Yipp! Smirre är online.

TECKNINGAR FRÅN TEOKI!  1  2

I Am A Wolf Trapped In A Human Body LÄNK TILL TRÖJORNA!

Pawsru.org.png

När man surfar in på PawsRu som är en sida som jag uppskattade mycket, den hade dels en avdelning för allt om Sergaler + mycket furry, pokémon och annat intressant.

Sidan verkar vara borttagen och på WikiFur kan man läsa att den togs ner 1e November 2015!  WikiFur   Talk



GÅRDAG & IDAG!

Ronny assisterade i går, är ännu jobbigt med förkylningen och vilade mest i går. Fixade sen lite hos mor och sen var på Second Life!

Senare på kvällen kom stormen GORM! Det stormade rejält och vi skulle kolla på Beck på kvällen på TV4, men TV signalen bröts mitt i. Gick sedan och la mig en stund och hörde vinden tjuta runt huset.

HÄR KAN MAN LÄSA OM STORMEN!

FIBERNÄT!

Idag fick jag information från Hässleholms kommun om fiberutbyggnaden med posten, ska kolla mer på det i morgon. Kommunen vill ha monopol på att gräva ner fiberkablar och Svenska Fibernät har inte grävtillstånd, vad jag förstått.

Iaf verkar det inte som Telia ännu finns med i det Kommunala fibernätet och jag vill bli kvar som kund hos Telia för min mejl hänger ihop med både denna bloggen, min hemsida på Google, min flygsida på Google, Second Life, Steam, Svenska Tassar, Nordic FuzzCon, Oregin, Skype, FaceBook osv + allt som jag prenumererar på inom rovdjur, djurrätt osv. Så vi får se hur man löser det.

Bor man i egen villa så kostar det 19 000 kronor att kopla in sig på Hässleholms fibernät men om man nu hyr en marklägenhet så borde ju hyresvärden stå för det och att då hyran höjs lite för att man har fiber indraget. Så det är mycket att tänka på hur man bäst ordnar med fiber.

ANNAT IDAG!

Har handlat till både mig och mor och mor har varit hos doktorn. Sen vilat under eftermiddan. Lotta kom också på besök.

FaceBookat lite i kväll.


DJURRÄTT!

One, Two, Three, Four - Kick in the labratory door!

Five, Six, Seven, Eight - Liberate!

Take a gun in your paw and shoot the man!


ANDRA NYHETER!

Döende Marikas tuffa kamp mot kommunen!

Här är frågan som kan få SD att växa!

Oroligheter vid demonstration i Paris!

90-årig kvinna död i brand mitt i Stockholm!

Hängdes ut på Facebook – efter varning om vit skåpbil!

15-åring gripen för mordbrand!

*Kram!*