bönder som intervjuas i programmet då han har misskött Djuren hävdar att inspektörerna är medlemmar i Djurens Rätt och är ute för att trakassera och hänga ut alla bönder som Djurplågare.

Detta resonemang är bara dumt, osant och elakt!

Vem som helst som vill verka för ett Djurvänligare samhälle får vara medlem i Djurens Rätt, det finns även bönder som är medlemmar i Djurens Rätt då de vill verka för ett Djurvänligare samhälle.

Djurens Rätt är en seriös förening med kunniga och engagerade personer som arbetar med att informera och påverka till ett Djurvänligare samhälle. Djurens Rätt jobbar mot oacceptabla saker som exempelvis Djurförsök, jakt, cirkusar och pälsfarmer.

Jag har själv suttit med som suppleant i Djurens Rätt för Hässleholm på 90-talet och framförallt jobbat med Katter och Internet som verktyg, vilket gjorde att jag kunde jobba mycket hemifrån eller från Erlandssons bondgård - med att hitta hem åt Katter där exempelvis Kattens husse/matte har blivit sjuk eller avlidit samt att jag hade min Rävklubb ”Fox Power” som gav ut e-tidningen ”Vulpes” och jag skötte ett nätforum för Fox Power tillsammans med andra Furries.

Fox Power jobbade speciellt för Rävar men även för andra vilda Djur som Vargar och Lodjur samt att informera om Furry Fandom och Shintoism.

Samtidigt jobbade jag också som bonde inom lantbruk med Kor/Tjurar, Hjortar och Grisar samt ensilage och spannmålsproduktion hos familjen Erlandsson 96 och 97 samt tjänade lite fickpengar för det. En bonus var ju att jag även fick köra bil, 4-hjuling, MC och lantbruksmaskiner samt lära mig att hantera vapen och att skjuta.

När det inte var så mycket på gården att göra så var det tid till film, spel och annat kul som att åka iväg på olika kul saker som mässor kring både lantbruk och vapen tillsammans med Erlandsson och även se hans politiska engagemang i Sverige Demokraterna och Bevara Sverige Svenskt osv. Vilket dock det sistnämnda inte tilltalade mig speciellt då jag är mer typ grön och liberal samt sympatiserar med Vänsterpartiet i många frågor. Erlandsson och jag kunde dock väl diskutera politik utan att bli osams.

Min Mor gillade dock inte Erlandssons politiska åsikter och jag fick inte vara med Erlandsson efter att jag varit med honom på en fest där det serverades alkohol, vilket min Mor blev väldigt arg och ledsen över.

Så att vara bonde, djurrättsaktivist, furrie och gamer- fungerar utmärkt! Finns inga motsättningar i det!

Uppdrag granskning – Kravgårdarna!

Kravmärkningen ska vara en garant för en riktigt god djuromsorg. Men bilder inifrån gårdarna visar på något helt annat. Uppdrag granskning har kartlagt 30 Kravgårdar som på olika sätt brutit mot djurskyddslagen. I flera fall har Kravbönderna till och med dömts för djurplågeri.

SVT-Play!

Gjorde revben i ugnen, marinaden gjorde jag av honung, soja och rubbkryddblandningen som Mor hade fått i julklapp av en tidigare assistent.

Körde det i ugnen i 175 grader ca en och en halv timme så det blir genomstekt.


Läst nyheter och läst igenom Furrychatten.

Blev riktigt gott med marinerade revben i ugnen, med potatis, rönnbärsgelé och grönsaker till samt ett stort glas Coca Cola.

Windowsuppdateringar och omstart av datorn. Samt uppdateringar av andra program också. Tog sin tid att göra samt har sedan favoriserat på FurAffinity!

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilat på förmiddagen. Under eftermiddagen har jag städat färdigt lyan och jag har tvättat. Dock gick inte Blåräv och jag någon promenad då det är superhalt ute, så det är direkt farligt.

Jag har lyssnat på ett intressant program på webbradio om Shintoismen - och hur högerpolitiska grupper som Nippon Kaigi” använder Shintoismen i politiska syften.

Känns olustigt att använda Shinto på detta sätt men typ alla religioner i hela världen används politiskt av extremister för egna syften och så har det varit genom alla tider att när det stormar i politiken så tar olika grupper till religioner som vapen för sina egna politiska syften. Kristdemokraterna här i Sverige har ju också en del obehagliga åsikter och uttalat sig kränkande och offensivt om andra och inte minst Pingstkyrkans tidning – Dagen.

Har tvättat kläder och rakat mig, så jag var över i Mors lägenhet och gjorde det men man får som sagt ta det väldigt försiktigt då det är halt.

Blåräv och jag åt pangkakor till kvällsmat. Det är alltid gott.

Sen kollat på en dokumentär som heter 

Dagen då dinosaurierna dog!

Länge var det ett mysterium hur dinosaurierna dog ut för 66 miljoner år sedan. Så hittades kratern efter ett enormt meteoritnedslag utanför Mexikos karibiska kust och bitarna föll på plats. Nu avslöjar borrningar vad som egentligen hände, hur en lokal händelse kunde utplåna djur över hela jordklotet.

SVT-Play!

Vilat en stund och sedan kollade Blåräv och jag på filmen Hacksaw ridge!


Hacksaw ridge bygger på en sann historia. Efter japanernas anfall mot Pearl Harbour tog Desmond T. Ross värvning som sjukvårdare i den amerikanska armén. Som djupt troende sjundedagsadventist vägrade Doss att bära vapen. Han deltog i slaget om Okinawa där han i striderna om Hacksaw ridge räddade minst 75 soldater. För detta blev Ross den förste och ende vapenvägraren som fick Kongressens hedersmedalj efter kriget.

Söndag!

Vargen assisterade. Har hängt min tvätt på tork och har bytt en del vatten i akvariet. Behöver hjälp med att göra rent glaset.

Tittat på två avsnitt av Tunna blå linjen!

Avsnitt: 1

Vi möter några poliser i Malmö, deras slitiga vardag och de ständiga svårigheterna med att hålla isär jobbet och privatlivet. Sara är idealistisk, kristen och nyutexaminerad polis. Hon paras ihop med Magnus, som är stenhård och cynisk. Saras godtrogenhet prövas när hon erbjuder personligt stöd till en ung tjej. Jesse och Leah är båda rutinerade och ambitiösa men har båda problem på hemmaplan. De får annat att tänka på när de skickas ut att leta efter en försvunnen flicka och en afghansk flyktingpojke.

Avsnitt: 2

Sara brottas med sin beskyddarinstinkt och att inte ta med sig känslorna till jobbet. När hon och hennes kollegor stormar en bordell får hon åter ansvar för utsatta människor. Klarar hon att inte engagera sig känslomässigt? Leahs morfar Jurek är arg på allt och alla i sin omgivning. Ett nytt integrationsprojekt i grannskapet blir hans nya hatobjekt. Jesse är en gammal räv men han känner att han börjar tappa kontrollen. Ett hemskt brott påminner honom om att han inte alltid kan ha uppsikt över sin äldsta dotter.

Har favoriserat på FurAffinity

och kollat lite Djurrättssaker med mera.

Gjorde fiskpinnar med potatis och smält smör till kvällsmat. Sen vilat en stund.

Varit på Second Life på kvällen och umgåtts med andra Furries!

Träffade BlackWolf så jag var med honom.

Träffade också en trevlig Skunk och vi pratade lite om musik med mera.

Hängde med andra Furries också.

Bland annat ett par Vargar.

Med flera Furries!

Träffade en Husky också.

NYHETER!

Djur!

Här springer en varg runt på Örkelljungas gator!

Här är första bilden på det skånska vargparet!

Småländska gården behöll KRAV-märkning – trots vanvård och djurförbud!

Efter avslöjandet om Kravgårdarna: Vill stoppa kommunens inköp!

Mysteriet om stjärnor i galaxers utkanter avslöjat!

Det mest avlägsna svarta hålet i universum!

Stjärnor drivna av mörk materia bildade de första svarta hålen!

Internet!

Youtube stänger av Trumps kanal!

Yttrandefrihetsexpert: Fel av Twitter att stänga av Trump!

Chili piffar upp solceller!

Här skapas framtidens bilbatterier!

Då blir elbilen billigare än bensinbilen!

Kultur!

Nytt Star Wars-spel görs i Malmö!

Tv-recension: Råbarkade Vikings går i land efter sex säsonger!

Målningar värda flera miljoner stals 2017 – nu har polisen hittat dem!

Så förbereder sig Pentagon inför Joe Bidens installation som president!

Washington rustar för våldsamheter!

Dussintals på FBI:s terrorlista fanns i Washington under stormningen!

Nordkorea: Världens mest kraftfulla vapen!

Det här kan bädda för en ny politisk strid om Sveriges relation med Nato!

Det här innebär en svensk Natooption!

Så står partierna i Nato-frågan!

Shekarabi (S) om assistansfusk: Måste vara beredda att ändra lagen!

Så kan stoppade assistansbolag fortsätta verksamheten!

Här är granskningen om assistansfusket – i korthet!

Assistansbolagens raseri mot myndigheter: En häxjakt!

Oseriösa assistansbolag stämplas med särskild kod!

Rekordhöga återkrav för misstänkt assistansfusk!

Fuskjaktens baksida: Oerhört svårt att få assistans!

Infrastruktur!

Då inleds bygget av sundstunnlarna!

En vattendelare bland helsingborgarna!

Så här kan det byggas i framtiden!

Nu lägger staden in övre växeln för att få tågtunnel under sundet!

Hit planerar Helsingborg en omfattande hamnflytt!

Palmemordet!

Okända telefonsamtalet med försvarsstaben visar kaoset på mordnatten!

Här hånar polisen Stig Engström – hör misstaget som kan ha sänkt Palmeutredningen!