Godkväll! - Smirre här.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

DO NOT TOUCH!

Måndag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen, chattat med andra Furries och under eftermiddagen gått en rejäl promenad i skogen där de gallrat bland träden.

Se på FOTOBLOGGEN!

Sen har jag kollat på Huss 2 – Korrigeringen!

När bevisen är för svaga för att fälla en känd hustrumisshandlare ställs Katarinas lojalitet mot kollegorna på prov. Hur långt är hon beredd att gå för att bli en i laget?

Blev fiskbullar med kokt potatis till kvällsmat.

Spelat Medal of Honor. Tuffa strider i bergen mot talibanerna. Skrivit på min Krigsbok 4.

Favoriserat på FurAffinity!

Kollat lite Furrygrejer på YouTube och varit en stund på Second Life och umgicks med andra Furries.

Sedan kollade Zebra och jag på den danska filmen Skytten!


Journalisten Mia Moesgaard pressas i en direktsänd TV-debatt till att säga att våld kan behövas för att stoppa oljeprojektet. En fanatisk geofysiker och krypskytt tar Mia på orden.

Var sedan på Second Life sent på kvällen där jag träffade en Sergal och vi hade kul.

Snäll som jag är och gillar Sergalerna väldigt mycket, alltid mysigt att bli tassad på av en Sergal! <3

Tisdag!

Vargen assisterade. Vilade på förmiddagen.

Har spelat uppdraget i MoH där man flyger en AH-64 Apache och det var lite klurigt innan jag kom på hur jag riktar in och avfyrar de laserstyrda AGM-114 Hellfire-robotarna. Men sen gick helikopteruppdraget som en dans och talibaner, grus, sten och metall flög åt alla hål.

Det har varit rejält varmt idag.

Har sedan har Vargen och jag varit och handlat, samt tvättat och rakat av mig skägget. Var så trött på mitt buskiga skägg som kryper in i munnen. Skönt att vara utan det.

Gjorde spagetti med köttfärssås till middag, ska göra köttbullar av resterande köttfärsen.

Har sedan spelat mer MoH och det var intensiv bergsstrid mot talibaner som kom från alla håll.

Spelet har många likheter med CoD MW men betydligt mer vapen och farkoster att välja på. Detta spel är klart grymt och gör även svårt och farligt krigande där motståndarna är krigserfarna och hemmakännande Talibaner i bergen i Afghanistan.

Med 3D tänk och viss krigserfarenhet och militär kunskap hos mig själv när det gäller spel, så med MoH blir kriget framgångsrikt och kul. Man kan dels flyga Apachehelikopter i vissa uppdrag, har snipergervär med värmekamera i siktet och även kan ta upp och använda vapen från talibaner som man har besegrat. Samt man har med utrustning för att kalla in flyganfall och helikopteranfall samt mycket mer.  Man är ofta en grupp på 4 US Marines och de andra tre i gruppen styrs av datorn men gruppen som helhet agerar effektivt med någon form av AI inbyggt i spelet.

Vi såg en NetFlix-film på kvällen. Ondskans inflytande/ La Influencia!


Alicia återvänder hem för att hjälpa sin syster ta hand om deras mamma, som ligger i koma. Men en ond kraft ur det förflutna hotar både henne och hennes barn.

Sent på kvällen skrivit på min Krigsbok 4 och läst igenom Furrychatten.

Onsdag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen.

Har hämtat och hängt upp min tvätt. Kollat lite furrygrejer online och sedan under eftermiddagen har Zebra och jag gått 4 km rundan i skogen och sett en del vårtecken. Den rundan som jag brukade gå med ”Hårig Schäfer” innan.

Bilder och info finns på min FOTOBLOGG!

Har också favoriserat på FurAffinity!

En vaktmästare var här och satte in en ny kran i köket, då den gamla kranen läckte och skvätte åt alla håll. Så nu har jag en spillrans ny som förhoppningsvis kommer funka som den ska ett bra tag.

Läst igenom chatten samt har gjort smeten till köttbullarna och satt i kylen ett par timmar.

Stekte kycklinglever och kokade potatis till middag.

Tog en skön lång dusch och fick hjälp av Zebra med att fixa klorna på baktassarna.

Kollat på The Tunnel del: 5 på SVT-Play.

Karl gör en otrevlig upptäckt i Elises lägenhet, samtidigt som mönstret med försvunna människor fortsätter att utvecklas.

Har stekt upp köttbullarna på kvällen.

Det är förta gången jag rullat och stekt dem själv.

Annars har alltid Mor gjort detta och efter Mors bortgång så har Blåräv gjort det. Men blev hyfsat bra fast de blev lite knöliga och olika stora.

Torsdag!

Lodjuret assisterade. Vilade på förmiddan och har sedan fikat. Har läst igenom Furrychatten och där efter kollat på SVT-Play och då Avsnitt: 3 av

Kampen mot terrorismen! - Bioterrorism!

Är kemiska och biologiska vapen vår tids nya terror? Dessa osynliga vapen spelar på våra största rädslor, eftersom de är nya och oberäkneliga. De kan också vara en del av framtidens terrorism, trots att de i nuläget övervakas hårt av internationella direktiv för hur de får tas fram.

Fortsatt med mina FurMil projekt och skrivit mer på min Krigsbok 4.

Gjorde kokt korv med kokt potatis till kvällsmat.

Har spelat mer MoH på kvällen och sedan kollade Lodjuret och jag på NetFlix-filmen Fear Dot Com!


New York polisen Mike Reilly samarbetar med en anställd på hälsoministeriet för att spåra en mordisk sadist som publicerar sina tortyrdåd på Internet.

Senare på kvällen favoriserat på FurAffinity!

Var sedan på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade någon ny Kattfurry.

Samt en av Drakarna och en Gråräv.

Träffade en ny Varginna.

Samt Vargen GreyPaw.

Fredag!

Zebra assisterade. Har kollat på Huss del: 3 Gisslan!

En våg av inbrott drabbar Göteborgs finare områden. Under en patrullering blir Katarina och Robert tagna som gisslan när de överraskar de våldsamma rånarna hemma hos en familj.

Vilat en stund och sedan spelat mer Medal of Honor och lyckades komma igenom hela kampanjen. Sista uppdraget var uppe på ett berg där vi fick hjälp av en predatordrönare.

Vi hittade en kille som var gisslan inne i en grotta och några av oss var skadade, vi åkte iväg i en marinhelikopter och såg på avstånd hur F-15 Strike Eagles bombade berget.

Sen kom musik och eftertext om dem som gjort spelet Medal of Honor.

Zebra och jag städat lyan och har lagt människoköttet i marinad och så ska det ligga under natten för att stekas i ugnen i morgon då det är påskafton.

Har chattat med andra Furries och sedan skrivit på min Krigsbok 4.

Zebra och jag gick 4 km rundan i skogen idag också. Tog några foton och de finns på FOTOBLOGGEN!

Har sett avsnitt 1 av serien Den som dräper!

Jan Michelsen undersöker försvinnandet en ung tjej, Julie, och hittar kopplingar till ett tio år gammalt fall. Louise Bergstein, expert på seriemördare, blir inkopplad i utredningen.

Stekte isterband och kokade potatis till kvällsmat.

Har sedan tittat på Indiana Jones – De fördömdas tempel!


Äventyret börjar på en dunkel nattklubb i Shanghai 1935. Indiana utsätts för ett mordförsök, men lyckas undkomma i sällskap av en nattklubbssångerska och medhjälparen Short Round.

Lördag! – Påskafton!

Lodjuret assisterade. Har vilat en stund och sedan var vi ute och gick en runda, dock inte 4 kilometersrundan utan gick runt här på området då vi hade skydd från vinden av husen. Det blåste rätt kallt samt träffade hunden Abbe!

Se FOTOBLOGGEN!

Hunden heter alltså Abbe och inte Bosse! En dam kom med honom i koppel!

Gjorde påskmiddagen, körde människoköttet i en form och klyftpotatis i en annan form i ugnen i 150 grader i 65 minuter. Inlagd gurka till det samt kaffe och alkoholfritt men sött vin till.

Under eftermiddagen har jag Favoriserat på FurAffinity, skrivit på min Krigsbok 4 samt chattat med andra Furries.

Gjort i ordning en PDF om Exxonsystemet!

Har tvättat sängkläder med mera.

Varit på Second Life en stund på kvällen.

Träffade en stilig Drake med flera Furries.

Samt en Tiger.

Träffade också en av Vargarna

och Ekorren.

Träffade också en trevlig Skunk.

Gjorde en liten Påsksupé på kvällen med 3 kokta ägg med kaviar i, inlagd sill, osten som jag köpte och sista vinet till den.

På kvällen kollade Lodjuret och jag på filmen Indiana Jones och det sista korståget!


Indiana Jones på jakt efter den heliga Graal, en skräckfylld utmaning som leder till hisnande sammandrabbningar. Färden går via Venedig och Berlin till Nordafrika och spänningen når sin kulmen när vår hjälte försöker frita sin gamle far.

Söndag!

Vargen assisterade. Vilat en stund på förmiddagen.

Det har varit väldigt rått och kallt, till och med här inne i lyan så vi gick ingen promenad och tagit fram extraelementet.

Sen har jag hämtat min tvätt och hängt den på tork samt tvättat resterande.

Har kollat på En dokumentär om KKK i två delar!

Del: 1 - Det osynliga imperiet!

Det osynliga riket. Ku Klux Klan är USA:s äldsta terroristgrupp. Hur etablerades det organiserade rasistiska hatet i USA? Rörelsen växte fram efter det amerikanska inbördeskriget och slaveriets avskaffande, som en våldsam reaktion på de svarta medborgares nyvunna rättigheter. Men hur fick KKK grepp om ett helt samhälle och etablerade sig i den absoluta makteliten - trots att de bröt mot lagen? Med en våg av amerikansk högerextremism har deras hatiska ideologi än en gång fått spridning.

Del: 2 - Återuppståndelsen!

Återuppståndelsen. Hur stort inflytande har Ku Klux Klan haft i USA? 1950-talets medborgarrättsrörelser som arbetade för svarta amerikaners rättigheter väckte en ilska hos den våldsamma klanen eftersom vit makt-rörelsen såg sig utmanad. Det osynliga riket återuppväcktes, med ett nät som spann över domstolar, polisväsende och politiker. En ny våg av terror och hat vällde än en gång fram och rörelsens förgreningar är fortfarande närvarande i dagens USA.

Har spelat Delta Force Extreme 2 och skrivit på min Krigsbok 4.

Hämtade sista tvätten och hängde den också på tork.

Sedan varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

En del nya, någon Pokémonfurry och en ny Räv samt Kaii.

Samt GreyPaw och Gråräven.

En fin fluffig Skunk som var ny var DJ och streamade bra musik.

Träffade en ny Drake också.

Samt en ny Varg.

Den nya Räven och jag diskuterade olika rockband.

Träffade en till Drake.

Favorisreat på FurAffinity!

Stekte upp några köttbullar och kokade potatis, lingonsylt till det som kvällsmat.

Har sett S.W.A.T!

Efter en attack på en fängelsebuss måste Hondo samarbeta med en gammal kollega från marinkåren. Chris får dåliga nyheter om en före detta partner.

Kollade sedan på Svenska fall!

Innan jul år 2000 utsätts Nationalmuseum för landets största konstkupp någonsin. Konstverk till ett värde av 370 miljoner kronor försvinner. Nu måste polisen använda udda metoder för att lösa fallet.

Och där efter ett avsnitt av Taken!

Bryan måste förhindra en biologisk terroristaktion när invasiva arter själs från den Globala Frö Banken i Norge.

NYHETER!

Djur!

De bor på landsbygden – och vill att rovdjuren ska finnas där!

Gatukatter invaderar Marseille – pandemin tros ligga bakom!

Fler hör av sig till Katthemmet!

Tamkattens historia!

Sameby befarar renmassaker längs nya Haparandabanan!

Kjell-Åke matar fåglar för tiotusentals kronor!

Rymden!

Internet!

Allt fler i Sörmland kan ansluta sig till snabbare bredband!

Gamingkonfirmander i Växjö håller andakt i Minecraft!

Nämndeman utreds för läcka till hatsajt!

Twitter bötfälls efter regimkritiska inlägg!

Teknik!

Nu ska Google maps visa grönare vägar!

Corona!

Coronaviruset går inte att utrota från jordens yta!

Digitalt vaccinpass och QR-kod på papper – här är EU:s nya certifikat!

Infrastruktur!

Islam!