Yipp! - Smirre är online.

HAR GRATULERAT SLIFER SOM FYLLDE ÅR!

NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY! - EN HEL DEL FAKTISKT!

NFC-19 FOR SMIRRE!

CALL OF DUTY BLACK OPS 4 FOR SMIRRE!

Så här pratar fladdermöss – forskarna kartlägger språk med maskininlärning!

FLUFFOGRAM!I kväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Innan försökte jag att installera ett drönarspel men misslyckades tyvärr med det då jag inte fick tillträde till servern för att Skandinavien var blockad på deras server. Gud så dumt.

Iaf tycker jag att drönare är bra och kan användas till mycket men de kan aldrig ersätta en stridspilot, men vara ett komplement. När man talar om den organiserade tunga brottsligheten och att ge polisen mer resurser så tror jag att drönare är ett bra verktyg som polisen kan använda mot tungt kriminella grupper. Jag tror också att drönare är ett bra verktyg för Rovdjursföreningen, Nordulv och Naturvårdsverket att använda mot tjuvjägare och andra grupper som begår brott mot Vargar och andra vilda Djur.

På tal om drönare så var dock Gråzon inställt i måndags för att de skulle ha någon fotbollsgala istället vid samma tid på samma kanal. Trist men hoppas de sänder det nu på måndag.

Jesper skulle kommit och hälsat på i helgen men fick förhinder, hoppas han kan komma nästa helg.

Har städat och tvättat idag med hjälp av Zebra som assisterar idag. I morgon assisterar Fjällräv och är tillbaks från sin ledighet.

I förmiddags var jag hos sjukgymnasten och gick igenom träning som jag ska göra varje morgon för att stärka upp muskelatur i ben och rygg.

Igår så assisterade Blåräv, vi gjorde pangkakor till kvällsmat. Var på Second Life i gårkväll.

Under gårdagen så hade vi APT och en del att prata om. Monika var här också.

I onsdags så var jag i badhuset och tränade lite och simmade en liten bit, sen bubblade en stund.

På kvällen så var det Beck - Pensionat Pärlan på TV. Det handlade om flyktingar som blev tvingade att smuggla Cesium för att få komma till Sverige. Det var Ryska maffian som tvingade dem till detta. Cesium är ett högexplosivt flytande ämne som exploderar i kontakt med luft.


När priset för ett pass och en biljett till drömlandet Sverige, är att smuggla in en liten flaska flytande metall fasttejpad på din kropp, kan konsekvenserna bli mycket tragiska. De som överlever resan göms på sjabbiga hotell, tills de kan få tag i ett illegalt arbete.

I tisdags så assisterade Blåräv och vi handlade till både mig och Mor.

Annars varit hos Mor en del och hjälpt henne med olika saker. Under eftermiddagen idag så har vi packat om perukerna i nya lådor och satt undan, samt gamla matsmart-lådor har vi vikit ihop och de ska till tippen sen.